- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.461
bunada şükür menekşem hafta sonları senin diğer çocuklar uyuyomu kıı nasıl uyuyosun benim bıcırıcım 8'de ayaktaaa annneee hadi sabah oldu diye dikiliyo başımda..
bn hic cikolata yiyip gitmedmÇikolata kavanozum elimde kontrole gidiyorum kızlar:)) gösterir inşallah bugün cinsiyetini :)
offf bu ankaranin havasi ne boylee ya
sanki toz bulutu sarmis dort bi yanii
havanin ne renk oldgnu cozemdm vallla
bu aksam hamis pantolunu ve bluz alcm ins
gebe magz. da guzel seyler varr
tavsiye edilir
bu arafa bn halen emzryrdmm
ama kestim kizimi memeden
onbes ay emzrdm
umarm hakki gecmez kizimn banaa
canm yavrumm
pardn yavrularmmm
Kızlaaar MERHABALAR hepinize. Bugün haftanın son iş günü olduğu için içimi bir sevinç kapladı bu cuma gününü seviyorum:))) 2 gün boyunca en azından sabahın köründe kalkmak yok yani öğlen 10a kadar uyuruzBu sabah kalkmakta o kadar zorlandım ki saat 7 olmuş ve ben hala yataktaydım.Baktım eşim yanımda yok ona bile bu adam nerde diye bakmaya kalkamadım,üşendiğimden Aradan 5-10 dk geçti,aşkım yanıma geldi, kalk artık bitanem,sana kahvaltı hazırladım dedi...10 yıllık evliliğimizde ilk defa ben yanında değilken kahvaltı süprizi yaptı:) Gözlerim yaşardı,bu günleri de görürmüymüşüm dedim.Allah var adamcağız her konuda yardım eder hatta hamile olduğumdan bu yana evi bile kendisi elektrikliyor ama bu süpriz hoşuma gitti. Kahvaltıda da 1 kuş sütü eksik hemen sıralayayım: 2 adet tost+ 1 bardak süt bilgisayarınızın ayarlarıyla oynamayın sıralama bu kadar BUNA DA ŞÜKÜR
Benim çocuklarım gece çok geç uyudukları için sabah baygın oluyorlar:))))) Saat 11-12 arasında yatıyoruz gece.Sabah 9.30- 10 gibi kalkıyorlar ki zaten sonrasında ben de uyuyamıyorum ve acıkıyorum.Zaten onlar uyansalar bile salona gider tvyi açar onu izlerler. O konuda sıkıntım yok yani
cankaya dikmendym cnmasu ankaranın neresindesin daha önce sordummu hatırlayamadımm evvt çok kötü hava bu arada
cankaya dikmendym cnm
ama bn ankarayi hic sevmdm nedense
ist dan gelince burasi cok kotu gelmisti
neyseki gidyrz bu seneee
sen nerdensnn kuzum yakinmiyz yoksamm
cankaya dikmendym cnm
ama bn ankarayi hic sevmdm nedense
ist dan gelince burasi cok kotu gelmisti
neyseki gidyrz bu seneee
sen nerdensnn kuzum yakinmiyz yoksamm
Menü harikaymış menekşecim. Çok da sağlıklı. Afiyet olsun yarasın bebişine:)) Ne güzel sürpriz yapmış eşin sana. Sürprizin büyüğü küçüğü olmaz di mi düşünmesi yeter :))
bende keçiörendeyim yıllardır ankaradayım ama bende çok sevmiyorum ankarayı...
şöyle ufak şirin deniz olan bi şehri tercih ederimm..ama aileler burda gidemiyoruz biyere...
Bizim buralara gelin poli, Antalya Side.
Oğlum 7, kızım 8 yaşında canım. Kızım Eylülde 9 yaşına girecek inşallahkaç yaşlarındalar kuzum seninkilerr
Oğlum 7, kızım 8 yaşında canım. Kızım Eylülde 9 yaşına girecek inşallahSeninkinin durmaması doğal çünkü senin kızın hem küçük hem de yalnız.Canı sıkılıyor yavrumun ne yapsın ki
bende keçiörendeyim yıllardır ankaradayım ama bende çok sevmiyorum ankarayı...
şöyle ufak şirin deniz olan bi şehri tercih ederimm..ama aileler burda gidemiyoruz biyere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?