2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunada şükür menekşem hafta sonları senin diğer çocuklar uyuyomu kıı nasıl uyuyosun benim bıcırıcım 8'de ayaktaaa annneee hadi sabah oldu diye dikiliyo başımda..

Benim çocuklarım gece çok geç uyudukları için sabah baygın oluyorlar:))))) Saat 11-12 arasında yatıyoruz gece.Sabah 9.30- 10 gibi kalkıyorlar ki zaten sonrasında ben de uyuyamıyorum ve acıkıyorum.Zaten onlar uyansalar bile salona gider tvyi açar onu izlerler. O konuda sıkıntım yok yani

Çikolata kavanozum elimde kontrole gidiyorum kızlar:)) gösterir inşallah bugün cinsiyetini :)
bn hic cikolata yiyip gitmedm
hatta ac karnina gidyrm ki kilom dogru ciksinn dyee
ama bnm karnimdaki cimcimee ac oldgm halde bile takla atmaya calisyr heppp
dr um bile sasirmistiii
ama sen yinede ye yiyceginiii
hadiin hayrlissi olsn

hep güccükten bahsettim benim büyük kızımın kreşte gösterii varmış yarın çoook heyecanlandımm ilk defa olacak böle bişeyyy ...Allah hepinize o günleri görmeyi nasip etsinnnn

offf bu ankaranin havasi ne boylee ya
sanki toz bulutu sarmis dort bi yanii
havanin ne renk oldgnu cozemdm vallla

bu aksam hamis pantolunu ve bluz alcm ins
gebe magz. da guzel seyler varr
tavsiye edilir

bu arafa bn halen emzryrdmm
ama kestim kizimi memeden
onbes ay emzrdm
umarm hakki gecmez kizimn banaa
canm yavrumm
pardn yavrularmmm

asu ankaranın neresindesin daha önce sordummu hatırlayamadımm evvt çok kötü hava bu arada

Menü harikaymış menekşecim. Çok da sağlıklı. Afiyet olsun yarasın bebişine:)) Ne güzel sürpriz yapmış eşin sana. Sürprizin büyüğü küçüğü olmaz di mi düşünmesi yeter :))

kaç yaşlarındalar kuzum seninkilerr

ya arkdslar sunu da paylasaym da gdeymm
kizim uyanir birazdan yemek hazrlayaymm....

araba alck arkdslar varr galiba
bnm arabm graco travel sistem dort tekerlk
cook memnunuz
ama en cok neye uzuluyrm
sevnyrdm kitima aldgm herseyi dger bebegm kullanabileck dyee
o kadar para harcadikki kizimin malzemelerine herseyn en iyisini almistkk
gel gor ki abd ye hicbirini goturemycmmm
dycgm o kii siz ne kadar planlar yapsanizda hayat size paska planlar ciziyr hepp
herseyn hayrlisini iateynn
bebeklerinizin de cinsyeti hicc onemlii degill
allh saglikli birsekilde kucaginiza almayi nasip etsn
bnm duam hep soyledr
allhm bni ve yavrularimi birbirimize bagsla,sagluk problemleri ile sinamaa
yani sizlerde kendinizi iyi bakin
sizler saglikli olun ki bebeklerinize bakabilesinizz
yoksa kimse annenin yerini tutamazzb
abalar bilee
hadn bn kaciyrmm kalin saglicakla

ya noluyo ben anlamadım bı kavga ortamı bı tartısma....bu haftayı boyle gecırdık..vala bısıler yazmak gelmıyo ıcımden...zaten hepımız gergınızz sıkayetlerımız oluyo kafa dagıtmaya gırıyoruz burdada gerılır olduk ....nıye konular bu kadar uzuyo kac sayfa kavgayla gecmıs okuyasım gelmedı vala...ne gerek var kırmaya kırılmaya cozemedım....tartısmaların arasında oluyo paylasımlar artık o duruma gelmıs...boyle olunca ıyıce keyfım kacıyo ne bısey yazasım gelıyo ne okuyasım....

cankaya dikmendym cnm
ama bn ankarayi hic sevmdm nedense
ist dan gelince burasi cok kotu gelmisti
neyseki gidyrz bu seneee

sen nerdensnn kuzum yakinmiyz yoksamm

bende keçiörendeyim yıllardır ankaradayım ama bende çok sevmiyorum ankarayı...
şöyle ufak şirin deniz olan bi şehri tercih ederimm..ama aileler burda gidemiyoruz biyere...

cankaya dikmendym cnm
ama bn ankarayi hic sevmdm nedense
ist dan gelince burasi cok kotu gelmisti
neyseki gidyrz bu seneee

sen nerdensnn kuzum yakinmiyz yoksamm

Üniversite yi Ankara'da okudum aslende ankaraliyim aslında

İlk yil bahçelievler de oturdum, sonra eryaman 2 yil. Son iki yıl da dikmende oturdum (hangi akla hizmetse) veee " Ankara'nın dikmeni bidaha gelirsem ...... Diyerek ayrıldım.

Her yer yokuş. Kar yağınca arabalar bildigin carpisan arabalar oluyordu dikmende:)

Ne mönü,ne mönü:) Zaten sütü içemem asla.Beni ters köşe yapıp sütü de koymuş ama ben kendimden asla taviz vermedim.Ne yapayım sütü hiç sevemedim bir türlü.Tostumu da geç kalıyorum diye sarıp işyerine getirdim:)))) Eşim böyle romantik bir karısı olduğu için benimle gurur duyuyordur kimbilir Sabah çay içmezsem o gün bana akşam olmaz odereceyim yani süt beni bozar

kızlar dün ve bugün gazetelerde bir haber vardı,adana'da olan bir olay...38 yaşında bir annenin vefatı,dikkatinizi çektti mi?söz konusu doktora ben de muayene olmuştum bir kez,bu yüzden çok dikkatle okudum haberi...kadının 8 yaşındA BİR OĞLU VAR,BU 2. gebeliği ve ikiz,yaşından dolayı da riski olunca amniyosentez ile genetik tarama öneriliyor ve aile ikna oluyor...ikizlerden birinin down sendromlu olduğu tespit edilince aileye istenirse hasta çocuğun alınabileceği söyleniyor-gebelik 5 ayı doldurmuş bu arada-kadın kabul ediyor...bir iğne ile hasta bebeğin yaşamı sonlandırılıyor..ama her şey yolunda gitmiyor malesef..annede komplikasyonlar gelişiyor..kanama,ateş,derken ameliyatla hem diğer bebek hem de rahim alınıyor ve anne ölüyor...çokk üzüldüm ya,bir de olay bu kadar yakınımızda ve bildiğimiz bir prof.un hastasının başına gelince moralim çok bozuldu(

evt teyzezi benimki 4 yaşında zaten tek başına güvenemem.. seninkiler büyümüş maşallah bebektede çok yardımları dokunur eminiiimmm çok rahat edersinnn..

bende keçiörendeyim yıllardır ankaradayım ama bende çok sevmiyorum ankarayı...
şöyle ufak şirin deniz olan bi şehri tercih ederimm..ama aileler burda gidemiyoruz biyere...

Ankara bana ilk başlarda çok soğuk geliyordu yani manevi olarak.Hatta ilk günler ağladım niye burası geli diye... Benim memleketimde komşuluklar gelişmiş markete giderken bile 100 kişiye selam vere vere giderdik.Ama burda komşuluk ilişkileri pek yok yani büyükşehirlerde öyle malesef.Burda apartmanda insanlar mı var,zombiler mi var, neye benziyor komşularım ondan bile haberim yok valla.Bir tek tanıdığım kişi var: 1 evsahibimiz 1 de bakkalcının karısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…