2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dikmeni bile özlemişim, ben de yurtdışı tayinimden önce balgatta otururdum çalıştığım işyerine yakın,
kızkardeşim de dikmendeydi, sık sık giderdim, bir de bi arakadaşım vardı orda oturan,
şimdi ise dikmenden bahsedince o vadideki tavacı recep usta geldi yine aklıma:):):)
ankaraya ilk gidişimde atıp valizleri tavacıya koşucam...

Ankaradan ayrılmadan şu dikmeni görmek isterim.Ne dikmenmiş ki herkesin dilinde.Şarkısı bile var(o giderken söylediğin:))))))
Hadi o şarkıya devam:))))))))))))))

evt bu haberden ben de çok etkilendimm Allah eşine sabır versin

bende keçiörendeyim yıllardır ankaradayım ama bende çok sevmiyorum ankarayı...
şöyle ufak şirin deniz olan bi şehri tercih ederimm..ama aileler burda gidemiyoruz biyere...
valla cnm bazn dyrm keske ailemin yninda otursaydm dyeee
biz iki yilda bi tayinciyz malesef
bitek abd uc yill
sonra yine iki yilda birrr
bir yandan gezmk guzel oluyr, farkli sehirler,farkli insanlar,farkli mekanlarr
ama insan oyle oluncada ailesini ozluyr iste
ne bilim hangisi daha guzel karar veremdm
ayri sehirde mi yoksa ayni sehirde mi yasamk

isetberry sorma cnm yokus ustune yokus
arabm vitesli olsa idi kasilir dururdm yojuslardaa
neyseki sen kurtulmussun
bnm de az kaldi sayilir
ama donuste yine ankara olabilir
tam manasi ile kurtulamycm galiba
sirf okulum polatlida dye iki yildir dogum iznimi kullanyrm
burda calismak bile zulummm
bi daha ankaraya gelirsek yine hamile kalicamm

Ankaradan ayrılmadan şu dikmeni görmek isterim.Ne dikmenmiş ki herkesin dilinde.Şarkısı bile var(o giderken söylediğin:))))))
Hadi o şarkıya devam:))))))))))))))

M. Ali erbil bi ara diline dolamıştı Ankaranın neresi diye diye
bi de bağları var meşhur Angaranın bağları da büklüm büklüm yollaarrrrıııı ..

baya bir kisinin ortak noktasiymis bu dikmen yaa
ne dikmenmiss yaa

tavaci recep usta demekk
bnde bi bakaym cnmmm

benim dikmende hiç isinmayan bir evim vardı . İliklerim donmuştu orda eve gelen arkadaslarıma öncelikle polar pattaniye ikram ederdim. O evdir beni dikmenden sogutan.
Dikmen vadisi hava güzel oldugunda bir kalabalık , ankaralılar su birikintisine muhtaç . Saka maka bende özlüyorum.
Balgatta bizim icin güzel semtti okula yakın. Birde salata bar vardı orda . Oraya takilirdik bazen... Şimdi yine özledim bak...

üniversite okuduğun şehrin ayrı bir yeri oluyo insanda dimiiii
anılarrrrr anılaaarrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr anılarrrrrrr :106:

Canım selam, ebeymişsin; ne güzel. Bize doğum için tavsiyelerin olur mu acaba? Neleri yapalım, neleri yapmayalım? Bir de şu nefes meselesi... Biraz detaylı anlatabilirmisin bizi korkutmadan :)

M. Ali erbil bi ara diline dolamıştı Ankaranın neresi diye diye
bi de bağları var meşhur Angaranın bağları da büklüm büklüm yollaarrrrıııı ..

Evet ben de Mali'nin öyle demesinden hatırlıyorum zaten.Hatta Ankaralı Turgut mu ne de şarkısını yapmıştı:)))
O bağlarında neresi olduğunu daha öğrenemedim:)))))
Diyarbakırda Bağlar diye bir semt var orası geliyor aklıma hep

mrb herkese çook şükür okul bitti ewde dinlenmece :)

okulda öğlen arası okudum beyaz çekirge arasta biras tartışmş yapmayın kızlar..herkes hassas olur böle şeyler....uzatmayın bence...

bir arkadaş bebek arabası almş bayıldımmm markası neydi gözükmüodu...bide eline ulaşınca beğenirse bisede söylesinn alabilirs :))

cinsiyeti belli olanlara çook sewiniyorum we içim gidioo..artk belli olsun istiyorum benmde ama haftaya çrş....inş. gösterir bebişimm...

alışweriş yapmak istiyorum herşey kız yada erkek çok ayrılıo ortak alınmıoo

benm aldıklarım:

pierrecardin park yatak kırmızı gri renkte

yatağı we newresiminide aldım oda kırmızı gri...

ama bak düğünlerimiz süper olurrrr onu es geçemiyciiimm sazlı sözlüüü

Ankara havalarının üstüne tanımam . Burda topal çalıyorlar bol bol duydumuzmu bilmem. Sonra topallayarak oynuyorlar. Türkiye'nin her yeri ayrı bir güzel ya.

Ben doğduğumdan beri sehir değiştirerek gezdim babamdan dolayı. Evlenince geçtim yerleşik hayata, şimdi arada bir tasinasim geliyor. Ama artık her seyimiz sabit.

bende yıllarca gazinoda oturdum canım annem orda hala bu arada bişey sorcam park yatağın içine normal yatak mı aldın nevresim de şu bebek nevresimleri tam denk geliyomu içene..

bende yıllarca gazinoda oturdum canım annem orda hala bu arada bişey sorcam park yatağın içine normal yatak mı aldın nevresim de şu bebek nevresimleri tam denk geliyomu içene..

park yatağı aldm yerde buda takımları dediler..yatağı we newresimi öylece aldımm..markaları farklı tabi cotton die bi yatak antibakteriyel viskoleks falan newresimde başka bi marka demekki uyuyo o parklara...

asu sizin de mi işiniz yurtdışı tayinli, eşin asker ya da diplomat mı?
siz de sanırım daha kısıtlı ülkeler, biz de 150 ülke seçeneği var,
bizim de ilk tayinimiz suriyeydi, sonra savaş çıkınca toptan döndük ordan,
sonra newyork oldu ama ilk tayinlerde büyük ülke istemedik,
amerikada yaşamak zor olsa gerek,
ben tunusta bile yiyecek bi şey bulamıyorum, amerikada aç kalırdım heralde,
ben de ikinci bebeğimin hamilelik dönemini kesinlikle ankaraya merkeze dönüşümde geçirmek istiyorum,
bunda çok zorluk çektim, mide bulantılarımı tunusla özdeşleştirdim,
o yüzden bu ülkeden nefret ediyorum şu an.

Geçenlerde sabrına şaştım falan yazdın ya süpriz hazırlıklarımdan dolayı vallahi bana nazar değdi.Hatta eşime de aynısı oldu. Dün geceden beri birbirimizn gözlerine bakıp öğrensek mi nedir cinsiyeti diyoruz. Ben aslında sabırsız değildim ama geçen gece rüyamda ultrasona giriyorum dr. diyorki bebeğin cinsiyeti oğlan diyor.Ama cihazdaki bebeğimin elbisesi pembiş pembiş kız elbisesi giymiş.(bir de bebek elbiseli şekilde karnımda yaaa şu saçma rüyaya bak:) Hatta pembe şapkası da var ve bana gülüyor.... Velhasıl o rüyadan sonra meraklanmaya başladım.Ya ben mantıklı bir rüya göremeyecek miyim yaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…