- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.481
aahh ahh ne güzeel bu yaz alanyadaydık tatilde ne şanslısın hava nasıldır orda kimbilirrrr
Üniversite yi Ankara'da okudum aslende ankaraliyim aslında
İlk yil bahçelievler de oturdum, sonra eryaman 2 yil. Son iki yıl da dikmende oturdum (hangi akla hizmetse) veee " Ankara'nın dikmeni bidaha gelirsem ...... Diyerek ayrıldım.
Her yer yokuş. Kar yağınca arabalar bildigin carpisan arabalar oluyordu dikmende:)
kızlar dün ve bugün gazetelerde bir haber vardı,adana'da olan bir olay...38 yaşında bir annenin vefatı,dikkatinizi çektti mi?söz konusu doktora ben de muayene olmuştum bir kez,bu yüzden çok dikkatle okudum haberi...kadının 8 yaşındA BİR OĞLU VAR,BU 2. gebeliği ve ikiz,yaşından dolayı da riski olunca amniyosentez ile genetik tarama öneriliyor ve aile ikna oluyor...ikizlerden birinin down sendromlu olduğu tespit edilince aileye istenirse hasta çocuğun alınabileceği söyleniyor-gebelik 5 ayı doldurmuş bu arada-kadın kabul ediyor...bir iğne ile hasta bebeğin yaşamı sonlandırılıyor..ama her şey yolunda gitmiyor malesef..annede komplikasyonlar gelişiyor..kanama,ateş,derken ameliyatla hem diğer bebek hem de rahim alınıyor ve anne ölüyor...çokk üzüldüm ya,bir de olay bu kadar yakınımızda ve bildiğimiz bir prof.un hastasının başına gelince moralim çok bozuldu(
valla cnm bazn dyrm keske ailemin yninda otursaydm dyeeebende keçiörendeyim yıllardır ankaradayım ama bende çok sevmiyorum ankarayı...
şöyle ufak şirin deniz olan bi şehri tercih ederimm..ama aileler burda gidemiyoruz biyere...
Ankaradan ayrılmadan şu dikmeni görmek isterim.Ne dikmenmiş ki herkesin dilinde.Şarkısı bile var(o giderken söylediğin:))))))
Hadi o şarkıya devam:))))))))))))))
baya bir kisinin ortak noktasiymis bu dikmen yaadikmeni bile özlemişim, ben de yurtdışı tayinimden önce balgatta otururdum çalıştığım işyerine yakın,
kızkardeşim de dikmendeydi, sık sık giderdim, bir de bi arakadaşım vardı orda oturan,
şimdi ise dikmenden bahsedince o vadideki tavacı recep usta geldi yine aklıma:):):)
ankaraya ilk gidişimde atıp valizleri tavacıya koşucam...
dikmeni bile özlemişim, ben de yurtdışı tayinimden önce balgatta otururdum çalıştığım işyerine yakın,
kızkardeşim de dikmendeydi, sık sık giderdim, bir de bi arakadaşım vardı orda oturan,
şimdi ise dikmenden bahsedince o vadideki tavacı recep usta geldi yine aklıma:):):)
ankaraya ilk gidişimde atıp valizleri tavacıya koşucam...
asu_24
maths
arkdsm o yasta dogum yapan tek sen degilsn
ki cogu hastaya amniyosentez onerip amabunu kabul etmeyn cogu anne taniyrm, saglikli cocuklar dunyaya getirdilerr
bn senin yerinde olsam yaptrmam baska dr a da giderdmmm
allhin izniyle hicbirsey yoktur merak etme canm
ayrica tum testleri sorunsuz cikip saglikli tahmin edilen anck bazi saglik problemleri ile dunyaya gelen bebeklerde biliyrmm
bn tum testleri yaptryrm, tabii allhtan gelene herseye de razymmm
hersey bebek dunyaya gelince anlasiliyr cogu zamnn
moralini yuksek tut bebegine odaklan cnm
sakin amniyosentz yaptrma derimm
ama sen bilirsinn tabikiii
iyi arastr baska dr a da gorunn derimm
KIZLAR HAYROLA PEK BI TAKIP EDEMEDIM KIM AMNIOSENTEZ YAPTIRMAK ISTEMIYOR ANLADIGIM KADARIYLA YASI ITIBARIYLE , ARKADASIN YASI KAC ACABA ? DOKTOR NE DEDI ?
BEN YURT DISINDA ÖZEL DOGUM KLINIGINDE EBELIK YAPIYORDUM HAMILE KALANA KADAR , BELKI YARDIMIM OLUR DIYE SORDUM CANLAR
M. Ali erbil bi ara diline dolamıştı Ankaranın neresi diye diye
bi de bağları var meşhur Angaranın bağları da büklüm büklüm yollaarrrrıııı ..
ama bak düğünlerimiz süper olurrrr onu es geçemiyciiimm sazlı sözlüüü
mrb herkese çook şükür okul bitti ewde dinlenmece :)
okulda öğlen arası okudum beyaz çekirge arasta biras tartışmş yapmayın kızlar..herkes hassas olur böle şeyler....uzatmayın bence...
bir arkadaş bebek arabası almş bayıldımmm markası neydi gözükmüodu...bide eline ulaşınca beğenirse bisede söylesinn alabilirs :))
cinsiyeti belli olanlara çook sewiniyorum we içim gidioo..artk belli olsun istiyorum benmde ama haftaya çrş....inş. gösterir bebişimm...
alışweriş yapmak istiyorum herşey kız yada erkek çok ayrılıo ortak alınmıoo
benm aldıklarım:
pierrecardin park yatak kırmızı gri renkte
yatağı we newresiminide aldım oda kırmızı gri...
üniversite okuduğun şehrin ayrı bir yeri oluyo insanda dimiiii
anılarrrrr anılaaarrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr anılarrrrrrr :106:
bende yıllarca gazinoda oturdum canım annem orda hala bu arada bişey sorcam park yatağın içine normal yatak mı aldın nevresim de şu bebek nevresimleri tam denk geliyomu içene..
valla cnm bazn dyrm keske ailemin yninda otursaydm dyeee
biz iki yilda bi tayinciyz malesef
bitek abd uc yill
sonra yine iki yilda birrr
bir yandan gezmk guzel oluyr, farkli sehirler,farkli insanlar,farkli mekanlarr
ama insan oyle oluncada ailesini ozluyr iste
ne bilim hangisi daha guzel karar veremdm
ayri sehirde mi yoksa ayni sehirde mi yasamk
isetberry sorma cnm yokus ustune yokus
arabm vitesli olsa idi kasilir dururdm yojuslardaa
neyseki sen kurtulmussun
bnm de az kaldi sayilir
ama donuste yine ankara olabilir
tam manasi ile kurtulamycm galiba
sirf okulum polatlida dye iki yildir dogum iznimi kullanyrm
burda calismak bile zulummm
bi daha ankaraya gelirsek yine hamile kalicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?