2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin arkadaslar....umarim bebislerinizde sizde iyisinizdir...

bebek arabasi alan arkadasim birgul cok guzelmis gule gule kullanin insallah..benim oglumun arabasi duruyo dogru durust kullanmadik bile o yuzden yeni bi araba almayi dusunmuyorum

dr randevusu olan arkadaslar hayirli haberlerle donersinoz insallah cinsiyetlerinide ogrenirsiniz

benimde 5 martta randevum heycanla bekliyorum...

5 marta pek bişey kalmamış canım umarım sen de hayırlı haberlerle dönersin

Ayyyyyy sen temmuz annesi mi oldun 28 temmuz sezeryan mı olcaksın yoksa normal doğum mu ? Benim normal olursa 1 Ağustos sezeyan olursa 17 temmuz bilemedim ne yapsam.

Ayyyyyy sen temmuz annesi mi oldun 28 temmuz sezeryan mı olcaksın yoksa normal doğum mu ? Benim normal olursa 1 Ağustos sezeyan olursa 17 temmuz bilemedim ne yapsam.

18 temmuz da benim dogum gunum canim oglum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak 30-31 temmuz gibi aliriz diyo dr um...

evet canim bisey kalmadi insallah seninkinin cinsiyet bellimiydi benim ilk erkek oldugu icin bunu biraz merak ediyoruz tabiki onemli olan saglik ama...

kıza benzetti canım ama tam net değil. Bak sana ne diycem aileler 2. bebekleri hep tam tersi isterler. Erkek varsa kız, kız varsa erkek. Ama bunu kendileri için isterler oysa ki diğer çocuk açısından aynı cins doğması daha güzeldir. Birbirleriyle daha iyi geçinirler mesela biz 2 kız kardeşiz iyi ki de kız kardeşim var diyorum. Aynı cins olduğumuz için onla herşeyi konuşabiliyorum. Ama abim olsaydı daha yüzeysel konuşurduk. Sen de böyle düşün ve aynı cin olursa sakın üzülme canım. Diğer çocuğuna yoldaş gelmiş olur, kız gelirse de size sürpriz olmuş olur :))

18 temmuz da benim dogum gunum canim oglum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak 30-31 temmuz gibi aliriz diyo dr um...

Ben de normalden tırsıyorum açıkçası yaa.Bi de alttan keserlerse ve dikiş olursa, zaten kanama olcak bi de ve temmuz sıcağı nasıl acır insanın canı kimbilir. Sanırım bu gidişle bir gün arayla doğurucaz

Ben de normal istiodum ama sigil cikti biliyonuz. Bebege gecmesin die mecbur sezeryan olcam. Cok agladim ilk gunler ama simdi iyiyim. Kucuk askim saglikli olsun da.. bu arada dun kntrle gittik oturuodu benim sipam annem vardi yanimda diyorki ananesine saygidan yatmio oturuo.. ne gulduk.. rabbim saglikla kucagimiza almayi ve buyutmeyi nasip etsin. Bu arada annem bana lcw den kot ve 2 bluz almis cok yakisti.Olmazsa die fisi atmamis fiyatlar cok uygun. Tavsiye operim yegenlerimin anneleri.. :))

evet hsklisin aslinda ama insan yinede ikisindende olsun istiyo bi daha dusunmeyiz cunku 2 tane yeter allah onlara saglik versin....

18 temmuz benim kendi dogum gunum canim...

fakat dogumum 30-31 temmuz olcakmis allah izin verirse

Ay annene ben de çok güldüm canım. Saygıdan hee Ellerinden öperim annenin. Cicilerini de güle güle giy. Lcw de hamile pantolonu olduğunu bilmiyodum ben de yarın bakayım bari çarşıya çıkınca. Göbiş büyüyor durduramıyoruz efenim

benim minnakım 144 gr olmuş teyzeleri 16+1 iz gerçi benim aldığım kilolarla kıyaslayınca çok da tombişleşmiş sayılmaz normal mi sizce sizin minnaklar kaç gr

kızlarr gerginlik çıkarmayalım lütfen, her konuda herkes aynı düşünmek zorunda değil ki,
burda bakın güzel bir konu için yazıyoruz hepimiz, mutluluğumuzu paylaşıyoruz,
hadi kötü şeylerden değil de güzel şeylerden bahsedelim,
seviye ölçerimiz yok ki, ortak paydamız bebişlerimiz ve o noktada buluşuyoruz hepimiz,
beyaz çekirge gitme sen de, biz de o tartışmaları okumayız,
daha çok güzel paylaşımlar yapıcaz burada, kuzucuklar doğacak, onların doğum hikayelerini anlatıcaz,
ilk resimlerini yayınlıycaz, onlara aldığımız cicilerin resimlerini paylaşıcaz,
o süreçte ne yiyelim nelere dikkat edelim birbirimize fikir vericez.
doğum sonrası kiloları nasıl verelim tartışmasına giricez,
daha çooook yolumuz var

gerginlik bitti canım yeni konudayız söyle bakalım kontrolün ne zaman ?

Kızlar ben de dün gece yattığımda annemi benim kendi doğumumu düşündüm. Ne kadar sabırsızım cinsiyet öğrenmek için gün sayıyorum. Annem hamileliği boyunca küçük bir ilçede yaşıyormuş hastene yokmuş bu yüzden doktora gidememiş. Sağlık ocağında hemşire ve ebeler sadece karnını dinleyip herşey iyi diyorlarmış ve cinsiyeti bilmiyormuş. 9 aylık olmuş doğuma bir hafta kala gitmiş sağlık ocağına ebe karnını dinlemiş sonra diğer ebeyi çaığrmış ona da dinletmiş. Anneme demişlerki çocuğun kalp atışlarında problem var. Acilen şehir merkezine gitmeniz gerekiyor. Annemler de hemen gitmişler ertesi gün doğuma almışlar ve annemin 2 tane süpriz yumurtası olmuş. Yani ikiz olmuşuz ikimizde kız. Tabi o zamanın şartları annem hazırlıksız birimize yedek kıyafetlere sarmışlar falan. Şimdi hamile olduğumu öğrenenler ilk soruyu yapıştırıyor hemen tek mi çift mi?

Kızlaaar MERHABALAR hepinize. Bugün haftanın son iş günü olduğu için içimi bir sevinç kapladı bu cuma gününü seviyorum:))) 2 gün boyunca en azından sabahın köründe kalkmak yok yani öğlen 10a kadar uyuruz Bu sabah kalkmakta o kadar zorlandım ki saat 7 olmuş ve ben hala yataktaydım.Baktım eşim yanımda yok ona bile bu adam nerde diye bakmaya kalkamadım,üşendiğimden Aradan 5-10 dk geçti,aşkım yanıma geldi, kalk artık bitanem,sana kahvaltı hazırladım dedi...10 yıllık evliliğimizde ilk defa ben yanında değilken kahvaltı süprizi yaptı:) Gözlerim yaşardı,bu günleri de görürmüymüşüm dedim.Allah var adamcağız her konuda yardım eder hatta hamile olduğumdan bu yana evi bile kendisi elektrikliyor ama bu süpriz hoşuma gitti. Kahvaltıda da 1 kuş sütü eksik hemen sıralayayım: 2 adet tost+ 1 bardak süt bilgisayarınızın ayarlarıyla oynamayın sıralama bu kadar BUNA DA ŞÜKÜR

bunada şükür menekşem hafta sonları senin diğer çocuklar uyuyomu kıı nasıl uyuyosun benim bıcırıcım 8'de ayaktaaa annneee hadi sabah oldu diye dikiliyo başımda..

kizlarr nasilsinizzz demk isterdm amaaa biraz gerilmis buralarrr
ahhh ahh daha ne tartismalr olckk canlarrr
ama biz nedense tartismaya,elestirileye gelemeyn bir yapiya sahibiz nedensee
helede mevzu mesaj yolu ile anlatiliyrsaaa....
ben ikinizinde yazdklarini severek okuyan takipcilerinizdenim
ama ufacik bir muhabbetin nerelere vardgni gorunce sasrdmm valla
soyle bi okudumm baktimm ki ikinizinde hakli haksiz yonleri varr
bana savcilik yapmak dusmez tabiki deee
ama inanin hiccc gerek yoookkk
bn eski topigimde oyle bir olaya sahit oldm kii
durun anlataymm.....
bizim kasim annelerinden birinin bebeginin losemi oldugunu ogrendk
hergun bazi arkdaslar arayip durumunu ogreniyrdu
hatta yardm kampayasi bile baslatildiii
hergun dualar, dilekler, aglamalar, sizlamalrr
ama ne oldu
sonuc....
kadin yalancinin tekii cikti bi de ogretmndii,cocuguda losemi faln degilll

dyecgm o kii burda yazilan heseyi cook dikkate almayn arkdslarmm
sizler eminim cok guzel insanlarsiniz
ama bir noktaya odaklanip asil meseleden uzaklasmylmmm

bn ikinizi de cook sevyrmm
bi yerlerede gitmeynn haaa

bunlari yuz yuze konussa idiniz eminim konuyu buralara getrmeyip, sakalsp ayrilirdinizzzz

hadin kalin saglicaklaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…