- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.441
gunaydin arkadaslar....umarim bebislerinizde sizde iyisinizdir...
bebek arabasi alan arkadasim birgul cok guzelmis gule gule kullanin insallah..benim oglumun arabasi duruyo dogru durust kullanmadik bile o yuzden yeni bi araba almayi dusunmuyorum
dr randevusu olan arkadaslar hayirli haberlerle donersinoz insallah cinsiyetlerinide ogrenirsiniz
benimde 5 martta randevum heycanla bekliyorum...
Offf yaaaa , arkadaslarım ne oluyor böyle,
Beyazcekirge ve arasta ikinizde benim bu topikte severek muhabbet ettigim arkadaslarimsiniz. Konu nasil buralara geldi saskinlikla okudum. Keske hiç başlamamış bir muhabbet olsaydı bu ,ilk espiriyide ben yapmistim .üzüldüm dogrusu.
Bence konu böylece kapansın ve kaldığımız yerden devam edelim.
Çekirge hiç bir yere gitme biz ne olucaz, bak bende Temmuz'da doguracam 28 Temmuz doktorum gün bile verdi , beni yalnız bırakma,
5 marta pek bişey kalmamış canım umarım sen de hayırlı haberlerle dönersin
Ayyyyyy sen temmuz annesi mi oldun28 temmuz sezeryan mı olcaksın yoksa normal doğum mu ? Benim normal olursa 1 Ağustos sezeyan olursa 17 temmuz bilemedim ne yapsam.
evet canim bisey kalmadi insallah seninkinin cinsiyet bellimiydi benim ilk erkek oldugu icin bunu biraz merak ediyoruz tabiki onemli olan saglik ama...
18 temmuz da benim dogum gunum canim oglum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak 30-31 temmuz gibi aliriz diyo dr um...
Ben de normalden tırsıyorum açıkçası yaa.Bi de alttan keserlerse ve dikiş olursa, zaten kanama olcak bi de ve temmuz sıcağı nasıl acır insanın canı kimbilir. Sanırım bu gidişle bir gün arayla doğurucaz
Ben de normal istiodum ama sigil cikti biliyonuz. Bebege gecmesin die mecbur sezeryan olcam. Cok agladim ilk gunler ama simdi iyiyim. Kucuk askim saglikli olsun da.. bu arada dun kntrle gittik oturuodu benim sipam annem vardi yanimda diyorki ananesine saygidan yatmio oturuo.. ne gulduk.. rabbim saglikla kucagimiza almayi ve buyutmeyi nasip etsin. Bu arada annem bana lcw den kot ve 2 bluz almis cok yakisti.Olmazsa die fisi atmamis fiyatlar cok uygun. Tavsiye operim yegenlerimin anneleri.. :))
benim minnakım 144 gr olmuş teyzeleri 16+1 iz gerçi benim aldığım kilolarla kıyaslayınca çok da tombişleşmiş sayılmaznormal mi sizce sizin minnaklar kaç gr
kızlarr gerginlik çıkarmayalım lütfen, her konuda herkes aynı düşünmek zorunda değil ki,
burda bakın güzel bir konu için yazıyoruz hepimiz, mutluluğumuzu paylaşıyoruz,
hadi kötü şeylerden değil de güzel şeylerden bahsedelim,
seviye ölçerimiz yok ki, ortak paydamız bebişlerimiz ve o noktada buluşuyoruz hepimiz,
beyaz çekirge gitme sen de, biz de o tartışmaları okumayız,
daha çok güzel paylaşımlar yapıcaz burada, kuzucuklar doğacak, onların doğum hikayelerini anlatıcaz,
ilk resimlerini yayınlıycaz, onlara aldığımız cicilerin resimlerini paylaşıcaz,
o süreçte ne yiyelim nelere dikkat edelim birbirimize fikir vericez.
doğum sonrası kiloları nasıl verelim tartışmasına giricez,
daha çooook yolumuz var
Çikolata kavanozum elimde kontrole gidiyorum kızlar:)) gösterir inşallah bugün cinsiyetini :)
Kızlaaar MERHABALAR hepinize. Bugün haftanın son iş günü olduğu için içimi bir sevinç kapladı bu cuma gününü seviyorum:))) 2 gün boyunca en azından sabahın köründe kalkmak yok yani öğlen 10a kadar uyuruzBu sabah kalkmakta o kadar zorlandım ki saat 7 olmuş ve ben hala yataktaydım.Baktım eşim yanımda yok ona bile bu adam nerde diye bakmaya kalkamadım,üşendiğimden Aradan 5-10 dk geçti,aşkım yanıma geldi, kalk artık bitanem,sana kahvaltı hazırladım dedi...10 yıllık evliliğimizde ilk defa ben yanında değilken kahvaltı süprizi yaptı:) Gözlerim yaşardı,bu günleri de görürmüymüşüm dedim.Allah var adamcağız her konuda yardım eder hatta hamile olduğumdan bu yana evi bile kendisi elektrikliyor ama bu süpriz hoşuma gitti. Kahvaltıda da 1 kuş sütü eksik hemen sıralayayım: 2 adet tost+ 1 bardak süt bilgisayarınızın ayarlarıyla oynamayın sıralama bu kadar BUNA DA ŞÜKÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?