- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.861
Allah yardımcımız olsun. benim hem annemle hem kayınvalidemle mücadelem zor olucak gibi görünüyo doğumdan sonra... onlara akıl danışmak isticem çoğu konuda ama biliyorum ki beni pişman edicekler
cnm normal temizlik yapan biiri gi bi olsa neyse dedim ya cok temizlik hastasi osu busu şusu bni strese sokack.bildgn gbi degik,kendi kizi bile tahamul edemio,napcm.blmiyorum
bende iyiyim canım
haftasonu bebişime ve kendime ciciler aldım. babamızda çok beğendi. şimdide netten bakıyorum harika şeyler var.
pazar günü istanbula gideceğim ya şöyle bakayım dedim fiyatlara, ona göre istanbuldan da alacağım şeyler var.
ayyyy çok heyecanlıyım kuşum, bebeğime alışveriş yapmak haika bir duygu:5şunlara bak policim
hayırlı olsun güle güle giyin ikinizde renkelerini nasıl ayarladın ortak renkler mi aldınn bu arada benim bu siteler yasakk
çekirge cinsiyet öğrendinmi cnm alışverişe başlamışsın mavi tulum görünce merak ettim
buldum anahtarı ver çık akşam gel eve
şaka maka insan bu kadar çok karışılmaya tahammül edemiyo kendim yavaş yavaş yaparım temizliğimi demi yaa...
saol canım. valla renk falan takmıyorum artık. çoğunlukla kırmızı aldım,karışık renkli olanlar var, ama mavi de var pembe de
Amannn kim ne karışır ya benim hoşuma gitti, kızda olsa erkekte giydireceğim valla. eminim çok tatlı olacak benim yavrum, poli teyzesi
yok canım daha öğrenemedim. ama renkleri takmıyorum artık. beğendiğimi alacağım valla.
hem kim demiş kızlar mavi giymez diye kızım olursa mavide giydiririm, ben maviyi çok seviyorum, gözlerimle uyumlu oluyor, eğer bebişimde benim gibi mavi gözlü olursa onada giydiririm.
olmaz olur mu inşallahhh sağlıkla sıhhatle gelsinnn canımm
öyle güzell kokuyolarki bu tiryakilik gibi bişeyy...
yeni doğduğunda hele boynunuza sokulması kafasını tutamaması öyle heyecan vericikii sonrasında emzirmekkk hele emerken direk annenin gözlerine bakarak emerler...o akım hiçbirşeyde yokk bu duygular anlatılmaz yaşanır benim ikinci ilkinde bilmeden bi heycan yaşıyodum şimdi bilerek bi heyecan yaşıyorummm çocuklar büyüdükçe oo miss kokulu halleri okadar özleniyoki dedimya tiryakilikk buuu allaha sonsuz şükürler olsunn bize yaşatığı içinn...
DUYGUSALA BAĞLADIM YİNEE GÖĞÜSLERİM SIZLADI...
Arkadaşlar çok moralim bozuk ve ben bunu bebeğimin hissetmesini istemiyorum.sorunum eşim ikinci hamileliğim ilki gelişmedi bu sağlıklı olması için hergün dua ediyorum.ben çalışıyorum ve hergün sabah akşam yarım saat yol gidiyorum.miğde bulantılarım geçti çok şükür ben doktora devlet hastanesine gidiyorum aslında özele gitmek istediğim halde eşim özel karşıtı daha bebeğimiin cinsiyetini öğrenemedim aslında çok takmıyorum ama dün eşime söyledim devlet hasatnesinde yeni yasa varmış bebek cinsiyeti söylemiyolarmış dedim.bana diyoki sen pasifsin sormayı bilmiyorsun derken tartıştık.akşam eve geldğğimizdede gerginlik devam etti ve konu yine paraya geldi sürekli bana para muhabbeti yapıyor.ve ben ağladım odama gittim yattım oda gitti evden saatler sonra geldi ayrı odada yattı.ben doğumumu özelde yapmak istiyorum oda sürekli hesap yapıp duruyor.çok kırgınım ama kimseye anlatamıyorum
arkadaşım içini rahat tut, İnşallah herşey yolunda ilerleyecek.
bu arada verdiğin bilgi için de çok teşekkürler. az önce yoga dersine kaydımı yaptıdım. bi de acıbadem maslak 20. haftadan sonra ücretsiz doğum dersi veriyomş, 13 martta başlıcakmış. ona da kayıt yaptırdım...
Selam göbişliler
Hasta olanlara acil şifa diliyorum. Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum ve öğrenemeyenlerin de bir an önce öğrenmesini ümid ediyorum.
Kızlar eşya topluyorum taşınıcaz. Üff hamile hamile hiç çekilmiyor gerçekten. Bu hafta sonu öteki eve geçmiş olucaz inşallah ama ben de biticem sanırım.
Arkadaşlarım bir derdim var yaa. Belki buraya yazarsam rahatlarım dedim. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigaralarımı kırdım attım ve o günden beri içmiyorum. Belli bir zaman canım hiç sigara çekmedi ama şimdi aş eriyomuşum gibi canım istiyor. Bir de sigarayı bıraktığım günden beri ağzımda aft çıkıyor. Bu aftların biri bitiyor biri başlıyor. Ağız mukozası inceldiği için sigarayı bırakan bazı şanssız insanlarda bu aftlar çıkıyor ve ben de o şanssız insanlardanım sanırım. Bir de üstüne taşınma stresi eklenince hem ağız acısı hem bu dayanılmaz istek mahvetti beni. Hamileyken ve emzirirken asla ve asla ölsem de içmem o lanet şeyi ama aftlar böyle giderse ve böyle canım istemeye devam ederse emzikten kesince hiç istemediğim halde yeniden dönücem sanırım.
Sigara denen o lanet şeye başlamamış olan ve merak edenlere bir uyarıda bulunmak istiyorum. Uzak durun bir kere başladınız mı kurtulmak çok zor oluyor. Benden söylemesi.
...................................
bizde kardeş kardeştik sonra denemeye karar verdik ama ben tedirgindim.
bir baktım ki benden daha tedirgin çıktı kocacığım :) aman öle yapma oğluma bişey olur aman böle yapmayalım bebeğimize bişey olur.
sanrıım bizden daha tedirgin oluyorlar:)
zaten artık yapmam ne kıymetli oğluşu varmış:::))
olmaz olur mu inşallahhh sağlıkla sıhhatle gelsinnn canımm
öyle güzell kokuyolarki bu tiryakilik gibi bişeyy...
yeni doğduğunda hele boynunuza sokulması kafasını tutamaması öyle heyecan vericikii sonrasında emzirmekkk hele emerken direk annenin gözlerine bakarak emerler...o akım hiçbirşeyde yokk bu duygular anlatılmaz yaşanır benim ikinci ilkinde bilmeden bi heycan yaşıyodum şimdi bilerek bi heyecan yaşıyorummm çocuklar büyüdükçe oo miss kokulu halleri okadar özleniyoki dedimya tiryakilikk buuu allaha sonsuz şükürler olsunn bize yaşatığı içinn...
DUYGUSALA BAĞLADIM YİNEE GÖĞÜSLERİM SIZLADI...
haklısın cnm başkaları için değil kendimiz için yaşıoruz dimi...bn senn hep kızın olacagını düşündüm bakalım çok merak ediorum ne olacak kuzucuk bn dün ögrendim kızım olacagını çok sevindim bnde ilk pembe bi patik aldım kızım bi an önce herşeyini alalım dio ama şimdi genelde kışlık şeyler var yazlıklar bi çoksın bakalım sonra aklımız kalmasın bişeylerde
laydycim nasılsın ? hayat nasıl gidiyor neler yapıyorsun anlat canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?