2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcımız olsun. benim hem annemle hem kayınvalidemle mücadelem zor olucak gibi görünüyo doğumdan sonra... onlara akıl danışmak isticem çoğu konuda ama biliyorum ki beni pişman edicekler

ah iste aynen cnmm aynennn off offf...

cnm normal temizlik yapan biiri gi bi olsa neyse dedim ya cok temizlik hastasi osu busu şusu bni strese sokack.bildgn gbi degik,kendi kizi bile tahamul edemio,napcm.blmiyorum

buldum anahtarı ver çık akşam gel eve
şaka maka insan bu kadar çok karışılmaya tahammül edemiyo kendim yavaş yavaş yaparım temizliğimi demi yaa...

Son düzenleme:

çekirge cinsiyet öğrendinmi cnm alışverişe başlamışsın mavi tulum görünce merak ettim

hayırlı olsun güle güle giyin ikinizde renkelerini nasıl ayarladın ortak renkler mi aldınn bu arada benim bu siteler yasakk

saol canım. valla renk falan takmıyorum artık. çoğunlukla kırmızı aldım,karışık renkli olanlar var, ama mavi de var pembe de
Amannn kim ne karışır ya benim hoşuma gitti, kızda olsa erkekte giydireceğim valla. eminim çok tatlı olacak benim yavrum, poli teyzesi

çekirge cinsiyet öğrendinmi cnm alışverişe başlamışsın mavi tulum görünce merak ettim

yok canım daha öğrenemedim. ama renkleri takmıyorum artık. beğendiğimi alacağım valla.
hem kim demiş kızlar mavi giymez diye kızım olursa mavide giydiririm, ben maviyi çok seviyorum, gözlerimle uyumlu oluyor, eğer bebişimde benim gibi mavi gözlü olursa onada giydiririm.

buldum anahtarı ver çık akşam gel eve
şaka maka insan bu kadar çok karışılmaya tahammül edemiyo kendim yavaş yavaş yaparım temizliğimi demi yaa...

aslinda ole yapmk lazim hi hi hi:)ver anahtari aksam gel ..ay sorma cnm ya napcam sastim temizlikci bi ablam var onu alirim olmassa dedim yuzunu egdi herz bu koltuklari silmeyi bilmz vs.vs..dahasi napcm sastim.anneme anlatiom birk yapsin yapcksa dio amabnim derdimi anam bile anlamio boğuldugumu olmassa kaynanamla konuscm kibarca ann3 sen boke ypinca rhtsiz oluom die yine yuz ypck trip ypck annene sikayt etck bni istemio kizin die oooo ...ahhh bu hayattt cekilmeezzzz...:)

olmaz olur mu inşallahhh sağlıkla sıhhatle gelsinnn canımm
öyle güzell kokuyolarki bu tiryakilik gibi bişeyy...
yeni doğduğunda hele boynunuza sokulması kafasını tutamaması öyle heyecan vericikii sonrasında emzirmekkk hele emerken direk annenin gözlerine bakarak emerler...o akım hiçbirşeyde yokk bu duygular anlatılmaz yaşanır benim ikinci ilkinde bilmeden bi heycan yaşıyodum şimdi bilerek bi heyecan yaşıyorummm çocuklar büyüdükçe oo miss kokulu halleri okadar özleniyoki dedimya tiryakilikk buuu allaha sonsuz şükürler olsunn bize yaşatığı içinn...

DUYGUSALA BAĞLADIM YİNEE GÖĞÜSLERİM SIZLADI...

haklısın cnm başkaları için değil kendimiz için yaşıoruz dimi...bn senn hep kızın olacagını düşündüm bakalım çok merak ediorum ne olacak kuzucuk bn dün ögrendim kızım olacagını çok sevindim bnde ilk pembe bi patik aldım kızım bi an önce herşeyini alalım dio ama şimdi genelde kışlık şeyler var yazlıklar bi çoksın bakalım sonra aklımız kalmasın bişeylerde

ama çok güzel anlatmışsın hemencik doğuruveresim geldi. çok özledim bebeğimi 9 martta ranvedumuz var. iple çekiyorum.şafak 11 :)

Son düzenleme:

Canim erkekleri anlamak cok zor tamm babalik guzel bseydr ama annelik cok farkli...9ay sen tasiyosun sen can veriosun bebegine yasamla tek bagi sensin...bz onlarin ustune titriyoruz korkularimz oluyo bnm esmde cok ustune dusuyosun evhamlisn diye kizar bzen bni anlamiyo anne degil cnku.sende bebegn icn en dogrusunu istiyosn haklisn ve snuna kdar mucadele et.bebegn cnsiyetini merak etmiyomu ...ilk once soz senn olmali..bu bebek olduysa her zorluga katlnmasi lazm.devlet hstanelerndeki durum tutkiyenn her yerinde ayni ve icler acisi

pemberüya
bana bu derslerle ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
saat kaçta, hangi günler?
kaydını telefonla mı yaptırdın?

v.b.

Bende seni giibiyim canım öğrendiğim zaman içtim bir iki tane sonra çok büyük bir sucluluk hissettim ve bıraktım cidden çok zor tek teselli bebişlerimiz..Ama biliyorum ki şimdi yaksam içerim yaniii lanet olası illettt

...................................

Cnm sen ne paylaşıyorsun görünmüyor da devamlı bir noktalar fln ? :)

Bize doktorum sadece 3 hafta yok demişti ilk başlarda şimdi sıkıntı yok yapın diyor bizde abartmadan ddikkatli olmaya çalışıyoruz eskisi gibi deil ama kardeş gibide uyumuyoruz devamlı haha

Ayyyyyy policim ağlattın beni annem

canım gözün aydın, allah saglıkla doğurmayı da nasip etsin, sevindim senin adına prensesler çoğalıyor topikte

dedğin gibi kışlıklar çoğunlıkta şimdi ama ben dayanamadım birkaç şey aldım
zaten kıyafet çok almamaya çalışacağım, annemler de kayınvalidemlerde çok uzaktalar onlarda gelirken dolu dolu gelirler kesin. hele kayınvalidem çok heyecanlı, cinsiyet belli olsa da rahat rahat alsak, böyle kısıtlanıyor insan diyor

Keşke yanımda olsalar, herşeye karışmalarına bile razıyım, ama ana gibisi yok, gurbetlik çok zor

Annesi veya kayınvalidesi yakınında olanlar bence kıymeti bilmeli....

Kızlarrrrrrrrrrrrr yeni çıkan bi meyve vardı dun almıştık şimdi yedimmm elim karnımdaydııı bebeğimi hissettimmmmmmm elimi bastırdım iycee bole tuhaff bişeyyyy ay aptal gibi oldum şuannnn.....gıdıklanmak gibi tuhaf bişi buu allahım cok mutluyum sol tarafıma tekme atıo sankiiii

laydycim nasılsın ? hayat nasıl gidiyor neler yapıyorsun anlat canım...

İyiyim canım arkadaşım. Toparladım kısmen, gördüğüm rüyalar dışında iyiyim. Bebeğimi görüyorum hala rüyalarımda, sanki ölmemiş gibi almayın onu yaşıyor o diye feryat figan hastaneyi ayağa kaldırıyorum, ağlamış olarak uyanıyorum çoğu zaman. Ama bunlar da geçicek biliyorum.

Pazartesi günü kontrolüm vardı. Rahmin gayet normal ve temiz görünüyo dedi doktor. Genetik taraması yaptırmaya karar verdik. Tedbir için, eğer bi sıkıntı falan varsa önlemini alalım tekrar aynı şeyi yaşamayalım diye.

Sizi takip ediyorum, siz gülünce ben de gülüyor, siz üzülünce ben de üzülüyorum. Kızlardan biri ''kanamam oldu ya da ağrım oldu hastaneye gittik'' ile başlayan cümleler kurunca kalbim küt küt atıyor Allahım inşallah bişey olmamıştır diyorum.

10 gün öncesine kadar acaba yeniden cesaret edebilir miyim diye düşünüyodum, yavaş yavaş sanki bebek fikri sıcak gelmeye başladı. Kocama da çaktırmıyorum ama, bi an önce geçse mi ki şu 2-3 ay diye hınzır hınzır düşünüyorum :) Böyle işte.

Sen nasısın? Bebeğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…