- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.821
topiğin hiç eski tadı yokkavgalar tartışmalar oldu beyazçekirgeyi kızdırdılar diğerlerini bilmiyorumm bende giriyorum ama eski neşem yok herkes her şakayı ciddiye alıyo kendi çapında saçmalıyo....
kızlar bebişim boyu 10 cm ve 100 gr. civarı çıktı dün. akşamdan beri hem ilaçlarımı araştırıyorum hem de boy ve kilosunun normalliğini. ne kadar heyecanlıyız her gelişmeyi araştırmak istiyoruz. Allah hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese[/QUOTE
Oh oh maşallah gayet normal bildiğim kadarıyla. Cinsiyetini öğrendiniz mi polyanna?
topiğin hiç eski tadı yokkavgalar tartışmalar oldu beyazçekirgeyi kızdırdılar diğerlerini bilmiyorumm bende giriyorum ama eski neşem yok herkes her şakayı ciddiye alıyo kendi çapında saçmalıyo....
Kolay gelsin aman dikkat et çok yorma kendini. Bende senin gibi öğrendiğim gün bıraktım sigarayı, alahtan canım istemiyo şu anda. gerçi ilk başlarda kahve falan içerken çok istiyodu hatta bi kaç defa bi fırt çektim attım hayatımda hiç bu kadar suçluluk duymamıştım,sonrada içmedim zaten kahveyide bıraktım bana sigarayı hatırlattığı için.. Bebeğini düşünmeye çalış canın sigara istedikçe işe yarıyor :)
Niye yiyonuz birbirinizi küserim valla bida bebeğim olursa gelmem sizin yanınıza ona göre
Ben burda olmak için neler vermezdim biliyomusunuz siz :84:
Duydunuz mu beni herkes güzel güzel şey yapsın küsmesin :85:
Yoksaaaaaaaaaaaa hepinizin bebişinin popuşunu ıssırmak zorunda kalırım
Kızlar bu arada bebişlerimiz giderek büyüyor. Artık bebeğin tamamını tek kare içinde göremiycez :) Bebeğinin boyunu merak eden arkadaşlar için bir yöntem söyliyim. Ultrason çıktısında FL yazan yerin karşısındaki sayıyı 7 ile çarpıyoruz ve bebişimizin boyunu öğreniyoruz :) Örneğin benim bebeğim 2,09*7=14.63 cm :)
aa öyle mi?? nerden öğrenmiştin arkadaşım? benimki de 15,2 cm oluyo
aa öyle mi?? nerden öğrenmiştin arkadaşım? benimki de 15,2 cm oluyo
kızlar bebişim boyu 10 cm ve 100 gr. civarı çıktı dün. akşamdan beri hem ilaçlarımı araştırıyorum hem de boy ve kilosunun normalliğini. ne kadar heyecanlıyız her gelişmeyi araştırmak istiyoruz. Allah hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese[/QUOTE
Oh oh maşallah gayet normal bildiğim kadarıyla. Cinsiyetini öğrendiniz mi polyanna?
sağol canım maşallah inşallah:) oğlumuz olucak hayırlısıylaa
Niye yiyonuz birbirinizi küserim valla bida bebeğim olursa gelmem sizin yanınıza ona göre
Ben burda olmak için neler vermezdim biliyomusunuz siz :84:
Duydunuz mu beni herkes güzel güzel şey yapsın küsmesin :85:
Yoksaaaaaaaaaaaa hepinizin bebişinin popuşunu ıssırmak zorunda kalırım
Evt ya bişeyler oldu yanlış anlaşılmalar falan tadı kaçtı topigin dünden beri kimse yoktopiğin hiç eski tadı yokkavgalar tartışmalar oldu beyazçekirgeyi kızdırdılar diğerlerini bilmiyorumm bende giriyorum ama eski neşem yok herkes her şakayı ciddiye alıyo kendi çapında saçmalıyo....
Evt ya bişeyler oldu yanlış anlaşılmalar falan tadı kaçtı topigin dünden beri kimse yok
Sayfalar bile ilerlrmiyo...tartismalr herkesi soguttu topikten
kızlar dün akşam belimde ve karnımda şiddetli bir sancı oldu bugün doktoruma gittim idrar yolu enfeksiyonu dedibana 3 tane ilaç verdi ben tereddüt ediyorum ilaçları kullanmakta ama bunu tedavi etmezsek daha da ilerler sıkıntı oluşturur falan dedi bu durumu yaşayan var mı? biraz endişeliyim korkuyorum bu arada 15. haftama girdim
görumcem evlencek ben agustosda dogum dememe ragmen düğünü agustosa ayarlamışlar kimsede torun sevgisi vs yok galiba canım dun gece cok sıkıldı kimsenin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum rabbim bebişimi beni annemi babamı korusun insallah insan biraz bişeyleri özenir ya bu kadar da olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?