2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İcimi okudun poli..sacma sapam kavgalardan herkesn tadi kacti..cekirge yok hayatimsinda yok :-(2hfta once boylemiyi sayfa dayanmiyoyu vla bnde hcbisey yazmak istemiyorum tadi yok vla

Son düzenleme:

Sana katılıyorum poli... Birkaç gün giremedim sonra olanları okuyunca da çok üzüldüm ve kaç gündür sadece okuyup çıkıyordum hiç içimden gelmedi yazmak... Zaten ben yeterince kendimi geriyorum korku ve endişelerimle.Etrafta sinirli stresli insan bol heryerde hep karşımıza çıkıyorlar malesef pazarda markette bankada vs vs... Burası kaçış noktası idi benim için huzur bulduğum kendimi iyi hissettiğim ama hayal kırıklığı yaşadım bende..
Gereksiz kaprisler, birbirini azarlamalar , birşeyler paylaşmaya söylemeye pişman etmeler... Neden sürekli başkasınıb eksiğini yanlışını aramak var neden herkes önce aynaya bakamıyor yada umursamamayı öğrenemiyor ben anlayamıyorum...
Neyse ben lady i ve sizin muhabbetlerinizi özledim fazla katılamasamda sayenizde gülümseyerek uyuyordum..İsetbery de çekti kendini..
Tadımız kaçtı evet ama belki toparlanır yeniden diye umudum var..
Umarım herkesin stresini başkasından çıkarmadığı bir topk olur..

Teşekkürler verdiğin moral için

Niye yiyonuz birbirinizi küserim valla bida bebeğim olursa gelmem sizin yanınıza ona göre

Ben burda olmak için neler vermezdim biliyomusunuz siz :84:

Duydunuz mu beni herkes güzel güzel şey yapsın küsmesin :85:

Yoksaaaaaaaaaaaa hepinizin bebişinin popuşunu ıssırmak zorunda kalırım

Son düzenleme:

canımm beniimmmm tüylerim diken diken olduu yaaa

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bebişlerimiz giderek büyüyor. Artık bebeğin tamamını tek kare içinde göremiycez :) Bebeğinin boyunu merak eden arkadaşlar için bir yöntem söyliyim. Ultrason çıktısında FL yazan yerin karşısındaki sayıyı 7 ile çarpıyoruz ve bebişimizin boyunu öğreniyoruz :) Örneğin benim bebeğim 2,09*7=14.63 cm :)

aa öyle mi?? nerden öğrenmiştin arkadaşım? benimki de 15,2 cm oluyo

Son düzenleme:
aa öyle mi?? nerden öğrenmiştin arkadaşım? benimki de 15,2 cm oluyo

Tatlım FL femur boyu oluyor. Femur yani uyluk kemiğinin uzunluğunun 7 katı bebeğin boyuna denk geliyor. Bu ultrason hesabını doktor söyledi. Baktım nette de aynısı yazıyor :)

Son düzenleme:

Yok biz bişi yapmadık vallaa
Sen gel gel sen gelde ısır minnak popişleri

Ben geldim kızlar bebeğimin boyu 14cm Kilosu 90 gr her şey normal eee diyorum doktor hanım cinsiyeti nedir hiç uygun bı pozisyonda durmuyo dedi bacakları kapalı bir ay sonra bakalım demezmi arkama baka baka geri dondüm galiba doktoruma ihanet edicem en sonunda :)

bende de aynı sorun var cok korktum gece sabaha kadar surmustu tek kullanımlık ilac verdi ama içmedim içmeyi düşünmüyorum ne kadar ilac az kullanırsak o kadar iyi dayanamazsam belki öyle kullanırım

Kizlar hepinize meraba.. Ben sohbette cok aktif degildim ama yazilarinizi okurdum simdi icimden hic gelmiyo. Okadar sacma sapan gerginlikler oldukii bosyere kalpler kirildi.. Simdi cogu insan elini cekti topikten. Halbukii sabah kalkar kalkmaz cogu insanin ilk baktigi yerdi burasi simdi butun havasi kacti..
Nazar degdi nazar totolari kasimadik tabi ondan oldu hepsi :))
Ama ben inaniyorum zamanla duzelcek eski formuna kavuscak topikimizzz canimiz cigerimizz..
Simdilik hepiciginizi opuyorum cici bakin kendinize

görumcem evlencek ben agustosda dogum dememe ragmen düğünü agustosa ayarlamışlar kimsede torun sevgisi vs yok galiba canım dun gece cok sıkıldı kimsenin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum rabbim bebişimi beni annemi babamı korusun insallah insan biraz bişeyleri özenir ya bu kadar da olmaz ya

Ayıp etmişler gerçekten. Haziran, Temmuz, Eylül varken Ağustosa gün almaları ilginç. Sen belki düğüne bile gidemiyceksin bunu düşünmeleri lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…