2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle Cnm olmayanların yokluguda belli neşemiz kaçtı

Bn ara ara giriyorum okuyasm bile yok..sabh kalknca ilk isim topige girmkti smdi hc icmden gelmio bi donukluk var cogu kisi grmiyo..boyle gderse obur ay hckimse kalmicak..kalpler kirildi sacma sapan sozler soylndi..kafa dagtmaya giriyoduk gergnliklerdn kaciyoruz yani topiktende..nazara geldk..boyle gderse hepten kopucaz

resmen heyecan yapıyo :)

Arkadaşlar çok moralim bozuk ve ben bunu bebeğimin hissetmesini istemiyorum.sorunum eşim ikinci hamileliğim ilki gelişmedi bu sağlıklı olması için hergün dua ediyorum.ben çalışıyorum ve hergün sabah akşam yarım saat yol gidiyorum.miğde bulantılarım geçti çok şükür ben doktora devlet hastanesine gidiyorum aslında özele gitmek istediğim halde eşim özel karşıtı daha bebeğimiin cinsiyetini öğrenemedim aslında çok takmıyorum ama dün eşime söyledim devlet hasatnesinde yeni yasa varmış bebek cinsiyeti söylemiyolarmış dedim.bana diyoki sen pasifsin sormayı bilmiyorsun derken tartıştık.akşam eve geldğğimizdede gerginlik devam etti ve konu yine paraya geldi sürekli bana para muhabbeti yapıyor.ve ben ağladım odama gittim yattım oda gitti evden saatler sonra geldi ayrı odada yattı.ben doğumumu özelde yapmak istiyorum oda sürekli hesap yapıp duruyor.çok kırgınım ama kimseye anlatamıyorum

çalışıyomuşsun ve kendi paranı kazanıyosun eğer maddi açıdan seni zora sokmuyacaksa -hangi şehirdesin -bilmiyorum bazı özel hastaneler sgk anlaşmalı olan çok pahalı olmuyo eşine anlat fiyatları araştır ve söyle 9 ay karnımda taşıyorum üstelik bu kadar zorluklarla çalışıyorum özel hastanede doğum yapmak benim hakkım de zıtlaşmadan emin ol erkekler aynı durumda olsalar ne nazlar dökerlerdi biz yine insaflıyız onların canı tatlı bii grip olsalar kırk naz yapıyolar...

biliyorum arkadaşım ama benim eşime anlatmak hiçte kolay değil ama ben araştırdım birhastane ve doktor buldum 1 ay sonra gidicem doğumumuda orda dşünüyorum ister kabul etsin ister etmesin onunla mücadele edemem artık.

canım benım ne desen haklısın valaa 1ay öncesı çuvalamı girmiş ..off insanlar çok düşüncesiz gerçekten karşındakinini duygularını hislerini düşünmeden hareketler edıolar... bnm kaynanam demin burdaydııı, ne dese beğenirsin bu evi temizlemeye geliyim ama kalmam gerekir bir günde bitmezmiş bu evin işi..( içine mıçmışım sanki 120 mertekare ev )hiç hoşlanmadığım laflar gerek yok desem alınacak küsecek surat yapacak zaten temizlik hastası deterjanı o su busu şusu strese sokacak bni napıcam şaştımm...geldimi hemen heryerı incelio yerlere bakıo bşey grse göstere gostere cope atıo ekşımış bır suratla bide o kadar titizim ama ona gore hıç bır zmn ole olamam çünkü başak burcu ve aşırı temızlık hastası...napıcam bn kızlar bole içim darldı 2saat geldi :S çocukoluncadankorkuyorum asıl onu yapma bunu yapma şöleyap bole yap

gelsin temizlesin işte boşver madem istiyo sende keyfine bakkk

kızlar bu profilimizin altında kalpler varya mesaj sayısına göre artıyo galiba bunun sonunda nolacak yani kalpler arttıkça bize ne faydası var merak ettimmm dee

Son düzenleme:
anamm hoşgeldinnn gıııı iyidir valla senden ne var ne yok

bende iyiyim canım
haftasonu bebişime ve kendime ciciler aldım. babamızda çok beğendi. şimdide netten bakıyorum harika şeyler var.
pazar günü istanbula gideceğim ya şöyle bakayım dedim fiyatlara, ona göre istanbuldan da alacağım şeyler var.
ayyyy çok heyecanlıyım kuşum, bebeğime alışveriş yapmak haika bir duygu

şunlara bak policim

Allah yardımcımız olsun. benim hem annemle hem kayınvalidemle mücadelem zor olucak gibi görünüyo doğumdan sonra... onlara akıl danışmak isticem çoğu konuda ama biliyorum ki beni pişman edicekler

gelsin temizlesin işte boşver madem istiyo sende keyfine bakkk

cnm normal temizlik yapan biiri gi bi olsa neyse dedim ya cok temizlik hastasi osu busu şusu bni strese sokack.bildgn gbi degik,kendi kizi bile tahamul edemio,napcm.blmiyorum

hayırlı olsun güle güle giyin ikinizde renkelerini nasıl ayarladın ortak renkler mi aldınn bu arada benim bu siteler yasakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…