- Konu Sahibi beyazcekirge
-
bende inş 203 ağastos annedi adayıyım 4 yaşnda bi oğlum var idrar testi yaptımm çıktı bugün doktara gittim çook küçük dedi var yok arası dedi kuş gözü kadar bişey gözüküyor dedi
dış gebelik olamaz dime olsa göremezdi minnacık bişeyi kan verdi 3 gibi alıcamm lütfen cevap verin
bende ağustos annesi olacağımmm Rabbim izin verirse...adetime bir hafta kala bhcg 44 çıktı 2 gün sonra tekrarladığımızda 5 gün kala dün 146 çıktı nasıl değerler kızlar?sizinkiler nasıl çıkmıştı?adetime 5 gün var ben şimdi kaç haftalığım?ikiz olma ihtimali varmıki diye düşünmeden edemiom...tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi?
canım hayırlı olsun.sen en son adet tarihin ne zamandı.adet tarihinden itibaren kaçıncı gün tahlil yaptın.bir hafta kala nasıl hissetin hamile olduğunu.söylersen çok sevinirm.
Kızlar selam ben de agustos annesi olucam inşallah ,agustosta 2,5 aylık hamileyken bebegım karnımda öldü kürtajla aldılar .
Inş bu defa hayırlısyla kucağıma alırım
bende agustos 2013 annesiyim insAllah. bugün doktora gittim fakat keseyi henüz göremedik. ayin 20 inde randevum var.
birde zynp06 arkadasim ile nisan 2012 annesiyiz. ikinci bebeklerimizi de ayni ayda kucagimiza alacagiz insAllah
bende agustos 2013 annesiyim insAllah. bugün doktora gittim fakat keseyi henüz göremedik. ayin 20 inde randevum var.
birde zynp06 arkadasim ile nisan 2012 annesiyiz. ikinci bebeklerimizi de ayni ayda kucagimiza alacagiz insAllah
eee hamisim artik, unutkanliklar basladi hemencecik2011 nisan kız
cnm ikiz gebelik olabilir
kızlar face sayfamızıda açtım 2013 ağustos anneleri diye istek yollarsınız eklerim
canım nasıl ve nereye istek öndereceğiz,biraz yardımcı olabilirmisiniz.
hayırlı olsun kardeşim.inşallah rabbim sağlıcakla doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
senin en son adet tarihi nedir,nasıl anladınız hamile olduğunuzu,belirtileri nelerdi.kan tahlili ilemi öğrendiniz. benimde en son adet tarihim 10 kasım.bu ay pek ümidim yok ama inşallah bende ağustos annesi olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?