- Konu Sahibi beyazcekirge
-
neden kimse bana cevap vermiyor ki
sorun neydi cnm yardımcı olayım bildiğim bişeyse
arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım.çift embriyo transfer edilmişti.
9.gün 39
10.gün 59
12.gün 115
16.gün 860 çıktı sonucum
şuan 4+4 haftalığız.ikiz olduğunu düşünüyorum.sizce olabilir mi???????
10. sayfada kan değerlerimi yazmıştım.ikiz olabilir mi diye sormuştumçok teşekkür ederimmmm
ilk bebiş mi cnm
evet Rabbim nasip ederse ilk bebiş olacak.4 yıllık mücadelemin armağanı olacak inşallah
inş cnm rabbim sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağına. benim 1 tane oğlum var 21 aylık bu 2. olacak inş.
ooo maşallah Allah nazarlardan saklasın.hayırlısıyla kucağına alırsın sen de inşallah.doğal sanırım
evwt cnm normal yolla oldu rabbim isteyen herkese kolayca nasip eder inş ayy hele karnın bii büyümeye başlasın bak neler hissedeceksin çok başka bi duygu yaa o yüzdende 2. yi çabuk düşündüm yaa
o günleri görmeyi dört gözle bekliyorum inan:) hayırlısıyla kalp atışlarını duysaydık.haftaya çarşambagidicez inşallah.ama zaman geçmiyor.
ilkinde çok heyecenlı sabırsız oluyosun 2.de çok daha rahat oluyosun cnm kalp atışınıda duyarsın 16. haftadan sonra hareketlerinide hissedersin balık gibi kayar durur ayy özlemişim be yaa
bekleyip görücez inşallah canım.hepimiz için hayırlısını diliyorum.Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.
amin cnm inşallah
Günaydınnnnn dün kan sonucumu aldımm 1920,40 çıktı kan değerii doktor gördüğümüz şey keseymiş dedi perşenbe tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım ister istemez bi gerginlik var zaman çabuk geçsin istiyorum varmı benim gibi olan
günaydın annecikler:)
yarın doktora gideceğim inşallah keseyi görebileceğim. Ama bhcg değerim çok yüksek bununla ilgili internette mol gebeliği diye bir sürü kötü şey buldum, aklıma getirmemeye çalışıyorum ama içim hiç rahat değil. lütfen dua edin de bi sorun olmasın :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?