- Konu Sahibi beyazcekirge
-
Günaydınnnnn dün kan sonucumu aldımm 1920,40 çıktı kan değerii doktor gördüğümüz şey keseymiş dedi perşenbe tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım ister istemez bi gerginlik var zaman çabuk geçsin istiyorum varmı benim gibi olan
merhaba arkadaşlar inşaallah ben de ağustos ayında 3.kez anne olacağım Mevlam tamamına erdirsin inşallah..
Kızlar 5 haftalık hcg 940 normal mi?
Bi önceki bebeğim 2.5 aylıkken karınımda kalbi durmuştu.
Yine öyle olursa diye çok korkuyorum
canım döllenmeye göre bhcg değişir.onun için kafanı takma mesele 2 günde 2 ye katlması.ben dış gebelik geçirdiğim için bu sefer bhcg yi 2 günde bir takip ettim.benim adete 5 gün kala 19.49,3 gün kala 58.62,1 günkala 242 ,1 gün geçe 657.2,3 gün geçe 1092,en son pazar günü adeti 5 gün geçe 3172 çıktı anlayacağın mesele 2 kat artması inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın.
Saol canım inş.benimde dün 3 gün geçiyordu adeti. yarın yaptırcam tekrar bakalım artıyor mu
Kısmetse bende 2 agustosta anne olacağım.aşılama tedavisi ile hamile kaldım.perşembe günü doktor randevum var keseyi görmek için.aynı gün bebeğin varlığını görme olasılığımız var mıdır? Acaba.ilk hamilelliğim 4 yıllık evliyim.bebeği görecekmiyiz diye çok endişeliyim.zor çocuk sahibi olduğumdanmıdır bu endişeler bilmiyorum belkide hala inanamıyorum hamile olduğuma.rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.
kızlar bhcg değerlerime yorum yapabilirmisiniz? İlk olarak adetime 9 gün kala idrar testinde çift çizgiyi gördüm:)29 kasımda ertesi gün kan tahili yaptırdık
30 kasım bhcg 44
02 aralık bhcg 146
sizce değerler nasıl ?
son adet tarihim 6 kasım bu kadar erken öğrenen varmı?normalde adetim 2-3 gün gecikmeli olur yani 8-9 aralık gibi günüm olacak hala 4-5 gün var değerlerim iyimi?ikiz gebelik olabilrimi?yrn tekrar kan tahliline gidecem umarım yükselir değerlerim daha önce düşüğüm oldu o yüzden çok korkuyorum...
değerlerimi yorumlarmısıız????
kizlar merhaba hepinize oncelikle ben derdimi anlatayim size esim yurtdisina cikti ve yurtdisina cikarken ben regldim yaklasik 3.5 hafta oldu gideli ve benim 9 gun once regl olmam lazimdi yani gecikti test yaptim 2 kere tek cizgi gordum gebelik olmus olsa giderken regldim ama o zaman kananam normaldeki adet kanamamdan daha azdi bilmiyorum cok korkuyorum ne olur akil verin bana acilll( gebelik olmasi mumkun mu ??
emin olmak için kan testi yaptır canım ama zaten giderken reglmişsin,hem de adet 9 gün geçince idrar testinde çıkması lazım ama sen yinede emin olmak için kan testi yaptır istersen.hakkında hayırlısı olsun
bence iyi çıkmış ben de adete 5 gün kala öğrendim.kan tahlilini tekrarla inşlaah herşey iyi olur
o zaman neden gecikti en fazla 3 gun gecikirdim sonra olurdum neden olmadim bir sorun mu var ?? offf esimde sperm sayisinda problem vardi keciboynuzu icirdim iyi gelmistir diye tahmin ediyorum ama reglim o giderken ustune gorme olabilirmi( kan testinide kaynvalidemlerdeyim gidemiyorum onlarada soylemek istemiyorum acikcasi (
canım öğrenmenin en iyi yolu kan testi bir şekilde yaptırman lazım başka türlü anlaman zor olur..
senin 5 gün kala kaç çıkmıştı bhcg?
Kısmetse bende 2 agustosta anne olacağım.aşılama tedavisi ile hamile kaldım.perşembe günü doktor randevum var keseyi görmek için.aynı gün bebeğin varlığını görme olasılığımız var mıdır? Acaba.ilk hamilelliğim 4 yıllık evliyim.bebeği görecekmiyiz diye çok endişeliyim.zor çocuk sahibi olduğumdanmıdır bu endişeler bilmiyorum belkide hala inanamıyorum hamile olduğuma.rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?