- 24 Aralık 2012

- 4.308

- 758

- 373

- Konu Sahibi beyazcekirge
 - #5.161

merhaba göbüşleri bebişlerle dolu tatlı anneler...hast.den geldıkten sonra baslıyorum okumaya,oku oku bıtmıyoo...artık yarıya boldum..masllahh bugun bayagıı bı muhabbet donmuss...:)allah muhabbetımızı artırsın,bebışlerınızı bızden ayırmasın...kızlar benım bı gunum bı gunumu tutmuyorr..hastanede ıyı guzel dınlenerek gecıyorda,eve gelınce ne yapacagımı,ne yıyecegımı bılemıyorumm...cubuk kraker gormek ıstemıyorumm artıkk.mıdem bulanıyooo ara ara...mesela sımdı..aksam eve gelınce mis gıbı tarhana corbası ıctımm..sımdı karnım yıne kazınıyoo.zaten halımde yokk,yemek yapmaya...esım benden sonra gelıyoo eve.oda cok yorgun oluyooo..ancak ev ıslerıne yardımcı olabılıyoo..sagolsun yemege sorun cıkarmazda...evde yemek yoksa dısarı cıkalım der...ama canım onu da ıstemıyoo..sızın ne guzel annelerınız yanınızda...ozenmedım,kıskanmadım desem yalan olur...gobusumde daha 8+2 olammaıza ragmen sısmeye basladıı.bende lıcralı kotumu gıyıyorum.ama dugmesnı acıyorumm..:))sızler bu donemı benım gıbı sıkıla sıkıla mı gecırıyorsunuz..sureklı bı bıtkınlık,sureklı bı varr..offff..ne zaman gelecek guzel gunler...bıde ben bebegımı erken ogrendım..henuz 3.5 haftalıktııı..erken ogrendıgmden dolayıda sankı 6 aydan berı hamıleymısım gıbı gelıyooo...ama hala 8+2yım...dua edın kızlarr,ne olurr...
canım bnm aynen benımde gobusum cıktı vala oncelerı karnım sısıo sanıodum ama hcbişi yemesemde sıs..cok hosuma gdıo.ben tayt tunık ıkılısıyle cok rahatım cnm maselesef artık kot gıyemıorm bıldıgın sıkıo bnı.aynen sıkıntı had safada bıtkınlık desen arada bı uyku cokuo ytsam 12 sa uycam sankı