Merhaba arkadaşlar;
Dün araya kaynadı. Size akıntımın artttığını sarımsı olduğunu yazmıştım. Akşam yine çoğalmış günde 2 çamaşır değiştiriyorum. Araştırınca artttığını okudum bi kaç yerde. Anneme sordum o da kokulu olursa rengi değişirse kork diğer türlü bişey olmaz dedi.
Bir sorum daha var. dün bunu da biraz vakit buldukça araştırdım. Hamilelikte deodorant , parfüm kullanımı ile ilgili. Organik sretifikalı deodorantlar var. bir de %100 doğal içerikli roll-on tarzları var. Ne alacağıma karar vermedim. Bir çok yerde antiperspirant olmadıktan sonra bir zararı yok deniyor. Açıkçası bunlara kendimi kaptırmak da istemiyorum. Rahat olmak lazım. Kafaya taktıkça, pimpiriklendikçe gelip buluyor rahatsızlıklar diye düşünüyorum. Bir de doğal bir süreç bu. Kendimiz ya da bebeğimiz kavanozda yaşayamayacağımıza göre, kendimizi koruyabildiğimiz kadar koruyalım. bu konuda fikirleriniz neler??? Abartmayayım derken farkında olmadan abartoyor muyum????
Bir de aşeren var mı??? Benim canım öyle bariz hiç bişey istemiyor.. Ama biraz eşimi telaşlandırmak istiyorum.

Kivi faln mı estesem napsam???