• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Yeni gördüm mesajınızı😕 ben stick kullanıyorum, kapsül kullanamıyorum zor yutuyorum. Stick saşe şeklinde toz halinde ve tadı da güzel, kullanımı rahat yani
Merhaba mesajınızı gördüm de bu bahsettiğiniz Demir ilacı diğerlerinden farklı mi benim midem hoc birini kabul etmiyor maalesef sindiremiyorum reflü de fazla var malum. Sizin kullandığınız in böyle etkileri oldu mu nasil kullanıyorsunuz bı de tam adı neydi

Merhaba mesajınızı gördüm de bu bahsettiğiniz Demir ilacı diğerlerinden farklı mi benim midem hoc birini kabul etmiyor maalesef sindiremiyorum reflü de fazla var malum. Sizin kullandığınız in böyle etkileri oldu mu nasil kullanıyorsunuz bı de tam adı neydi
Benim de aynı sorunlarım var midemde. Bu ilaç bana hiç dokunmadı. Yani ne mide ne bağırsakta hiçbir etkisini görmedim. Daha öncesinde ocean microfer de kullanmıştım ama yeterli yükselmedi. Sidefer stick kullanıyorum şu anda, memnunum

Benim de aynı sorunlarım var midemde. Bu ilaç bana hiç dokunmadı. Yani ne mide ne bağırsakta hiçbir etkisini görmedim. Daha öncesinde ocean microfer de kullanmıştım ama yeterli yükselmedi. Sidefer stick kullanıyorum şu anda, memnunum
Ya teşekkür ederim ben de bı doktoruma danışayım o zaman belki bana da iyi gelir magnezyum bile içemiyorum doğru düzgün. Demir depolarim da diplerde belki bende de işe yarar.

Bı de bu şeker gibi bişey mi ağızda dağılan tablet yazıyor trendyol da falan. Ağızda dağılıyorsa Demir tadı falan gelmiyor mu yani öyle bir komu rahatsizligi veriyor mu

Back
X