• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Olumlu konuşuyorsa doktor gidip 1 fikir daha almaya gerek duymuyorum ama ne zaman olumsuz bir durumdan bahsedilse mutlaka 2.-3. Doktora gözükürüm. Gebeliğimde ders oldu bana. Bence siz de 3. Doktora gözükün bakalım o ne diyecek. Bu arada çok geçmiş olsun umarım hiçbir şey çıkmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz
Pazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicek 🙇‍♀️

Eklentiler

• IMG_2607.webp
    IMG_2607.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 31
Bunu yapıyorum akşamları ama gerçekten annelik delilikmiş sürekli takip eder oldum 🙈 sevindim geçici bi durum olmasına 🪷
Birde hazır sormuşken aklımda bişi daha kalmıştı onuda sorayım, kusuruma bakmayın 🌸🙏
21.haftada detaylı ulturasona girdim. Perinatoloji doktoru kalpte parlaklık gördüğünü ama çocuğumun burun kemiği ve ense kalınlığının normal olduğunu, tedirgin olmamam gerektiğini söyledi ve takip edelim dedi. Kendi kadın doğum doktorum bana ısrarla fetal yaptır doğumda bi sürpriz olmasın, bu durum geçici bi durum değil ki takip ediyosun diyip duruyor. Hatta bi sorun çıkarsa düşünmen ve gebeliği sonlandırman için 2 haftan kaldı dedi pazartesi günü. Bayağı araştırıp video izledim. Bu durumun geçici olabileceğini çoğu doktor söylüyor. Doktorumun beni sürekli tedirgin ettiğini ve olumsuz konuştuğunu farkettim.
Acaba kalpte parlaklık durumunu yaşayan var mı ?
Benimkinde kalpte parlaklık yok ama başka bir şey var. Hiçbir sorun olmayabilir ama her kromozomal anomali usgde belirgin olmayabiliyor. Bana da Dr emin olmak için fetal DNA önerdi ama aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım. Zaten bir kez bu ihtimali duyduktan sonra insanın kafasından silinmiyor. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

Bunu yapıyorum akşamları ama gerçekten annelik delilikmiş sürekli takip eder oldum 🙈 sevindim geçici bi durum olmasına 🪷
Birde hazır sormuşken aklımda bişi daha kalmıştı onuda sorayım, kusuruma bakmayın 🌸🙏
21.haftada detaylı ulturasona girdim. Perinatoloji doktoru kalpte parlaklık gördüğünü ama çocuğumun burun kemiği ve ense kalınlığının normal olduğunu, tedirgin olmamam gerektiğini söyledi ve takip edelim dedi. Kendi kadın doğum doktorum bana ısrarla fetal yaptır doğumda bi sürpriz olmasın, bu durum geçici bi durum değil ki takip ediyosun diyip duruyor. Hatta bi sorun çıkarsa düşünmen ve gebeliği sonlandırman için 2 haftan kaldı dedi pazartesi günü. Bayağı araştırıp video izledim. Bu durumun geçici olabileceğini çoğu doktor söylüyor. Doktorumun beni sürekli tedirgin ettiğini ve olumsuz konuştuğunu farkettim.
Acaba kalpte parlaklık durumunu yaşayan var mı ?
Bence devletteki doktorlar böyle değil ama benim yorumum tabi bu. Mesela plesenta previa var bende, dr dediki sezeryan olursun ne var, illa normal doğum mu istiyosun ki dedi . Hani plesenta previaya arkadasın özeldeki doktoru riskli demiş, illaki riski vardır ama devlettekiler o kadar abartmıyor bence . Bende o durumu geçiçi diye duydum, Allah bebeğinizi korusun 🙏🏻 Bende fetal yaptırmadım yani, çünkü aldırmak istemiyordum. Fetal falan yaptırınca bile herşeyin riski var ama ben sağlıklı doğcağını düşünüyorum🩷

Kızlar bugün sırt kemiklerim çatlayacak gibi ağrıyo sanki kaburgalarım kırılmış. Belim de ağrıyo ama sırtım daha çok 😵‍💫 çok fenayım sıcak duş falan da aldım geçmedi napıcam been😢

Kızlar bugün sırt kemiklerim çatlayacak gibi ağrıyo sanki kaburgalarım kırılmış. Belim de ağrıyo ama sırtım daha çok 😵‍💫 çok fenayım sıcak duş falan da aldım geçmedi napıcam been😢
Sirta sicak su torbasi ama kilifli cok sicak olmamis olur, iyi gelir mi ki? :( ben belime koymustum ise yaramisti

Me🙋‍♀️ Özellikle ayaktaysam uzun süre
doktordan bugün geldim kuyruk sokumumun ağrısını sormayı unuttum ya ama düzenli değil ara ara vuruyor.dediğiniz gibi özellikle ayaktaysam ve böyle uzun süreli oturduysam sırtımı yaslamadıysam felaket oluyorum ya 😖

doktordan bugün geldim kuyruk sokumumun ağrısını sormayı unuttum ya ama düzenli değil ara ara vuruyor.dediğiniz gibi özellikle ayaktaysam ve böyle uzun süreli oturduysam sırtımı yaslamadıysam felaket oluyorum ya 😖
Ben onu sormuştum normalmiş. Bebek ben burdayım diyor işte 😁

Bol bol masaj yaptırcaksın eşine. benim her akşam böyle sürekli masaj yaptırıyorum o zaman rahatlıyor o bölge

Back
X