2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .
Alt taraf hem oyun alanı hem ders çalışma odası olur. Içine aydınlatma da yaptırıcam. Böylece hem küçük kardeşi rahatsız olmaz,hem de o kendisine ait bir çalışma odası olduğunu düşünüp daha eğlenceli bir şekilde ders çalışır. önemsendiğini bilmesini istiyorum.:54:

süpermiş cnm bu arada sende hoşgeldin ben anca yazabiliyorum:)

Geçmiş olsun benim de belim felaket. Akşam uyuyana kadar canım çıktı.

Dün doktoruma akşamları bacaklarımın belimin çok ağrıdığını söyledim uykuya zor dalıyorum ben de. Doktor kramplar için olan normal magnezyum yerine osteocare verdi gece yatmadan 2 tane iç dedi. İnşallah iyi gelir kemiklerim eriyip bitecek gibi ağrıyor geceleri.

bunu büyük kızım için düşünüyorum üst kata yerleştirmek için yatağımız var. Aslında basit bişey gibi görünüyor ama fiyatını merak ediyorum :26: .
Alt taraf hem oyun alanı hem ders çalışma odası olur. Içine aydınlatma da yaptırıcam. Böylece hem küçük kardeşi rahatsız olmaz,hem de o kendisine ait bir çalışma odası olduğunu düşünüp daha eğlenceli bir şekilde ders çalışır. önemsendiğini bilmesini istiyorum.:54:

canım ikeada bunun aynısı değil ama benzeri var altı oyun alanı üzeri uyumak için kullanılıyor altını isteiğin gibi düzenleybilirsin hazır küçük mutfak olabilir çalışma masası olabilir, bu bahsettiklerim de mevcuttu. renk seçeneği yok ama mobilya boyası ile özellikle sprey boyalar çok kolay uygulanabiliyor ve fiyat olarak ta uygun oluyor istediğin renklere ulaşabilirsin. dışarda yaptırmak istersen tuzlu olacaktır çok ben bi ayakkabılık yaptırayım dedim sürgülü kapı 1 metre ancak 1000 lira istedi adam yakınında varsa ikeaya bak derim yada internetten de sipariş verilibilyor

Dün doktoruma akşamları bacaklarımın belimin çok ağrıdığını söyledim uykuya zor dalıyorum ben de. Doktor kramplar için olan normal magnezyum yerine osteocare verdi gece yatmadan 2 tane iç dedi. İnşallah iyi gelir kemiklerim eriyip bitecek gibi ağrıyor geceleri.

Ben çok oturursam oluyo canım yaaa. Dün çok oturdum, hiç uzanmadım. Akşam acıdan ağlıycaktım nerdeyse. Kramplarım yok çok şükür, vardı bir ara geçti. Bel ağrlarımda artış olursa ben de söyliyim doktoruma bakalım.

Geçmiş olsun benim de belim felaket. Akşam uyuyana kadar canım çıktı.

teşekkürler, geçti valla :1: akşam ben de yatamıyorum bel ağrısı ve kasık ağrısından. gözlerim kapanana kadar bir şeylerle uğraşıyorum sızmaya çalışıyorum. sonra böyle halsiz kalıyorum sanırım.

Teşekkürler üstad sen öyle diyorsan öyledir :))

estapitipiti :1::1:

Canım sana da geçmiş olsun hastamısın neden halsizsin? Ben malzeme alırken fena coşmuşum birsürü rengim var :9: Oooo profesyonelleşmişiz bakıyorum :) Bu işi yapanlar genelde hamileyken başlamış zaten :52: Bloğunun linkini yazar mısın canım?

canım hasta değilim sadece çok yorgun hissediyorum. yarın randevum var bir bakalım neymiş derdim çıkar ortaya. canım blog için daha sadece açılış yaptım yavaş yavaş başlıcam inşallah bu blog işinde de yeniyim çözerim inşallah. :16::16::16:linki de şudur: eceminsandığı

Ben çok oturursam oluyo canım yaaa. Dün çok oturdum, hiç uzanmadım. Akşam acıdan ağlıycaktım nerdeyse. Kramplarım yok çok şükür, vardı bir ara geçti. Bel ağrlarımda artış olursa ben de söyliyim doktoruma bakalım.

İşte ben bütün gün oturarak çalıştığım için oluyor demek ki dikkat et canım. Bütün gün kapalıyım güneş de göremiyoruz maalesef kötü oluyor.

cnm az once sol kasıgıma kramp gırdı kaldım oyle snra belıme dogru cktı gezndımmm azıcık evın ıcnde daha ıyıym smdı...kontrolde soylıcem doktora bnu...bı kere daha olmustu boyle....

İşte ben bütün gün oturarak çalıştığım için oluyor demek ki dikkat et canım. Bütün gün kapalıyım güneş de göremiyoruz maalesef kötü oluyor.

Aynı durumdayız ben de bütün gün kapalı ofiste çalışıyorum ama yanımda kocaman bir bahçe var çeşit meyve ağaçları sebzeler falan yetişiyor manzaram süper ama güneş görmüyorum cephe ters buna da şükür :) Ayaklarımı sarkıtmaktan benim de bilekler davul oluyor akşama kadar evde olunca rahat ediyorum istediğim zaman uzanıyorum oh miss :))

Görmemişim 2 gündür koşturmadan giremedim siteye yahu..

Bu gece gidiyoruz, 10 gün olmayacağız. Kendime ve kızıma iyi bakacağım inşallah, sizler de hakkınızı helal edin hanımlar.

Maldivlerdi dimi? Kıskanıyorum seniiiiiiiii bol bol eğlenin gezin :5: Hakkımız geçtiyse helal olsun canım güzel anılarla dönün inşallah :16:

Kızlar bugün öğlen yemeğinden o kadar yoruldum ki markete girip bir su alana kadar canım çıktı birden bire oldu bu yorgunluk araba kullanırken çok korktum çünkü uyku isteği yorgunluk halsizlik hepsi birden bastı ay kabus gibiydi neden böyle oldu anlamadım ... Bir de hazımsızlığı olan arkadaşlar activia deneyebilirler ben 3 gündür yiyorum iyi geldi ha bir de her sabah kayısı kaynatıp içiyorum onu da unutmamak lazım :D

Aynı durumdayız ben de bütün gün kapalı ofiste çalışıyorum ama yanımda kocaman bir bahçe var çeşit meyve ağaçları sebzeler falan yetişiyor manzaram süper ama güneş görmüyorum cephe ters buna da şükür :) Ayaklarımı sarkıtmaktan benim de bilekler davul oluyor akşama kadar evde olunca rahat ediyorum istediğim zaman uzanıyorum oh miss :))

Bizim şirketin yan tarafında küçük çiftlik gibi biyer var inekler kuzular falan :) Tam karşımızda da site var yazın havuzda çocuklar yüzüyo oynuyo ben burda çatlıyorum :50: :52:

cnm az once sol kasıgıma kramp gırdı kaldım oyle snra belıme dogru cktı gezndımmm azıcık evın ıcnde daha ıyıym smdı...kontrolde soylıcem doktora bnu...bı kere daha olmustu boyle....

Söyle canım kramp çok kötü hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor sonrasında o gevşeme rahatlama anı paha biçilemez...

Doğru biliyosun demir ilacı aç karnına alınır ve yarım saat yemek ve özellikle kalsiyumlu bişey yenmez.

Kızlar şu demir hapını bi anlatın bana yaa ben yatarken içiyorum hep midem bulanmasın diye :31:yanlışmı içiyorum:52:[/QUOTE]

Ben tok karna alıyorum. doktorun bana önerisi her hangi bir öğünden 1 en geç 1,5 saat sonra almam şeklindeydi. İlacı aşağı yukarı aynı saatlerde almak her zaman doğru kullanım olurmuş. Gündüz eften püften koşuşturmalar,iş hayatı,hamilelik unutkanlığı vs nedenlerden dolayı akşam saatleri daha doğru bir tercihmiş.. özellikle akşam meyve sefasından sonra almak en en en doğrusuymuş çünkü c vitamini demirin yarayışlılığını ve emilimini kat kat artırıyormuş. Demir ilaçlarının bir çoğu bağırsak emilimli olduğu için normalde mide ağrısı,bulantı gibi sıkıntılar yaratmazmış. Çok hassas bir yapınız varsa o zaman durum değişir :)

Ben kan ilacının yanında bir de vitamin+mineral premiksi kullanıyorum. Onu da kan ilacından biraz sonra içiyorum.

Back
X