2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bilmiyorum canım cidden artık hiç bişey bilmez oldum hiçbişey yapmıyorum işten evden işe sureklı yatıyorum eşimle ilgilenmeyı bırak konuşmak bile istemiyorum inş geçer bugunler de. bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız canım tşk ederim yazdığın için kendimi yanlız hissetmiyorum artık hayırlı olsun hepimiz için

yok hiç yalnız hissetme,ben çok okudum,Nisan anneleri diye de grup var,oraya daha çok kişi yazıyo,orda da sürekli ağlıyorum,yatıyorum diyen çok.
gebelik hormonlarımız artıyomuş,kimyasal etkileri varmış vs.depresif hissetmemiz normalmiş..Ben de öyle,bir sinirliyim,bir sakinim,bir elim kolum kalkmıyo,habire uykum geliyo..böyle gidicek,az kaldı inşallah

Aslında 200. sayfadan beri okuyorum, en sonda yazacaktım da yazınızı görünce dayanamadım:)

planlı hamilelik olmadığından gebelik öncesi ilaç kullanımım var diye riskli benim hamileliğim, doktor internete girme-roman oku&film izle dedi, her soruyu bana sor kendi kendine araştırıp kurma kafanda diye de ekledi

Allah yardımcısı olsun bebeklerini yitiren annelerin, sabırlar diliyorum ama elbet bir sebebi vardır-kaderin önünde ne-kim durabilmiş ki arkadaşlar

Ben de heyecanla cumartesiyi bekliyorum, kalp atışını duyarız inşallah:) bir de test yapacağız demişti doktor, herhalde başlangıçta yapılması gereken rutin testlerdir...

Kendinize ve meleklerinize iyi bakın, Allaha emanet olun

kızlar bulantılarım fazla gunluk hayatımı cok etkılıyor zofran dil üstü kullanıyroum ama yetmiyor doktorlarınız size neler öneriyor?

l

sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.cok endişeliyim

Endişelenme canım banada doktor dinletmedi sadece gösterdi ultrasonda. Pıt pıt kıpırdadığını gördüm Bir daha ki gitmemde duyarım belki.
kızlar bulantılarım fazla gunluk hayatımı cok etkılıyor zofran dil üstü kullanıyroum ama yetmiyor doktorlarınız size neler öneriyor?

l

Sana yine ilaç vermiş doktor canım bana vermedi Yiyemiyorum kilo kaybediyorum acillik oluyorum yine yok ilaç yine yok çubuk krakermiş leblebiymiş hiç işe yaramıyor ki onlarıda yiyemiyorum

sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.cok endişeliyim

korkma duymasa duyamadım derdi radyolojiye gönderirdi. Birdaha gittiğinde duyarsın Allahın izniyle.

l

Benim sabahları oluyor bulantım daha sonra hafifliyor
az önce kaynamış yumurta çekti canım yedim şimdi bulantım başladı yemez olaydım:)
Bende bulanmayınca acaba sorun mu var diye düşünüyorum

folik asit başladın mı? keşke söyleseydin bana da dinletirmisiniz diye, bence 3 hafta kuruntu yapma başka doktora git bi dinlesinler derim ben, ama doktor kalp atışı görmese seni 3 hafta bekletmezdi daha kısa süre de çağırırdı.

merhaba arkadaşlar. yaklaşık bir ay önce hamile olduğumu öğrendim hatta buraya da yazmıştım. çok şükür geçen haftada kalp atışlarını duydum o an öyle garip oldum ki anlatamam . o zaman içimde bir canlı olduğunu daha iyi anladım çok duygulandım. şimdi 9. haftayı bitirdim Allah'ın izniyle sağ salim kucağıma da alırım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin... hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...

Canım doktor bana da ikinci kez dinletmemişti. 'Bebeği çok ısıtıyor.' dedi. Zaten o duyduğumuz bebeğin gerçek kalp atışları değilmiş. O görüntü sese çevriliyormuş. Doktor görmeden 'gördüm.' demez. İçini ferah tutu bebişini de üzme...

Okudum canım, Allah inşallah bebişini en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin.

Gözün aydın hamişş Bilgilerini söyle(sat, muhtemel doğum tarihi...) seni de ekleyelim listemize...

kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war:18::18::18::18:

Canım her zaman olacak diye bir şey yok ki. Aklına kötü şeyler getirme...

Daha önce 2 tane kaybettim ve şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim. Dua edin lütfen sağlıkla doğurabileyim. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğim olur.

canm kalp duyumun biraz geç olmuş geç döllenme sebebiyle ben 6 haftalıkken duydum çok şükür.mideye gelince ilaçların tesiri birkaç saat rahatım ama yine yıyemıyorum bakalım nolacak.ne kadar sürecek. doktoruna zofranı söyle derim dilnin üstüne koyuyorsun tadı guzel bıraz pahalı ilaç ama devlet karsılamıyor daha ıyısını buluncaya kadar bunu devam ettiricem bende ki daha iyisi iğnesini olmaktan başka çare yok sanırım

Daha önce 2 tane kaybettim ve şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim. Dua edin lütfen sağlıkla doğurabileyim. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğim olur.

Rabbim gönlüne göre versin canm inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini.bende bir kaybım oldu inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler.Allahtan umut kesilmez. ayrıca bebişlerimizin dogum gunlerı seninle aynı görünüyor

canım neden hemen endişeleniyorsunuz. üzmeyin kendinizide bebeklerinizide. attığını görmüşsün ya şükretmelisin tatlım. doktorlar dinletmek istemiyorlar çünkü kalp atışlarını dinlemek için bebeği hem çok sıkıştırıyorlar hemde bebek çok ısınıyor. bu onun için tehlikeli. o yüzden sakın endişelenme 3 hafta sonra bebeğin büyüyecek ve dış etkilere daha dayanıklı olacak. allaha emanet hepimizinki.

kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war:18::18::18::18:

ben de her seferinde aynı ikilemi yaşıyorum, bulantı çok zorluyor ama geçince korkmaya başlıyorum sanki bir anlamı varmış gibi:) sonra tekrar başlayınca da oh olsun sen istedin diyorum

aralıksız bulanmasından daha iyidir canım hem bu bebeğin sağlığına ilişkin bir gösterge değil, değişen hormonlara vücudumuzun bir tepkisi, hiç sıkma canını o yüzden

huzurlu hamilelikler dilerim cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…