- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.121
Çok geçmiş olsun ikinize de,3 ay dolunca bıçak gibi kesiliyomuş bütün bu bulantılar,halsizlikler,az kaldı
ben de senin gibiyim,okunmuş su içiyorum,o iyi geldi,kabuslardan,film gibi rüyalardan bıktım bende,durduk yerde ağlıyodum aynı yani,bu kadar mutlu olmak,bunu yaşamak isterken bu kadar da depresif olabilirim diyodum.çok iyi anlıyorum seni.Korkulardan oluyo galiba,ben o kadar kastım ki,3 ay bitmeden sevinmiyim diye,birisi bana ayy anne oluyosun dediğinde hala gerçekten mi acaba diyorum.
doğum yapanlarla konuşmak iyi geldi bana,hepsi de şimdiki aklımız olsa tadını çıkartırdım diyo,boşuna stres,evham yapıyoruz,olacağına varıyo,zaman pat diye geçiyo,kucağına alınca hepsi siliniyo diyolar.
artık korkuyu,stresi mutlulukla değiştirmemiz lazım ki bebiş de mutlu olsun,sakin olsun,çok farkediyo,anne mutluysa bebek güleç,sakin bişey oluyo
Bir de erkek doğuracaklar kabus görürmüş derler
bilmiyorum canım cidden artık hiç bişey bilmez oldum hiçbişey yapmıyorum işten evden işe sureklı yatıyorum eşimle ilgilenmeyı bırak konuşmak bile istemiyorum inş geçer bugunler de. bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız canım tşk ederim yazdığın için kendimi yanlız hissetmiyorum artık hayırlı olsun hepimiz için
Kizlar malum haftasonu..anca geldimmm..
Bu saatlerde de dikildim ayaga..
1 saat dondum yatakta ama yok uyuyamadim :)
Zaten mide bulantim da gozumu acmamla basladi,
Bebis acikmis mi yine, annesi yesin onu :)
Henuz cok kucuk biliorum AMA onunla surekli konusuyorum
Kendimi iyi hissettiriyor :)
Dr um cok stresliyim diye interneti yasakladi kizlar
AMA Ben sizden kopamiyorummmmm
Olumsuz haberler okuyunca hemen etkileniyorum
Esim de beni Dr A sikayet etti :)
Neyse hafta ici az geliorum zaten..
Kalp atisi olsun die cok dua ettim
Oldu ohhhh dedim
Simdi de kalbi duranlarin haberlerine rastliyorum
Pat diye 11. Haftada ya da 13.haftada..
Ayy esime desem bu kez evdeki interneti kapatir..
Stresliyim napiiim..Allah yardimcimiz olsun..
Her gebelik bir degil Elbet..kaderimizde ne yazarsa onu yasayacagiz .
Tekrar herkese gunaydinnnn :)
mutlu haberi bekliyoruz, ne dedi doktor :)
sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.cok endişeliyim
kızlar bulantılarım fazla gunluk hayatımı cok etkılıyor zofran dil üstü kullanıyroum ama yetmiyor doktorlarınız size neler öneriyor?
l
sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.cok endişeliyim
kızlar bulantılarım fazla gunluk hayatımı cok etkılıyor zofran dil üstü kullanıyroum ama yetmiyor doktorlarınız size neler öneriyor?
l
hamile arkadaşları bi bakarmısınız allah rızası için
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...l-kursi-allah-rizasi-icin-2.html#post31936001
Canım doktor bana da ikinci kez dinletmemişti. 'Bebeği çok ısıtıyor.' dedi. Zaten o duyduğumuz bebeğin gerçek kalp atışları değilmiş. O görüntü sese çevriliyormuş. Doktor görmeden 'gördüm.' demez. İçini ferah tutu bebişini de üzme...sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.cok endişeliyim
Okudum canım, Allah inşallah bebişini en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin.hamile arkadaşları bi bakarmısınız allah rızası için
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...l-kursi-allah-rizasi-icin-2.html#post31936001
Gözün aydın hamişşmerhaba arkadaşlar. yaklaşık bir ay önce hamile olduğumu öğrendim hatta buraya da yazmıştım. çok şükür geçen haftada kalp atışlarını duydum o an öyle garip oldum ki anlatamam. o zaman içimde bir canlı olduğunu daha iyi anladım çok duygulandım. şimdi 9. haftayı bitirdim Allah'ın izniyle sağ salim kucağıma da alırım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin... hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war:18::18::18::18:
kesin erkek diyosun yani
Endişelenme canım banada doktor dinletmedi sadece gösterdi ultrasonda. Pıt pıt kıpırdadığını gördümBir daha ki gitmemde duyarım belki.
Sana yine ilaç vermiş doktor canım bana vermediYiyemiyorum kilo kaybediyorum acillik oluyorum yine yok ilaç yine yok çubuk krakermiş leblebiymiş hiç işe yaramıyor ki onlarıda yiyemiyorum
Daha önce 2 tane kaybettim ve şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim. Dua edin lütfen sağlıkla doğurabileyim. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğim olur.
kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?