- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.101
iş yerindeyimmm ve çoook uykum var ayakta uyuyacağım valla.
hamile olmak boyle bişey galiba hep uyusam hep yatsam hiç çalışmasam
ayyyy bide acur turşusu yesem...daha ne isterki insan...
benim arkadaşım bu testleri kartal devlette ücretsiz halletti bilgin olsun bende 8+2 hamileyim Allah izin verirde o günleri görürsem devlete giderim.ayda 400 prim yatırıyos ondan özeli mi var :)))
herşey bebişlerimiz içiiinnnnnnnnnnnIyiyim cnm saolasin
Mide bulantilari ve istahsizlik dewam edio..
Genelde meyve yiyorum
En cok da muz :)
Nesquik tozunu alip sute katabilirsin dedi Dr
Onu yaptim bu gun.
Yogurt icine de piers sekeri ve meyve katip tuketiorum
Insallah 1 ay sonra bulantilar bitmis olacak..
Her sey bebisler icin..
kızlar bugün okula gittim. resmen kabus gibi bi gün geçirdim. midem hiç bu kadar bulanmadı. sürekli yediklerimi çıkarttım. izin alıp eve geldim. çok kötü bi gündü
Cok gecmis olsun mide bulantilari icin arkadasım akupunktur noktalarına uygulanan küçük roll on başlığı gibi toplardan alıp bezden bileklikleriyle bileklerine takmişti Cok muzdaripti iyi geldigini söylüyor.Ben de ogretmenim okulda çocuklarla zor ama 2. Donem olmayacağız inşallah. Acil şifalar dilerimkızlar bugün okula gittim. resmen kabus gibi bi gün geçirdim. midem hiç bu kadar bulanmadı. sürekli yediklerimi çıkarttım. izin alıp eve geldim. çok kötü bi gündü
Eklerim tabii hamiş hanımmbenide eklermisin canım..yalovadan sat 16 temmuz gebelik haftası 8. 4+4 de keseyi gördüm 7+4 kalp atışı ve bebişigördük çok şükür:) tahmini doğum tarihi de 28 nisan
Ekliyorum canımCanım ben listedeydim silmişsin :26: tekrar ekler misin sat 18 temmuz tahmini doğum taihi 23 nisan kalp atışları duyuldu.
Aktif ol canımKızlar selam
çok aktif olmasam da sürekli takipteyim :)
bende hamileyim sat 12.07
Canımm test yaptıracağım ben, içim rahat etsin istiyorum..Kızlar selam
Sabahtan beri bir sürü yerle görüştüm ikili test için.Hem kan alımnıcakmış,aynı gün de ultrasonla detaylı ölçüm yapılıcakmış,ense kalınlığı falan.
Cental Hospital,kan testi 135,ultrason için de 2 doktor var,biri 180,diğeri 250 tl alıyo dedi..
Üsküdar panason görüntüleme merkezi; ultrason için 70 TL dedi,kan tahlili yapmıyolar.
Bostancı Tıp merkezi kan tahlili 70 TL dedi,ultrason için de çok memnun kaldıkları bir yere yönlendirdirler.Doktor çok iyiymiş,detaylı bakıyomuş,çok iyi bir ultrason cihazı gerekir,bilmediğiniz yere gitmeyin dedi.
Orası da bu bayan yönlendirince 100 TL dedi ultrasona.Kızıltoprak'ta o da.
Bir yandan niye diyorum ikili test yaptırıyoruz ki,bişey olsa nolcak gelmişiz 12.haftaya test zamanı.
Abimin eşi sadece kan testi vermiş geçmiş mesela.
Siz ne düşünüyosunuz bu test için ?
Ekledim bile hamiişşsat 20.07 kalp atışları görüldü :))) Allah kucağımıza alıp kokularını duymayı da nasip etsin inşallah...
Evet canım okulda zor oluyor gerçekten. Neyseki ben çok sıkıntı yaşamıyorum ama mesela öğrencilerden biri hapşırsa tüm camları, kapıları açıp havalandırıyorum :)) En büyük korkup grip olmak, çok çabuk kapıyorum çünkü.Cok gecmis olsun mide bulantilari icin arkadasım akupunktur noktalarına uygulanan küçük roll on başlığı gibi toplardan alıp bezden bileklikleriyle bileklerine takmişti Cok muzdaripti iyi geldigini söylüyor.Ben de ogretmenim okulda çocuklarla zor ama 2. Donem olmayacağız inşallah. Acil şifalar dilerim
Kızlar selam
Sabahtan beri bir sürü yerle görüştüm ikili test için.Hem kan alımnıcakmış,aynı gün de ultrasonla detaylı ölçüm yapılıcakmış,ense kalınlığı falan.
Cental Hospital,kan testi 135,ultrason için de 2 doktor var,biri 180,diğeri 250 tl alıyo dedi..
Üsküdar panason görüntüleme merkezi; ultrason için 70 TL dedi,kan tahlili yapmıyolar.
Bostancı Tıp merkezi kan tahlili 70 TL dedi,ultrason için de çok memnun kaldıkları bir yere yönlendirdirler.Doktor çok iyiymiş,detaylı bakıyomuş,çok iyi bir ultrason cihazı gerekir,bilmediğiniz yere gitmeyin dedi.
Bir yandan niye diyorum ikili test yaptırıyoruz ki,bişey olsa nolcak gelmişiz 12.haftaya test zamanı.
sat 20.07 kalp atışları görüldü :))) Allah kucağımıza alıp kokularını duymayı da nasip etsin inşallah...
acıkcası kendi fikrimi söyliyim canım.ben yaptırmayı düşünmüyorum doktorumada söyledim çünkü ALLAH korusun bişey olsa aldıracakmıyızki?benim tanıdığım yaptırdı bebeğe özürlü dendi bebek doğdu maşallah hiç bişey yok.olan annesine oldu doğuma kadar üzüldü durdu.bu benim şahsi fikrim.inş.hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur :)
Kızlar selam
sagol canım çok şükür diyelim :)sağol canım sen nasılsın
ben yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum. allaha emanet oğluşum :)
tamam canım pazartesi günü ilk sana mutlu haberimi veririm.cok tesekkür ederim destegin için
kızlar bugün okula gittim. resmen kabus gibi bi gün geçirdim. midem hiç bu kadar bulanmadı. sürekli yediklerimi çıkarttım. izin alıp eve geldim. çok kötü bi gündü
kızlar ben sürekli hastayım yaaa
bugun kontrolum varrrrr.
sürekli kabus görüyorum ve ağlaya ağlaya uyanıyorum
hoş normaldede ağlamak geliyo içimden kendimi kötü hissediyorum
böyle hissedenler var mı yoksa ben tekmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?