2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war:18::18::18::18:

benimde 10. haftam yarın bitiyor. ama bu korkular sanırım bebişleri kucağımıza alana kadar geçmeyecek.
geçenlerde bir gün boyunca bulantım olmadı içime bi korku düştü daha fazla dayanamayıp akşam acile gittim.
baktım pıt pıt atıyordu kalbi.
doktor bulantı hiç birşeyin göstergesi değil takılma bunlara dedi ama gelde kalbine aklına dinlet.
inş. mutlu sonu göreceğiz hepimiz.

Merhaba canım,ve merhaba tüm Anne adayları..:) bende yaklaşık bir ay önce hatta evlilik yıldönümümde anne adayı olduğumu öğrendim hem ağladım hem çok mutluydum böyle bir duygu seli olamaz o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum ve hala aynı durum içindeyim:)şuan 8 hafta 5 günlük hamileyim sat.19 Temmuz benide aranıza alırsanız çok sevinirim:) geçen hafta küçük meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür herşey iyi gidiyor,Rabbim hepimizin küçük meleklerini sağlıkla kucağımıza almasını nasip eder inşallah..bu duyguyu yaşamak için çok bekledim,hiç beklemediğim azda olsa umudumu kaybettiğim zamanda Rabbim bana bu güzel sevinci verdi herkese nasip etsin inşallah işte böyle kızlar hala okadar şaşkın o kadar mutluyumki cümlelerimde aksaklıklar olabilir k.bakmayın:)benim gebelikte yaşadığım duruma gelince yoğun olarak ağzımda acımsı bir tat var, bu hissiyattan dolayı yediğim şeylerden pek tat alamıyorum hatta ağzımın tadı düzelsin diye sürekli bişeyler atıştırıyorum ama nafile yutkundukdan sonra durum yine aynı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bu gidişte atıştraktan obeziteliğe doğru yol alıcım sanırım:)

ikimizde aynıyız bende 8+5 im :) biraz yogurt falan yesen değişirmi acaba?

ya içimde öyle bi his var ki bi gram bile kız olacakmış gibi gelmiyo. bi tek bende değil herkes oğlun diye bahsediyo ondan. babası isyanlarda
[/QUOTE]

Var ya aynıyız,ben direk oğlum geliyo diyorum,hatta zor tutuyorum erkek kıyafetleri almamak için,içimde kıza dair en ufak duygu yok.hep çok şaşırcam diyorum doktor kız derse ben de 2.kız olcak inşallah diyorum babasına

Kızlar hergün deli gibi araştırıyorum ne almalıyım hangisinden olmalı nasıl olsun :) Benim gibi kafayı yiyenler var mı acaba çok merak ediyorum :)

ikimizde aynıyız bende 8+5 im :) biraz yogurt falan yesen değişirmi acaba?

Mrb chuckyb:) ikimizinde aynı haftada olduğuna sevindim enazından danışacağım biri oldu yoğurda çocukluğumdan beri bayılıyorum Allah'tan şurada bir tiksinti gelmedi yoğurttan hatta yiyorumda arada,evet yediğim anda ağzımın tadı düzeliyor ama yeme iş bittikten sonra durum yine aynı maalesef aynı acı tad yani ama bunlarıda şükür okadar katlanacağız değil mi:)birşey daha soracağım sana canım sendede hala adet olacakmışsın gibi ağrıların oluyorum hala? Beni endişelenirseniz kısım genelde bu oluyor şuan bile var :s

merhaba arkadaşlar dün doktr kontrolumuz vardı Allah a şukur çok güzel geçti rutin testlerımız yapıldı hepsı temızdı çok şükür sadece bır turlu kurtulamadığım idrar yolu enfeksıyonum tavan yapmış yıne mecburen antıbıyotıge başladım... Bebeğime gelınce onu ılk defa bukadar net gördum tam bebek şeklını almış, hareketlerı başlamış ayakları havada kıpır kıpır hareket edıyordu Çok şükür Cinsiyete bakmaya çalıştı fakat gözükmedi henuz bellı değilmiş 10 gun sonra bıdaha kontrolumuz var hayırlısı artık.Doktorun yanında çalışan yardımcı benım çok sammımı arkadaşım doktor ultrasyonda bakarken baştan sona vıdeoya aldı dündendır o vıdeoyu ızlıoyrum harıka bı duygu hepınıze tavsıye ederım Bu arada biz 10+6 olmuşuz teyzoşlaaar

Evet Canım bendede oluyor şuan ikinci adet dönememizi yeni geçti ya o yüzden.. Birde rahim büyüyor kasılıyor gevşiyor. Bazı insanlar adet tarihleri geldiğinde aynı sancıyı çekiyormuş.. Doktorun bana dediği bunların hepsi gayet normal kan gelmediği sürece hiç bir problem yokmuş

Harika Ben ağustosun 6 sında gitmiştim en son o zaman tahlillerim falan temiz çıkmıştı.. bir ay sonra gel dedi sanırım normal bir ay sonraya randevu vermesi dimi ? Birde senin benden haftan daha büyük olduğu için soruyorum doktor ikili test için şu zaman yapıcaz falan dedimi ?

evet canım bır sıkıntı yoksa 1 ay olması normall benım ıdrar yolu enfeksıyonum oldugu için 10 gunde bir çağırıyor. Doktorum ikili test için hiç birşey demedi sadece bebegın sağlıklı dedı bende sormayı unuttum 10 gun sonra gittiğimde sorarım artık

Ben internetten hergün araştıryorum, artık sanırım kafayı yedim.. Karar verdim yapmıcam artık bir türlü rahatlayamıyorum ya öyle olursa ya böyle olursa demekten.. Sende de varmı böyle şeyler

Var ya aynıyız,ben direk oğlum geliyo diyorum,hatta zor tutuyorum erkek kıyafetleri almamak için,içimde kıza dair en ufak duygu yok.hep çok şaşırcam diyorum doktor kız derse ben de 2.kız olcak inşallah diyorum babasına [/QUOTE]

çin takvimide erkek diyo bana:) kocam bana bundan daha önce bahsetseydin bende çin takvimine göre ayarlardım diyo ne bu erkeklerin kız merakı anlamadım. benim evde bide köpeğim var oda erkek bende diyorum ki evdeki erkeklerin hepsi bana aşık :) umarım erkek olurda sonra bu söylediklerim yüzünden acayip dalga gecerler benimle. doğum tarihlerimizde aynı. oğlumuz olursa sağdıç yaparız simcacığım :))

canıııııım böyle güzel haberler çok moral oluyo bizde. tütütütüt maşallah. pztesi bende buna benzer şeyler yazmış olacağım inşallah :))) allaha emanet :))

Ben internetten hergün araştıryorum, artık sanırım kafayı yedim.. Karar verdim yapmıcam artık bir türlü rahatlayamıyorum ya öyle olursa ya böyle olursa demekten.. Sende de varmı böyle şeyler

Canım bukadar kafaya takma rahat ol. Benımde endişelerim var ama bukadar fazla değil üstelık benım ılk gebelıgım düşükle sonuçlanmıştı ama bunda rahatım sureklı dua edıyorum sureklı elım karnımda bişeyler okuyorum ve bu beni çok rahatlatıyor içini ferah tut canımm

Kızlar ben de cumartesi doktora 2 li testimi yaptırmaya gidicem 3 haftadır bebişimi görmüyorum.İnşallah herşey yolundadır.Hala mide bulantılarım var arada kusuyorum.Yemek yemeyi özledim şöyle doyasıya mızmızlanmadan :) süt içemiyorum.Gerçi yediklerim onu etkilemiyormuş benden besleniyormuş sanırım bu sefer de ben zayıflıyorum . Napalım ikimiz de sağlıklı olalımda.önümüzdeki ay iyi olacağız inşallah.Bu arada cinsiyetle ilgili tahminde bulunanlar olmuş bende bebeğimi erkek hissediyorum seneye erkek yoğunlukta olacak sanırım

KIzlar Rüyamda gördüm dün gece.karnım kocamandı yolda yürürken birden yere uzanıyorum erkek bebek doğuruyorum hiç sancı çekmedenD sizce ne anlama geliyor??

rüya tabirlerinde tersi diyede yazıyor aynısı cıkar dıyende yazıyor ama rüyada olsada o bebişimi kucağıma almak kadar süper bir duygu yok sanırımD

Rüyan hayrolsun canım ben ilk hamileliğimde oğlum olduğunu görmüştüm hemde ismiyle beraber nitekim oğlum oldu ve ismide rüyada gördüğüm isim oldu :)

arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar
benim su gibi akıntım var birde midem çok sert böyle olan varmı aranızda

bende erkek hissediyorum. çin takvimine göre kız ama baştan beri erkek gibi. hayırlısı tabi sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…