- 23 Mart 2009
- 1.480
- 640
- 723
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Arkadaşlar bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim , ilk hamileliğim eşimde bende oldukça heyecanlıyız.
Şimdi iyi bir doktor arayışındayız sizlerin İstanbul'da Beylikdüzü, silivri ve avcılar civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim , ilk hamileliğim eşimde bende oldukça heyecanlıyız.
Şimdi iyi bir doktor arayışındayız sizlerin İstanbul'da Beylikdüzü, silivri ve avcılar civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
Şimdiden teşekkürler
Çok saol canım harika bilgiler paylaşmışsın
Benimde pazartesi günü diyetisyen randevum var, bir gideyim sizinle paylaşıcam neler vericek ne diyecek bakalım
Canım Allah en kısa sürede sanada nasip etsin bu duyguyu dualarımız seninle
herkese merabalar..bende bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu benim ikinci hamileligim..oglum 2011 agustosta dogdu.ve tesaduf bu ay hamile kaldim..agustos benim ugurlu ayim olmali..bugun itibariyle 4+3 gunluk hamileyim.sormak istediginiz bise olursa elimden geldigince yardim etmeye calisirim nede olsa 2 yasinda bir kereta buyuttum..butun annelerin bebislerini allah kucaklarina almak nasip etsin insallaah..allaha emanet olun...
herkese merabalar..bende bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu benim ikinci hamileligim..oglum 2011 agustosta dogdu.ve tesaduf bu ay hamile kaldim..agustos benim ugurlu ayim olmali..bugun itibariyle 4+3 gunluk hamileyim.sormak istediginiz bise olursa elimden geldigince yardim etmeye calisirim nede olsa 2 yasinda bir kereta buyuttum..butun annelerin bebislerini allah kucaklarina almak nasip etsin insallaah..allaha emanet olun...
Kizlaaaar 9.30da ilk muayene icin randevum varr doktorum ameliyattaymis suan beklemek ne zor yaaa insallah kesecigimizi gorur kalp atisini duyarizz
kızlar mideler nasıl?şuan ne gibi şikayetler var?
Benim midede sıkıntı yok,inşallah olmaz ya,çalışırken zor olcak yoksa :18: Ama genelde 6,7 den sonra oluyomuş diye biliyorum :18:gazım çok oluyo benim,bel ağrım var,göğüs,kasık ara sıra yokluyo...
Keseyi görürsün bence,haberdar et
Mrb kizlar bende carsamba gttim doktora.rahmim tersmis.bebek gorunmuyo vajinal ultrason yaptrmazsam daha baya buyuyunce gorebilecektm bende kabul ettm vajinali..hem bebegmi gordum hem kalp atslarini duydum.doktor %65 kiz dedi..6 haftalik 6 mm ..doktor iyi dedi ama bakalim..hayrlisi olsun
Merhabaa
Keseyi gordum ama uzun zamandir kontrollerimi aksatmis olmamin pismanligi ve sokuyla aglayarak ciktim hastaneden
Kesem ve bebisim gayet iyi fakat problem bende sag yumurtaligimda toplam 12 cm boyunda birden fazla kist varmis ya sezeryan yapip bebekle beraber alinmasi gerekiyormus yada test sonuclarina gore hemen sag yumurtaligimi alabilirlermis
Guzel olan tarafi bunlar olurken bebegime hic bir zarar gelmiycekmis
Benim icin dua edinn
Ben bikac topige yazdm bu msji..bi arkadas kiz bebegin kalbi erkekten daha hizli atar dedi ordan tahmim etmis olabilir dedi..bende sasirdim dr ole soleyince..zaten ben ve esim sormadik kendisi soyledi valla..icine mi dogdu nedir ??
Aramıza hoşgeldiniz taze hamişler
Ben Anadolu yakasında oturuyorum, Avrupa yakasıyla ilgili bilgim yok
Buradan sevincimizi, sıkıntımızı paylaşıp birbirimize destek olmamız dileğiyle
Yazarsın canım güzel haberlerini
kızlar yarın 14.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım hala inanamıyorum.ok merak ediyom ya acaba kalp atışlerı başladımı.sabahı zor dıcem anlşılan buarada benım gıbı kasık ağrısı yasayan varmı bıde mıdem acayip yaaa
Herkese teşekkürler aranızda olmaktan dolayı Cok mutluyumGözün aydın canım hoşgeldin aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?