2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

herkese merabalar..bende bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu benim ikinci hamileligim..oglum 2011 agustosta dogdu.ve tesaduf bu ay hamile kaldim..agustos benim ugurlu ayim olmali..bugun itibariyle 4+3 gunluk hamileyim.sormak istediginiz bise olursa elimden geldigince yardim etmeye calisirim nede olsa 2 yasinda bir kereta buyuttum..butun annelerin bebislerini allah kucaklarina almak nasip etsin insallaah..allaha emanet olun...

Canım Allah en kısa sürede sanada nasip etsin bu duyguyu dualarımız seninle

canımm çok teşekkür ederimmm szin dualarınızın kabul olacağına eminim,en azından meleklerininzn hatrına allah sizlere hayrlı bir gebelk dnmi yaşatsın ve hayrlı bir doğum olur ınsallah,darısı bizlere inşallahh

hayırlı olsun canım ne güzel valla iyi denk gelmiş ınsallah allah bu bebegnı de saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah,dualarında benm ismimide gecirirsen cok sevinirim (merve)

Gözün aydıınnnn

Kizlaaaar 9.30da ilk muayene icin randevum varr doktorum ameliyattaymis suan beklemek ne zor yaaa insallah kesecigimizi gorur kalp atisini duyarizz

Benim midede sıkıntı yok,inşallah olmaz ya,çalışırken zor olcak yoksa :18: Ama genelde 6,7 den sonra oluyomuş diye biliyorum :18:gazım çok oluyo benim,bel ağrım var,göğüs,kasık ara sıra yokluyo...

benimde sadece ara sıra kasık ağrım oluyor başka bi sıkıntı yok.midemde bulanmayınca korktum hani bişemi oluyo diye ama sizde de yokmuş rahatladım en azından :)

Keseyi görürsün bence,haberdar et

Merhabaa
Keseyi gordum ama uzun zamandir kontrollerimi aksatmis olmamin pismanligi ve sokuyla aglayarak ciktim hastaneden
Kesem ve bebisim gayet iyi fakat problem bende sag yumurtaligimda toplam 12 cm boyunda birden fazla kist varmis ya sezeryan yapip bebekle beraber alinmasi gerekiyormus yada test sonuclarina gore hemen sag yumurtaligimi alabilirlermis
Guzel olan tarafi bunlar olurken bebegime hic bir zarar gelmiycekmis
Benim icin dua edinn

Mrb kizlar bende carsamba gttim doktora.rahmim tersmis.bebek gorunmuyo vajinal ultrason yaptrmazsam daha baya buyuyunce gorebilecektm bende kabul ettm vajinali..hem bebegmi gordum hem kalp atslarini duydum.doktor %65 kiz dedi..6 haftalik 6 mm ..doktor iyi dedi ama bakalim..hayrlisi olsun

Canım hayırlı olsun bebişin ama anlamadığım doktorun cinsiyet tahmininde bulunması imkansız çünkü daha organları oluşmadı,neye dayanarak dedi ki ? :26:

Hadi yaa Benim arkadaşımın hep kist sorunu vardı,doğumda gitti(sezeryan)
İnşallah senin de öyle olur :26: Ama dediğin gibi bebiş iyi,ona da bişey olmıycak ya şükür

Ben bikac topige yazdm bu msji..bi arkadas kiz bebegin kalbi erkekten daha hizli atar dedi ordan tahmim etmis olabilir dedi..bende sasirdim dr ole soleyince..zaten ben ve esim sormadik kendisi soyledi valla..icine mi dogdu nedir ??

Ben bikac topige yazdm bu msji..bi arkadas kiz bebegin kalbi erkekten daha hizli atar dedi ordan tahmim etmis olabilir dedi..bende sasirdim dr ole soleyince..zaten ben ve esim sormadik kendisi soyledi valla..icine mi dogdu nedir ??

Hiç duymadım,ilginçmiş,ilerde söyle bize de bildi mi diye,hadi hayırlısı

bende dün doktora gittim sonuçlar mükemmel :)))
bebişin kesesi gözüküyo sadece o da 7mm. önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı beni bakalım bu sefer bebiş gözükebilirmiş...
fotoğrafını verdi bide....
birde 2 tüp kan aldılar bütün değerlerim normal fakat tirodlerim yükselmiş biraz onun içinde ayrı bir dr yönlendirdi beni....
çok mutluyum hem alttan hemde ultrosondan baktı dr... :))

Gözün aydın canım hoşgeldin aramıza :)
Herkese teşekkürler aranızda olmaktan dolayı Cok mutluyum
Ben de suanda ilk doktor muayeneme gidiyorum.Kasiklarimda hafif nazli sancılar oluyor şimdilik Cok şükür mide sorunum yok.Sonuclari size de yazacağım.Saglikli ve huzurlu süreçler geçirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…