- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Cok Cok teşekkür ederim.Daha ultrasona girmedim kese çıkar mı çıkmaz mı yarına belli olacak. Kadınlar klübünden Cok şey öğrendim.İlk test negatifti ama adet de olmuyordum.Allah a bin şükür Bugun müjdeli haberi ogrendikayy hadi gözünaydın,sağlıkla ilerleyelim inşallahh
Arkadaslar Ankara da olanlar ve doktora gidip memnun kalanlardan yardım istiyorum.Hangi hastaneye ya da hangi doktora gitmeliyim hiçbir fikrim yok lütfen yardım edebilir mısınız?
Cok İyisin Cok teşekkür ederim
Gözüünnn aydııııınnnnnHarika bir duygu gerçekten :)) Rahat rahat uyusun büyüsün evinde bebişin
Doktor bana da protein ağırlıklı beslenmemi söyledi..
'Hamilelikte hiçbir testin aç karnına yapılması gerekmiyor' dedi doktor. Ben de dün yaptırdım testlerimi...
Kese çapı kaç mm yazıyor ultrason kağıdında canım? Benim 0,91 cm ..
Araştırdım 1cm olduğunda yolk kesesi 1,5 cm olduğunda embriyo görünüyormuş..
bende kalp atışlarını duyayıımmm sonra erdem e ayşe hanıma gidicem çok iyi ya gerçekten :)Slmbnde 3+6 da hamile oldugumu ogrendm 5+1 de keseyi gordk insallah haftayada
Kalp atislarni duyarizafiyet gercekten berbat haydaroasa numuneeye gidiyorum ikidir orasi devlet oldugu halde doktorlar
Daha cana yakin bebisimizin kalp atislarinida duyayim devamli ayni dr gisicem :-/
canımm ben gittiğim de dr 4 haftalık 3-4 mm demişti. haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi.Güzel anne adayları ben bir şey sormak istiyorum yolk kesesi, embriyo görüldüğünde ya da kalp atışını duyduğunuzda gebelik keseniz kaç cm' ydi ?
Benim dün 91 mm 'ydi. Keseyi gördük. Bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum da
Bu arada sen nerde yaptırdın,ödeme yaptın mı? kan ve idrar tahlili mi sadece?
bende kalp atışlarını duyayıımmm sonra erdem e ayşe hanıma gidicem çok iyi ya gerçekten :)
Acaba bende erdem hastanesinemi baslasam :-/
Valla hadi beta olcumu hadi kese kalp atisi derken bebegimi
Gormek icin hergun dr gidesim geliyo beklemk cok zor :18::18::18:
Slmbnde 3+6 da hamile oldugumu ogrendm 5+1 de keseyi gordk insallah haftayada
Kalp atislarni duyarizafiyet gercekten berbat haydaroasa numuneeye gidiyorum ikidir orasi devlet oldugu halde doktorlar
Daha cana yakin bebisimizin kalp atislarinida duyayim devamli ayni dr gisicem :-/
Merhaba hamisler ve hamis olmak isteyenlerAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah diyerek aranıza katılmak istiyorum.Ankara dayım ve Bugun itibariyle 5+4 günlük hamile oldugumu öğrendik.Hem heyecanlı hem de bir değişik hissediyorum.İlk hamileliğim.Yalnız kalmamak ve birlikte bebeklerimize hayirlisiyla kavuşmak dileğiyle
Arkadaşlar bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim , ilk hamileliğim eşimde bende oldukça heyecanlıyız.
Şimdi iyi bir doktor arayışındayız sizlerin İstanbul'da Beylikdüzü, silivri ve avcılar civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
Şimdiden teşekkürler
canımm ben gittiğim de dr 4 haftalık 3-4 mm demişti. haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi.
pazartesi-salı gidicem kısmetse. gene yazarım inş.
araştır istersen çamlıca erdem 5-6 doktor var ama en iyi 2 tanesi ya da ön plana çıkan diyeliimm :) ayşe katrancı ve adalet zati doktorlardır. zaten bu iki doktora 1 haftadan önce randevu alamazsın kesinlikle.
benim ki ayşe hoca, çok şeker ve ilgili bi hanımcık
ama canımm yaa bi git orda çıkarasın geliyo o kadar ilgilileerr
dayan yaa inş kalp atışlarını duyalım sonra rabbim sağlıkla kucağımıza da aldıracak bebişlerimizi
kızlar yarın 14.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım hala inanamıyorum.ok merak ediyom ya acaba kalp atışlerı başladımı.sabahı zor dıcem anlşılan buarada benım gıbı kasık ağrısı yasayan varmı bıde mıdem acayip yaaa
kızlar hepiniz çok şanslısınız..sizin haberlerinizi okudukça sevindim,ağladım,meraklandım,kendim için üzüldüm..ben hamile değilim ama çok istiyoruz umarım bende en kısa zamanda aranıza katılırım..şuan kendılıgınden hamıle kalanlara nasıl imrenerek bakıyorum anlatamam..allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,bugünlerinizin,bebegınızle uyandığınız her sabahın tadını çıkartın ve cok şükredin..bide bizler içinde dua edin olurmu??
Kızlar az evvel bahsettiğim hamile arkadaşımla olan görüşmemi yazıyorum.Bir sürü altın bilgiler verdi valla.Yine söyliyim,37.haftasında 12 kg aldı,çatlağı da yok.
Günde 5,6 öğün yemiş.
Sabah;2 etimek,peynir,yumurta(salatalık,domates,zeytin vb.serbest)
diğer opsiyon haftada 2,3 kez nestfit bademli,ballı cornflakes sütle(8,10 kaşık nestfit)
öğlen/akşam; birinde iyi yıkanmış sebze,birinde protein.Tavuk,et,balık ve salata;salataya soslar yasak(sezar,mayonezli,knorr soslar gibi)nar ekşisi,sirke,zeytinyağı serbestmiş.
Mesela Ispanak ; superfresh'inkini önerdi,içine soğan,salça at,az suyuyla çevir süper oluyo dedi.
Tavukları,etleri küçük küçük doğramış,paketleyip buzluğa atmış,çıkartıp 2 dk ısıtıp hergün yemiş.
Ton balığı da olur dedi salatayla ya da sade ya da bir öğün için karpuz+peynir/ mevsim meyvesi.
Her gün 10 adet badem ya da 4,5 ceviz ,4,5 kuru üzüm yenicekmiş.
Süt mutlaka içilicekmiş,günde en az 4 bardak.sabah,ara öğünlerde,gece yatmadan iç dedi.Ben de süt gaz yapınca ara sıra laktozsuz süt içtim dedi(pınar marka) ama her gün olmazmış bebiş laktoza alerjik olur diye,arada içmiş.arada light,arada organik(mlife marka),arada tam yağlı içmiş,soğuk,sıcak farketmezmiş.
Ara öğün olarak süt,ülker grissini de oluyomuş.
Diyetisyen mümkün olduğu kadar semizotu ye demiş.ister kahvaltıda ister öğünlerde.Omega bebişin zekası vs bisürü şeyine iyi geliyomuş.
Çukulata krizi için;keçi boynuzu pekmezi 1 tatlı kaşığı serbest(onunki nivalis marka).kan yaparmış hem de.
Mesela ben ofiste hep neskafe içerim sütlü,doktorum mümkünse içme ya da bol sütle 1 kere iç dedi.Hamile arkadaşım Tchibo mağazasından kafeinsiz kahve almış(cafissimo espresso yazıyo uzun kahverengi kutusu).Ben de doktora demiştim kafeinsiz olur mu diye,o olur demişti.Onu da günde 3,4 bardak içmiş.tadı da güzelmiş.
Haftada bir az kabak çekirdeği olurmuş(çok canımız çekerse yani).Bir de etiform ürünlerini de tavsiye etti.
Yasaklar;patestesli yemekler,hamurişi,gözleme,bazlama vb.,pasta,tatlılar,çukulata,çekirdek (ah bu beni bitirdi:18:) makarna (buna da mahfoldum:18:) pilav,ekmek.
Amaaaa haftada birgün o da pazar,herşey serbest günmüş.diyetisyen demiş.o gün pizza da yemiş,gözleme de
Ha bi de onun hiç çatlağı yok,mustela vs pahalı hemen bitiyodu dedi,johnson bebe yağı(yeşil ve mor olan olurmuş)her duştan sonra her yerine sürmüş,çıkmış duştan ıslanmadan,leke yapmıyo dedi kıyafetlere.Hem de ucuz.Sıfır çatlak.
Lierac 3 kişi de alerji yaptı ben dahil dedi,gebe olan.Lansinoh meme ucuna kullanmış.Emzirirken çok fena yara oluyo yoksa.7.ayda başlamış ona.dışarı çıkmadan da bepantol sürmüş çatlaklar için.
Diğer konu; benim günlerdir göğüslerim acıyo,sütyen baleni acıtıyo resmen.dün artık yatakta zor döndüm.onun da çözümünü söyledi.Penti'de indirim var dedi,12 tl falanmış.Yolladı bana şimdi fotoğraflarını ekliyorum,bu modeller hayatını kurtarmış.Hem iç sütyen parçası çıkıyomuş,askısız giyiliyomuş yani.hem de esnek,acıtmıyomuş,demirsizmiş.
Pentiye koşasım var sırf bu yüzden.
İç çamaşırda da belini sıkmasın,bel kısmı dantelli gibi modeller var,dantel olunca kesmiyo göbüşü,beli dedi..
Cinsellik; baştan,sona serbest,devam..korunmasız da sıkıntı yok,doktor riskli durumunuz var demedikçe çekinmeyin kızlar,bebişin olduğu yer tam korunmalı,ilişkiyle ilgisi yokmuş,ona bişey olmuyormuş..
Başka bilgiler öğrenince yazarım,siz de yazın ki doktorlarımız ne diyo hem beraber öğreniriz..Eki Görüntüle 779318 Eki Görüntüle 779319 Eki Görüntüle 779320
Merhaba hamisler ve hamis olmak isteyenlerAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah diyerek aranıza katılmak istiyorum.Ankara dayım ve Bugun itibariyle 5+4 günlük hamile oldugumu öğrendik.Hem heyecanlı hem de bir değişik hissediyorum.İlk hamileliğim.Yalnız kalmamak ve birlikte bebeklerimize hayirlisiyla kavuşmak dileğiyle
kızlar yarın 14.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım hala inanamıyorum.ok merak ediyom ya acaba kalp atışlerı başladımı.sabahı zor dıcem anlşılan buarada benım gıbı kasık ağrısı yasayan varmı bıde mıdem acayip yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?