2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Arkadaslar Ankara da olanlar ve doktora gidip memnun kalanlardan yardım istiyorum.Hangi hastaneye ya da hangi doktora gitmeliyim hiçbir fikrim yok lütfen yardım edebilir mısınız?

ben doktor görüşmemi aklıma geldikçe yazıyorum,uçak yolculuğunu sordum,çünkü gitmem gerekiyor,kalp atışından sonra karar vericez.ama yüksek ihtimal ilk 3 ay uçak yok :26:
ağrı kesici olarak da minoset ,parol olur dedi. (minoset plus yasak)
maydonoz(fazlası),bitki çayları yok...şimdilik bu kadar.

ayy hadi gözünaydın,sağlıkla ilerleyelim inşallahh
Cok Cok teşekkür ederim.Daha ultrasona girmedim kese çıkar mı çıkmaz mı yarına belli olacak. Kadınlar klübünden Cok şey öğrendim.İlk test negatifti ama adet de olmuyordum.Allah a bin şükür Bugun müjdeli haberi ogrendik

Arkadaslar Ankara da olanlar ve doktora gidip memnun kalanlardan yardım istiyorum.Hangi hastaneye ya da hangi doktora gitmeliyim hiçbir fikrim yok lütfen yardım edebilir mısınız?

Canım alttaki konuları oku istersen..

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...8766-ankarada-hangi-hastane-hangi-doktor.html

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...arada-dogum-icin-hastane-doktor-ariyorum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/

Bu arada sen nerde yaptırdın,ödeme yaptın mı? kan ve idrar tahlili mi sadece?

bende kalp atışlarını duyayıımmm sonra erdem e ayşe hanıma gidicem çok iyi ya gerçekten :)

canımm ben gittiğim de dr 4 haftalık 3-4 mm demişti. haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi.
pazartesi-salı gidicem kısmetse. gene yazarım inş.

Arkadaşlar bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim , ilk hamileliğim eşimde bende oldukça heyecanlıyız.
Şimdi iyi bir doktor arayışındayız sizlerin İstanbul'da Beylikdüzü, silivri ve avcılar civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
Şimdiden teşekkürler

Acaba bende erdem hastanesinemi baslasam :-/
Valla hadi beta olcumu hadi kese kalp atisi derken bebegimi
Gormek icin hergun dr gidesim geliyo beklemk cok zor :18::18::18:

araştır istersen çamlıca erdem 5-6 doktor var ama en iyi 2 tanesi ya da ön plana çıkan diyeliimm :) ayşe katrancı ve adalet zati doktorlardır. zaten bu iki doktora 1 haftadan önce randevu alamazsın kesinlikle.
benim ki ayşe hoca, çok şeker ve ilgili bi hanımcık
ama canımm yaa bi git orda çıkarasın geliyo o kadar ilgilileerr

dayan yaa inş kalp atışlarını duyalım sonra rabbim sağlıkla kucağımıza da aldıracak bebişlerimizi

Aramıza hoşgeldiniz taze hamişler

Ben Anadolu yakasında oturuyorum, Avrupa yakasıyla ilgili bilgim yok
Buradan sevincimizi, sıkıntımızı paylaşıp birbirimize destek olmamız dileğiyle

canımm ben gittiğim de dr 4 haftalık 3-4 mm demişti. haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi.
pazartesi-salı gidicem kısmetse. gene yazarım inş.

Yazarsın canım güzel haberlerini

Insallah canim minnak minnak bebekleriniz olasak kimetse
Arastirayim dedigin isimleri doktor secimi cok onemlu
Herseyi etkiliyo :| :2:

kızlar yarın 14.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım hala inanamıyorum.ok merak ediyom ya acaba kalp atışlerı başladımı.sabahı zor dıcem anlşılan buarada benım gıbı kasık ağrısı yasayan varmı bıde mıdem acayip yaaa

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz :) çok farklı bir heyecannn )

Canım Allah en kısa sürede sanada nasip etsin bu duyguyu dualarımız seninle

Çok saol canım harika bilgiler paylaşmışsın
Benimde pazartesi günü diyetisyen randevum var, bir gideyim sizinle paylaşıcam neler vericek ne diyecek bakalım

Gözün aydın canım hoşgeldin aramıza :)

Hadi gözün aydın canım inşallah herşey yolundadır
Benim düne kadar kasık ağrım oluyordu bugün olmadı ama bakalım yarın ve diğer günler ne olacak :44:
Bu arada 5+1 olduk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…