- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.201
bundan önceki hamileliğimde kalp atışını geç aldık.1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştugörünebilir canım ama görünmezse korkma benim 6+0 da görünmedi radyolojiye göndermişti orda bakan doktor iyiye gitmiyor deyince bir haftaki kontrolüme bir hafta ağlayarak gittim sonrasında 7+5 göründü bebişimde kalp atışı da erken döllenmeymiş böyle durumla karşılaşırsan korkma bir-iki hafta daha beklersin.
bundan önceki hamileliğimde kalp atışını geç aldık.1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştuiyi şeyler düşünmeye çalışıyorum hep..Rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşaallah.
hayırlı haberler gelsin inş.bende ilk hamileliğimde 7.haftada kalp atışını gördük sonra yoğun kanamalarım oldu 9.haftada görmedim çok üzüldük ama her kanama ve kalp durması aynı şeyleri yaşayacağımız anlamına gelmez
takma kafana olumlu düşün
benimde haftaya cuma kontrolüm var açıkçası bende korkuyorum
Bende de aynenYemekten sonra direk bebişin oldugu yerde kasık ağrım oluyo artık kızlar,bebişin bu hafta hareket etmeye başladığını okumuştum,ne kadar minik olsa da yemekten sonra uyanıyo mu nedir
Cinsiyet ne zaman belli oluyor, öğrenenler var mı?
Kizlar ikili testi sormuştum hepiniz yaptıracak mısınız?? Yaptirmasak ne olur??
Kizlar ikili testi sormuştum hepiniz yaptıracak mısınız?? Yaptirmasak ne olur??
bilmiyorum canım cidden artık hiç bişey bilmez oldum hiçbişey yapmıyorum işten evden işe sureklı yatıyorum eşimle ilgilenmeyı bırak konuşmak bile istemiyorum inş geçer bugunler de. bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız canım tşk ederim yazdığın için kendimi yanlız hissetmiyorum artık hayırlı olsun hepimiz için
kızlar slmmm :)) birşey takıldı kafama, sizler folik asit dışında bir şey kullanıyormusunuz? Vitamin, demir hapı falan verdi mi doktor? Ne zaman başlanıyor acaba onlara
cinsiyet ne zaman belli oluyor, öğrenenler var mı?
merakıma yenilip bu testi aldım, aslında on haftalıkken uygulanması gerekiyormuş ama ben daha 9 haftalık hamileyim, bir haftacık bekleyemedim malesef, doğru sonuç vermiş midir bilmiyorum ama erkek çıktı. Bazıları testin doğru olduğunu, bazıları uydurma olduğunu yazmış, uygulama hataları var mı bilemiyorum ama ultaronda öğrenince testin doğru olup, olmadığı belli olucak, kullananınız var mı?
aaaa ilk defa duydum nerede satılıyo canım hemen denemek istiyorum hislerim oğlum olacağı yönünde ama çooooooooooooook merak ediyoruz kocamla :))))
Merakıma yenilip bu testi aldım, aslında on haftalıkken uygulanması gerekiyormuş ama ben daha 9 haftalık hamileyim, bir haftacık bekleyemedim malesef, doğru sonuç vermiş midir bilmiyorum ama erkek çıktı. Bazıları testin doğru olduğunu, bazıları uydurma olduğunu yazmış, uygulama hataları var mı bilemiyorum ama ultaronda öğrenince testin doğru olup, olmadığı belli olucak, kullananınız var mı?
arkadaşlar benimde aklıma takıldı şu ikili üçlü testi yapayım mı yapmayım mı diye ama aslında ben yapmama taraftarıyım çünkü allah korusun eğer bir sorun çıkarsa anne karnın da ne yapabilirler ki? Bunun tek çaresi altırmak olacak ve ne olursa olsun bu imtihanı kabul edeceğiz doğuracağız hem ben pek güvenmiyorum o testlere benim arkadaşım yaptı birşey çıkmadı ama 6 aylıkta bebeğını aldırdılar özürlü çıktı çünkü.. Gelde güven şimdi?
ben onu araştırmıştım,burda forum vardı,boşuna yapmayın hep tersi çıktı diye yazmışlar,çoğu kişide erkek çıkmış,kız doğurmuşlar..ucuzda değildi..
ben pztesi kontrole gidicem erkekse erken belli oluyormus zaten o gün bi gelsinde belli olmazsa dayanayıp alabilirim gerçekten çokk merak ediyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?