2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bundan önceki hamileliğimde kalp atışını geç aldık.1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştuiyi şeyler düşünmeye çalışıyorum hep..Rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşaallah.

bundan önceki hamileliğimde kalp atışını geç aldık.1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştuiyi şeyler düşünmeye çalışıyorum hep..Rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşaallah.

bende ilk hamileliğimde 7.haftada kalp atışını gördük sonra yoğun kanamalarım oldu 9.haftada görmedim çok üzüldük ama her kanama ve kalp durması aynı şeyleri yaşayacağımız anlamına gelmez
takma kafana olumlu düşün
benimde haftaya cuma kontrolüm var açıkçası bende korkuyorum

hayırlı haberler gelsin inş.

sabah midemde sertlik var diyordum ya ağrımaya başladı ve sertlik hala devam ediyor
zaten bende mide problemi vardı ilacımı da içemem şimdi of inşallah birşey olmaz

Yemekten sonra direk bebişin oldugu yerde kasık ağrım oluyo artık kızlar,bebişin bu hafta hareket etmeye başladığını okumuştum,ne kadar minik olsa da yemekten sonra uyanıyo mu nedir
Bende de aynen ) gün icinde açana neden belirti yok diyorum kaygilaniyorum yemekten sonra yerini hissediyor gibi oluyorum ) ben de folic plus diye bir tablet var icinde kalsiyum folik asit ve d vitamini var onu kullanıyorum.4. aya kadar zaten bebek bize Cok da bağlı değil anlaşılan. Allah hepimizi korusun ve gobislerimiz artık belli olsun ))

Cinsiyet ne zaman belli oluyor, öğrenenler var mı?

Cinsiyet 4.aydan sonra belli oluyomuş canım.Daha öğrenemedik yani.

Kizlar ikili testi sormuştum hepiniz yaptıracak mısınız?? Yaptirmasak ne olur??

Bende aynı soruyu sormuştum.Yaptırmayan da varmış.Ben yaptırmaya karar verdim, o da sırf başka doktorda ultrasonla detaylı bakmış olsun bakalım ne diycek diye.Yoksa zaten Allah korusun kötü bişey dese yapıcak bişey yok...

Kizlar ikili testi sormuştum hepiniz yaptıracak mısınız?? Yaptirmasak ne olur??

Canım ben yaptırıcam. Allah korusun down sendromunu ihtimal olarak söylüyorlar. Yaptırmazsan öğrenmemiş olursun. Zorunlu bir test değil. Bazı arkadaşlar yaptırmayacak kafaları rahat olsun diye. Ben de asıl yaptırmazsam pişman olabilirim sonradan keşke yaptırsaydım diye. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım bak bir yazı okudum bugün,10.hafta gebelik için,sen aklıma geldin ,aşağıya kopyalıyorum

"Bu haftalarda görülen psikolojik problemler ve depresyona yatkınlık ortaya çıkması ile birlikte gebelik hormonların artması görülür. Doğumun sorunsuz geçmesi için gebenin devamlı kendini rahat ve huzurlu hissetmesi gerekir.
9.haftada görülen rahatsızlık bu haftada görülecektir. Sizi rahatsız edecek bazı şikayetler Sabah bulantıları, halsizlik, kabızlık, memelerde hassasiyet, dolgunluk koyulaşma, idrara sık çıkma, baş ağrısı, midede ekşime hissi, sinirlilik hatta ağlama krizleri."

Merakıma yenilip bu testi aldım, aslında on haftalıkken uygulanması gerekiyormuş ama ben daha 9 haftalık hamileyim, bir haftacık bekleyemedim malesef, doğru sonuç vermiş midir bilmiyorum ama erkek çıktı. Bazıları testin doğru olduğunu, bazıları uydurma olduğunu yazmış, uygulama hataları var mı bilemiyorum ama ultaronda öğrenince testin doğru olup, olmadığı belli olucak, kullananınız var mı?

kızlar slmmm :)) birşey takıldı kafama, sizler folik asit dışında bir şey kullanıyormusunuz? Vitamin, demir hapı falan verdi mi doktor? Ne zaman başlanıyor acaba onlara

cnm ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım folik asite ilk kontrolüm 6 haftalıkkendi ve doktor folikasite artık gerek olmadığını söyledi ve elevit verdi hala kullanıyorum günde bi tane başkada ne bişi verdi ne test istedi. En sevdiğim doktor tipi ohh maşallah ne iyi deyip aklımdaki kurtları öldürüp yolluyo sağolsun :) ha bu arada ben hergün kansulandırıcı iğne kullanıyorum ama bu benim durumumla ilgili tabi. Bi sonraki kontrolümüz pazartesi o zaman ne der buraya yazarım 2li testi yaptırmayıda düşünmüyorum.

aaaa ilk defa duydum nerede satılıyo canım hemen denemek istiyorum hislerim oğlum olacağı yönünde ama çooooooooooooook merak ediyoruz kocamla :))))

arkadaşlar benimde aklıma takıldı şu ikili üçlü testi yapayım mı yapmayım mı diye ama aslında ben yapmama taraftarıyım çünkü allah korusun eğer bir sorun çıkarsa anne karnın da ne yapabilirler ki? bunun tek çaresi altırmak olacak ve ne olursa olsun bu imtihanı kabul edeceğiz doğuracağız hem ben pek güvenmiyorum o testlere benim arkadaşım yaptı birşey çıkmadı ama 6 aylıkta bebeğını aldırdılar özürlü çıktı çünkü.. gelde güven şimdi?

doğruluğunu bilmiyorum görücez ama internetten sipariş verdim 85 tl. biraz pahalı malesef gereksiz aslında beklemek daha iyi cünkü güvenilir mi bilmiyorum.

aaaa ilk defa duydum nerede satılıyo canım hemen denemek istiyorum hislerim oğlum olacağı yönünde ama çooooooooooooook merak ediyoruz kocamla :))))

Ben onu araştırmıştım,burda forum vardı,boşuna yapmayın hep tersi çıktı diye yazmışlar,çoğu kişide erkek çıkmış,kız doğurmuşlar..Ucuzda değildi..

aynı şeyi düşünüyorum cnm bende yaptırmayıdüşünmüyorum çünkü çevremde bu testi yaptırıp %100 özürlü dedikleri çocukların buz parçası gibi doğdular ve arkadaşlarım hamileliklerini iki gözü iki çeşme geçirdiler. Zaten artık embrio değil fetus oldukları için yapılan işlem kürtajdan başka bişey cnm. Ya ben kimseyi etkilemek istemem ama allah bana boynuz verse taşırım. Allaha teslimim. çocuğumda ona emanet ama asla öyle olacağını düşünmüyorum. Hissim o yönde ve aklımı o düşünceler kapatıyorum bu benim 5. Gebeliğim ve daha hiç bu noktaya gelmemiştim şimdi doğru çıkma olasılığı tartışılan bi test yüzünden onu kendi ellerimle asla feda etmem. Benim düşüncem bu yönde allah hepimize hayırlısını versin kuşum.

ben onu araştırmıştım,burda forum vardı,boşuna yapmayın hep tersi çıktı diye yazmışlar,çoğu kişide erkek çıkmış,kız doğurmuşlar..ucuzda değildi..

ben pztesi kontrole gidicem erkekse erken belli oluyormus zaten o gün bi gelsinde belli olmazsa dayanayıp alabilirim gerçekten çokk merak ediyorum :)))))

ben pztesi kontrole gidicem erkekse erken belli oluyormus zaten o gün bi gelsinde belli olmazsa dayanayıp alabilirim gerçekten çokk merak ediyorum :)))))

İkili testte belli olmuyomuş,az dayan 4.aya bişey kalmadı,parana yazık,baya çok çıkmayanların yorumunu okudum,85 tl ye oğluşa bişey alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…