2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bende de aynısı oldu bende kendime şaşırıyordum demek sizlerde de varmış

Korkma
Allahın izniyle herşey güzel olur sadece dua et

Kızlar!
Aranızda hamile olduktan sonra hıçkırığı olan varmı?
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde 5-6 defa hıçkırıyorum anlamadım nededini
Nette araştırdım bulamadım

Kızlar slmmm :)) birşey takıldı kafama, sizler folik asit dışında bir şey kullanıyormusunuz? Vitamin, demir hapı falan verdi mi doktor? Ne zaman başlanıyor acaba onlara

Canım bende de 6cm kist var. Doktor 'Kontrol altında tutucaz' dedi. Dönmesi durumunda tehlike yaratırmış. Ani hareketler yapmamamı dikkat etmemi söyledi doktor. Bir de 'Baskılı cinsel ilişki olmasın' dedi. 'Yok olabilir' de dedi. Beni de korkutuyor bu durum. Allah bebişlerimizi korusun.

Ben neden listede yokum

Bende sadece Folik asit kullanıyorum, kan testlerine baktıgında herşey normal farklı bir ilaç kullanmana gerek yok demişti

Kızlar slmmm :)) birşey takıldı kafama, sizler folik asit dışında bir şey kullanıyormusunuz? Vitamin, demir hapı falan verdi mi doktor? Ne zaman başlanıyor acaba onlara

Ben folik asit+ progestan canım bebek büyümeye başladıkta değerlerin düşebilir kan değerin kalsiyum değerin vitamin değerin falan. Senden alacağı için. Ozaman verebilir doktor. Buyüzden bol balık. Pırasa ıspanak ceviz kuru üzüm siyah kuru incir vs yemek gerekiyor.her gün bir tane maden suyu iç. Bende bebişi merak ediyorum. Çok korkuyorum bişey olacak diye daha doktora gitmeme bi hafta var. Kasıklarım ağrımaya devam ediyor. Dayanamıcam galiba

Ben de sadece folik asit kullanıyorum.Galiba 3 aydan sonra vitamin falan başlatıyolar.

Baskılı ne demek ben bi anlayamadım

Ben neden listede yokum
Canım bilgilerini giren herkesi ekledim listeye. Sen de söyle bilgilerini akşam ekleyeyim.
Pırasa ve koyu renkli sebze ve meyveleri yememi doktorda söylemişti. Canım ben geçen ağır bir şey taşıyınca gün boyu kasık ağrım oldu. Çok korktum. Dayanamadım. Bizim tıp merkezine gittim. (12 tl muayene) bebişimi gördüm rahat ettim:)
Ben de sadece folik asit kullanıyorum.Galiba 3 aydan sonra vitamin falan başlatıyolar.
.

Baskılı ne demek ben bi anlayamadım
Evet canım 3 aydan sonra sanırım, bakalım doktora da sorucam bu hafta.. Ben de baskısız ilişki nasıl olur anlamadım ama soramadım da doktora :)))

Son düzenleme:
Canım benim hep kasık ağrım var doktor progesteron düşüklüğüne bağlı dedi. Oyüzden çok korkuyorum. Gerçi kanamam falan olmadı hiç ama belki bi kaç gün erken giderim doktora. Raporluyum zaten şuanda evdeyim

Valla bende öyle hıçkırık falan olmadı hiç canım bilmiyorumki neden olur hiç çevremdende duymadım :)

Yemekten sonra direk bebişin oldugu yerde kasık ağrım oluyo artık kızlar,bebişin bu hafta hareket etmeye başladığını okumuştum,ne kadar minik olsa da yemekten sonra uyanıyo mu nedir

Kızlar yarın kontrolum var kalp atışı için 6+3 sizce gözükür mü kalp atışı???

görünebilir canım ama görünmezse korkma benim 6+0 da görünmedi radyolojiye göndermişti orda bakan doktor iyiye gitmiyor deyince bir haftaki kontrolüme bir hafta ağlayarak gittim sonrasında 7+5 göründü bebişimde kalp atışı da erken döllenmeymiş böyle durumla karşılaşırsan korkma bir-iki hafta daha beklersin.

Kızlar yarın kontrolum var kalp atışı için 6+3 sizce gözükür mü kalp atışı???
Benim gözükmüştü ama görünmezse de üzülme, 8. Haftada bile duyulan oluyor..
kızlar okudunuzmu yazımı ne diyorsunuz?

Canım hıçkırık bendr ara ara oluyor ama önceden de böyle olduğu için hamişliğe yormadım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…