2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

iyiyim ben sadece sabahları bulantım oluyor tek isteğim de doktoruma her gittiğimde kalp atışlarını duymak
Allahım hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.
sen nasılsın

Amin canım hepimizin dilegi saglıklı bir şekilde bebeğini kucağına almakdır... Allahım o günleri gösterir inşallah..Bulantıların ıcınde endıselenme 1 hafta sonra ıyıce azalacaktır.. Bende senın gıbıydım ama sukurler olsun hafıfledı sımdı.. Sabahları tuzlu seyler yemege calıs umarım en yakın zamanda duzelırsın.

merhaba arkadaşlar.bugun doktora gittik bebişimi gördük hem büyümüş hemde hareket ediyodu.bu sene erkek senesi mi bende erkek hissediyorum okuyorumda çoğu kişide erkek hissediyor.hayırlı ve sağlıklı bebişler olur inş.

slm kızlar bu salı anca gidebildim dr a kalp atışlarını duyduk çok şükür ,
ben de merak ediyorum cinsiyetini,daha var zaman hayırlısı olsun

mide bulantısı için ilacı ben aldım ama onu da içer içmez çıkarıyorum. boğazımın acısından, devamlı kusmaktan, devamlı midemin bulanmasından öyle yoruldum ki. sonunun güzel olacağını umut etmesem dayanamazdım. nasıl geçecek haftalar ama bilmiyorum.

Acaba erkek odaklı mı düşünüyor bütün anneler ben de bastan beri hep erkek hissediyorum bakalım hislerimiz güçlü çıkacak mı su ikili testi sanırım ben de yaptrmayacagim.Allah ne verirse bas Tacı diyeceğiz.Butun bebislerimizi Allah emanet ediyorum.

kızlar mrb
benim mide bulantılarım geçiyo gibi. iştahımm da açıldı. inşallah tamamen geçer. sizlerde durumlar nasıl?

Günaydın hanımlar :) benim de mide bulantım azalmaya kokulara karşı hassasiyetim geçmeye başladı demekki 11.haftadan sonra hafiflemeye başlıyor.kontrolüm yarın çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin de sağlığı yerindedir.Bugün göbeğim küçüldü sanki:S bi gün kocaman bi gün normal. işyerinde strese girdiğimde karnım daha bi sertleşiyor sanki h.sonu olunca kocaman oluyor çocuk da huzurdan yayıyor kendini sanırım :)

kalp atışlarını duydum 2cm di boyu da kan akışını gördüm :)

amin benide korktugum nokta bu artık kendı agrımı dusunmuyrm bıle bebegımı bısı olmasın dıye dua edıyr ayın 24 unde kontrolum var ıcım pır pır korkuyrm esım uzuluyo zaten uzulmesın dıye yanında uzulup rahat aglayamıyrm allah yardımcımız olsun

canım bende saglıkcıyım ama boyle durumlarda ınsanın elı ayagı bırbırıne gırıyo pekı arkadasın doguu nasıl yaptı normalmı dogurdu

canım bende saglıkcıyım ama boyle durumlarda ınsanın elı ayagı bırbırıne gırıyo pekı arkadasın doguu nasıl yaptı normalmı dogurdu

Genel anesteziyle sezeryanla doğurdu,ona rağmen gitti kist..çok fazla hamilede duydum ben kist olayını,hepsi de sağlıkla doğum yapmış,sen içini ferah tut,onlar korunuyolar

Aynen canım ben ve eşim erkek hıssediyoruz.. =) Ailelerde dahi erkek diyor.. Sadece ablam ve kız kardeşim kız diyor. Merakla bekliyoruz bizde cinsiyetini =) Hayırlısı olsunda gerçi cinsiyeti ne olursa olsun.

Kizlar ikili testi sormuştum hepiniz yaptıracak mısınız?? Yaptirmasak ne olur??

bende çok kararsızım,birtarafım yaptır azçok ne olup olmadığına dair birşeyler öğrenirsin diyor,birtarafımda sen küçük meleğini her koşulda zaten doğurmayacakmısın ne gerek var öğrenmeye yada strese girmeye gbi düşüncelerle tam bir kararsızlık sendromu yaşıyorum sizce ne yapmalıyız kızlar?

ben yaptırmayı düşünüyorum. allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…