2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

mrb arkadaşlar.. bugün tam 9 haftalık olduk 18 eylülde ilk kalp atışlarını duyduk doktorum hiç folik asit kullanmadığım için folik asit ilacı kullanmamı söyledi ve folbiol kullan dedi.ilacı kullanmadan önce normal olarak bulantılarım vardı fakat kusma olmamıştı ilacı kullandıktan sonra kusma başladı.folbiol kullanıpta bu şekilde etki eden arkadaşlar varmı acaba doktorumu aradım ilacı değiştirdi folikplus1 alabilirsin dedi.böyle bişey başına gelen varmı acaba ...

kızlar sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıyla o eller ayaklar bide kıpırdanıyorki görmeniz lazım kocaman olmuş mucizem. ayyy çok mutluyuz gelişimide gayet normal dedi doktor 15 gün sonra pipisini görmeye gidicez umarım şok olmam :)allah şu an yaşadıkllarımı herkese yaşatsın umarım hepimizinki yarada emanet olsun :)

Son düzenleme:
bebeğimizi kaybettik ...kalbi durmuştu.

canım çok üzüldüm ama seni o kadar iyi anlıyorumki yaşadıklarını daha önce 4 defa yaşadım ve hepsi ayrı birer yıkımdı. ama sakın ümitsiz olma allah şimdi vermiyorsa daha sonra daha iyisini hayırlısını vereceği içindir. dualarım seninle...

Günaydın herkese.

Salı doktordaydım bende hıçkırıp duruyordu sıpa. İçerdeki kanama dağılmış dedi dr. çok şükür düşük tehliken yok dedi.
Asıl başka bişey sorucam size. Ben oğluma hamileylen korkudan saçımı bile kestirememiştim ama şu an boyatmam bile lazım çünkü kafamda sarıdan kahverengiye kadar aralarda bol bol kırmızılar (!) olmak üzere resmen bir renk skalası var. Hem beyaz olan suratım iyice hasta gözüküyor hem de koyu saçlarımı özledim. Hem de 2 tane düğün var önümüzdeki günlerde...

12. haftadan sonra diplerine çok getirmeden organik boya olabilir dedi doktorum.
Organik boyalar için sizin doktorlarınız ne diyor arkadaşlar?

cnm ben 3 hafta kadar önce colorex marka boyayla boyadım organik falan değildi. doktorada sormadım hiç. bi zararıda olduğunu düşünmüyorum sadece boyanın kokusunu almamaya çalıştım. benimde kestirmem lazım. bi sürü şey söylüyolar bununla ilgili ama pek umursamıyorum açıkçası. daha önceki gebeliklerimde çok sakınmıştım bunda o kadar üzerine düşmüyorum. budasorunsuz gidiyo çok şükür

çook sevindim,ben de çatlıyorum,ilk kez büyümüş halini görücem diye,gözünaydın

benim doktorum kesinlikle saçlarını boyama diye defalarca tekrarladı boyatma diyor...

Teşekkür ederim cevabın için. Colorex kuaföründe mi vardı, sen mi buldun canım?
ecsrsnr arkadaşın doktoru kesinlikle boyatma demiş işte bundan çok korkuyorum bende :18:

Biz de c.tesi gördük bıdığımızı eller ayaklar allahım kıpır kıpır ben okadar bebek formatında ve hareketli göreceğimi tahmin etmiyordum görünce bastık kahkahayı :) Bu kadar hareketli olduğuna göre bende yakında pipiyi göreceğimizi tahmin ediyorum :))))) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. olmayanlara da tezz vakitte nasip etsin .aminn :)

sağol canım yaa ben çok korkuyorum sankı hep bole olacak gibi geliyo hep duşecek gibi ...canım bide bişey sorcam düşükten sonra çocuk çbuk olur dıyolar doğrumu allha senın bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin bu arada canım.

bebeğimizi kaybettik ...kalbi durmuştu.

neden ki bir sorun varmıydı
birde konrole gidene kadar hissetmişmiydin mesela mide bulantın halsizliğin varsa halen oluyormuydu
Çok üzüldüm inan bende bu korkuları yaşıyorum
Allah sabır versin hayırlısıyla sağlıklı çocukların olur takma kafana

Bence boyatmayın saçınızı. Elbette o anda bişey olmaz ama kimyasal bişey vücuduna deriden giriyor ve bebeğe kadar ulaşabilir elbette. Buda ileriki zamanlarda yüzünü gösterir yazık içinizde bir canlı taşıyorsunuz onun için 9 ay bakımsız olmaya değmez mi? Okadar çok hasretle sağlıklı evlatlarını bekleyen kadınlar varken siz gidip sakınmayacağım diyerek böyle birşey yapmanız o bebeğe haksızlıktan başka bişey değil bana göre. Tekrar düşünün. Bencil davranmayın.

bende bebeğimi kaybettim bebeğim gözükmedi mallesef kese 7 hafta 2 günlüktü cuma gunu kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın.umarım sağlıkla hepiniz kucağınıza alırsınız bebişlerinizi..yol saçkesesei herşeyi oluşmuş kendı yoktu...neyse mutlu hamilelikler sizleri üzmeyeyim hoşçakalın benide listeden silersiniz artık ((

keşke 1 hafta daha bekleseydin belki görülürdü benim öyle oldu çünkü
kanaman varmıydı
neyse hayırlısı buymuş demekki inşallah birdahaki hamileliğin sağlıklı olsun

bende çarşamba gunu kurtaj oldum. çok zor değilmi insanın içini acıtıyo...canım benim hala ara ara kasıklarım ağrıyo sende ağrı var mı bide hemen bebk düşünecekmisiniz. ne yapmayı düşünüyosun

canım benım kanamam falan hiç olmadı normal kontrole gıdıyoduk .bulantım falan benım 2 ay boyunca zaten amanın amn yoktu yine aynıydım . kafaya takmamak munkun değil ama hayırlısı sağlıklı çocuklar nasip etsin allah en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…