- 10 Ocak 2010
- 957
- 941
- 123
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.281
tşk ederim canım. alllah sizin bebeklerinizi korusun inşallah.
bebeğimizi kaybettik ...kalbi durmuştu.
Günaydın herkese.
Salı doktordaydım bende hıçkırıp duruyordu sıpa. İçerdeki kanama dağılmış dedi dr. çok şükür düşük tehliken yok dedi.
Asıl başka bişey sorucam size. Ben oğluma hamileylen korkudan saçımı bile kestirememiştim ama şu an boyatmam bile lazım çünkü kafamda sarıdan kahverengiye kadar aralarda bol bol kırmızılar (!) olmak üzere resmen bir renk skalası var. Hem beyaz olan suratım iyice hasta gözüküyor hem de koyu saçlarımı özledim.Hem de 2 tane düğün var önümüzdeki günlerde...
12. haftadan sonra diplerine çok getirmeden organik boya olabilir dedi doktorum.
Organik boyalar için sizin doktorlarınız ne diyor arkadaşlar?
kızlar sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıylao eller ayaklar bide kıpırdanıyorki görmeniz lazım kocaman olmuş mucizem. ayyy çok mutluyuz gelişimide gayet normal dedi doktor 15 gün sonra pipisini görmeye gidicez umarım şok olmam :)allah şu an yaşadıkllarımı herkese yaşatsın umarım hepimizinki yarada emanet olsun :)
Günaydın herkese.
Salı doktordaydım bende hıçkırıp duruyordu sıpa. İçerdeki kanama dağılmış dedi dr. çok şükür düşük tehliken yok dedi.
Asıl başka bişey sorucam size. Ben oğluma hamileylen korkudan saçımı bile kestirememiştim ama şu an boyatmam bile lazım çünkü kafamda sarıdan kahverengiye kadar aralarda bol bol kırmızılar (!) olmak üzere resmen bir renk skalası var. Hem beyaz olan suratım iyice hasta gözüküyor hem de koyu saçlarımı özledim.Hem de 2 tane düğün var önümüzdeki günlerde...
12. haftadan sonra diplerine çok getirmeden organik boya olabilir dedi doktorum.
Organik boyalar için sizin doktorlarınız ne diyor arkadaşlar?
çook sevindim,ben de çatlıyorum,ilk kez büyümüş halini görücem diye,gözünaydın
cnm ben 3 hafta kadar önce colorex marka boyayla boyadım organik falan değildi. doktorada sormadım hiç. bi zararıda olduğunu düşünmüyorum sadece boyanın kokusunu almamaya çalıştım. benimde kestirmem lazım. bi sürü şey söylüyolar bununla ilgili ama pek umursamıyorum açıkçası. daha önceki gebeliklerimde çok sakınmıştım bunda o kadar üzerine düşmüyorum. budasorunsuz gidiyo çok şükür
kızlar sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıylao eller ayaklar bide kıpırdanıyorki görmeniz lazım kocaman olmuş mucizem. ayyy çok mutluyuz gelişimide gayet normal dedi doktor 15 gün sonra pipisini görmeye gidicez umarım şok olmam :)allah şu an yaşadıkllarımı herkese yaşatsın umarım hepimizinki yarada emanet olsun :)
nasılda çabuk değişiyorlar. artık tam bi bebek görünümünü almış. kafası poposu ayy çok güzel yaaa :) ne zaman gidiyorsunuz doktora teyzoşu merak ederim şimdi
nasılda çabuk değişiyorlar. artık tam bi bebek görünümünü almış. kafası poposu ayy çok güzel yaaa :) ne zaman gidiyorsunuz doktora teyzoşu merak ederim şimdi
canım çok üzüldüm ama seni o kadar iyi anlıyorumki yaşadıklarını daha önce 4 defa yaşadım ve hepsi ayrı birer yıkımdı. ama sakın ümitsiz olma allah şimdi vermiyorsa daha sonra daha iyisini hayırlısını vereceği içindir. dualarım seninle...
bebeğimizi kaybettik ...kalbi durmuştu.
bende bebeğimi kaybettim bebeğim gözükmedi mallesef kese 7 hafta 2 günlüktü cuma gunu kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın.umarım sağlıkla hepiniz kucağınıza alırsınız bebişlerinizi..yol saçkesesei herşeyi oluşmuş kendı yoktu...neyse mutlu hamilelikler sizleri üzmeyeyim hoşçakalın benide listeden silersiniz artık((
bende bebeğimi kaybettim bebeğim gözükmedi mallesef kese 7 hafta 2 günlüktü cuma gunu kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın.umarım sağlıkla hepiniz kucağınıza alırsınız bebişlerinizi..yol saçkesesei herşeyi oluşmuş kendı yoktu...neyse mutlu hamilelikler sizleri üzmeyeyim hoşçakalın benide listeden silersiniz artık((
neden ki bir sorun varmıydı
birde konrole gidene kadar hissetmişmiydin mesela mide bulantın halsizliğin varsa halen oluyormuydu
Çok üzüldüm inan bende bu korkuları yaşıyorum
Allah sabır versin hayırlısıyla sağlıklı çocukların olur takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?