2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Selam kizlar beni de araniza alirmisiniz? ben de agustosta hamile oldugunu ogrenenlerdenim))))

Bende hamileyiiiiiiim ilk kez aşık olmuş gibi hissediyorum çok mutluyum öğrendiğimden beri.. Keyfini çıkarıyorum. Şu gün itibariyle 10 hafta üç günlük hamileyiiiim..

Kahverengi lekelerin sebebi idrar yolundaki iltihaptan dolayıymış. Bol bol su iç. İki sağlıkcı teyzem var ikiside aynısını dedi bana aynen aktarıyorum kırmızı olana kadar korkmana gerek yok.

Bende zaman zaman yaşıyorum iltihap söküldüğü zaman oluyor. doktorum öyle söyledi.
Prunol verdi 2 haftada birde tahlil yaptırıyorum yavaş yavaş akıntılarım azaldı

Bulantim bu sabah az...
Yalniz ikinci muhtemel adet donemime girdim
Sat 25 temmuzdu
Adet olcak gibi agrilar oluyo...
Sized ne var ne yok bakalim :)

Ayni Senle sat larimiz :))
Ben de saclarimi kisacik kestirdim ve
Bi beden buyuttum pantolonlari :)
Aaa bi de duz babet aldim,
Topuklular rafa ::)
Simdilik Mide bulantilarim disinda her sey yolunda
Dr 8 ekim gibi gelin dedi..
Gun sayiyorum :))))

Bulantim bu sabah az...
Yalniz ikinci muhtemel adet donemime girdim
Sat 25 temmuzdu
Adet olcak gibi agrilar oluyo...
Sized ne var ne yok bakalim :)

günaydın canım satlarımız aynı biliyosun aynı bende adet sancısı gibi agrılarım var.. bu sabah bnimde bulantım az :)
çok şükür azalacaklar heralde artık...

kızlar siz beli yumusak pantolonlar falan mı giyiyorsunuz? bana dar gelmiyor henuz kıyafetlerim... karnımda şişkinlik var biraz tuvalete çıkamıyorum sizler de de öyle mi?

kızlar siz beli yumusak pantolonlar falan mı giyiyorsunuz? bana dar gelmiyor henuz kıyafetlerim... karnımda şişkinlik var biraz tuvalete çıkamıyorum sizler de de öyle mi?

valla canım benim 11. haftam bitmek üzere ben yaklaşık 2 haftadır hamile pantolonu giyiyorum hem karnımı sıkmıyor hemde sıcak tutuyor.
benim göbiş fazla büyüdü galiba
bol nekadar gömlek bluz varsa hep onları giyiyorum

aynen öyle ya tatlım bende tuvalet problemi yaşıyorum.hamilelik hormonları kabızlığa neden oluyormuş. bide dün doktor bana demir şurubu verdi demirde bağırsak hareketlerini yavaşlatıyo biliyosun mahvoluyorum ağlıyorum tuvalette resmen ((( ne kayısılar ne yoğurtlar bana mısın demedi.napmak lazım bilmem. bi aktarla konuşayım bakalım ne diyecek. sanada yazarım

bende doktoruma karnım büyümüş di mi diye sordum gaz o daha büyümesi mümkün değil dedi ama ben ısrar ettim oda kabul etti

Çok teşekkür ederim canım ilgilendiğim için.Bundan sonra hiç bir şikayetim olmasa da ayda 1 tahlil yaptırıcam. Ne olur ne olmaz diye.

bende doktoruma karnım büyümüş di mi diye sordum gaz o daha büyümesi mümkün değil dedi ama ben ısrar ettim oda kabul etti

bu kadar gaz olması bilmiyorum gazgirl olsak bu kadar büyümez karnımız heralde.
herkesin bir olmaz iç karnı geniş olanların nerdeyse 5 aya kadar bişe belli olmuyor.
ama bizim gibi olanlar 2 2,5 ayda hemen meydanda
11. haftam bitmek üzere benim gören soruyor artık

Son düzenleme:

bencede tatlım onlar ne derse desin. büyüyo göbişler

Ayy ne güzel çok heveslendim canm sen anlatınca maşallah diyeyim öncelikle :)Allah bizlere de nasip etsin çok heyecanlıyım zaten doktor kontrolüm 5 Ekim'de inşallah gebeliğim sağlıklı şekilde ilerliyordur benimde şuara acaba bebeğime birşey olmuşumuzun kalbi durmuşmudur vs. Gibi fena endişeler bastı kızlar bazı arkadaşlarımız ne olduğunu anlamadan kaybettiği için şuanki bende çok endişeleniyorum Allahım korusun meleklerimizi..buarada bebeklerini kaybeden annelerimize çok geçmiş olsun,neler hissettiğinizi gayet iyi anlıyorum sıkmayın canınızı en kısa zamanda minik meleklerinize tekrar kavuşursunuz inşallah

bende çok korkuyorum bu havalarda gribe yakalanmaktan acil şifa diliyorum geçmiş olsuun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…