- 4 Temmuz 2013
- 331
- 20
- 118
- 35
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.321
Selam kizlar beni de araniza alirmisiniz? ben de agustosta hamile oldugunu ogrenenlerdenim))))
hayırlı olsun şekerim
Günaydın kızlar, Cumartesi sabah kahverengi bir kaç damla lekelenmem oldu daha önceden de yazmıştım aynı gün ikili testim de olacaktı zaten.öğlen 12deydi randevum 9da gittik doktora. geçen hafta mantar oldum diye yazmıştım doktorum fitil vermişti ama ben bebeğim küçük diye kullanmamıştım.Mantarın etkisiyle mi yoksa başka sebepten mi bu kanama anlamadım ama baya tedirgin etti bizi.Bebekte sorun yok dedi doktor ama yine de korkuyor insan.2li testi de yapmadı bebek daha küçük dedi 2 hafta sonra tekrar gidicez. öğleden sonra akıntıyla biraz daha geldi başka bi doktora gittim çok gariptir ki ultrasonla bakmanın dışında muayene etmiyor doktorlar.Zorla açıp göstericem neredeyse:) Benim tarifimle aa evet tamam o zaman bunu kullan falanlar.5 dk zorla konuşturduktan sonra idrar yolunda yanma varmı dedi olabilir dedim ayırt edemiyorum.İdrar tahlili yapıldı baya enfeksiyon varmış idrar yollarımda. Bi ilaç verdi toz gece son idrarınızdan sonra içiyorsunuz her iki tarafı da rahatlatacaktır dedi neyse ki biraz daha iyiyim.
canım hayırlı olsun,nerden biliyodun çoğul olucağını,his mi,aşılamadan mı merak ettim
Ben 4 yıllık evliyim 3 yıl düşünmedik sonra doktora görünüp öyle başlamak istedim.
Aielmde feci ikiz var. Ve birde yumurtalıklarım ayda 4-5 kez çatlıyordu. Buda döllenme sayısını arttırıyor.
Bende 1 yıl daha bekledim.
Birde çatlamalarımın hepsini hissediyorum. Doktorum bunun avantaj olduğunu böylece daha az döllenme yaşayacağımı ilk ağrıyı hissedene kadar korunma sonra korun böylece canlı sperm sayısını azaltırız dedi.
Ama eşim istediği için biz direk korunmayı bıraktık.
3 ay sonra 1 aylık hamileydim şükürler olsun. Allahım ellerde gözetletmedi.
Şuan diğer emriyoları bekliyoruz :))
Ayni Senle sat larimiz :))slm kızlar ben çok sık gıremıorum malesef..
Sat 25.07 ... 13.09 da kalp atışı duyuldu..
birdahakı randevum 5ekim.
HEnüz kılo almadım :) ama karnımda şişlik başladı pantolonlarımın beli sıkıyor..
hamile giyim kıyafetleri 36 beden buyuk gelıyor((
uyku hali vardı bı on gun sürdü..
yemek fazla yemıyorum.eskısı gıbı yıyıorum..
arada karın agrım oluyor.çok gaz varmış..
başka bi degısıklık yok :)
canım hayırlı olsun,nerden biliyodun çoğul olucağını,his mi,aşılamadan mı merak ettim
Ben 4 yıllık evliyim 3 yıl düşünmedik sonra doktora görünüp öyle başlamak istedim.
Aielmde feci ikiz var. Ve birde yumurtalıklarım ayda 4-5 kez çatlıyordu. Buda döllenme sayısını arttırıyor.
Bende 1 yıl daha bekledim.
Birde çatlamalarımın hepsini hissediyorum. Doktorum bunun avantaj olduğunu böylece daha az döllenme yaşayacağımı ilk ağrıyı hissedene kadar korunma sonra korun böylece canlı sperm sayısını azaltırız dedi.
Ama eşim istediği için biz direk korunmayı bıraktık.
3 ay sonra 1 aylık hamileydim şükürler olsun. Allahım ellerde gözetletmedi.
Şuan diğer emriyoları bekliyoruz :))
süper valla,maşallah,sayıyı azaltmana rağmen gelmişler,işte hep bir zamanı var,sağlıkla büyüsünler
Bulantim bu sabah az...
Yalniz ikinci muhtemel adet donemime girdim
Sat 25 temmuzdu
Adet olcak gibi agrilar oluyo...
Sized ne var ne yok bakalim :)
kızlar siz beli yumusak pantolonlar falan mı giyiyorsunuz? bana dar gelmiyor henuz kıyafetlerim... karnımda şişkinlik var biraz tuvalete çıkamıyorumsizler de de öyle mi?
kızlar siz beli yumusak pantolonlar falan mı giyiyorsunuz? bana dar gelmiyor henuz kıyafetlerim... karnımda şişkinlik var biraz tuvalete çıkamıyorumsizler de de öyle mi?
valla canım benim 11. haftam bitmek üzere ben yaklaşık 2 haftadır hamile pantolonu giyiyorum hem karnımı sıkmıyor hemde sıcak tutuyor.
benim göbiş fazla büyüdü galiba
bol nekadar gömlek bluz varsa hep onları giyiyorum
Kahverengi lekelerin sebebi idrar yolundaki iltihaptan dolayıymış. Bol bol su iç. İki sağlıkcı teyzem var ikiside aynısını dedi bana aynen aktarıyorum kırmızı olana kadar korkmana gerek yok.
Bende zaman zaman yaşıyorum iltihap söküldüğü zaman oluyor. doktorum öyle söyledi.
Prunol verdi 2 haftada birde tahlil yaptırıyorum yavaş yavaş akıntılarım azaldı
bende doktoruma karnım büyümüş di mi diye sordum gaz o daha büyümesi mümkün değil dedi ama ben ısrar ettim oda kabul etti
bu kadar gaz olması bilmiyorum gazgirl olsak bu kadar büyümez karnımız heralde.
herkesin bir olmaz iç karnı geniş olanların nerdeyse 5 aya kadar bişe belli olmuyor.
ama bizim gibi olanlar 2 2,5 ayda hemen meydanda
11. haftam bitmek üzere benim gören soruyor artık
kızlar sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıylao eller ayaklar bide kıpırdanıyorki görmeniz lazım kocaman olmuş mucizem. ayyy çok mutluyuz gelişimide gayet normal dedi doktor 15 gün sonra pipisini görmeye gidicez umarım şok olmam :)allah şu an yaşadıkllarımı herkese yaşatsın umarım hepimizinki yarada emanet olsun :)
Arkadaslar gribe iyice yakalandım Bugun Cok kötü birgun geçirdim. Sürekli ishal ve istifra yasadım Bogaz burun kulak sancılarımı hiç saymıyorum. Suan hala yataktayim kalkamiyorum.Sizden dua bekliyorum. Allah rızası icin bana Bebeğime ve hasta tum hamislere dua eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?