2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bebeğini kaybeden arkadaşlar gerçekkten çok üzüldüm hayırlısı inşallah. Allah tez zamanda yenisini nasip eder inşallah

benimde kasıklarımda ağrım var ama kanamam çok olmadı.çok zor bir süreç allah kimseye yaşatmasın canım istersen yeni konu açalım 2013 kürtaj olanlar orda hem dertleşiriz hemde fikir alış verişi yaparız..önümüzede beraber bakarız insan aynı acıyı yaşayanla daha çok şey paylaşabiliyor bazen eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum..burda hamile arkadaşlarımız etkilenmesin..

tamam canım sen konuyu aç istersen ben sana yazarım ordan doğru soyluyosun insan etkılenıyo

Teşekkür ederim cevabın için. Colorex kuaföründe mi vardı, sen mi buldun canım?
ecsrsnr arkadaşın doktoru kesinlikle boyatma demiş işte bundan çok korkuyorum bende :18:

benim 1 yıldır sürekli kullandığım boya. organik olduğunuda sanmıyorum. sende bi danış doktoruna herkeste aynı şey olmayabilir cnm. sonuçta kimyasal. bana eczacım viks bile kullanma kana karışıyo demişti. ama saç boyasını duymamıştım hiç. kana karışıyo mu onu bilmek lazım. yoksa bebişleri nası etkilesin?

Aslincin İkili testi yaptıracak mısın? Yaptırdın mı ya da ?

yaptırmadım canım daha öncede yazmıştım fikrimi yaptırmayıda hiiiiç düşünmüyorum ne 2li ne 3lü test.allaha emanet bebişim. eğer testte kötü sonuç çıkarsa aldırmayı düşünmüyorum. öyle bi ihtimalle 9 ayım burnumdan gelsinde istemiyorum çünkü doğruluğu tartışılıyor bu testlerin.

canım benim büyüklerin gidenin bi ayağı içerde olur diye bi sözü var. ben çok üzüldüm bu konularda ama hiç umudumu yitirmedim. 4 defa kürtaj yaşamış biri olarak doktor artık deneyebilirsiniz diyene kadar bekledik en son kürtajımı 3 ocakta olmuştum temmuzda ilk denememde kaldım. bu kadar beklememin nedenide bi dünya test yaptırmıştım sonuçları çıksın diyeydi. senin daha ilk gebeliğin miydi?

evet canım ilk gebelikti 1 yıldır istiyoduk ama yarım kaldı işte.bildiğin gibi test falan yapmıyolar ilk düşükte yai yapacak bişey yoık banada ole dıyolar düşük yaptıktan sonra korunma bebğin çabuk olur dıyolar ama güvenemiyorum

istiyosanız bencede doktorun izin verdiği zaman hemen dene . ben o kadar çok doktor o kadar çok hastane gezdimki en son bursa tıp fakültesindeki bi profösör sohbet ederken bana "gülşahcım kadınlar hayatları boyunca 1 düşük 3 düşük 5 düşük yaparlar. bunu engelleyecek bi tedavi yok sana düşen hiç yılmadan denemek çünkü birinden biri muhakkak tutunur" dedi tabi yaşananlar kolay şeyler değil çok yıpratıcı ama sakın ümitsiz olma çevrende çocuğu olanlara sor muhakkak kötü hikayesi olanlar vardır. biri öyle oldu diye hepsi öyle olacak demek değil. ayrıca bu doğanın kendini koruma şekli. problemliyse hiç doğmadan kendini atıyor. dediğim gibi allah bunu vermediyse daha iyisini nasip edeceği içindir. şu bi kaç günün zor olacak biliyorum. ama rahimin dinlenip adetin normale dönünce dene bence. sakın kuruntuda yapma. olacak bak görürsün. allaha emanet...

içimi rahatlattın canım zaten şuan ağrım falan ve psikolojık olarak da hazır değilim hayırlısı inşallah tşk ederi bitanem ilgilendiğin için
allah senın bebişini sağlıklı sıhhatlı kucağına versın inş

canım benim, ben sana şu anda söylenen teselli sözcüklerinin ne kadar faydasız olduğunu çok iyi biliyorum. seni gerçekten anladığımı bilmen için yazıyorum bunları daha öncede abone olduğum hamile gruplarındaki arkadaşlarımın çocukları doğdu kocaman oldu düşünsene.. gerçekten kolay değil ama bak şu bi kaç günü geçir bak ne kadar iyi olduğuna sen bile şaşıracaksın hatta doktor 3 ay sonra deneyin deyince ne beklicem o kadar ya diyecek kadar iyi olacaksın. ben çok inanıyorum sende inan. bunları unutup yerine güzel hatıraları biran önce koyman dileğiyle bizide haberdar et olur mu...

Arkadaslar gribe iyice yakalandım Bugun Cok kötü birgun geçirdim. Sürekli ishal ve istifra yasadım Bogaz burun kulak sancılarımı hiç saymıyorum. Suan hala yataktayim kalkamiyorum.Sizden dua bekliyorum. Allah rızası icin bana Bebeğime ve hasta tum hamislere dua eder misiniz?

ah canımmm bende atlattım grip ama seninki ağır olmuş hepsi birden. allah şifa versin. ilaç alma tatlım sakın bol sıvı ve dinlenme başka türlü geçmez. bol bol sıvı al olurmu. bitki çaylarında dikkat et. bazıları hamişler için tehlike yaratabiliyor. sen taze meyve suyu ve bol su iç. allahım biran önce derman versin.dualarım seninle. (

aslincin senin bulantıların ne durumda? benim artık bulanmıyor. ama mide yanması var. insan bulanmayınca da korkuyo.
bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versin. en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarlar.

Tatlım benim hiç bulantım olmadı. Kötüye yormadım. Ama arkadaşları okudum hastanelik olanlar falan oldu sonra onlar iyiyiz artık yazmış bende başladı bulantı :)) şimdide su içince bulanıyor ama kusmadım hiç. Dayanılmayacak boyuttada değil. Mide yanmasınıda saç çıkıyo diye yorumlar büyükler. Bu aralar tam saç kökleri falan oluşuyomuş doğruluk payı var en favori yiyeceğim patates. Ne yanma ne bulantı kalıyor onu yiyince. Vücut bu dönemde artık hamilelik hormonlarına alıştığı için bulantının gerilemesi çok doğal. Ama olmamasıda hiç bi anlama gelmez. Tadını çıkar hamileliğin. Göz açıp kapayana kadar geçecek. Kuruntularla sıkma canını. Allaha emanet olun :)))

slm kızlar ben çok sık gıremıorum malesef..
Sat 25.07 ... 13.09 da kalp atışı duyuldu..
birdahakı randevum 5ekim.
HEnüz kılo almadım :) ama karnımda şişlik başladı pantolonlarımın beli sıkıyor..
hamile giyim kıyafetleri 36 beden buyuk gelıyor ((
uyku hali vardı bı on gun sürdü..
yemek fazla yemıyorum.eskısı gıbı yıyıorum..
arada karın agrım oluyor.çok gaz varmış..
başka bi degısıklık yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…