- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
kızlar benim göğüslerim acayip sertleşti dokunamıyorum resmen sizde de öyle olan oldu mu.??
bende dün doktora gittim sonuçlar mükemmel :)))
bebişin kesesi gözüküyo sadece o da 7mm. önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı beni bakalım bu sefer bebiş gözükebilirmiş...
fotoğrafını verdi bide....
birde 2 tüp kan aldılar bütün değerlerim normal fakat tirodlerim yükselmiş biraz onun içinde ayrı bir dr yönlendirdi beni....
çok mutluyum hem alttan hemde ultrosondan baktı dr... :))
benim de aynı valla,balensiz sütyen arıyorum yana yakıla,uçlarda değil ama benim,alttan yandan doldu,şişti,ağrıyo..
kalp atışı varmıydı?
kızlar bende dün keseyyi gördüm kaç mm olduğunu heyecandan sormayı unutmuşum hcg 3118
sizin kaç haftalık daha benim 5 haftalik sat ilk gününe göre hesaplıyoruz demi
canım benim normalde adet gününün 1 gününe göre hesaplanıyor fakat bende mesela 1 temmuz adet oldum en son kan değerime göre 4 haftalık oluyorum tam olarak...geç döllenme olmuş bende onu kan değerin gösteriyor zaten
ne kaç hafta olduğunu sordum ne keseyiiii iyice şaşkın oldum ben
olur böyle şeyler takma kafana
kalp atışını bir duysak inşallah sevincimiz taçlanacak
aynen canım bende onu merak ediyorum sanırım 6 haftada o da duyulacak allahın izniyle :))
2 hafta sonra gel dedi doktorum bana. biz haziranda negatif tüp bebek denemesi yaşadık hatta seneye yaza yine deneyecektik. eşim sıkıntısı yüzünden 9 ay önce ameliyat oldu hatta dün tekrar ameliyat oldu yeni çıktık hastaneden. bu bebek bizim için mucize Allahın takdiiri hediyesi çok şükür bin şükür
maşşallah canım.... Rabbim önce sınıyor sonra hediyesini de veriyor inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini...
herkese merabalar..bende bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu benim ikinci hamileligim..oglum 2011 agustosta dogdu.ve tesaduf bu ay hamile kaldim..agustos benim ugurlu ayim olmali..bugun itibariyle 4+3 gunluk hamileyim.sormak istediginiz bise olursa elimden geldigince yardim etmeye calisirim nede olsa 2 yasinda bir kereta buyuttum..butun annelerin bebislerini allah kucaklarina almak nasip etsin insallaah..allaha emanet olun...
Merhabaa
Keseyi gordum ama uzun zamandir kontrollerimi aksatmis olmamin pismanligi ve sokuyla aglayarak ciktim hastaneden
Kesem ve bebisim gayet iyi fakat problem bende sag yumurtaligimda toplam 12 cm boyunda birden fazla kist varmis ya sezeryan yapip bebekle beraber alinmasi gerekiyormus yada test sonuclarina gore hemen sag yumurtaligimi alabilirlermis
Guzel olan tarafi bunlar olurken bebegime hic bir zarar gelmiycekmis
Benim icin dua edinn
kızlar mideler nasıl?şuan ne gibi şikayetler var?
kızlar benim göğüslerim acayip sertleşti dokunamıyorum resmen sizde de öyle olan oldu mu.??
Benim mide şuan iyi hiç bulantı yaşamadım daha 5+2 olduk bugün.
2 gündür kasık ağrımda yok, göğüslerimdeki hassasiyette eskisi kadar fazla değil, hamile olduğumu unutuyorum :18:
Umarım bir sorun yoktur :18:
aynen canım bende onu merak ediyorum sanırım 6 haftada o da duyulacak allahın izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?