2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar benim göğüslerim acayip sertleşti dokunamıyorum resmen sizde de öyle olan oldu mu.??

kalp atışı varmıydı?

benim de aynı valla,balensiz sütyen arıyorum yana yakıla,uçlarda değil ama benim,alttan yandan doldu,şişti,ağrıyo..

aynen uçları acımıyo yanları ve alt kısımları çok fenaaa ((

kalp atışı varmıydı?

yoktu canım 2 hafta sonra olur sanırım kalp atışı öyle tahmin ediyorum..

kızlar bende dün keseyyi gördüm kaç mm olduğunu heyecandan sormayı unutmuşum hcg 3118

tatlım benim kan değerim 4200 çıktı seninde 6-7 mm dir büyük ihtimalle :))

sizin kaç haftalık daha benim 5 haftalik sat ilk gününe göre hesaplıyoruz demi

canım benim normalde adet gününün 1 gününe göre hesaplanıyor buna göre 6 haftalık olmam gerekir fakat bende mesela 1 temmuz adet oldum en son kan değerime göre 4 haftalık oluyorum tam olarak...geç döllenme olmuş bende onu kan değerin gösteriyor zaten

Son düzenleme:

ne kaç hafta olduğunu sordum ne keseyiiii iyice şaşkın oldum ben

aynen canım bende onu merak ediyorum sanırım 6 haftada o da duyulacak allahın izniyle :))

2 hafta sonra gel dedi doktorum bana. biz haziranda negatif tüp bebek denemesi yaşadık hatta seneye yaza yine deneyecektik. eşim sıkıntısı yüzünden 9 ay önce ameliyat oldu hatta dün tekrar ameliyat oldu yeni çıktık hastaneden. bu bebek bizim için mucize Allahın takdiiri hediyesi çok şükür bin şükür

maşşallah canım.... Rabbim önce sınıyor sonra hediyesini de veriyor inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini...

Gözün aydın canım, tecrübelerinden faydalanmak isteriz

Gözün aydın canım umarım bizde kesemizi görebiliriz haftaya :)
Çok çok geçmiş olsun canım dediğin gibi bebişine bi zarar gelmeyecekmiş içini ferah tut üzme kendini, Allah'ın izniyle atlatırsın bu durumu inşallah

kızlar benim göğüslerim acayip sertleşti dokunamıyorum resmen sizde de öyle olan oldu mu.??

Aynen benimde öyleydi ama 2 gündür daha iyiyim.
Abimin düğünü için elbise almıştım 2 ay önce, geçen gün deneyeyim tekrar dedim göğüslerim büyüdüğü için acayip sıktı nefes alamıyorum sanki

kötüyü düşünme canım sağ salim duruyodur yerinde o
kötü bir durum olsaydı çok yeni olduğun için ateşin yükselir ve acayip derecede sancın olurdu dayanamazdın yani kanaman filan gelirdi

demek bünyen artık onu kabullenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…