2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Hamişler slmmm :) Ne güzel sayfalar dolusu sohbet olmuş

kızlar mideler nasıl?şuan ne gibi şikayetler var?
Benim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında bir sıkıntım yok henüz canım. Aman mide bulantısı olmasın da onlar hiiiçç sorun değil

Canıımm hiiç sıkma canını sezeryan doğumda hepsi gider onların. Doktor da demiş ya sorun olmaz diye. Bu sık yaşanan bir durum kalbini ferah tut. Bebişini de etkileme.. Güzel anne

Ben bikac topige yazdm bu msji..bi arkadas kiz bebegin kalbi erkekten daha hizli atar dedi ordan tahmim etmis olabilir dedi..bende sasirdim dr ole soleyince..zaten ben ve esim sormadik kendisi soyledi valla..icine mi dogdu nedir ??

Evet bendim o Bir yerde okumuştum canım kalp atışı olayını.. Amam bir doktorun böyle söylemesi ilginç geldi bana. Her şeyden huylanıyorum ben de doktor konusunda. İyi bir doktor bulmak ne kadar zormuş Benim doktorum çok iyi ama çok tersliyor insanı. Azarlar bir tavrı var sürekli. Soru sormaya korkuyoruz doktora Yarın başka bir doktora daha gidicem bakalım artık hayırlısı..

7mm miii :) Çookk minicikkk bebişin annesi.Gözün aydııınnn

Haberlerini bekliyoruz dört gözleee

kızlar benim göğüslerim acayip sertleşti dokunamıyorum resmen sizde de öyle olan oldu mu.??

Benim de aynı canım, sertleşmekle kalmadı yanlardan genişledi de,Zaten çok iriler, bu hızla giderse 9 ay sonrasını düşünemiyorum

kızlar bende dün keseyyi gördüm kaç mm olduğunu heyecandan sormayı unutmuşum hcg 3118

sizin kaç haftalık daha benim 5 haftalik sat ilk gününe göre hesaplıyoruz demi

Gözün aydın canııımmm :) Ultrason kağıdında yazar canım kaç mm olduğu. Resim olmayan sayfada en altta yazar. Benim 0,91 cm yazıyordu. Sen de ordan bakabilirsin.
Bebeğin kaç haftalık olduğunu sat tan belirliyoorsun. Sen de oluştursana hamilelik takvimi. Hep beraber görelim gelişimini.

Yoktur yoktur anniş Sorunsuz bir hamilelik geçirmek en iyisi aslında. Ama biz de istiyoruz ki yaşayalım hamileliği

Merhaba arkadaşlar
ben de bugün sabah evde idrar testi yaptım: çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi diğerine göre silik. yine de seçiliyo. pazartesi dr a gideceğim inşallah hamileyimdir Sizce silik olsa da hamile miyim?:18:iki gün nasıl geçecek bilmem. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Canıımm gözün aydıınnn pozitif çıkınca yanılma payı çok az. Silik olması çok minik olduğunu gösteriri o kadar :)
Ben 2 gün bekleyemezdim hemen bir hastaneye git bence kan ver. Beta hcg değerine baktır anlayalımmm

Doktora da gitsen bu testi isticek senden öyle anlayacak.
Hemen 1-2 saate öğreniriz sonucuu

Son düzenleme:

oyyy bir tane daha bebiş geliyo topiğe hadi gözümüz aydın kızlar :))

testte yanılma payı çok çok az benimki belli belirsizdi o derece yani

Teşekkür ederim ilginiz için çok sevindim.
Şu an burası çok sıcak ve aracım yok o yüzden bugün gidemem. bir de silik çıktı ya o yüzden birkaç gün beklemek istedim. sonra hayal kırıklığı olmaz inşallah. Ben de buradan size katılırım artık

tatlım benim kan değerim 4200 çıktı seninde 6-7 mm dir büyük ihtimalle :))[/QUOTE]

bende dünki kan değerim 1936 çıktı benimki kaç mm oluyo o zaman canım

Canım önce kan değerin yükselir sonra idrarda belli olur. Kanda belli oolup idrarda belli olmama ihtimali vardır ama idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar.

Kızlarrr doktora kime gidiyorsunuz??? ben Anadolu yakasında özel ama cok pahalı olmayan bır yer arıyorum tavsiyeleriniz varmı hamişlerrr

Kızlarrr doktora kime gidiyorsunuz??? ben Anadolu yakasında özel ama cok pahalı olmayan bır yer arıyorum tavsiyeleriniz varmı hamişlerrr

Ben de doktor arayışı içindeyim şu aralar.. Benim doktorum iyi ama sert biraz :) Azarlar bir tavır içinde sürekli, soru sormaya korkuyoruz doktora o derece Yarın da başka bir doktora gidicem. Bakalım umarım gönlümüze göre olur.

Benim özel sağlık sigortam var yüzde 20 veriyorum canım. Normalde 200-250 civarı muayeneler

Çok mutlu oldum. Sabahtan beri deli gibiyim zaten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime de söylemedim daha

Biz eşimle birlikte öğrenmiştik kan değerini pozitif görünce şok olduk tabii

Eşe dosta da biraz esprili söyledik. Patik aradım bulamadım. Pazar günü öğrendiğimizden nöbetçi eczane aramaya koyulduk. Emzik aldık. Onu gösterdik söylemeden önce :) Sonra duygusal anlar tabii

Sen de eşin akşama gelmeden kan testi yaptır netletşir dedim. Sonra sürprizini de hazırla :)

Son düzenleme:

Bende ssklıyım canım sıgortalıyım , nereye gıdeceksın pekı =? hangı hastahane

Central'a gidiyorum ben,Kozyatağı.Muayene ücreti 55 TL,10 gün içinde de kontrol ücretsiz.Ben çok memnunum,abimin eşi daha yeni orda doğum yaptı.Onlardan da biliyorum.

Kızlarr ben sürekli bir uyku hali içerisindeyim. Leyla gibiyim

Pazartesi işe başlıyorum, bakalım nasıl geçecek bundan sonra günler..

Çalışanlara Allah kolaylıklar versin...

Central'a gidiyorum ben,Kozyatağı.Muayene ücreti 55 TL,10 gün içinde de kontrol ücretsiz.Ben çok memnunum,abimin eşi daha yeni orda doğum yaptı.Onlardan da biliyorum.

Peki ikili test filan varmış herhalde onu yaptıracağım ıkı hafta sonra ? ona ne kadar aldırlar sende ? aslında benim iş yerımın tam arkası hıcte fena olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…