- Konu Sahibi yesil_dostu
-
kötüyü düşünme canım sağ salim duruyodur yerinde o
kötü bir durum olsaydı çok yeni olduğun için ateşin yükselir ve acayip derecede sancın olurdu dayanamazdın yani kanaman filan gelirdi
demek bünyen artık onu kabullenmiş
6 haftalıkken duyuluyorsa eğer ben gittiğimde 6 hafta olacak o zaman duyarız bizde inşallah
Benim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında bir sıkıntım yok henüz canım. Aman mide bulantısı olmasın da onlar hiiiçç sorun değilkızlar mideler nasıl?şuan ne gibi şikayetler var?
Merhabaa
Keseyi gordum ama uzun zamandir kontrollerimi aksatmis olmamin pismanligi ve sokuyla aglayarak ciktim hastaneden
Kesem ve bebisim gayet iyi fakat problem bende sag yumurtaligimda toplam 12 cm boyunda birden fazla kist varmis ya sezeryan yapip bebekle beraber alinmasi gerekiyormus yada test sonuclarina gore hemen sag yumurtaligimi alabilirlermis
Guzel olan tarafi bunlar olurken bebegime hic bir zarar gelmiycekmis
Benim icin dua edinn
Ben bikac topige yazdm bu msji..bi arkadas kiz bebegin kalbi erkekten daha hizli atar dedi ordan tahmim etmis olabilir dedi..bende sasirdim dr ole soleyince..zaten ben ve esim sormadik kendisi soyledi valla..icine mi dogdu nedir ??
bende dün doktora gittim sonuçlar mükemmel :)))
bebişin kesesi gözüküyo sadece o da 7mm. önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı beni bakalım bu sefer bebiş gözükebilirmiş...
fotoğrafını verdi bide....
birde 2 tüp kan aldılar bütün değerlerim normal fakat tirodlerim yükselmiş biraz onun içinde ayrı bir dr yönlendirdi beni....
çok mutluyum hem alttan hemde ultrosondan baktı dr... :))
Herkese teşekkürler aranızda olmaktan dolayı Cok mutluyum
Ben de suanda ilk doktor muayeneme gidiyorum.Kasiklarimda hafif nazli sancılar oluyor şimdilik Cok şükür mide sorunum yok.Sonuclari size de yazacağım.Saglikli ve huzurlu süreçler geçirelim inşallah
kızlar benim göğüslerim acayip sertleşti dokunamıyorum resmen sizde de öyle olan oldu mu.??
kızlar bende dün keseyyi gördüm kaç mm olduğunu heyecandan sormayı unutmuşum hcg 3118
sizin kaç haftalık daha benim 5 haftalik sat ilk gününe göre hesaplıyoruz demi
Benim mide şuan iyi hiç bulantı yaşamadım daha 5+2 olduk bugün.
2 gündür kasık ağrımda yok, göğüslerimdeki hassasiyette eskisi kadar fazla değil, hamile olduğumu unutuyorum :18:
Umarım bir sorun yoktur :18:
Canıımm gözün aydıınnnMerhaba arkadaşlar
ben de bugün sabah evde idrar testi yaptım: çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi diğerine göre silik. yine de seçiliyo. pazartesi dr a gideceğim inşallah hamileyimdirSizce silik olsa da hamile miyim?:18:iki gün nasıl geçecek bilmem. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Merhaba arkadaşlar
ben de bugün sabah evde idrar testi yaptım: çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi diğerine göre silik. yine de seçiliyo. pazartesi dr a gideceğim inşallah hamileyimdirSizce silik olsa da hamile miyim?:18:iki gün nasıl geçecek bilmem. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canıımm gözün aydıınnnpozitif çıkınca yanılma payı çok az. Silik olması çok minik olduğunu gösteriri o kadar :)
Ben 2 gün bekleyemezdimhemen bir hastaneye git bence kan ver. Beta hcg değerine baktır anlayalımmm
Doktora da gitsen bu testi isticek senden öyle anlayacak.
Hemen 1-2 saate öğreniriz sonucuu
aynen uçları acımıyo yanları ve alt kısımları çok fenaaa((
yoktu canım 2 hafta sonra olur sanırım kalp atışı öyle tahmin ediyorum..
tatlım benim kan değerim 4200 çıktı seninde 6-7 mm dir büyük ihtimalle :))
Teşekkür ederim ilginiz içinçok sevindim.
Şu an burası çok sıcak ve aracım yok o yüzden bugün gidemem. bir de silik çıktı ya o yüzden birkaç gün beklemek istedim. sonra hayal kırıklığı olmaz inşallah. Ben de buradan size katılırım artık
Canım önce kan değerin yükselir sonra idrarda belli olur. Kanda belli oolup idrarda belli olmama ihtimali vardır ama idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar.
Kızlarrr doktora kime gidiyorsunuz??? ben Anadolu yakasında özel ama cok pahalı olmayan bır yer arıyorum tavsiyeleriniz varmı hamişlerrr
Çok mutlu oldum. Sabahtan beri deli gibiyim zaten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime de söylemedim daha
Ben de doktor arayışı içindeyim şu aralar.. Benim doktorum iyi ama sert biraz :) Azarlar bir tavır içinde sürekli, soru sormaya korkuyoruz doktora o dereceYarın da başka bir doktora gidicem. Bakalım umarım gönlümüze göre olur.
Benim özel sağlık sigortam var yüzde 20 veriyorum canım. Normalde 200-250 civarı muayeneler
Kızlarrr doktora kime gidiyorsunuz??? ben Anadolu yakasında özel ama cok pahalı olmayan bır yer arıyorum tavsiyeleriniz varmı hamişlerrr
Central'a gidiyorum ben,Kozyatağı.Muayene ücreti 55 TL,10 gün içinde de kontrol ücretsiz.Ben çok memnunum,abimin eşi daha yeni orda doğum yaptı.Onlardan da biliyorum.
Bende ssklıyım canım sıgortalıyım , nereye gıdeceksın pekı =? hangı hastahane
Biz eşimle birlikte öğrenmiştik kan değerini pozitif görünce şok olduk tabii
Eşe dosta da biraz esprili söyledik. Patik aradım bulamadım. Pazar günü öğrendiğimizden nöbetçi eczane aramaya koyulduk. Emzik aldık. Onu gösterdik söylemeden önce :) Sonra duygusal anlar tabii
Sen de eşin akşama gelmeden kan testi yaptır netletşir dedim. Sonra sürprizini de hazırla :)[/QU
Yapacaz artık bişeyler ..
Bu arada neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz paylaşırsak birbirimize destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?