- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Peki ikili test filan varmış herhalde onu yaptıracağım ıkı hafta sonra ? ona ne kadar aldırlar sende ? aslında benim iş yerımın tam arkası hıcte fena olmaz :)
Biz eşimle birlikte öğrenmiştik kan değerini pozitif görünce şok olduk tabii
Eşe dosta da biraz esprili söyledik. Patik aradım bulamadım. Pazar günü öğrendiğimizden nöbetçi eczane aramaya koyulduk. Emzik aldık. Onu gösterdik söylemeden önce :) Sonra duygusal anlar tabii
Sen de eşin akşama gelmeden kan testi yaptır netletşir dedim. Sonra sürprizini de hazırla :)[/QU
Yapacaz artık bişeyler ..
Bu arada neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz paylaşırsak birbirimize destek oluruz
Hayırlı olsuun
Valla beslenme için ben uzuun bi yazı yazdım,eski sayfalarda var,hamile arkadaşımın anlattıkları..
Ben şimdi yavaş yavaş psikolojimi hazırlıyorum yasaklaraçekirdeğe,makarnaya falan veda zor olcak benim için
Doktor protein ağırlıklı beslenmemi söyledi , Zaten öyle besleniyordum ben. Dukan diyetiyle epey kilo vermiştim. 15 kg eksik başladım gebeliğime :)
Ayyy süpersin yaa,Dukan ben de yarım bıraktım,güya ne hayallerim vardı,kilolar verilicek dukanla,pilatese tekrar gidilicek,sıkı vücutla hamile kalınıcakhayatımda bu kg da olmadım,öyle de hamile kaldım,şaka gibiyim o yüzden benim bütün yasaklara uymam şart valla,yandım yoksa :18:
Ben de hamilelikten önce kilo verip zayıf olarak hamile kalacaktım ama olmadıı :2:
Ne yapalım artık bundan sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışırım
64 kiloyum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum
Kaç kilosunuz kızlar?
Bu arada ben de kiloları verdim ama hamiş olduğumdan beri iştahım açıldıYedikçe yiyesim geliyor :))
64 kiloyum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum
64 olsam keşkenormal kilom 60'tır aslında,ama 30 sonrası direk 65lere geçtim,ordan 70 derken,pat şimdi 82.Boydan biraz kurtarıyorum,1.70,bacaklarım falan Allah'tan ince,kocamann bir göbüş var şimdi,77'ydim,sonrasına bi anda çıktım hiç anlamadım,7 aylık hamileyim desem inandırırım yani o derece
Çok alemsin canımm yaaneyse artık doğumdan sonra verirsin. Hamileyken kilolu demiyor insanlar, hamiş diyorlar ordan kurtarıyorsun :))
Ayşegül senin kilon çok normal sınırlardaymış canım
Sen de 50 falan mısın , gıcık
Ben 80 kg ydum birkaç ay önce. 66 kg hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 68 kg yum. İstikrarlı bir ilerleyiş içindeyim yani
Boyum 164, fenayım yani bende anlıcan
dünki kan değerim 1936 çıktı şimdi benımkı kaç mm oluyor canım
Ben de doktor arayışı içindeyim şu aralar.. Benim doktorum iyi ama sert biraz :) Azarlar bir tavır içinde sürekli, soru sormaya korkuyoruz doktora o dereceYarın da başka bir doktora gidicem. Bakalım umarım gönlümüze göre olur.
Benim özel sağlık sigortam var yüzde 20 veriyorum canım. Normalde 200-250 civarı muayeneler
Biz eşimle birlikte öğrenmiştik kan değerini pozitif görünce şok olduk tabii
Eşe dosta da biraz esprili söyledik. Patik aradım bulamadım. Pazar günü öğrendiğimizden nöbetçi eczane aramaya koyulduk. Emzik aldık. Onu gösterdik söylemeden önce :) Sonra duygusal anlar tabii
Sen de eşin akşama gelmeden kan testi yaptır netletşir dedim. Sonra sürprizini de hazırla :)
Kızlarr ben sürekli bir uyku hali içerisindeyim. Leyla gibiyim
Pazartesi işe başlıyorum, bakalım nasıl geçecek bundan sonra günler..
Çalışanlara Allah kolaylıklar versin...
Doktor protein ağırlıklı beslenmemi söyledi , Zaten öyle besleniyordum ben. Dukan diyetiyle epey kilo vermiştim. 15 kg eksik başladım gebeliğime :)
Ayyy süpersin yaa,Dukan ben de yarım bıraktım,güya ne hayallerim vardı,kilolar verilicek dukanla,pilatese tekrar gidilicek,sıkı vücutla hamile kalınıcakhayatımda bu kg da olmadım,öyle de hamile kaldım,şaka gibiyim o yüzden benim bütün yasaklara uymam şart valla,yandım yoksa :18:
Ben de hamilelikten önce kilo verip zayıf olarak hamile kalacaktım ama olmadıı :2:
Ne yapalım artık bundan sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışırım
Kaç kilosunuz kızlar?
Bu arada ben de kiloları verdim ama hamiş olduğumdan beri iştahım açıldıYedikçe yiyesim geliyor :))
Hamişler slmmm :) Ne güzel sayfalar dolusu sohbet olmuş
Benim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında bir sıkıntım yok henüz canım. Aman mide bulantısı olmasın da onlar hiiiçç sorun değil
Canıımm hiiç sıkma canını sezeryan doğumda hepsi gider onların. Doktor da demiş ya sorun olmaz diye. Bu sık yaşanan bir durum kalbini ferah tut. Bebişini de etkileme.. Güzel anne
Evet bendim oBir yerde okumuştum canım kalp atışı olayını.. Amam bir doktorun böyle söylemesi ilginç geldi bana. Her şeyden huylanıyorum ben de doktor konusunda. İyi bir doktor bulmak ne kadar zormuş Benim doktorum çok iyi ama çok tersliyor insanı. Azarlar bir tavrı var sürekli. Soru sormaya korkuyoruz doktora Yarın başka bir doktora daha gidicem bakalım artık hayırlısı..
7mm miii :) Çookk minicikkk bebişin annesi.Gözün aydııınnn
Haberlerini bekliyoruz dört gözleee
Benim de aynı canım, sertleşmekle kalmadı yanlardan genişledi de,Zaten çok iriler, bu hızla giderse 9 ay sonrasını düşünemiyorum
Gözün aydın canııımmm :) Ultrason kağıdında yazar canım kaç mm olduğu. Resim olmayan sayfada en altta yazar. Benim 0,91 cm yazıyordu. Sen de ordan bakabilirsin.
Bebeğin kaç haftalık olduğunu sat tan belirliyoorsun. Sen de oluştursana hamilelik takvimi. Hep beraber görelim gelişimini.
Yoktur yoktur annişSorunsuz bir hamilelik geçirmek en iyisi aslında. Ama biz de istiyoruz ki yaşayalım hamileliği
yaaa kağıdın resim tarafına baktım ama yazmıyorduuu hemen bakayım diyeceğim ama çantam kayınvalidemlerin odasında ve kayınvalidem uyuyo VE AİLEERİN ŞU AN HABERİ YOK odaya girip uyandırırsam kağıdı görür
öğreneli bir hafta oluyor bende 8 hafta 2 günlük hamileyim
yaaa kağıdın resim tarafına baktım ama yazmıyorduuu hemen bakayım diyeceğim ama çantam kayınvalidemlerin odasında ve kayınvalidem uyuyo VE AİLEERİN ŞU AN HABERİ YOK odaya girip uyandırırsam kağıdı görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?