2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Doktor protein ağırlıklı beslenmemi söyledi , Zaten öyle besleniyordum ben. Dukan diyetiyle epey kilo vermiştim. 15 kg eksik başladım gebeliğime :)

Peki ikili test filan varmış herhalde onu yaptıracağım ıkı hafta sonra ? ona ne kadar aldırlar sende ? aslında benim iş yerımın tam arkası hıcte fena olmaz :)

Yok canım ben FSM'den randevu aldım,orda ücretsiz yapılıyor tahliller,Central'da çok nadir bazı testler ucuz,o yüzden orda yaptırmam.

Doktor protein ağırlıklı beslenmemi söyledi , Zaten öyle besleniyordum ben. Dukan diyetiyle epey kilo vermiştim. 15 kg eksik başladım gebeliğime :)

Ayyy süpersin yaa,Dukan ben de yarım bıraktım,güya ne hayallerim vardı,kilolar verilicek dukanla,pilatese tekrar gidilicek,sıkı vücutla hamile kalınıcak hayatımda bu kg da olmadım,öyle de hamile kaldım,şaka gibiyim o yüzden benim bütün yasaklara uymam şart valla,yandım yoksa :18:

Ben de hamilelikten önce kilo verip zayıf olarak hamile kalacaktım ama olmadıı :2:
Ne yapalım artık bundan sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışırım

Ben de hamilelikten önce kilo verip zayıf olarak hamile kalacaktım ama olmadıı :2:

Kaç kilosunuz kızlar?

Bu arada ben de kiloları verdim ama hamiş olduğumdan beri iştahım açıldı Yedikçe yiyesim geliyor :))

Kaç kilosunuz kızlar?

Bu arada ben de kiloları verdim ama hamiş olduğumdan beri iştahım açıldı Yedikçe yiyesim geliyor :))
64 kiloyum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum

64 olsam keşke normal kilom 60'tır aslında,ama 30 sonrası direk 65lere geçtim,ordan 70 derken,pat şimdi 82.Boydan biraz kurtarıyorum,1.70,bacaklarım falan Allah'tan ince,kocamann bir göbüş var şimdi,77'ydim,sonrasına bi anda çıktım hiç anlamadım,7 aylık hamileyim desem inandırırım yani o derece

Çok alemsin canımm yaa neyse artık doğumdan sonra verirsin. Hamileyken kilolu demiyor insanlar, hamiş diyorlar ordan kurtarıyorsun :))

Ayşegül senin kilon çok normal sınırlardaymış canım

Ben 80 kg ydum birkaç ay önce. 66 kg hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 68 kg yum. İstikrarlı bir ilerleyiş içindeyim yani

Boyum 164, fenayım yani bende anlıcan

Yalnız süper kg vermişsin,bravo valla
doğumdan sonra 10 kg hemen gidiyo,gerisi de bikaç ayda,sen hemen verirsin bu azimle

dünki kan değerim 1936 çıktı şimdi benımkı kaç mm oluyor canım

canım onu biz bilemeyiz net olarak ama seninde 3-4 mm vardır diye düşünüyorum ben kendi değerime göre sizinkisiyle kıyaslama yapıyorum yanlış da söylüyo olabilirim :))

tatlım ben bursadayım ondan internette hem evime hem iş yerime yakın hastanelerin internet sitelerine baktım daha sonra kadın doğumcuların fotolarına bakıp beğendiklerimin internette yorumlarını okudum bol bol.. tabi bunun içinde doğum parası ne kadar muayne ne kadar tahliller vs maddi olarak da araştırdım çok şükür hem keseme hemde gönlüme göre doktorumu buldum...
sende bu şekilde başlayabilirsin işe :))

bende bi bebek zıbını aldım onu hediye paketi yapıp sonrasında içine de testi koydum duygusaldı bayaa :))

Kızlarr ben sürekli bir uyku hali içerisindeyim. Leyla gibiyim

Pazartesi işe başlıyorum, bakalım nasıl geçecek bundan sonra günler..

Çalışanlara Allah kolaylıklar versin...

iş yerinde hamile olduğumu unutuyorum bile bazen güzel zevkli geçiyor hem araştırmalara göre çalışan bayanların hamilelik süreci ev hanımlarınkine oranla daha güzel ve sağlıklı geçiyormuş tam gaz çalışmaya devammm :))

hahaha ben 60 kg boyda 1:58 şuan itibari ile yarım dünya gibiyim ilerleyen günlerde kapılardan geçemem herhalde

all bendende o kadar yaaa

ahhh ahhh benimde ne güzel hayallerim vardı oysa şimdi camış gibiyim vesselam :))

Kaç kilosunuz kızlar?

ben 60 kg canım :)) bende dikkat etmem gerek bakalım nasıl yapcaz

yaaa kağıdın resim tarafına baktım ama yazmıyorduuu hemen bakayım diyeceğim ama çantam kayınvalidemlerin odasında ve kayınvalidem uyuyo VE AİLEERİN ŞU AN HABERİ YOK odaya girip uyandırırsam kağıdı görür

kurban bayramına kadar sadece arkadaşlarımız bilecek. kalp atışını duyalım ilk üç ay tehlikesini atlatalım inşallah da : nazar:
ay bi de eşdurumu olsa da eşimin yanına gidebilsem bir oh be desem bitse ayrılık

Yok canım resim olan tarafında değil, bol yazılı olan diğer sayfada en alt bölümde.. Bakınca yaz mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…