- Konu Sahibi yesil_dostu
-
amin amin inşallah çok tedirginim ilk hamileliğim 2,5 aylıkken kötü bitti inşallah bu sefer hayırlıısı olur da kucağıma aldığım gnleri görürümAllah kucağına almayı nasip eder inşallah
Yok canım resim olan tarafında değil, bol yazılı olan diğer sayfada en alt bölümde.. Bakınca yaz mutlaka :)
öğreneli bir hafta oluyor bende 8 hafta 2 günlük hamileyim
kurban bayramına kadar sadece arkadaşlarımız bilecek. kalp atışını duyalım ilk üç ay tehlikesini atlatalım inşallah da : nazar:
ay bi de eşdurumu olsa da eşimin yanına gidebilsem bir oh be desem bitse ayrılık
amin amin inşallah çok tedirginim ilk hamileliğim 2,5 aylıkken kötü bitti inşallah bu sefer hayırlıısı olur da kucağıma aldığım gnleri görürüm
amin amin inşallah tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkürlerGözünaydın anniişş
Allah kavuştursun canım, tez zamanda inşallah :) Bebiş uğurlu gelir belki de:)
inşallah şeker bende haziranda negatif tüp bebek denemesi yaşadım gerçekten zor Allah bize bağışlasın yavrularımızı inşallah
kurban bayramına kadar sadece arkadaşlarımız bilecek. kalp atışını duyalım ilk üç ay tehlikesini atlatalım inşallah da : nazar:
ay bi de eşdurumu olsa da eşimin yanına gidebilsem bir oh be desem bitse ayrılık
hayırlı olsuunn,sağlıkla geçsiinherkese merhabalar hayırlı doğumlar,mutlu hamişlikler dilerim :) Ben de 7+5 hamileyim ...
valla biz de ailelere söylemedik,sadece abim,eşi biliyo,iş yeri de mecburen biliyo.anneme söylememek çok zor,ayrı şehirlerdeyiz yine de zor,ama dediğin gibi riskli dönem,bi de onlar hoplamasın her muayenede,bayramı bekliyorum,3 ay bitişe denk geliyo bi de bayram,heralde doğurmadan iyi ki söyledin derler
bayramı beklemek harika oluyor bnde bayrama 2 gün kala öğrendim çifte bayram yaşadık hepimiz neşemize neşe katıldı.ayrıca güzel dileklerin için de teşekkürler
valla biz de ailelere söylemedik,sadece abim,eşi biliyo,iş yeri de mecburen biliyo.anneme söylememek çok zor,ayrı şehirlerdeyiz yine de zor,ama dediğin gibi riskli dönem,bi de onlar hoplamasın her muayenede,bayramı bekliyorum,3 ay bitişe denk geliyo bi de bayram,heralde doğurmadan iyi ki söyledin derler
ya ben daha kalp atışını duymadan söyleyemem benim kayınvalide ayrı şehirlerde olduğumuz için her gün arama hastalığı var bir de hamile olduğumu erkenden öğrense gün de 10 kere arar artık Allah korusun
ya ben daha kalp atışını duymadan söyleyemem benim kayınvalide ayrı şehirlerde olduğumuz için her gün arama hastalığı var bir de hamile olduğumu erkenden öğrense gün de 10 kere arar artık Allah korusun
O zaman 3 ay bekle daha iyi,kalp atışı zaten 2 haftaya duyulucak,bayram sürprizi olsun istedik dersin
O zaman 3 ay bekle daha iyi,kalp atışı zaten 2 haftaya duyulucak,bayram sürprizi olsun istedik dersin
onların evinde kaldığım için duramadık söyledim aha da şimdi çünkü beslenemiyordum rahatça
onların evinde kaldığım için duramadık söyledim aha da şimdi çünkü beslenemiyordum rahatça
hadi yaa,hayırlısı olsuun
MaşallahBenim mide şuan iyi hiç bulantı yaşamadım daha 5+2 olduk bugün.
2 gündür kasık ağrımda yok, göğüslerimdeki hassasiyette eskisi kadar fazla değil, hamile olduğumu unutuyorum :18:
Umarım bir sorun yoktur :18:
herkese merhabalar hayırlı doğumlar,mutlu hamişlikler dilerim :) Ben de 7+5 hamileyim ...
ama arkada yazı fln yok mu Allahım kayınvalide uyanana kadar ölmem inşallah :)
Maşallahbenim de bebeğim hemen hemen aynı büyüklükte sanırım ben de 5+4 Bugun doktora gittik keseden tam emin olmamakla birlikte monitörden minnacik bir nokta gösterdi suan tam belli olmasa da kese bu olabilir dedi.Dun degerim1972 çıkmıştı doktor bu tahlilden 48 saat sonra 3400 civarına yükselmişse kesin olarak olumlu bir gebelik diyeceğiz dedi.Kizlar dualarınızı bekliyorum.Acaba sen doktora gittin mi kese vs göründü mü sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?