2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

öğreneli bir hafta oluyor bende 8 hafta 2 günlük hamileyim

Gözünaydın anniişş

Allah kavuştursun canım, tez zamanda inşallah :) Bebiş uğurlu gelir belki de:)

Son düzenleme:
Allah kavuştursun canım, tez zamanda inşallah :) Bebiş uğurlu gelir belki de:)[/QUOTE]

Ayyy inşallah o zaman halay çekilir işte çifte bayram olur bize

valla biz de ailelere söylemedik,sadece abim,eşi biliyo,iş yeri de mecburen biliyo.anneme söylememek çok zor,ayrı şehirlerdeyiz yine de zor,ama dediğin gibi riskli dönem,bi de onlar hoplamasın her muayenede,bayramı bekliyorum,3 ay bitişe denk geliyo bi de bayram,heralde doğurmadan iyi ki söyledin derler

herkese merhabalar hayırlı doğumlar,mutlu hamişlikler dilerim :) Ben de 7+5 hamileyim ...
hayırlı olsuunn,sağlıkla geçsiin

Son düzenleme:

hayırlı olsun tatlım :)) sağ salim kucağına almanı nasip etsin rabbim inşallah....

inşallah canım tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Maşallah benim de bebeğim hemen hemen aynı büyüklükte sanırım ben de 5+4 Bugun doktora gittik keseden tam emin olmamakla birlikte monitörden minnacik bir nokta gösterdi suan tam belli olmasa da kese bu olabilir dedi.Dun degerim1972 çıkmıştı doktor bu tahlilden 48 saat sonra 3400 civarına yükselmişse kesin olarak olumlu bir gebelik diyeceğiz dedi.Kizlar dualarınızı bekliyorum.Acaba sen doktora gittin mi kese vs göründü mü sana?

herkese merhabalar hayırlı doğumlar,mutlu hamişlikler dilerim :) Ben de 7+5 hamileyim ...

ama arkada yazı fln yok mu Allahım kayınvalide uyanana kadar ölmem inşallah :)

Hamişleeerrrr siz de hamilelik takvimi yapııınn, takibi hep birlikte yapalıımmm

Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap

kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…