2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canım ben normalde bugün gidecektim ama doktorum 2 gün önce izine çıktı, önümüzdeki çarşamba günü gelecek o gün gideceğiz bizde.
Doktorumdan çok memnun olduğumdan başka doktorada gitmek istemedim 3-5 gün daha sıkarım dişimi dedim
Daha ilk doktor kontrolümüz olacak kısmetse inşallah kese ile birlikte kalp atışlarınıda duyarız

kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:

aynı korku bende de var

Kızlaar bunlar nasıl laflar,bize endişe,negatif düşünmek yasak,9 ay boyunca kesinlikle yasak.Olmayan bişey için korku yaratmayalım,deneylemediğiniz bişey için yokken üzülmek yoook,bebişleri hep beraber büyütücezzz

Kızlar kötü bir akşam geçiirdim maalesef Kanamam oldu acile gittik. Doktor vajinal muayeneyle keseyi ve yolk kesesini gördü. 2 gün önce yolk kesesi görülmemişti bu biraz olsun mutlu etti bizi. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bu düşük tehtidi dedi ( Progestan verdi. Çok fazla kanamam olmadı ama çok üzgünüm şu an...

Ben de hamilelikten önce kilo verip zayıf olarak hamile kalacaktım ama olmadıı :2:
Ne yapalım artık bundan sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışırım

Bende aynı şekilde düşünüyordum ama olmadı. Geçen yıl diyetisyen eşliğinde 13 kilo verdim 3 ayda ama bi miktar geri aldım. Ki o zamanlar bebek düşüncemiz bile yoktu. Bebek düşüncesine girince zayıflayayım öyle hamile kalayım diyordum ama nefsime yenik düştüm
Şimdi hamile olduğumu öğrenince başka bir diyetisyenden pazartesi günü için randevu aldım kendisi komşumda oluyor umarım bu sefer diyetten bıkmam ve hamileliği minimum kilo ile bitiririm :18:

Yaaa canım çok geçmiş olsun nasıl oldu birden kanama :26:
Çok dikkat et kendine bizide haberdar et arada üzülme dualarımız seninle

kızlar günaydın. ben adet olacak gibi sancı yaşıyorum soğul soğuk terliyorum tedirgin oldum yoksaa değil miyim yalancı gebelik mi yaşadım

Canım korkma Allah in izniyle hepimiz güzel süreçler yasayacağız.Adet sancısı yasıyorum kesin adet olacağım diye gecenin bir yarısı esine ped aldiran Cok tanıdığım var ama o pedlerin hepsi 9 ay kenarda bekledi den kendini yormamaya çalış ayaklarını uzat fırsat buldukça uzan dinlen ve aklına hep güzel seyler getir

ya bizimki biraz mucize gibi olduğundan çok tedirginim

geçmiş olsun canım benım kanamam olmadığı halde nerdeyse sürekli yatıyorum sende yat dinlen gecicek inş.

kuzum geçmiş olsun dikkat et yorma kendini. bol su iç olur mu?

Canım benim çok üzüldüm,çok geçmiş olsun,son olsun,bişey olmanış şükür,aynısını abimin eşi de atlattı,bebiş 2 aylık şimdi,geçicek bu günler inşallah sağlıkla..

pınar0 canım dikkat et kendine dinlen bol bol stres yapma sakın... Allahın izniyle hiçbirşey olmaz gönlünü ferah tut

Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap

benim 4 haftalık 2300 dü canım

kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:

canım benim aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle kucağına alırsın yavrunu bol bol dua et...

kızlar günaydın. ben adet olacak gibi sancı yaşıyorum soğul soğuk terliyorum tedirgin oldum yoksaa değil miyim yalancı gebelik mi yaşadım

değilsindir canım bence olumlu düşün doktora gittin mi hiç

perşembe doktora gittik kesemizi gördük 2 hafta sonra yine gel dedi kalp atışı için ama kese kaç mm bilmiyoruz

bak canım kese gözükmüş ne güzel işte kasıklarda batma göğüslerde şişlik oluyo soğuk soğuk bende terliyorum fakat hava çok bunaltıcı bursanın havası zaten nemli hormonlar da değşince sonuçlar daha farklı oluyor ... gönlünü ferah tut canım sen

Allahım inşallah öyledir. bir kalp atışını duyalım hayırlısı ile rahata ereriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…