- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap
kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:
Hamişleeerrrr siz de hamilelik takvimi yapııınn, takibi hep birlikte yapalıımmm
Maşallahbenim de bebeğim hemen hemen aynı büyüklükte sanırım ben de 5+4 Bugun doktora gittik keseden tam emin olmamakla birlikte monitörden minnacik bir nokta gösterdi suan tam belli olmasa da kese bu olabilir dedi.Dun degerim1972 çıkmıştı doktor bu tahlilden 48 saat sonra 3400 civarına yükselmişse kesin olarak olumlu bir gebelik diyeceğiz dedi.Kizlar dualarınızı bekliyorum.Acaba sen doktora gittin mi kese vs göründü mü sana?
kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:
aynı korku bende de var
Kızlaar bunlar nasıl laflar,bize endişe,negatif düşünmek yasak,9 ay boyunca kesinlikle yasak.Olmayan bişey için korku yaratmayalım,deneylemediğiniz bişey için yokken üzülmek yoook,bebişleri hep beraber büyütücezzz
Ben de hamilelikten önce kilo verip zayıf olarak hamile kalacaktım ama olmadıı :2:
Ne yapalım artık bundan sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışırım
Kızlar kötü bir akşam geçiirdim maalesefKanamam oldu acile gittik. Doktor vajinal muayeneyle keseyi ve yolk kesesini gördü. 2 gün önce yolk kesesi görülmemişti bu biraz olsun mutlu etti bizi. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bu düşük tehtidi dedi ( Progestan verdi. Çok fazla kanamam olmadı ama çok üzgünüm şu an...
Canım korkma Allah in izniyle hepimiz güzel süreçler yasayacağız.Adet sancısı yasıyorum kesin adet olacağım diye gecenin bir yarısı esine ped aldiran Cok tanıdığım var ama o pedlerin hepsi 9 ay kenarda beklediden kendini yormamaya çalış ayaklarını uzat fırsat buldukça uzan dinlen ve aklına hep güzel seyler getir
Kızlar kötü bir akşam geçiirdim maalesefKanamam oldu acile gittik. Doktor vajinal muayeneyle keseyi ve yolk kesesini gördü. 2 gün önce yolk kesesi görülmemişti bu biraz olsun mutlu etti bizi. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bu düşük tehtidi dedi ( Progestan verdi. Çok fazla kanamam olmadı ama çok üzgünüm şu an...
Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap
kızlar günaydın. ben adet olacak gibi sancı yaşıyorum soğul soğuk terliyorum tedirgin oldum yoksaadeğil miyim yalancı gebelik mi yaşadım
perşembe doktora gittik kesemizi gördük 2 hafta sonra yine gel dedi kalp atışı için ama kese kaç mm bilmiyoruz
bak canım kese gözükmüş ne güzel işte kasıklarda batma göğüslerde şişlik oluyo soğuk soğuk bende terliyorum fakat hava çok bunaltıcı bursanın havası zaten nemli hormonlar da değşince sonuçlar daha farklı oluyor ... gönlünü ferah tut canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?