2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bende hamilelik takvimi eklemek istedim ama sat göre mi yoksa kalp atışını inşallah duyalım da doktor kaç haftalık olduğunu söylesin de ona göre mi yapayım karar veremedim

Yalancı gebelik hangi testlerle anlaşılır?

Yalancı gebeliği belirleyen en kolay yöntem ultrason. Doktor hamile kadını her zaman olduğu gibi ultrasona alıyor. Fakat ortada ne bebek var, ne de kalp atışı. Böylece yalancı gebelik ortaya çıkıyor. Bazen öyle vakalar var ki doktor muayene sırasında rahmin genişlediğini, serviksin yumuşadığını görüyor. Yalancı gebelik belirtileri doktorun bile ayıramayacağı kadar gerçekçi olabilir. Neyse ki teknoloji kül yutmuyor. Yalancı gebelik ultrasonla kolayca anlaşılıyor.

kalp atışını duymak çok önemli işte bizim için

evet alttan ultrason ile baktı keseyi gördü kanda da 3118 çıktı

tatlım sen boşu boşuna panik yapıyosun kalp atışınıda duyarsın Allahın izniyle... ilerde kucağına da alırsın inşallah...
için rahat olsun canım eğer bir sorun olsaydı bu döneme kadar bile gelmeyebilirdi bol bol dua edicez.

biz dayanamadık doktora gidip kan testi vereceğiz bakalım değerim artmış mı merak ettik değer artıyorsa sıkıntı yoktur sanırım demi ?

Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...

Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...

Hoşgeldin canım...
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah....

devlet hastanesi acilleri kanda gebelik testi yapar mı acaba ?

ben bayramın 1. günü acile gidip kan vermek istedim almadılar sadece idrar tahlili yaptırdılar...
Ben Ankara da devlet hastanesinde acilde yaptrabildim.Kayit alan kisiden önce acildeki doktorlardan biriyle konus kadin doğumdan sıram yok de yaparlar inşallah canım.Devlette biraz ısrarcı olmazsan gevsek davranabiliyorlar maalesef ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…