2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Selam kızlar
Herkes iyi ve hersey yolundadir insallah
Arada size de kasik taraflariniza sancı giriyor mu benim tek taraflı bazen tutuyor neden olabilir sizce?

canim insallah bi sorun olmadan dogurur kucagina alirsin yavrunu ben de bugun hastanedeydim size de haber vereyim kizim olacakmis benim cok mutluyum =) organlari incelendi hersey yolundaymis masallah kizima sira geldi isim aramaya

canım yaa annesi gibi tatlı bir cimcime geliyor...hayırlı ugurlu olsun..rabbim analı babalı büyütsün inşallah...rabbim gönlünüze göre verdi çok sevindim sizin adınıza..ayrıca bende tşk ederim inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza...

allahın izniyle hiç bir olumsuzluk olmadan bebeğini kucağına alacaksın inş.
bunları düşenerek yarın ne olacaz diye kendini üzme
ona bakarsan hiçbirşeyin garantisi yok herşey iyi olacak

saol canım benim yaa ...inşallah hep birlikte o güzel anları yaşarız...Allahtan sadece hayırlısını diliyorum her zaman

saol canım benim destekleriniz için ..valla içimi bi size dökebiliyorum rahatlıyorum..amin canım inşallah hayırlı doğumlarla hepimiz güzel bebişlere sahip oluruz...

haklısın canım allah ne takdir ettiyse kaderimizde onu yaşıyacagız..doktorumu değiştirdim bende yarın asıl doğum yapacağım doktorla görüşmeye gidicem...bakalım o ne dicek...iki hafta sonrada tekrar ayrıntılı ultrasona perinatologa gidicem...artık içim biraz daha rahat çok araştırdım...birçok gebe kadın benim durumumda olup bebeğini sağlıkla almış kucağına ...tabii olumsuz olanlarını hiç düşünmek bile istemiyorum....bu arada ben bu yazıyı yazarken oğlum acayip tekmeliyoo içerden...anaaaa ben burdayımmm bi yere gittiğim yok dercesine

Merhaba arkadasim. 20. Haftada girdigim detayli ultrasonda- ki periontologa yaptirdim- ayni sorunun bende de oldugunu soyledi. Bana dediklerini bireebir yaziyorum.
Normalde 2 arter olmasi lazim ama sende 1 tane var. Bu durumda ne olur? Bebekte suan hic bir sorun gozukmedigi icin buyuk ihtimal hicbir sey olmaz. Sadece belki biraz gelisim geriligi olur ki kucuk bi ihtimal. Artik bu durum doktorlar tarafindan pek onemsenmiyor bile. 3 hafta sonra gel kalbine daha detayli bakalim dedi.
Hemen ardindan kendi doktorumu aradim.sana muhtemelen kalp taramasi yapacak dedi. Evet yapacak dedim. O da bu durumun pek cok hamilede goruldugunu soyledi.simdi bolca dua ederek kalp taramasini bekliyorum ve riskli bisey ciksa bile kesinlikle sonlandirmayi dusunmuyorum. Esim zihin ve isitme engelli cocuklarla calisiyor ve ben sik sik o cocuklarla bi araya geliyorum. Allahin bize hakkimizda en hayirlisini vereceginden de eminim.bence sende rahat olmaya calis ve guzel hayaller kur.sevgiler

slm kızlar
dn tetanoz aşımı oldum. bir ay sonra 2.sini olucam. kolumda biraz ağrı yaptı bebiş tekmelere başladı.:)

bende ağustosun sonunda öğrendim bebişimi =)) bir ay sonra tetanoz olucam bende korkuyorum. çok mu ağrı yapıyor. sen kaçıncı haftandasın..bebeğin hayırlı olsun bu arada =)

günaydın melake ..inan sabah sabah moralimi yerine getirdin..teşekkür ederim ilk olarak...banada sadece tek arter var ama onun dışında hiçbir problem yok dedi...vede aynen dediğin gibi 23.haftamda dediğin gibi kalbine bakıcakmış..inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız..bu arada ben ve eşimde hiçbir şekilde aldırmayı düşünmüyoruz sonuç ne olursa olsun...rabbim bizlere neyi layık gördüyse demekki hakkımızda hayırlısı odur diye düşünüyoruz...seninle burdan birlikte gebeliğimizin durumunu ilerledikçe konuşmak isterim...senin içinde bi sakıncası yoksa tabiii...görüşmek üzere...

canım yarın 22 haftalık oluyor bebiş. korkma biraz acıyor ama geçiyor. bugn daha iyiydi. bende 1 ay sonra ikincisini vurdurcam. senin de bebiş hayrılı olsun. kız mı erkek mi?[/QUOTE]

sağol cnm oğluşum olacak inşallah. sen ne bekliyorsun?

merhaba hamişlerr... bugun 3 lü tarama test sonucumu aldık... çok şükür iyi çıktı.. paylaşmak istedim...uamrım hepınız iyisinizdir...biz hala isim bulamadık sizlerde durumlar nasıl?

Kızlar doktorum tetanoz aşısına gerek olmadıgını söylüyor eskisi gibi sterilizasyon sorunu olmadıgı icin sezeryanda problem yaşanmayacağımı söyledi sizinkiler ne dedi ki yaptırıyorsunuz acaba bilgi verir misiniz?

Benim doktorum eskiden kadınlar evlerde/ tarlalarda doğum yaparlarmış bebek kordonunu bıçakla keserlermiş işte o yüzden tetanoz aşısı yapmak lazımmış gibi bişiler demişti.Beni de sağlık ocağından aradılar aşı olmalısın diye ne yapmalıyım şimdi dediğimde ücretsiz nasıl olsa yaptır gitsin bişi olmaz demişti.Valla kıyamıyorum bebişime huzursuz etmek istemiyorum ama haftaya gidicem aşımı olmaya karar verdim.Bu arada kızlar dün detaylı ultrasona girdim ben 3 saat sürdü benimki yüzü koyun yatınca dr amcası tüm organlarına bakamadı sonrasında ara vermek zorunda kaldık. Gofret falan yedim rüşveti alınca hemen döndü :) Allah'ıma binlerce şükürler olsun bişey çıkmadı Ama nasıl bir taramaymış öyle zamanında bize baksalardı öyle kimsede hastalıklar çıkmazdı herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…