2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ben de ne yapsam bilemiyorum ama yazlıkta birkez tetanoz aşısı yaptırmak zorunda kalmıştım ve iki gün kolumu kimildatamadim o yüzden biraz korkuyorum açıkcası )) anne olmak istiyorsak iğneler ve şiringalarla aramizin hep iyi olması lazım onu da biliyorum ahhh kızlar bebislerimiz icin her şeyi yaparız sag salim kucağınıza alalım da insallah ) kociskoma içimden kızıyorum ohhh baba olmak ne rahat kıskanıyor muyum bu konuda ne oluyor bilmiyorum sonra nasıl sahip çıkıyorlar yok velayeti vermezler yok ben de babasiyim esitiz filan ))) bazen diyorum keske sen hamile kalabilsen sana cok iyi bakardım yeter ki sen doğur )))
Buarada maşallah senin bebise saglık ve mutluluk bulsun hepimizi insallah

Benm doktorumda gerek yok diyor ama herkes vuruluyor bu aşıyı bende ne yapayım bilemedim

merhaba hamişlerr... bugun 3 lü tarama test sonucumu aldık... çok şükür iyi çıktı.. paylaşmak istedim...uamrım hepınız iyisinizdir...biz hala isim bulamadık sizlerde durumlar nasıl?

Gözün aydın canım ben 3 lüyü yaptrmadım onun yetine detaylı ultrasonu tercih ettim şimdi heyecanla onu bekliyorum:)

Gözün aydın canım ben 3 lüyü yaptrmadım onun yetine detaylı ultrasonu tercih ettim şimdi heyecanla onu bekliyorum:)

Detaylı ultrason anneye ödül gibi geliyor valla 1 aydır bende meleğimi görmemiştim.Ne iyi geldi dün gördüğümde. kıpırdak yavrum benim :) inanılmaz heyecan yapmıştım dün randevuya giderken sanki ilk kez görecekmişim gibi.Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin.Hayırlı akıllı evlat olsunlar..

slm kızlar
bugün şeker yüklemesi yapıldı. kanımda şeker normal çıktı ama idararımda şeker çıktı. doktor bir kaç gün sonra tekrar idrar tahlili yapalım dedi. inşallah çıkmaz bi şey. ben haftaya detaylı ultrasona giricem. eminim çok güzeldir. benim oğlan başlarda ultrasondan bakınca hep uyuyodu. şimdi uyumuyo gece gündüz tekmeliyo. öyle komik oluyo ki. ders anlatırken teklemiyo bazen:)

cnm bn dr uma sormayı unuttum... dün de saglık ocağından aradılar.. tetanoz aşısı için... gidicem vurdurucam ben... genelde vurduruyor ve vurdrmus çevremdekiler... sonra aklımız kalcagına...

cnm bu detaylı ultrason a hangi haftada bakılıyor tam olarak... dr um bana bahsetmedi erken mi şuan bnm için diye acaba..

günaydın anne adayları.benim kızım oynuyomu anlayamıyorum.karnımda damar atması gibi bişeyler oluyor ama kızımmı bilmiyorumki?

Aynen öyle oluyor tam damar atması gibi böyle Mısır patlatıyorlar içerde biryerlerde gibi )) Sen de hissetmeye başlamışsın maşallah en baslarda birgun hissediyorsun sonra birkaç gun hissetmezsen merak etme gitgide daha düzenli oluyor ))) biciriklar büyüyorlar :))) cok guzel bir duygu değil mı ))

[/QUOTE melake... tabiki gorusmeye devam etmeliyiz. Kontrole gider gitmez detaylari sana yazicam. benim minik kizim o kadar hareketli ki karnimi yarip cikicak saniyorum. Bence ufakliklar sandigimizdan cok daha guclu.[/QUOTE]

ben doktorumu değiştirip daha iyi bir hastane ve doktora geçtim..bebeği kontrol etti dedi ki...hiç kafana takma tek arter durumunu...internette okuduklarını ciddiye alma...erken doğum ben henüz görmedim böyle bir durumda dedi..gelişme geriliğini sordum onada takılma sakın dedi...içimi bayaa bir rahatlattı saolsun..şimdi pazartesiye renkli dopler var bide ona gidicez bakalım orada ne dicekler..bide bebek normalde 19+3 günlükken 22 haftayla uyumlu boy kilo dedi ...bu durumda beni dahada rahatlattı...pazartesi gene yazarım durumumu ...minik yaramaz cimcimeni öptüm..allah bağışlasın..

ben doktorumu değiştirip daha iyi bir hastane ve doktora geçtim..bebeği kontrol etti dedi ki...hiç kafana takma tek arter durumunu...internette okuduklarını ciddiye alma...erken doğum ben henüz görmedim böyle bir durumda dedi..gelişme geriliğini sordum onada takılma sakın dedi...içimi bayaa bir rahatlattı saolsun..şimdi pazartesiye renkli dopler var bide ona gidicez bakalım orada ne dicekler..bide bebek normalde 19+3 günlükken 22 haftayla uyumlu boy kilo dedi ...bu durumda beni dahada rahatlattı...pazartesi gene yazarım durumumu ...minik yaramaz cimcimeni öptüm..allah bağışlasın..[/QUOTE]

Ohhh. Yuregime tekrar rekrar su serpildi. Renkli dopler sonucunu da merakla bekliyorum. Olumsuz hikayelere de kulaklarimi tamamen kapattim. Guzel haberler bizimle olsun.

kızlar benim pinpirikli halim kocamada geçti. dün akşam bebeğin hareketlerini neden artık daha net hissedemediğimi düşündüm. önceki hissettiklerimin bebek hareketi olmadığını bağırsak olduğunu düşünüp moralim bozuldu. sonra eşim taktı bunu kafaya yarın doktora gidiyoruz falan dedi. o anda eşim mutfağa gitmişti. göbeğimin altında sağ tarafta bir baloncuk patladı. hemen göbeğimi açtım. tam da baloncukların patlamaya başladığı yerde birşeyler göbeğimin derisini yukarı kaldırıyordu. ne olduğunu anlayamadım şaşırdım biraz. bağırsak hareketi olamaz ama dimi bu bebek hareketidir. çünkü bariz orada birşeyler oynuyordu. 4 baloncuk patladı sonrada kesildi zaten. 1 buuk saat önce okula gitmek için uyandım ama halsizlik üşüme başağrısı vardı üzerimi giyindim kahvaltımı yaptım ama yok hareket edecek, sınıfa gidip çocuklarla ilgilenecek halim yok. okulu aradım durumu bildirdim. saat 9 gibi doktora gideceğim. inşallah grip değildir. bir de vitamin eksikliği olup olmadığını anlamak istiyorum ben bu nedenle test yaptıracağım. eğer eksikliğim yoksa boşyere ilaç kullanmayayım. gerçi 1 haftadır vitamini bıraktım. çünkü beslenmeme dikkat ediyorum. fazlalığından korkuyorum.

kızlar sabah doktora gittim. kendi isteğimle kan sayımı yaptırdım. plt 48e düşmüş. doktor 10 gün sonra bidaha bakalım dedi. ama hematoloji bölümüne görünmemi istedi. kendi isteğimle yaptırmasam anlayamayacaktım. bu doktorlarda bir acayip. birazdan başka bir hastanede tekrar tahlil yaptıracağım bakalım orada nasıl çıkacak. sizde ara sıra kan sayımı isteyin. kendi kendimizin doktoru olmamız lazım sanırım.

geçmiş olsun canım bi an önce gücünü toplarsın inşallah... bence o bebişin... artık normal haftan hisssetmek için :)

sultancım sen kan hapı kullanmıyor musun? neden öyle düşmüş ki birden? tekrar geçmiş olsun canım..

merhaba annecikler. bende uzaktan uzağa takip edenlerdenim :) inşallah hepimiz sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. bende tetanos aşısı olmadım daha doktorda bişey demedi belki bu ay söyler. 22+4 olduk nasib olursa. yarın detaylı ultrason var inşallah sıkıntısız geçer. bu haftam aşırı stres dolu geçti inşallah iyidir kızım.. birde iç çamaşırımda ıslaklıklar oluyo 2 gündür sizdede oldu mu hiç. korkuyorum acaba suyum olabilir mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…