2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

cnaım bnm de çok yanıyor midem... ama ayşe öner in hamilelikle ilgili kitabını okuyorum şuan... öyle bişey yokmuşş... bebek buyudukce diyaframa baskı yaptıgı ıcın oluyormnus mıde yanması... :) iştah konusuna gelince bnm iştahım yok tatlım....

eşim kendine benzemesini istiyor sanırım :). saçlı saçsız ne farkeder ki onlar bizim canımız. benimde öyle çok iştahım yok ancak aklıma bir şey gelince hemen onu yemek istiyorum. bebişim büyüsünde biz bunları çekeriz ozaman.

4. ayımın son günü işyerinde uyukluyorum şuan kızlarr... boğazım şişti yanıyor... ama hakettim ben içtim bu mevsimde soguk suları..dun bebegiğimn kilosu 163 grdı...sizlerin ansıl kızlarrr... zayıf mı bnm bebeiş kafama takıldı...

Sırf bu stresi yaşamıyor dye ben yaptırmadım canım 3 lü testi,ama ikiliyi yaptırdım benide geren detaylı ultrason hayırlısıyla onuda bir atlatabilseydik

bende yarın detaylı ultrasona giricem..moral olarak biraz daha iyiyim..ama herhangi bir ters durum çıkarsa işte o zaman napcaz bilmiyorum...eşime hiç yansıtmıyorum can sıkıntımı ...ama biliyorum ki oda içten içten kafasını takıyor...yarın sonucumu sizlerle paylaşıcam...içimi bi sizlere dökebiliyorum...anneme bile anlatamıyorum oda üzülmesin diyee...Allahtan herşeyin hayırlısı olsun inşallah..görüşmek üzereee...

çok saol canım yaaa...yarına detaylı ultrasonum var.. inşallah iyi haberlerle gelirim...keşke yaptırmasaydım diyorum bende ne gereği vardı sanki...valla sonuç iyi olursa lokum dagıtacam bebelere....

anneler detaylı ultrason dediğiniz ne oluyor, ben anlamadım.
benim 6 aralıkta randevum var doktorum kalbini inceleyeceğiz detaylı dedi.
bahsettiğiniz bu tarz bişeymi

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr cinsiyeti öğrendim sonunda çok şükür Bir erkek bebeğim olacak inşallah Çok mutluyum

Hayırlı olsun canım. Şimdiden bol bol uyu ve enerji depola

Sağol güzelim. Heyecandan başım dönüyor hiç böyle olcağımı düşünmemiştim. Yani kız olsada aynı şekilde sevinirdim eminim sadece belirli bişey öğrenmek çok ferahlattı beni. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
Bu arada sırtımdaki ve bacaklarımdaki ağrı süt içmediiğimdenmiş kızlar günde en az 2 bardak süt içilecekmiş

cnm bu detaylı yada ayrıntılı ultrason ikili yada üçlü test yaptırıpta risk taşıyan gebelerin bebekleri hakkında çok ayrıntılı olarak baştan tırnağa bebeğin incelenmesi ..perinatologlar yapıyormuş..ama tabii illa testte bişe çıkacakta öyle yaptırılacak diye bi kaide yok..isteyen her anne adayı detaylı ultrasona girebilirmiş..istersen ikili yada üçlü test yaptırmayıp direk bu detaylı ultrasona girenlerde var..iki boyutlu ultrasonla inceleniyor ..yarım saat kadar sürüyor..aynı normal karından bakar gibi bakıyorlarmış...yarın sabah 9.30 da doktorda ultrasonda olcaz ...hadiii bakimm hayırlısıı ...

Sırf bu stresi yaşamıyor dye ben yaptırmadım canım 3 lü testi,ama ikiliyi yaptırdım benide geren detaylı ultrason hayırlısıyla onuda bir atlatabilseydik

Benim ikili değerlerim iyi çıktığı için doktor 3lü teste gerek görmedi.Salı günü detaylı ultrasona giricem.Ayrıntılarını yazarım artık annişler..

ben de pazartesi gunu gidicem cnm bu haftalarda detayli bakiolar die biliorum buyuk ihtimal öyledir

Yakında renkli ultrasona giricem. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı kızlar?

Kizlar bir sey soracam,
Benim dr tam gider ayak şöyle dedi :
ONUMUZDEKI AY BANA GELME .
BU HASTANEDE BIR RADYOLOJI DR UNA GIT .
KORKULACAK BSE YOK.
HER KADININ O HAFTALARDA YAPTIRDIGI BIRSEY.
BEN SENI 2 AY SONRA GORECEM.
SEKER YUKLEMESI YAPICAM.
Aynen böyle dedi.
Hiç bsi anlamadım
Hemen baska hasta girdi içeri.
Bse soramadim.
Bu sizin bahsettiğiniz sey mi ?
Herkes baska bsiden bahsetmiş.
Ne yapılacak radyolojide anlamdim ??????

Bu arada bi de kan aldirdi.
1 hafta sonra belli olacak sonuc dedi.
Entegre testmis adi sanırım.
O ne icin anlamadım ?????
3lu test dediğiniz sey mi ??

o kan testi AFM MOM olabilir hatırlıyormusn öyle birsey yazıyor muydu afp 3 lü test gibi bişey bebegın karacıgernden salgılann bı hormona bakıyolar bu haftalarda anne kanına karısıyor ve bı ıkılı tarama down rıskını olcmenın devamı gıbı dusun ager afp ise onunda 2.5 tan fazla olmaması gerekıyor ancak yuksek cıkarsada yıne ıkılıdekı gıbı bebegın kesın sorunu var gıbı dusunme sadece tarama ortalama alınn deger buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…