- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.361
kızlar canım sürekli birşeyler çekiyor ya aklıma ne gelirse onu yemek istiyorum. sizde de aynı mı. bir de midem sabahtan akşama kadar cayır cayır yanıyor. eşim saçı çıkıyor diyor ne alakaysa :) eşim saçlı doğmuş ama doktor bile şaşırmış bu kadar saçlı doğan bir bebek hiç görmedim falan demiş. onu anlatıp duruyor oğlumuzda saçlı olacak ondan miden yanıyor diyor. bende diyorum erkek bebek saçlı olmuş olmamış ne fark eder sonuçta erkek toka mı takacağız diyorum. ama gerçekten bunun bir çözümü var mı sanki mideme acı biber sürmüşler su içince 5-10 dakika geçiyor sonra yine başlıyor
cnaım bnm de çok yanıyor midem... ama ayşe öner in hamilelikle ilgili kitabını okuyorum şuan... öyle bişey yokmuşş... bebek buyudukce diyaframa baskı yaptıgı ıcın oluyormnus mıde yanması... :) iştah konusuna gelince bnm iştahım yok tatlım....
cnaım bnm de çok yanıyor midem... ama ayşe öner in hamilelikle ilgili kitabını okuyorum şuan... öyle bişey yokmuşş... bebek buyudukce diyaframa baskı yaptıgı ıcın oluyormnus mıde yanması... :) iştah konusuna gelince bnm iştahım yok tatlım....
pazartesi gidicem sen ne zaman ögrencen?
Sırf bu stresi yaşamıyor dye ben yaptırmadım canım 3 lü testi,ama ikiliyi yaptırdım benide geren detaylı ultrason hayırlısıyla onuda bir atlatabilseydik
güzelim yaaa stres yapma noluyy, dua et bol bol rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
bizim sülale de gelenek gibi kimse yaptırmamış bende içim çok rahat yaptırmadım tabi, her gün dua ediyorum..
bence bu süreci stresle geçirmeye gerek yok rabbim ne verirse inş kabulümüzdür..
sende sıkma canını sselincim inş bir sıkıntı çıkmayacak rahat olsun kalbin, bol bol dua et.. rahatlarsın.
canım dün öğrendik biz prensese geliyormuş :) darısı basına...
anneler detaylı ultrason dediğiniz ne oluyor, ben anlamadım.
benim 6 aralıkta randevum var doktorum kalbini inceleyeceğiz detaylı dedi.
bahsettiğiniz bu tarz bişeymi
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr cinsiyeti öğrendim sonunda çok şükürBir erkek bebeğim olacak inşallah Çok mutluyum
Hayırlı olsun canım. Şimdiden bol bol uyu ve enerji depola
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr cinsiyeti öğrendim sonunda çok şükürBir erkek bebeğim olacak inşallah Çok mutluyum
arkadaşlar içinizde üçlü test yaptırıp sonucunu öğrenen varmı...ben yaptırdım yaptırmaz olaydım değerimin biri biraz yüksek çıktı haftaya detaylı ultrasona giricem...kafam biraz bulanık...
Sırf bu stresi yaşamıyor dye ben yaptırmadım canım 3 lü testi,ama ikiliyi yaptırdım benide geren detaylı ultrason hayırlısıyla onuda bir atlatabilseydik
ben yaptırmıştım canım yaklaşık bi on gün önce benimki normal çıkmıştı.
canını sıkma bişe yoktur 2li testinin değeri normalmiydi.
çok aklına takılırsa yeni bir sistem var, kanını alıp inceleme için ankaraya gönderiyorlar.
aminosenteze gerek kalmıyor.
ama bence bişe yok sende kendini üzme
Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım bu strese girmemek için. :44: Bilmiyorum ama eğer bebekten vazgeçmeyi düşünmeyecekseniz gereksiz gibi geliyor bana. Üstelik bir türlü emin olamıyorsun ki ne kadar sorun var deselerde ay parçası gibi doğan bebekler varAnne karnında tedavi için yapılabilecek bişey olsa farklı düşünebilirdim tabi. Ayrıntılıya girmek istiyorum bebeğimi daha net görebilmek adına ama Sen de üzülme canım bişey yoktur bebişin Allah ın izniyle. Kendinide bebeğinide üzme duygularını anlıyor biliyorsun. Ayrıntılıda daha net bişeyler söylenir. Zaten yakında kucağımıza da alıcaz
kızlar bugun kontrolum vardı... dr çıtıpıtı bir hanımefendi geliyor dedi :) beli inceymişş:) öyle işte kızlar değişir mi diye şimdi inanamuıoyrum ya... kız denilip erkege cevrilenler var okuyorum duyuyorum... hep erkek hisssediyordum nedense.... meğersem kızım olacakmış inş allahın izniyle... 3 lü tarama testi için de bugun kan verdimm, içimde kalcagına yaptıramaya karar verdim... dr bişey çıkcagını sanmıyorum sakın stress yapma dedi... 1 hafta sonra çıkcakmış sonucu... kızlar sizde ne var ne yok?
Benim ikili değerlerim iyi çıktığı için doktor 3lü teste gerek görmedi.Salı günü detaylı ultrasona giricem.Ayrıntılarını yazarım artık annişler..
ben de pazartesi gunu gidicem cnm bu haftalarda detayli bakiolar die biliorum buyuk ihtimal öyledir
Yakında renkli ultrasona giricem. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı kızlar?
cnm bu detaylı yada ayrıntılı ultrason ikili yada üçlü test yaptırıpta risk taşıyan gebelerin bebekleri hakkında çok ayrıntılı olarak baştan tırnağa bebeğin incelenmesi ..perinatologlar yapıyormuş..ama tabii illa testte bişe çıkacakta öyle yaptırılacak diye bi kaide yok..isteyen her anne adayı detaylı ultrasona girebilirmiş..istersen ikili yada üçlü test yaptırmayıp direk bu detaylı ultrasona girenlerde var..iki boyutlu ultrasonla inceleniyor ..yarım saat kadar sürüyor..aynı normal karından bakar gibi bakıyorlarmış...yarın sabah 9.30 da doktorda ultrasonda olcaz ...hadiii bakimm hayırlısıı ...
Kizlar bir sey soracam,
Benim dr tam gider ayak şöyle dedi :
ONUMUZDEKI AY BANA GELME .
BU HASTANEDE BIR RADYOLOJI DR UNA GIT .
KORKULACAK BSE YOK.
HER KADININ O HAFTALARDA YAPTIRDIGI BIRSEY.
BEN SENI 2 AY SONRA GORECEM.
SEKER YUKLEMESI YAPICAM.
Aynen böyle dedi.
Hiç bsi anlamadım
Hemen baska hasta girdi içeri.
Bse soramadim.
Bu sizin bahsettiğiniz sey mi ?
Herkes baska bsiden bahsetmiş.
Ne yapılacak radyolojide anlamdim ??????
Bu arada bi de kan aldirdi.
1 hafta sonra belli olacak sonuc dedi.
Entegre testmis adi sanırım.
O ne icin anlamadım ?????
3lu test dediğiniz sey mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?