2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

geçmiş olsun canım bi an önce gücünü toplarsın inşallah... bence o bebişin... artık normal haftan hisssetmek için :)

evet canım o minik ayaklar bebişime aitmiş. doktora tam yerini ve nasıl olduğunu gösterdim. zaten çok belliydi karnımı izleyince. içimde minik birşeyler hareket ediyordu. az önce diğer hastanenin sonuçlarını aldım. şükür plt 172 çıktı. sonra kendi doktoruma göstermeye gittim. doktor bazen kan alınırken pıhtılaşmış kan denk geliyor o da sonucu etkiliyor dedi. benimde içim rahat etti. demek ki tek hastanede takılı kalmamak gerekiyormuş. bebişim 20 haftalık 369 gr olmuş.elleri ve ayakları öyle tatlıki maşallah. 2 hafta öncede mide cebi görünmüyor demişlerdi bebişimin korkmuştum yemek borusunda sıkıntı mı var acaba diye şükür midesini de gördük bebeğimin. cumartesi ayrıntılıya gireceğim gerçi ama moralim düzeldi mideyi görünce.kan hapı içiyorum ama gyno ferro sanol la değiştirdi hapımı. onu kullanmaya başladım.

Muhtemel normal akıntıdır o,bendede bazen oluyor endişe etme

Ohhh. Yuregime tekrar rekrar su serpildi. Renkli dopler sonucunu da merakla bekliyorum. Olumsuz hikayelere de kulaklarimi tamamen kapattim. Guzel haberler bizimle olsun.[/QUOTE]

nasılsın canım ...ben renkli doplere girdim ..hiçbişe çıkmadı..kalbini sordum ondada bişe gözükmüyor dedi...tek arter ama kan akımı ve bebek beslenmesi iyi dedi...şimdi bu ayın 11 inde perinatologa gidip tekrardan bu seferde tam olarak kalbini inceleticez ...şimdilik herşey yolunda bakalım...kafama takmıyorum fazla artık ama genede tedbiri elden hiç bırakmıcam...3 doktor 3 hastane arası gidip geliyoruz..eşimde bida çocukmu asla diyoo...zaten 2 yaşında bi ogluşumuz daha var ablası...kardeşini bekliyor oda ...hayırlısıyla inşallah..

bir haftalık enfeksiyon ve hastalıkla mücadele sonrası hepinize merhaba anneler,
az önce karnımda döndü sanki minik pıtırcığım değişik bişey oldu
bu hafta göbeğin aşşağısında bi pıtırtılar var sanırım bebişimin hareketleri.
tetenoz aşımızıda olduk az önce,
allahım sağlıkla bizlere verecek inş. meleklerimizi

Tetanos aşısı, grip aşısı vs. hiçbirini benim doktorum önermiyor. Neticede zayıflatılmışta olsa vücuda virüs enjekte ediliyor, gerek yok dedi. Oğluma hamileyken de yaptırmamıştım, gene yaptırmayı düşünmüyorum.
Ama tabi yaptıran arkadaşların kendi tercihleri, herkesin düşüncesine saygı duymak lazım.

ablam yaptırmıştı hamileyken. şuan maşallah çok şirin sağlıklı zeki bir kızı var. ölü aşı olduğu için bebeğe zararı yokmuş. yarın yaptıracağım ben. doğumum sezeryan olursa içim rahat etmez yoksa. sağlık ocağındaki doktor sakın ihmal etme perşembe gel dedi.

Ohhh. Yuregime tekrar rekrar su serpildi. Renkli dopler sonucunu da merakla bekliyorum. Olumsuz hikayelere de kulaklarimi tamamen kapattim. Guzel haberler bizimle olsun.

nasılsın canım ...ben renkli doplere girdim ..hiçbişe çıkmadı..kalbini sordum ondada bişe gözükmüyor dedi...tek arter ama kan akımı ve bebek beslenmesi iyi dedi...şimdi bu ayın 11 inde perinatologa gidip tekrardan bu seferde tam olarak kalbini inceleticez ...şimdilik herşey yolunda bakalım...kafama takmıyorum fazla artık ama genede tedbiri elden hiç bırakmıcam...3 doktor 3 hastane arası gidip geliyoruz..eşimde bida çocukmu asla diyoo...zaten 2 yaşında bi ogluşumuz daha var ablası...kardeşini bekliyor oda ...hayırlısıyla inşallah..[/QUOTE]

Guzel haberler almak sahane. Cok sevindim gercekten. Ben de ayin 10unda gidicem. Insallah bana da iyi seyler soyler. Benim icin de dua et lutfen. Haftaya haberlesiriz yine guzel haberlerle

sabah tetanoz aşısı oldum kızlar. 3 saat oldu ancak bende acı ağrı yanma falan yok şuan için. sağlık ocağındaki hemşire çok iyiydi. iğne yaparken bile bişey hissetmedim. psikolojik olarak rahatlattı hamilelikte tek doz yeterli dedi. gebelikten sonra 4 doz daha yapacağız diğer hamileliklerinde yaptırmana gerek kalmaz ozaman dedi. bebişimde maşallah 2 gündür gündüzleride hareket ediyor. dün döndüğünüde hissettim. Allahım bebeklerimizi bize ve eşlerimize bağışlasın.

Gerçekten doğruymuş, 2.çocuğa vakit kalmıyormuş 1.siyle uğraşmaktan.
Daha şimdiden zaman zaman hamile olduğumu unutturacak kadar (göbeğime rağmen !) yüksek yaramazlık ve zaptedilemezlik performansı sergiliyor oğlum... Tekmelerde olmasa varlığın ıiyice unutucam.
Asla geceleri deliksiz uyumuyor, hala defalarca uyanıyor, bağırıyor çağırıyor, çizgi film izliycem diye tutturuyor, biberondan süt içiyor ! Bir de Allah'ın izniyle kardeşi doğduğunda durum nasıl olacak çok merak ediyorum. Herhalde abartmanın limitlerini zorlar ve bez falan takmak ister kardeşi gibi :2:
Zaten alt ve üst komşum benimle konuşmuyor sayesinde, herhalde apartmandan atılırız çocuk sesleri ikiye katlanınca. :18:

allah kolaylıklar sabırlar versin cnm yaa...benimde kereta 2 yaşında ama Allahtan yormuyor...belki kardeşi geldiğinde abilik moduna girerde rahat edersin inşallah...biz şimdiden alıştırmaya çalışıp sen abi olcan büyüdün falan diyoruz ...amaaa... ben büyümedim ben civcivim diyor valla ...zorlukları olsada güzel olcak bence sonunda ...iki sene sonrasını düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum...ilk göz agrılarıda başka oluyo yaaa...

merhaba kızlar gönül istiyorki hep güzel anılar anlatılsın kimse üzülmesin ama biliyorsunuzki bu forum sayfasının amacı olaylardan deneyimlerden pay çıkarabilmek. bilmiyorum hatırlayanınız varmı arada
beniim lekelenmem oluyordu. detaylı ultrasonum ikili testlerim iyi çıkmıştı. fakat drum önemli bir ayrıntıyı altlamış rahmin açıklığının ölçülmesi. bugün gittiğim başka dr tesadüfen bu akıntı ve hafif kanamalardan şüphelenmesiyle alttan muayeneyle açıklığımı ölçtü normalde 3-3.5 lik rahim ile kese arasında açıklık oluyormuş ve benim açıklığım şuanda 1,5 cm civarında hatta ıkındığımda 0,7 mm lere düşüyor. yani her an erken doğumum gerçekleşebilirmiş. allah nasip ederse pzt gününe kadar herşey yolunda giderse rahim ağzıma ameliyatla dikiş atacaklar.1 gece hastanede kalıcam ve narkozla uyutarak oluyormuş bu operasyon. yine bu dikişler ne kadar idare eder onu bilmiyorum. allaha dua ediyorum yavrumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.siz de lütfen bu kontrolü drunuza sorun. ve benim için nolur dua edin. üzgünüm ve buna çok ihtiyacım var çünkü...

Canım Allah hep guzel bir yol veriyor.Anne olmak kolay değil ve hepimiz bir sekilde farklı seyler yaşayarak tamamlamaya çalışıyoruz.Bebisini duşun ilerideki guzel huzurlu günlerinizi duşun ve kendini rahatlat.Bu küçük operasyon durumu duzeltmese doktor önermez bile.Hem diyelimki Allah korusun erken dogum oldu artık tv lerden internetten görüyoruz bebisler Allah im izniyle cok güçlü ve direniyorlar saglikla büyüyorlar.Kendine en büyük morali sen vermelisin.Guclu ol dua et ve bu günlerin nazar boncuğu olarak cok eskilerde kalacağını izle de gor.Dualarim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…