- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.441
geçmiş olsun canım bi an önce gücünü toplarsın inşallah... bence o bebişin... artık normal haftan hisssetmek için :)
kızlar tetenos aşısı oldunuz mu?
merhaba annecikler. bende uzaktan uzağa takip edenlerdenim :) inşallah hepimiz sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. bende tetanos aşısı olmadım daha doktorda bişey demedi belki bu ay söyler. 22+4 olduk nasib olursa. yarın detaylı ultrason var inşallah sıkıntısız geçer. bu haftam aşırı stres dolu geçti inşallah iyidir kızım.. birde iç çamaşırımda ıslaklıklar oluyo 2 gündür sizdede oldu mu hiç. korkuyorum acaba suyum olabilir mi diye
ben doktorumu değiştirip daha iyi bir hastane ve doktora geçtim..bebeği kontrol etti dedi ki...hiç kafana takma tek arter durumunu...internette okuduklarını ciddiye alma...erken doğum ben henüz görmedim böyle bir durumda dedi..gelişme geriliğini sordum onada takılma sakın dedi...içimi bayaa bir rahatlattı saolsun..şimdi pazartesiye renkli dopler var bide ona gidicez bakalım orada ne dicekler..bide bebek normalde 19+3 günlükken 22 haftayla uyumlu boy kilo dedi ...bu durumda beni dahada rahatlattı...pazartesi gene yazarım durumumu ...minik yaramaz cimcimeni öptüm..allah bağışlasın..
Muhtemel normal akıntıdır o,bendede bazen oluyor endişe etme
canım benim doktorum istemedi yani gerek görmedi,buarada aklıma gelmişken sen doktorunu değiştirdin mi?
Tetanos aşısı, grip aşısı vs. hiçbirini benim doktorum önermiyor. Neticede zayıflatılmışta olsa vücuda virüs enjekte ediliyor, gerek yok dedi. Oğluma hamileyken de yaptırmamıştım, gene yaptırmayı düşünmüyorum.
Ama tabi yaptıran arkadaşların kendi tercihleri, herkesin düşüncesine saygı duymak lazım.
Ohhh. Yuregime tekrar rekrar su serpildi. Renkli dopler sonucunu da merakla bekliyorum. Olumsuz hikayelere de kulaklarimi tamamen kapattim. Guzel haberler bizimle olsun.
Gerçekten doğruymuş, 2.çocuğa vakit kalmıyormuş 1.siyle uğraşmaktan.
Daha şimdiden zaman zaman hamile olduğumu unutturacak kadar (göbeğime rağmen !) yüksek yaramazlık ve zaptedilemezlik performansı sergiliyor oğlum... Tekmelerde olmasa varlığın ıiyice unutucam.
Asla geceleri deliksiz uyumuyor, hala defalarca uyanıyor, bağırıyor çağırıyor, çizgi film izliycem diye tutturuyor, biberondan süt içiyor ! Bir de Allah'ın izniyle kardeşi doğduğunda durum nasıl olacak çok merak ediyorum. Herhalde abartmanın limitlerini zorlar ve bez falan takmak ister kardeşi gibi:2:
Zaten alt ve üst komşum benimle konuşmuyor sayesinde, herhalde apartmandan atılırız çocuk sesleri ikiye katlanınca. :18:
kızlar bu tetanoz aşısı beni mahvetti yatıyorum halsizim kolum ağrıyo of bide hafif nezle gibiydim hepsi birleşince mahvoldum
geçmiş olsun cnmmm bn de kotu olmustum atesım yukselmişti... kolum 3 4 gun agrıdı; saçımı bile toplayamıyordum :)kızlar bu tetanoz aşısı beni mahvetti yatıyorum halsizim kolum ağrıyo of bide hafif nezle gibiydim hepsi birleşince mahvoldum
merhaba kızlar gönül istiyorki hep güzel anılar anlatılsın kimse üzülmesin ama biliyorsunuzki bu forum sayfasının amacı olaylardan deneyimlerden pay çıkarabilmek. bilmiyorum hatırlayanınız varmı arada
beniim lekelenmem oluyordu. detaylı ultrasonum ikili testlerim iyi çıkmıştı. fakat drum önemli bir ayrıntıyı altlamış rahmin açıklığının ölçülmesi. bugün gittiğim başka dr tesadüfen bu akıntı ve hafif kanamalardan şüphelenmesiyle alttan muayeneyle açıklığımı ölçtü normalde 3-3.5 lik rahim ile kese arasında açıklık oluyormuş ve benim açıklığım şuanda 1,5 cm civarında hatta ıkındığımda 0,7 mm lere düşüyor. yani her an erken doğumum gerçekleşebilirmiş. allah nasip ederse pzt gününe kadar herşey yolunda giderse rahim ağzıma ameliyatla dikiş atacaklar.1 gece hastanede kalıcam ve narkozla uyutarak oluyormuş bu operasyon. yine bu dikişler ne kadar idare eder onu bilmiyorum. allaha dua ediyorum yavrumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.siz de lütfen bu kontrolü drunuza sorun. ve benim için nolur dua edin. üzgünüm ve buna çok ihtiyacım var çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?