2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

anneler ben çok kötüyüm , cuma aksamından beri sürekli ağlıyorum.
cuma aksamı randevumuz vardı doktor beyninde 1 milimden küçük bir kist gördü.
bizim ikili üçlü taramalarımız temiz cıkmıştı. burun kemiği ense kalınlığı parmak uzunlukları hersey normal.
doktor %90 civarı bu küçük kistler kayboluyor
ama % 2-3 lük bir ihtimalle down sendromu olan bebeklerde bu kistler görünüyor dedi.
yarın öğleye doğru amniyosentez yapalım dedi doktorum. içimiz rahat etsin kesin sonuç öğrenelim diyor.
ben hem korkuyorum hem cok üzülüyorum
bu benim üçüncü gebeliğim bebeğime bişey olsun istemiyorum.
doktorda sorup duruyor eğer kötü çıkarsa sonlandıracakmısın gebeliğini diye
nasıl yaparım o benim canım, kötü ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.
yavrumun eşi öndeymiş hareketlerini o yüzden hissedemiyordum pek.
cuma aksamından beri ben ağladıkça nasıl tekmeliyor annecim üzülme der gibi.
çok kötü bişrymiş bu

Üzülüpte kendinide bebeğimizde üzme canım göreceksin o kist kaybolup gidecek sen sadece Rabbine tevekkül et dua et miniciğini üzme baksana onca testin bile güzel çıkmış sanmıyorumki bunda bir sorun çıksın,ki bebeğinde seni tekmeleyerek belli etmiş üzülmeni istememiş sen bebeğine ve Rabbine güven ve dua et Allah yardımcınız olsun canm

Canm benimde dualarım seninle hep iyi şeyler düşün bebeğini üzme halledilmeyecek bir sorun değil enazından,bu sıkıntılı günleri atlattığımızda hepimiz en güzel hallerimizden bahsediyor olacağızAllah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gelişmelerden haberdar et

güzelim yaaa üzme kendini be bebişii.. rabbime dua et bol bol, o herşeyin en hayırlısını verir inş..
tüm hamilelerin bebişleri inş sağlıklı ve hayırlı bir şekilde dünyaya gelirler...
Allah Yardımcın Olsun Canımmmm

kızlar ya okuduklarıma çok üzüldüm gerçekten. rabbim gönülferahliğı bebişlere sağlık sıhhat annelerde bu olanlara dayanma gücü versin. çok üzülüyorum yaaaa :'( dualarım sizinle kızlar...

hiç moralini bozma canım. Allaha dua et bildiğim kadarıyla kistlerin çoğu doğuma kadar yok oluyor. sen pek ultrasonlara falan takılı kalma. sürekli dua et. ağlamak yerine dua et. bebişinle kuran dinle rahatlatıyor gerçekten. nelerle karşılaşacağımızı ancak allah bilir. kimsenin garantisi yok ki burada bebeğinin sağlığı adına. moralini bozdukça hastalıklar ilerler. sen olumlu düşün olumlu olsun.%3 çok yüksek bir oran değil.herşey güzel olacak inşallah. rabbim bebeğini korusun

ayrıntılımız iyi çıktı Allaha şükür. ancak bebek 10 günlük büyük dedi20+3 deydik 22+0 çıktı. bu nedenle şeker yüklemesi yaptır dedi doktor.eğer şeker normalse maşallah iri bir bebek ve beslenmesi iyi dedi. geçen hafta sağlık ocağında açlık şekerimi ölçtürmüştüm normal çıkmıştı bakalım birde şeker yüklemesi yaptıralım ne olacak

canım çok çokk geçmiş olsun..allahım inşallah gününde en güzel bir şekilde bebişinin dogmasını nasip eder..ameliyattan sonra hiç yorma kendini dikişlerin açılmaz inşallah..şunun şurasında ne kaldı..doktor kontrollerini daha çok sıkılaştırırsın en ufak bi problem hissedersen anında doktora git ..hiç üşünmeyin...allahın izniyle bişe olmaz..bende de kordonda tek arter sorunu var ...buda erken doğuma yada gelişim geriliğine sebepmiş..ama ben hiç sıkmıyorum canımı...sende sıkma ...allaha emanet olun...

allah sabirlar acil şifalar nasip etsin inşallah tez zamanda..canım yaa bence amniyosentez yaptırma..bebeğinde down sendromu olduğunu hiç düşünmüyorum..22. haftandasın bebişin kocaman olmuş...allah korusun ya düşerse..sonuç emin ol temiz çıkacak..ama sen moralini yüksek tut ...allahın izniyle bebişin tosun gibi kucağına alacan ..allaha emanet olun..

Canlarım, bunlar ufak sıkıntılarınız olur inşallah. Moralinizi yüksek tutmaya ve Allah'ınıza sığınmaya çalışın. Rabbimizin de izni ile sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Neler gördüm ben, %90 sakat doğar dedikleri bebek şuan 6. sınıf öğrencisi ve çok akıllı sağlıklı bir erkek evladı. Hiç sıkmayın canınızı, üzüldüğünüzü bebeğinizde hisseder ve o da sıkıntıya girer minicik kalbi sıkıntıya hiç sokmayalım. Canlarım dua edelim birbirimize, sağlıklı bir şekilde kavuşacağız bebeklerimize Hepinizi sımsıcak anne yüreklerinizden öpüyorum...

bak bebeğin sana söylüyormuş işte iyi olduğunu :)) annecim boş yere üzülme diyor ben sapasağlamım Allaha şükür.. :)) kötü şeyler düşündükçe kötüyü çağırıyorsun cnm kendimden biliyorum.. bebeklerimiz gayet iyi sağlıkla doğacaklar inşallah.. ben sadece ikili test yaptırdım temiz çıktı çok şükür.. 3lüyü yaptırmadım düşünmedim bile.. bu saatten sonra kötü bişey çııksa bile ondan nasıl vazgeçebilirimki.. hele hareketlerini hissettikten sonra.. senin için de vazgeçmek zordur.. o yüzden sen onun iyi olduğunu düşün aklına olumsuz hiçbir şey getirme.. Allah büyüktür.. Her şey yoluna girer.. bende hamileliğimin başında 5cm kist vardı..dün öğrendim 2.5 cm olmuş hamileleğin sonuna kadar da yok olacak inşallah..ama ben ilk zamanlar düşünüp cok aglıyordum sorun olur dıye ve onu 6cm e cıkarmayı basardım yaptıgım stresle.. ama onu unuttum ve aklıma bıle getırmedım bak şimdi kucucuk olmus.. yani her sey bızım elımızde.. kendını üzüp bebeğinin de canını sıkma :)) Her şey gönlünce olsun cnm..

kızlar foruma girmeyeli herkes baya bir depresifleşmiş.. kötü enerji verdiniz valla.. dağıtalım bu karabulutları yaa.. hepimiz içimizde minik meleklerimizi taşıyoruz.. onlar her şeyi hissediyor.. biz kendimizi üzersek onların gelişimini olumsuz etkileriz.. onlarla sohbet etmemiz, onlara müzik dinletmemiz, bol bol kahkahalar atıp onlara kendilerini mutlu hissettirmemiz lazım.. inanaın bazen doktorlar da hep en kötüsünü bulmaya görmeye çalışıyor.. kendi deneyimlerimden biliyorum.. o yüzden ne olur duydugunuz her sey canınızı bu kadar sıkmasın.. unutun duyduklarınızı pozitif olun.. hamileliklerimizin neredeyse yarısına geldik şükür.. bundan sonra bebeklerimizi kucağımıza alacağımız o günü hayal edip mutlu olmalıyız.. ne olur üzülmeyin ağlamayın.. sizlerin üzüldüğünü gördükçe ben de kendimi çok kötü hissettim.. burda hep güzelliklerden bahsedelim.. bebeklerimizi her gün 1 defa da olsa hissedebiliyorsak Allahımıza şükredelim.. O'na sığınalım.. O bizlere yardım edecektir.. :)))) hadi bebeklerimize isim bulalım...

Benim de bir prensesim olacak ve onun için bir kaç isim düşündüm;
Gülce
Ece
Ela
Işıl
Ceyla

Eğer tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşır mısınız :)))

Allah hepimizin yavrusuna sağlık uzun ömür versin. pazar günü apar topar rahmime dikiş atıldı sürekli yatıyorum 30. haftaya kadar en azından bebeğim benimle olur inşallah. ameliyat iyi geçti çok şükür narkoz da zor gelmedi. sonrası zor çok hemde. bahsetmicem bile..8 gün sonra kontrolüm olacak. ailemde de böyle bi rahim yetmezliği olayı yok bilseydim önlemini alırdık diyor drum.normalde 4. ayda atılsa bu dikiş daha iyiymiş sanırım. her uyandığım güne iki kez şükredicem artık. allah yardımcım olsun oğluma yaşayacak ömür nefes versin.

çok geçmiş olsun cnmm.. çok şükür atlatmışsın ameliyatını.. Allahın izniyle her şey yoluna girer bundan sonra da.. iyice dinlen kendine dikkat et.. senin ve bebeğin için dua edecem

annelerr üzmeyin kendinizi inşallah hepimizin evlatları sağlıkla gelecek. dua edin gerçekten en büyük moral kaynağı, uzaklaşma sebebi dua. kendi içinizde stresi büyütmeyin çünkü ufaklıklar her üzüldüğümüzde hareketleriyle uyarıyorlar bizi. onları üzmeye hakkımız yok <3 inşallah hepimiz zamanı gelince kucağımıza aldığımız günleri yazarız buraya.

çoookkk geöşmiş olsun canım yaaaa... bi an önce toparlan inş.. acil şifalar dilerim..

Sevgili selin nihayet bugun beklenen kontrolumuze gittik. Doktorum mukemmeldi. Her seyi tekrar tekrar detayliallca inceledi. Kalbine ozellikle dikkat etti. sonuc her sey mukemmel. Esim de zihin eng. Ogretmeni oldugundann herseyi cok detayli anlatti
Baska bi sikinti yoksa tek arter hic sorun degil dedi tekrar tekrar. Bundan sonra doktorun gelismesinde bi gerilik gormezse bana gelmene de gerek yok dedi. Umutla girdigim odadan kus gibi ve binlerce sukurle ciktim. Her seferinde kendime sana millosh'a jaleli'ye ve streste olan tum annelere dua ediyorum. Allahim meleklerimizi korusun

Millosh cok gecmis olsun Allah kalan süreci cok cok guzel yaşatsın insallah.Moralini yüksek tut annesi meleğin sana tutunmaya çalışıyor sakın uzme onu da kendine.Dun ben Dr daydim randevuya biraz gecikti rahime dikiş attım dedi tüp bebek tedavisi gormuş bir anne adayına atmış önlem icin dedi aklıma sen geldin demekki sık yapilabilen bir işlem hep hep guzel seyler düşünelim sana hep guzel enerjilerimizi ve dualarımızı gönderiyoruz.hadi guzel haberler ver bize en yakın zamanda

CAnım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…