2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz güçlendiriyor insanı.. şükredin nolur ufak tefek şeylere takılmayın ama şunu da belirteyim bebeklerinizi hamileliğinizi takip edin. ay ben pimpiriklimiyim demeyin şüpheniz varsa dra gidin.allah bize yardım etsin. melekler bizimle olsun..

inş güzelim yaaa güzel dileklerin herkesin dualarında olsun..
gerçekten çok etkileniyorlar güzel bebişlerimiz minişler yaaa..

güzel annişler sizlere birşey sormak istiyorum.. tetanoz aşısı ile ilgili..
30 kasımda dr a gitmiştim rutin kontrole, fakat aşı ile ilgili hiç birşey söylemedi, daha vakti var mı? yoksa şart değil mi?
olmazsa olmaz mı yani?? çevremde son iki hafta da 2 sezeryan oldu ve bu aşı gereklimiydi değilmiydi onlara soramadım ama hep aklımda yaaaa..

kızlaarrrr bilgisi olan doktora soran görüşen var mı??
bende sorucam ama bi kaç gündür ulaşamıyorum dr a izinde galiba..

Merhaba slavezero. Ben de bu sabah doktorumu aradim. Asi yaptirmalimiyim diye sordum. Yaptirmalisin zaten yasal olarak da zorunlu dedi. Ben de az once saglik ocagina gittim ve asimi yaptirdim. Ama etrafimda yaptirmayan arladaslarim Da var. Bence doktorunla konus ve ona guven. Sevgiler

benim doktorum bir şey demedi. sağlık ocağından da aramayı unutmuşlar zaten. ben gittim kendim yaptırdım. tedbir amaçlı yaptırdım. atıyorm doğum anını geçtim. hadi tüm aletler iyi dezenfekte edildi bir risk yok diyelim. ya gebeliğin süresince bir çivi batmasına falan maruz kalma ihtimali olursa ki olmayacağına kimsenin garantisi yok, bu kez de hem kendi hayatını hem bebeğin hayatını tehlikeye atmış oluyorsun. sen bilirsin ama ben yaptır derim.

kızlar bende tetanoz aşısını olmamaya karar verdim. doktorumla konuştum şuanda herşey steril ben gerek görmüyorum ama zararı yok sen bilirsin dedi. bende yaptırmıcam . aşılara karşı bünyem hassas bu sefer de beklenmedik bi ateşlenme falan olur daha çok üzülürüm. bu arada şeker yüklemeleriniz oldu mu kızlarr

Kizlar ben de bu aralar gidicem sağlık ocağına tetanoz aşısı icin.hiç bu kadar kafam karışmadı benim.burada yazilanlari okuyunca şaşırdım.detayli ultrasonu da dört gözle bekliorum.24 aralika randevu aldık.ultrason icin bu denli heyecanlanıyorum,acaba diorum onu kucağıma aldığımda nasil mutlu olurummm :)hamd olsun Rabbimize...bu arada vücudunda lekelenme ve ben oluşumu yaşayan var mi.dr a gidince göstericwm.minik kırmızı benler oldu karnının çevresinde.bir de yüzümde kucuk bir et beni cikti.kontrol ediorum sürekli.insallah ciddi bsi degildir...

bende doktorumun çok gerekli görmemesine rağmen tetanos oldun 2.sinide 30unda olcam. sağlık ocağı arayıp söyledi. dün kontrolum vardı rabbime çok şükür herşey yolundaymış. kızım 480gr ve baştan popoya 22cm şeker yüklemesine daha 1 ay varmış.hazırlıklarımızın %80i bitti sayılır.het gece tekmelerle uyuyorum buda beni çok mutlu ediyor. allahım hep mutlu olalım sğlıkla koklayalım kuzularımızı inşallah. dualarım sizinle kızlar. öpüyoruz.

Benim de göbek deliği altında kırmızı minik iç dört tane leke var ama ben acaba çatlak başlangıcı mı diye panik yapmıştım esime gösterdim leke gibi dedi.Bir de dikey kahverengimsi göbek deliğimi dik kesen bir çizgi oluşuyor gibi hamilelikte oluyormuş sen doktora sor ben de soracağım ayın 28 ine bakalım aynı şeyi mı söyleyecekler haber et hamis arkadasım ))

canımmmm maş bebişinee :) bısey sorucam... bu tekmeleri ne zamandır hıssedıorsun yaaaa ? bn henuz guçlü harekt hısssedemdm

canımmmm maş bebişinee :) bısey sorucam... bu tekmeleri ne zamandır hıssedıorsun yaaaa ? bn henuz guçlü harekt hısssedemdm

acele etme canım. 1 gün içinde acayip değişiyor bebekler. bazen hiç hareket etmediği günler olabiliyor. o günlerde kuru üzüm ya da muz yiyorum ben. tekme atmasa da ben burdayım diyor ozaman.yiyeceklere dikkat et. bazı yiyeceklere aşırı tepki veriyor. benimki muz yiyince çoşuyor maşallah. benimde şuan güçlü değil. bebeğin erkekse hareketler tekme olarak değilde içinde bir balık yüzüyormuş gibi oluyormuş bu haftalarda.karnıma bakınca tekme atmasada artık nerede olduğunu anlayabiliyoruz eşimle.

bilgiler için teşekkürler güzelim, bakalım aysonu randevum var dr derse ok, fakat sağlık ocağında da kimse aramadı onlarda unuttu galiba :)
hayırlısı inş..

kızlar bir şey soracaktım pek bilgim yok da, bu rapor olayı nasıl oluyor.
ben çalışıyorum çalışan bir anne adayıyım inş ayy bak heyecanlandımm
devlet devlet 16 hafta 8+8 olarak izin veriyor. doğumdan önce doktor onayı ile 4 haftaya kadar çalışılabiliyormuş.
inş sağlık vb sorun olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum.. kafama takılan şey ise son ana kadar çalışma durumu olabiliyor mu?
yani son 4 hafta olunca devlet otomatik mi duruma el atıyor yoksa bizim bilgilendirmemize göre mi?
ya da sistem nasıl işliyor?
yaw bilgisi olan biri bi anlatıversin bacım

kızlar çok kötü grip oldum. geçen hafta o karlı havada okulun kaloriferleri bozulmuştu sınıfımda güneş görmeyen soğuk bir yerdi. acısı şimdi çıktı. doktor ilaç yazdı ama kullanmaya cesaret edemedim. bebeğimde etkilendi sanırım güçsüz güçsüz hareket ediyor yavrum.

kızlar oğluşumun tekmelerini muhteşem bir şekilde hissediyorum. her tekmesi beni güldürüyo ben güldükçe de oğluşum daha da tekmeliyo:) annesini hep güldürüyo tatlı bıdık

son 4 değil son 3 haftaya kadar çalışıyorsun. son 3 hafta yasal olarak çalışman yasak zaten. ben öğretmenim kısmet olursa doğumum nisana denk geleceği için 2. dönemi kapatıyorum. şubatın ortasında izne ayrılacağım.

mrb cnm ben bugun yaptırdım aşımı.. doktorum bana da hıcbır sey soylememıstı asıyla ılgılı ama aile hekimliğindeki ebe mutlaka yaptır dedi.. önemliymiş aslında özellikle ameliyat sırasında normal dogumda bıle göbek kordonu kesiklirken kullanılan aletlerden her turlu sey gecebılır vucuda..19.haftadan sonra yapılıyormus bır sor ıstersen aile hekimine

ben 20. haftadan beri düzenli olarak hissediyorum cnm. kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra özellikle tatlı bişiler yemişsem sırt üstü uzanıyorum pıtır pıtır başlıyo pıtırcığım : D

anneler günaydın,
sıkıntılı anımda verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim.
amniyosentez sonucum geldi. şükürler olsunki temiz çıktı nazlı kızım sağlıklı bundan güzel haber olamaz benim için.
bir haftalık bekleme süresinde amniyosentezi sonucunu hep unuttum.
enfeksiyonum böbreklerimi şişirmiş 3 gün hastanede yattım serumlar ilaçlar banamısın demedi
felaket bir ağrım vardı. 5 gün ne yedim nede uyudum içtiğim bir bardak su bile çıkıyordu böbrek mideye baskı yapıyormuş.
neyseki şimdi iyiyim geçiyor artık.
nazlı kızımı bi kucağıma alayım ısıracağım onun parmaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…