- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.481
inş güzelim yaaa güzel dileklerin herkesin dualarında olsun..hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz güçlendiriyor insanı.. şükredin nolur ufak tefek şeylere takılmayın ama şunu da belirteyim bebeklerinizi hamileliğinizi takip edin. ay ben pimpiriklimiyim demeyin şüpheniz varsa dra gidin.allah bize yardım etsin. melekler bizimle olsun..
güzel annişler sizlere birşey sormak istiyorum.. tetanoz aşısı ile ilgili..
30 kasımda dr a gitmiştim rutin kontrole, fakat aşı ile ilgili hiç birşey söylemedi, daha vakti var mı? yoksa şart değil mi?
olmazsa olmaz mı yani?? çevremde son iki hafta da 2 sezeryan oldu ve bu aşı gereklimiydi değilmiydi onlara soramadım ama hep aklımda yaaaa..
kızlaarrrr bilgisi olan doktora soran görüşen var mı??
bende sorucam ama bi kaç gündür ulaşamıyorum dr a izinde galiba..
30 kasımda dr a gitmiştim rutin kontrole, fakat aşı ile ilgili hiç birşey söylemedi, daha vakti var mı? yoksa şart değil mi?
olmazsa olmaz mı yani?? çevremde son iki hafta da 2 sezeryan oldu ve bu aşı gereklimiydi değilmiydi onlara soramadım ama hep aklımda yaaaa..
Benim de göbek deliği altında kırmızı minik iç dört tane leke var ama ben acaba çatlak başlangıcı mı diye panik yapmıştım esime gösterdim leke gibi dedi.Bir de dikey kahverengimsi göbek deliğimi dik kesen bir çizgi oluşuyor gibi hamilelikte oluyormuş sen doktora sor ben de soracağım ayın 28 ine bakalım aynı şeyi mı söyleyecekler haber et hamis arkadasımKizlar ben de bu aralar gidicem sağlık ocağına tetanoz aşısı icin.hiç bu kadar kafam karışmadı benim.burada yazilanlari okuyunca şaşırdım.detayli ultrasonu da dört gözle bekliorum.24 aralika randevu aldık.ultrason icin bu denli heyecanlanıyorum,acaba diorum onu kucağıma aldığımda nasil mutlu olurummm :)hamd olsun Rabbimize...bu arada vücudunda lekelenme ve ben oluşumu yaşayan var mi.dr a gidince göstericwm.minik kırmızı benler oldu karnının çevresinde.bir de yüzümde kucuk bir et beni cikti.kontrol ediorum sürekli.insallah ciddi bsi degildir...
Sevgili selin nihayet bugun beklenen kontrolumuze gittik. Doktorum mukemmeldi. Her seyi tekrar tekrar detayliallca inceledi. Kalbine ozellikle dikkat etti. sonuc her sey mukemmel. Esim de zihin eng. Ogretmeni oldugundann herseyi cok detayli anlatti
Baska bi sikinti yoksa tek arter hic sorun degil dedi tekrar tekrar. Bundan sonra doktorun gelismesinde bi gerilik gormezse bana gelmene de gerek yok dedi. Umutla girdigim odadan kus gibi ve binlerce sukurle ciktim. Her seferinde kendime sana millosh'a jaleli'ye ve streste olan tum annelere dua ediyorum. Allahim meleklerimizi korusun
öncellikle ağzına yüreğine sağlık duaların için canım...herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..inşallah böyle güzel sağlıklı bir şekilde güzel bir doğum yaparsın cnm..bende ayın 12 sinde gittim perinatologa kalbini ve bütün organlarını bi daha baktırdık...çok şükür bizimkindede hiç bişe çıkmadı.....dediğin gibi tek arter kafana takılcak bi durum değil..sadece beslenmene ,kendini yormamana dikkat et ..allahın izniyle sorun olmaz dedi ...allaha emanet olun cnm...
bende doktorumun çok gerekli görmemesine rağmen tetanos oldun 2.sinide 30unda olcam. sağlık ocağı arayıp söyledi. dün kontrolum vardı rabbime çok şükür herşey yolundaymış. kızım 480gr ve baştan popoya 22cmşeker yüklemesine daha 1 ay varmış.hazırlıklarımızın %80i bitti sayılır.het gece tekmelerle uyuyorum buda beni çok mutlu ediyor. allahım hep mutlu olalım sğlıkla koklayalım kuzularımızı inşallah. dualarım sizinle kızlar. öpüyoruz.
canımmmm maş bebişinee :) bısey sorucam... bu tekmeleri ne zamandır hıssedıorsun yaaaa ? bn henuz guçlü harekt hısssedemdm
bilgiler için teşekkürler güzelim, bakalım aysonu randevum var dr derse ok, fakat sağlık ocağında da kimse aramadı onlarda unuttu galiba :)Merhaba slavezero. Ben de bu sabah doktorumu aradim. Asi yaptirmalimiyim diye sordum. Yaptirmalisin zaten yasal olarak da zorunlu dedi. Ben de az once saglik ocagina gittim ve asimi yaptirdim. Ama etrafimda yaptirmayan arladaslarim Da var. Bence doktorunla konus ve ona guven. Sevgiler
kızlar bir şey soracaktım pek bilgim yok da, bu rapor olayı nasıl oluyor.
ben çalışıyorum çalışan bir anne adayıyım inş ayy bak heyecanlandımm
devlet devlet 16 hafta 8+8 olarak izin veriyor. doğumdan önce doktor onayı ile 4 haftaya kadar çalışılabiliyormuş.
inş sağlık vb sorun olmazsa öyle yapmayı düşünüyorum.. kafama takılan şey ise son ana kadar çalışma durumu olabiliyor mu?
yani son 4 hafta olunca devlet otomatik mi duruma el atıyor yoksa bizim bilgilendirmemize göre mi?
ya da sistem nasıl işliyor?
yaw bilgisi olan biri bi anlatıversin bacım
canımmmm maş bebişinee :) bısey sorucam... bu tekmeleri ne zamandır hıssedıorsun yaaaa ? bn henuz guçlü harekt hısssedemdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?