- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.501
Kelebek sonucunun iyi çıktığına çok sevindim şükürler olsunBen 5li zıbın set aldım kızıma. Oğlumun 20 parça idi hastane çıkışı sonrasında fark ettim ki çok gereksiz. İlk olmasının verdiği heyecanla bir mağazadan 150 TL'lik alışveriş yapmıştım tek seferde ve sonrasında kendime çok kızmıştım. Şimdilik bir zıbın set yeterli abisinden kalanları da giydireceğim. Kız çocuklarına o kadar muhteşem şeyler var ki hangisini alacağına karar veremiyorsun. Markaya gelince ben çok takılmıyorum. %100 pamuk olanını tercih et hangi marka olduğu önemli değil bence. Zaten öncesinde yıkayıp ütülüyorsun mis gibi bebişine giydiriyorsun
Sağol canım. Benim ilk olacak nasipse ne alacağımı pek bilemiyorum20 li düşünüyordum açıkcası iyiki söyledin
kızlarrr merhabaa.... gene susustuk... umarım ıyısındırdır hepınız... bir şey danısıcam size... bn en az 1 yıl oda yapamıycam o yuzden... park yatak yada mobılya karyola alıcam gıbı gorunuyor... mobılya karyola alırsam yanına dolap cekmece eklerım diye dusunuorum... park yataklar da kocaman yer kaplıo hısır hısır ses cıkıyor dıyorlar... bilmiyorum nabsam.... kızlar fıkır verin???
Bende park yatak düşünüyordum canım şimdilerde vazgeçiyorum. Aslında çok kullanışlı park yataklar var ama onların fiyatıda mobilyaya yakın. İlk ethapta sepet beşik alıcam yatağımın kenarına fikrim değişmezse
Bende park yatak düşünüyordum canım şimdilerde vazgeçiyorum. Aslında çok kullanışlı park yataklar var ama onların fiyatıda mobilyaya yakın. İlk ethapta sepet beşik alıcam yatağımın kenarına fikrim değişmezse
bende sepet beşik mi alsam diorum ama onun içinde 4 ay dan sonra kullanılmıyor guvensız oldugu ıcın dıolar...
bebekler çok çabuk kirletiyormuş ilk dönemlerde. kusmalar çiş kaçırmalar. ben iç zıbın aldım 5-6 tane. 5li zıbın aldım iki tane diğerleri 2li zıbın alt üst. eldivenini şapkasınıda ikili zıbınlarına uydurdum.pamuklu aldım. kalite çok önemli değil zaten. 1 ay bile giyemeyeceği şeyler için marka gerekmez. ileride çok ihtiyacı olacak para ozaman lazım olacak. battaniyelerini anneannesi almış sağolsun.Allahım kısmet etsin eksiği kalmadı bebişimin. arabadır beşiktir. doğuma yakın alacağız. 20li gereksiz bence. çok küçük oluyor yenidoğan setleri zaten. 1ay bile giydirilmez
allah kolaylıklar sabırlar versin cnm yaa...benimde kereta 2 yaşında ama Allahtan yormuyor...belki kardeşi geldiğinde abilik moduna girerde rahat edersin inşallah...biz şimdiden alıştırmaya çalışıp sen abi olcan büyüdün falan diyoruz ...amaaa... ben büyümedim ben civcivim diyor valla ...zorlukları olsada güzel olcak bence sonunda ...iki sene sonrasını düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum...ilk göz agrılarıda başka oluyo yaaa...
Biz de em basta park yatak almayı düşündük ama yatağın omurgası sabit değil gibi yani sağlam bir zemin üstüne bebeği yatıramayacagim gibi geldi omurga ve kemik gelişimi icin sağlıksız mı acaba park yataklar??? Anneanne ve babannanne hazır heveslilerken birine minik besiklerden -ki cok sevimli ve aşağı eğilmeden pit diye bebeği alabiliyorsun- birine de ileride normal bebek yatağı aldırmayı düşünüyorum aksi halde o sevimli beşikler gözümde kalacak))) siz ne düşünüyorsunuz diğer hamisler
bende sepet beşik mi alsam diorum ama onun içinde 4 ay dan sonra kullanılmıyor guvensız oldugu ıcın dıolar...
Kelebekçim sepet beşikler şık ve cazip gözükse de kullanım ömürlerinin kısalığı nedeniyle ben tavsiye etmiyorum.
Ben oğlumdan kalan park yatağı kullanacağım. Önce içindeki yükseltmeyle yukarıda kullanıyorsun ve altta kalan boş kısma bebek ıvır zıvırını koyma şansın oluyor. (Ki o ıvır zıvır inanılmaz yer kaplıyor.)
Hem tekerlekleri sayesinde her yere taşıyabilmen hem de ileride güvenle oynamaya bırakıp işine gücüne bakabilme imkanı vermesi nedeniyle park yataklar ideal. A pardon bir de katlanabilir/taşınabilir olması sayesinde annene ya da kayınvalidene ufaklığı göndermen gereken durumlarda çok işe yarıyor.Hem onun alıştığı yatak değişmemiş oluyor hem de başka evde uyurken düştü mü yuvarlandı mı rahat etti mi sıkıntısı olmuyor.
Sultan çok haklısın, inanılmaz üst baş değişiyor. Ve evet hastane çıkışı için 0-3 ay almayın çünkü kesinlikle büyük gelecek. New born olanlardan alın muhakkak. Sonra 0-3 ay,3-6, 6-9 derken eksper olunuyor zaten.
Markaya falan takılmayın pamuklu olsun OK.
Bir de hep söylüyorum, hep söyliycem o minik burunlardan sümükleri çıkarmanın tek yolu eczanelerde satılan Otribebe. Başka hiçbir aspiratör işe yaramıyor, boşa hem siz debelenirsiniz hem bebeğiniz ağlama krizlerine girer. Günah.
Onunla sümükleri çekiyorsunuz bu kadar. Yoksa asla uyumayan bir çocuğunuz olur benden söylemesi :18:
canım bence sağlıksız olan park yataklar değil içinde kullanacağın yatak. 3 yaşına kadar visko önermiyo doktorlar.
canım bence sağlıksız olan park yataklar değil içinde kullanacağın yatak. 3 yaşına kadar visko önermiyo doktorlar.
kızlar dr um kız demişti bana... görenler istinasız erkek diyor karnım sivri oldugu için...sizde de var mı boyle durumlar :)
kızlar dr um kız demişti bana... görenler istinasız erkek diyor karnım sivri oldugu için...sizde de var mı boyle durumlar :)
Kızlar bu ilk hamileliğim ve 25. Haftaya girmek üzereyim çatlak olmasın diye 3. Aydan beri hergun kremlenip duruyorum mustela nin çatlak kremini, bebe yağını ve vaselini dönüşümlu olarak kullandım ama bugun iyice farkettim göbek deliğimin alt tarafında diklemesine kırmızı kırmızı yirtiklar oluşmuş moralimi mı bozayım meleğim buyuyor diye sevineyim mı ne yapayım çatlak icin cok mu erken başlamış benim vücudum kızlar lütfen cevap yazın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?