- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.521
Kızlar bu ilk hamileliğim ve 25. Haftaya girmek üzereyim çatlak olmasın diye 3. Aydan beri hergun kremlenip duruyorum mustela nin çatlak kremini, bebe yağını ve vaselini dönüşümlu olarak kullandım ama bugun iyice farkettim göbek deliğimin alt tarafında diklemesine kırmızı kırmızı yirtiklar oluşmuş moralimi mı bozayım meleğim buyuyor diye sevineyim mı ne yapayım çatlak icin cok mu erken başlamış benim vücudum kızlar lütfen cevap yazın ...
Kızlar bu ilk hamileliğim ve 25. Haftaya girmek üzereyim çatlak olmasın diye 3. Aydan beri hergun kremlenip duruyorum mustela nin çatlak kremini, bebe yağını ve vaselini dönüşümlu olarak kullandım ama bugun iyice farkettim göbek deliğimin alt tarafında diklemesine kırmızı kırmızı yirtiklar oluşmuş moralimi mı bozayım meleğim buyuyor diye sevineyim mı ne yapayım çatlak icin cok mu erken başlamış benim vücudum kızlar lütfen cevap yazın ...
Sevilcim, 3.aydan beri sabahları Lierac, akşamları da Palmer's ın kakao yağını kullanıyorum. İlk hamileliğimde de aynı şekilde kullandım ve çatlak olmadı çok şükür. Genetik olarak olacağı varsa oluyor diyenlerde var. Ama gene de sen gene de deneyimin sesine kulak ver ve kullanacaksan bunları kullan arkadaşım.
Bir de 32.haftadan itibaren Lansinoh'un göğüs ucu yaraları için olan kremini sürün derim. Emzirme çok zor ve zahmetli bir iş. Her bebek yakalayamıyor meme ucunu, hele de meme ucu dümdüz olanlardansanız. Bu süreçte kesin kes yara oluyor ve hatta kanıyor. Ve inanın bana çok fazla sinir ucu barındırdığı için göğüs ucundaki yara kadar insanın canını yakabilecek nadir şey vardır ! ! ![/QUOTE
canım saol tavsıyelerın ıcın... şu göğüs le ılgılı olan kremı gogus ucları olmayanlar mı surmelı... bnm geregınden fazla uclu da bn de surmelıı mıyım... gereksız mı ?
Sevilcim, 3.aydan beri sabahları Lierac, akşamları da Palmer's ın kakao yağını kullanıyorum. İlk hamileliğimde de aynı şekilde kullandım ve çatlak olmadı çok şükür. Genetik olarak olacağı varsa oluyor diyenlerde var. Ama gene de sen gene de deneyimin sesine kulak ver ve kullanacaksan bunları kullan arkadaşım.
Bir de 32.haftadan itibaren Lansinoh'un göğüs ucu yaraları için olan kremini sürün derim. Emzirme çok zor ve zahmetli bir iş. Her bebek yakalayamıyor meme ucunu, hele de meme ucu dümdüz olanlardansanız. Bu süreçte kesin kes yara oluyor ve hatta kanıyor. Ve inanın bana çok fazla sinir ucu barındırdığı için göğüs ucundaki yara kadar insanın canını yakabilecek nadir şey vardır ! ! !
Tavsiyeler icin cok teşekkürler.Seni dinleyeceğim.Deneyimlerini paylaşmak istersen biz burda seve seve dinleriz))
tatlım bende çatlağa çok müsait bi vücuda sahibim hızlı kilo alıp vermekten basen ve kalçamda çatlaklar var. bende 24 haftadayım ve senin gibi düzenli kremlenmedim lierac la mustela kullandım aklıma geldilçe ama henüz çatlağım yok çok şükür. 6 kilo aldım toplamda.
Slm güzel annişler bu karda kışta taşınma modunda olduğumdan uzun zamn giremedm buraya,resmen anam ağladı ama bitirdim yerleşmeyi sonunda ama çook yoruldum evin hanımı olunca hernekadar yardım eden olsada herşey bana sorulduğundan resmen dörtdöndüm evin içinde ve çok yoruldum umarım oğluşum etkilenmemiştir bundan,hepinizi özledim umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdirbuarada kızlar şeker yüklemesi kaçıncıhaftada yapılıyor nezaman gitmeliyim,kendimden çok işkilleniyorum müthiş ağzım kuruyor soğuklardan ötürümü yoksa şeker adayımı olucam bilemiyorum:/ birde gece yatarken sağa sola dönerken daha şimdiden zorlanıyorum ve. Bol miktarda bel ağrım var ne yapacağım bilmiyorum benm gbi olan varmı?
Hepinize şimdiden mutlu seneler teyzoşlar hepinizi öptüm:)
Herkese iyi seneler))
Yazın buraya biraz kızlar özlüyorum yazdıklarınızı okumayı) herkesler hamileliğe alisinca yazan kimse kalmadı isimler netlik kazandı mı biz bir türlü karar veremiyoruz.Mira, Meva , Aden gibilerden cok öneri geldi ama ben marjinal olmayı sevmiyorum klasikler hep daha sofistike geliyor Meleğim diye seve seve adı Melek olacak sanırım meleğimin ))
canım geçmiş olsunnn neyseki atlatmıssın tasınma olayını.... dun kontrolum vardı dr bı ay içinde şeker yüklemesi testini istiyorum dedi..şuan 22+1 im demekki 26. haftaya kadar yapılıyor :) bel agrısına gelince bnm tek sıkıntım bel ve sırt agrıları... bol bol eşine ovdur ben öle yapıorum :) sana daa iyiii yıllar canımmm bebeişinle inşş..
Kız sen kilo almadınmı halaaa :)))bide utanmadan 6 demiş cıkcık :) sende yoktun ortLıkta bir ara nadasa mı çekildin naptn cnm hadi ben taşınmayla uğraştım sen naptn nasılsın,buarada özelden bana faceni yaz teyzoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?