2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

tatlım bende çatlağa çok müsait bi vücuda sahibim hızlı kilo alıp vermekten basen ve kalçamda çatlaklar var. bende 24 haftadayım ve senin gibi düzenli kremlenmedim lierac la mustela kullandım aklıma geldilçe ama henüz çatlağım yok çok şükür. 6 kilo aldım toplamda.

Sevilcim, 3.aydan beri sabahları Lierac, akşamları da Palmer's ın kakao yağını kullanıyorum. İlk hamileliğimde de aynı şekilde kullandım ve çatlak olmadı çok şükür. Genetik olarak olacağı varsa oluyor diyenlerde var. Ama gene de sen gene de deneyimin sesine kulak ver ve kullanacaksan bunları kullan arkadaşım.

Bir de 32.haftadan itibaren Lansinoh'un göğüs ucu yaraları için olan kremini sürün derim. Emzirme çok zor ve zahmetli bir iş. Her bebek yakalayamıyor meme ucunu, hele de meme ucu dümdüz olanlardansanız. Bu süreçte kesin kes yara oluyor ve hatta kanıyor. Ve inanın bana çok fazla sinir ucu barındırdığı için göğüs ucundaki yara kadar insanın canını yakabilecek nadir şey vardır ! ! !

kızlar 24 haftalık gebelikte sık idrara çıkma normal mi? tuvaletim geldiğinde anında gitmezsem ağrı oluyor resmen. çok sıvı tüketiyorum acaba ondan dolayı mı? daha 2 hafta olmadı idrar tahlili yaptıralı. sabah erkenden işe gidiyorum üşütmemek mümkün değil. acaba üşütmekten mi oluyor

güzeller merhabalarrrr

dün tetanoz aşısı oldum öğlen ve akşamında kolumda sanki yumruk yemiş gibi o bölgede ağrı var..
hatta bu sabah işe gidemedim, ateşim vardı şuan dr a gidiyorum bakalım inş hayırlısı yaa..
ama bu aşı beni bozdu

Tavsiyeler icin cok teşekkürler.Seni dinleyeceğim.Deneyimlerini paylaşmak istersen biz burda seve seve dinleriz ))

Tavsiyeler icin cok teşekkürler.Seni dinleyeceğim.Deneyimlerini paylaşmak istersen biz burda seve seve dinleriz ))

Ne demek her zaman :) Bende bilmişlik taslıyorum gibi anlaşılmasın lütfen diyecektim ki yazdıklarını gördüm.
Keşke birileri de ilk gebeliğimde bana deneyimlerini aktarsaydı diye çok söylendim. Şimdi elimden geldiğince bildiklerimi/yaşadıklarımı paylaşmaya çalışıyorum. Ben çektim başkası çekmesin

Kız sen kilo almadınmı halaaa :)))bide utanmadan 6 demiş cıkcık :) sende yoktun ortLıkta bir ara nadasa mı çekildin naptn cnm hadi ben taşınmayla uğraştım sen naptn nasılsın,buarada özelden bana faceni yaz teyzoş

Slm güzel annişler bu karda kışta taşınma modunda olduğumdan uzun zamn giremedm buraya,resmen anam ağladı ama bitirdim yerleşmeyi sonunda ama çook yoruldum evin hanımı olunca hernekadar yardım eden olsada herşey bana sorulduğundan resmen dörtdöndüm evin içinde ve çok yoruldum umarım oğluşum etkilenmemiştir bundan,hepinizi özledim umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir buarada kızlar şeker yüklemesi kaçıncıhaftada yapılıyor nezaman gitmeliyim,kendimden çok işkilleniyorum müthiş ağzım kuruyor soğuklardan ötürümü yoksa şeker adayımı olucam bilemiyorum:/ birde gece yatarken sağa sola dönerken daha şimdiden zorlanıyorum ve. Bol miktarda bel ağrım var ne yapacağım bilmiyorum benm gbi olan varmı?
Hepinize şimdiden mutlu seneler teyzoşlar hepinizi öptüm:)

ilk olarak hepinizin yeni yılını kutlarım arkidişlerrr......seneye bugün bebişlerimiz kucaklarımızda hopbidi hop hoppp yapacakkk inşallah...vee bu arada ben tam 10 kiloyu devirdim...acayip iştah varrrmş bendeee yaaaa hiçç doymazmı bi insann...bu sabah kahvaltı yaparken eşim doydu...benim kereta diyo babanın göbişiii doyduu ....annenin göbişiii boşş ...canımm benim oda alıştıı ...babasından yarım saat sonra masadan kalkmama...dün doktara gittik hiç demeyimm bebişin kilosunuuu valla nazar değer diyeee yaniii....doktor diyooo napıyon ne veriyonn maşallahhh ....valaa ne vermiyom kii dedimmm.....en hızlı kilo alma dönemine girmiş bulanmaktayız...yiyinnnnnn gariiii...hiç kiloları dert etmeyiinnnn...valla emin olun veriliyoo...tecrübeee konişiii ....83 ten 60 kg...valaaa ne göbek kalıyo ne bişeeee ...bunlar dışında karnım ve göğüsler acayip kaşınıyoo geceleriii bu biraz sıkıntı, çok şükür çatlak matlak olmuyoo bendehımmmm başkaaaa geceleri sol tarafa mümkün olduğunca yatın bu önemliii sonraaaa aklıma gelenler şimdilik bu kadarrr.....veee o malum espriiii seneye görüşürüzzzz:)))))

canım geçmiş olsunnn neyseki atlatmıssın tasınma olayını.... dun kontrolum vardı dr bı ay içinde şeker yüklemesi testini istiyorum dedi..şuan 22+1 im demekki 26. haftaya kadar yapılıyor :) bel agrısına gelince bnm tek sıkıntım bel ve sırt agrıları... bol bol eşine ovdur ben öle yapıorum :) sana daa iyiii yıllar canımmm bebeişinle inşş..

Herkese iyi seneler ))
Yazın buraya biraz kızlar özlüyorum yazdıklarınızı okumayı ) herkesler hamileliğe alisinca yazan kimse kalmadı isimler netlik kazandı mı biz bir türlü karar veremiyoruz.Mira, Meva , Aden gibilerden cok öneri geldi ama ben marjinal olmayı sevmiyorum klasikler hep daha sofistike geliyor Meleğim diye seve seve adı Melek olacak sanırım meleğimin ))

aynen canım bnde cok ozluyorum buradaki paylaşımları... bizi en iyi biz anlarız çünküü... isim konusunda biz hiç uzlaşamıuoruz hiççç... böyel giderse isim koyamıycaz buarada bnm bebiş yan yatıoo kafası sag tarafoımda popo ve bacakalr solda yanı bebeişimizi hiç önden göremedik hala...yan ve popodan görebildik... dr prensess diyor... bni gören erkek olcak diyor.. dr a söyledim... bunlar kocakarı lafları dedi peki dr bey kesin kız diyebilir misiniz dedim... o da pozisyon suprızlere açık, yanıltabilir dedi.... ufffff gel de çıldırma :)

Sağol canm atlattm valla çokşükür:) buarada aynı dertten müzderibiz belimiovdurtuyorum eşime ama oda benden Nazlı çıkıyor işten yorgun geldiği için çabuk koyveriyor doymuyorum:)ben istyorumki uzun uzadıya bana masaj yapılsn anca rahatlarım valla masöremi gitsem napsam:)))bende bugün Dr gittim 50 lik yüklediler sonra kan aldılar ama sonuççıkmadı yarına kaldı sanrm merakla bekliyorum

en güzel yeni yıl bu sene olsa gerek,
hepimizin paha biçilemez hediyesi göbişlerde
inş. seneyede kucaklarımzda öpe koklaya gireceğiz.
dün akşam kontrolüm vardı pamuk kızım kilo almış yanakları tombik olmuş, doktor amcasına bi fotoğraf çektirmedi doğru düzgün sürekli hareket ediyodu
hepinizin yeni yılı kutlu olsun ve hep güzelliklerle gelsin....

Merhaba güzel annişler Yeni yıl hepimize önce sağlık huzur ve mutluluk getirsin. Gerisi nasıl istiyorsanız öyle olur inş Aile sağlığı merkezinde şeker yüklemesi yapılıyormuş artık. Geçen hemşire aradı şeker yüklemesi için gel dedi. Gittim aç karnına saat 9:30 da bi kan aldılar. Şekerli suyu içtim, 1. ve 2. saatinde tekrar kan aldılar. 1. saat ölçümü 172 çıktı. Doktor sınıra yakın dedi. Kadın doğum doktorumu aradım, çok yüksek kaç gr glikozla ölçüldü dedi. Bende 75 dedim. Yanlış yapmışlar 50 ile ölçülecek dedi. Kollarımı delik deşik ettiler. Bu hamiş halimle hem 3 saat aç biilaç dolandım sağlık ocağında. Hem 2. saat alınan kan hemorolize olmuş. Hem yanlış glikozla yükleme yapmışlar. Ben şimdi bunları ne yapayımm

canım benim. aslında hep buralardayım ama yazmıyorum. okuyorum sadece. yeni evin hayırlı olsun. beni gülşah esen usta diye aratırsan bulursun herhalde diye düşünüyorum. facede 2014 nisan anneleri diye bi grup var oradada aynı kişiler var sende üye ol.öptüm kuzunuda senide : D

Slm millet bende nisan da bebisimi kucagima alicam ins ilk kez yaziyorum bebegimi yani aslinda keseyi ilk evlilik yildonumumde yani 21 ağustosta gordum ve hepiniz gibi çok heyecanlıyım bu hafta Göbus kocaman oldu bir anda:) kaşintılar ve sırt ağrıları benimde derdim geçen cuma şeker yüklenmesi yapıldı Allaha Şükür hersey normal. Kilo konusuna gelince tartilmayi biraky artik Allahtan hamile kaldigimda 53 kiloydum şimdi 60 küsürüm. Uymak çok zor bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum bide sola yatmaliyim diye düşüne düşüne sıkıntı ediyorum hepinize hayırlı doğumlardan diliyorum. Bu arada oglusum olacak ama hala bi isim bulamadık :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…