2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bende uzun zamandan beri yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum :) bizimde iyi gidiyor çok şükür.. inşallah zaman hızlıca geçer ve bebişlerimiz sağlıkla gelirler :)

Selam herkese,

Doktora gittim salı günü. Şeker yüklemesine gerek yok dedi dr. sen az kg. almışsın bebeğin kilo alımı da gayet iyi dedi. Herşey yolunda yani çok şükür. Şimdi hastane derdine düştüm.

Şimdiye kadar özel sağlık sigortam olmadığı için Medical Park'ta yaparım diye düşünüyordum 3.000TL max. tutar dediler, ama doktorum ve bir arkadaşım pek tavsiye etmiyorum dedi. Ethica'yı ben istemiyorum odalar şaka gibi ! Hizmet Hastanesi oğlumu 2,5 gün aç bırakmışlardı ve fark etmemişlerdi göğsümün ucu olmadığı için oğlumun ememediğini. Benimle de asla ilgilenmemişlerdi. Her gün beddua ediyorum onlara el kadar bebeğin aç olduğunu anlamayıp, her çağırdığımda da zahmet edip gelip bakmadıkları için. İnsan en azından bu çocuk neden bu kadar ağlıyor diye bakar ! Pılımı pırtımı toplayıp çıktım hastaneden ve kendimi Bahçelievler'deki pediatri merkezine attımartık birikmekten şişmiş Pamela Anderson olan göğüslerimle. Sağdılar sütümü, tabiki çok ama çok acıdı biriktiği için (avaz avaz ağladım ) öyle beslediler oğlumu. Çocuk mahvolmuş açlıktan

Yeri gelmişken uç konusu fena, eğer yoksa oynaya oynaya çıkartın yoksa bittiniz demektir bebek yakalayamıyor. Ben hep Avent'in silikon meme uçlarını yapışıtırıp emzirdim ki büyük zulümdü. Uğraşılacak nane değil.

Sakın sakın Hizmet'i düşünmeyin uyarıyorum arkadaşlar !!! Ben yandım siz yanmayın, çok üzülürsünüz.

Acıbadem ise 12.000 TL'cik gibi bir fiyat verdi. Allianz'tan sigorta yaptırsam dedim (yatarak) indirim oluyormuş o zaman 8.860 TL epidural sezaryan...

merhaba kızlar, uzun zaman oldu size yazmayalı. benden haberler kötü. çok kötü olaylar yaşadım. rahmimde açılma olmuştu biliyorsunuz. dikiş attılar. 1 hafta sonra suyum geldi. 4 gün dr bekletti o halde, ciğer geliştirici iğne yaptı yani kortizon. çok kötü anlar yaşadım. 18 aralıkta sezeryanla aldılar yavrumu. 5 gün yoğun bakımda hayata tutundu. sonrası.. allah sizlerin yardımcısı olsun. çoğunuz acemi ilk gebeliği. lütfen drunuzu iyi seçin şüpheyle yaklaşın her belirtiye. gerçi
nasipte yoksa hiçbişey çözüm değil. ama tedbiri elden bırakmayın yine de.

millosh canım ne kadar üzüldüm anlatamam çok çok çok sabırlar diliyorum... Bende de şeker fazla çıkıyor kızlar. Sizlerde kaç çıktı. Benim önce 75likle yapıldı doktorum 50lik ile yapılacak dedi dün yaptırdım 50lik yüklemeyi bugünde sonucu aldım. 178 1. saatin sonundaki değerim. 140ın üzerinde olmaması lazım dedi doktorum. Aradım sordum yarın sabah 100lük ile yapılacak bakalım o ne çıkacak. Hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ya Hu uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle :S

Allah sabır versin çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin canım Nasipse hayırlısıyla Allah birdahaki sefer inşallah sağlıklısını versin kucağına. Başın sağolsun.

geçmiş olsun canım inşallah 100 lükte iyi çıkar benimde haftaya yüklemem var bende korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah sorun olmaz
millosha üzüldüm ya

canım allah sabır versin..çok üzüldüm (

offf çok üzüldüm,Allah sana,ailene güç versin,inşallah sağlıkla geçir hazır olduğunda bir dahakini,sağlıkla doğsun,bu son olsun

ahhh canım ya böyle bir durumda ne denirki çok üzüldüm. ne desek boş gelecek sana
rabbim meleğini cennetine almış şefaatçi olacak sana cennette canım.
rabbim bir daha böyle acılar göstermesin inş. sana

başın sağolsun rabbim senden daha çok sevmiş demekki. nekadar doktor seçsende kadere ne yazılmışsa o. cennette meleklerimiz oyunlar oynuyor şuan. bize düşen sabır dilemek Allahtan.rabbim hazır olduğun zaman tekrar nasip eder inşallah

kızlar bebeği ters duran var mı? bazen sık idrara çıkma ve ara ara aşırı nefes darlığı şikayetiyle gittim bugün doktora. bebek ters duruyor şikayetlerin ondan dedi. zaten idrar testi yaptırmıştım enfeksiyon falan çıkmamıştı. 24 hafta 750 gr olmuşuz. boyumuzda 31 cm.ama ben 10 kilo aldım. yarın 50 gr şeker yüklememiz var bakalım inşallah sorunsuz olur

arkadaşım rabbim sabırlar versin.inşallah sağlıklı şekilde kucağına almak nasib olsun tekrardan. rabbim başka acı göstermesin.ne desek boş bir kader var karnımızda biz onun emanetçisiyiz sadece.

canım ben bebeğimin şuan nasıl durduğunu bilmiyorum ama bendede aynı belirtiler var bazen çok nefessiz kalıyorum .

Uzun zamandir yazmiyordum ama takipteyim.. allah hepimize saglikli kucagimiza almayi nasio etsin en Ufacik seyde aklo cikiyo insanin bebise bisey olacak diye banada kist var beyninde demislerdi kendi kendine yok olmus şükür doktor yuzde 90 yokokir demisti ama ben kahrolmustum cok zormus gercekten. Pazartesi şeker yüklemesine gidiyorum cok fazla kilo aldim ben 15 kilo:)) fazladir bile belki okadar zayiftimki hamile kaldigimda artik daha hizli.kilo alma zamani geldi allah sonumu hayir etsin bide bel agrisi cok fena

Kelebek ve çiçek misali,
Bir zamanlar birisi Allah"tan bir çiçek,
ve bir kelebek diledi.
Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs..
ve bir tırtıl verdi.
Adam üzgündü neden diledigi yanlış anlaşılmıştı
Bir anlam veremiyordu..
Sonra şöyle düşündü..
Allah"ın ilgilenmesi gereken okadar çok
İnsan varki..
Ve sorgulanmamaya karar verdi..
Bir zaman sonra ,adam öylece bıraktıgı dileginin
Ne durumda olduguna bakmaya gitti..
Fakat gördüklerine inanamadı..
Dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek
Ortaya çıkmiştı..
Ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebege
Dönüşmüştü..
Allah ne yaptıgını bilir..
O"nun yolu her zaman en dogrudur..
Bize tamamen yanlış görünsede,
Eger Allah"tan birşey isterseniz,ve O .C.C.size
Başka birşeyi verirse,
Güvenin.
O"nun her zaman size ihtiyaç duydugunuz şeyi uygun
Zamanda verecegini emin olabilirsiniz..
İstekleriniz,
her zaman ihtiyacınız olan şeyler degildir.
O yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden
O"na inanmaya devam edin ,
Bugünün dikeni,
Yarının çiçegidir,
Allah seçimini o"na bırakanlara
EN İYİSİNİ VERİR.... unutmayalım. Mevla görelim neyler neylerse güzel eylerr...güzel kardeşim benim başınız sagolsun..rabbim sabırlar nasip eylesin...allaha emanet ol canım..

Offffff canım çok üzüldüm başın sağolsun(((Allah birdaha böyle üzüntü yaşatmasın üzülme demem imkansız tabiki üzüleceksin sadece şunu diyebilirim herşeyde bir hayır vardır emin ol bu acı olayda bile vardır buna eminim,daha gençsin nice nice bebişlerin olur inşallah duam seninle..

Aneeem sen oraya üyemisinn:s ben 2 aydır oraya üyeyim zaten:)) ismini bilmedgmden haberim yok hemen buluyorum seni

Kızlar o gruba sizleride beklerz:)

böyle birseye allah sabir versin demekten baska bisey denmez heralde cnm yaa=( dedigin gbi nasipte yoksa elden bisey gelmez allahin takdiri bu sekildeymis. insallah kollarin daha fazla bos kalmaz anne olmayi hepimiz hakediyoruz.daha cok gencsin sabirla bekle melegini.cennetteki melegini de öpuyorum burdan kocaman dualarim seninle

Millosh Allah bebeğini cennette şefaatçi kılsın sana insallah.Sizlere de sabır versin.Okuyunca cok üzüldüm ama insanız ve elimizden Allah a teslim olmaktan başka birşey gelmiyor.En hayirli zamanda saglikla yeniden bebek sahibi olursun insallah.Dualarimiz seninle.

Kızlar bir buçuk ay once eşiyle yürüyüş yaparken düştüm Allah tan kötü degildi ama cok korktum o günden beri okuldan eve geliyorum öğlen yemek yiyip aksama kadar uyuyorum doktora kontrole bir gittim bir buçuk ayda 8 kilo almisim toplamda 12 kilo ve daha 27. Haftadayiz.Doktorumun planı da ayda 1 kilo(cuk) tu !!!! Doktorumun yüz ifadesini anlatamam hemen diyetisyene yönlendirdi simdi dikkat ediyorum ama bu hormonlardan mı nedir aynaya bakınca cok zarif ve guzel geliyorum kendime ))))))) 12?kilo neremde acaba ki )) cok şükür glikoz yüklemesi sonucu normal çıktı saliya da bebek kardiyologunda randevumuz var rutin bir kontrol diye yönlendirdi doktorum sizden de istendi mı bu kalp testi bebek icin????? Buarada kızlar lütfen 4 boyutlu ultrasona gidin harika bir duygu içimdeki kelebek gercek bir bebekkkkkk ))) maşallah Allah hepimizi ve meleklerimizi esirgesin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…