2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canım Allah sabrını versin çok üzüldüm inan. Kendine çok iyi bak Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm arkadaşım. Allah sabır versin, ne diyeceğimi bilemedim.
Hayatta kalabilmesi için ne umutlar beslemiş ne dualar etmişsindir tahmin edebiliyorum. Ben de babam akciğer kanseriyken ve gözümün önünde erirken çaresizliği yaşadım ve maalesef hiçbir çaba O'nu bana veremedi.İşte Allah her zaman sevdiklerimizi bizim istediğimiz kadar yanımızda tutmuyor. Ama gene de kendini avutabileceğin bir konu var; yine bebek sahibi olabilirsin. İnşallah sağlıkla doğurur, kuzuna kavuşursun. Dualarım seninle arkadaşım.

güzelim yaaa rabbimin hikmetinde sual olunmaz, o seni şimdi cennetin kapısında karşılayacak inş.
rabbim yardımcın olsun sabır versin.
o şimdi melek..

Yaa ben hiç kilo almadım kızlar. Oğlumda 69 ile hamile kalıp 82 ile doğum yapmıştım. Emzirirken dubaya dönmüştüm o ayrı Şimdi 76 ile hamile kaldım 73 e kadar düştüm yine 76 yım. Başlangıçtaki kilomdayım. Doktoruma kalsa 80i bulmadan doğurtturacak beni istemiyor fazla kilo almamı Bakalım kaç kilo ile doğum yapacağız. Sizin kilo işleri nasıl gidiyoorr???

ben 46 kiloyla kaldım canım şuanda 54 kiloyum :)
iyi de oldu epey zayıftır topladım kendimi yaaa, Dr Ayşe Katrancı da diyor sen 60 ı görecen tam da ideal hamilelik kg si alacan diyo..
ayy çok mutlu oldum yaa herşey çok şükür normal yolunda gidiyor

tüm hamişleri öptüm kızlaarrr

55'le hamile kaldım, şu an 58'im. Bakalım kaçla bitecek.

Oğluma hamileliğimde gene 55'le başladım ve 9kg alarak bitirdim. İnşallah gene öyle olur, bu sefer kız olduğu için iştah ve vücut şişlikleri daha fazla oluyormuş

Bu ne yaaa hic bisey yemiyomusun bende 55 kiloyla basladim ve suan 67 kiloyum kac kiloyla dogurcam bilmiyorum. .. amaaann napayim bunca sene hep cok zayifsin dediker bundan sonra denezler artik :)Biz hamişler ve Anneler her kiloda güzeliz demi ama

valla ben de az kilo alanlari duyunca bende bi sorun var sanirsam diodum =) ben de 53 le kaldim 65 oldum ayniyz senle evde kosu bandi var dogurayim orda yardircam napiyiimmm hamileyken de mi yemiyek yahuu ama az kilo alan arkadaslar bence bunyeden alamiyolar bazi insanlar kilo alamiyo napsinlar

bende ağustos16 da öğrendim hamile olduğumu şuanda 26. haftamızdayız ve 97 günümüz kaldı inşallah herşey yolunda çok şükür ilk bebeğim olacak kısmetse oğluşum olacak heyecanlıyım bende 55 kilo ile başladım şuan 65 oldum ama sanırım sadce hamilelikten değil bebişimi öğrenince sigarayı da bıraktım iştahım çok arttı midem de hiç bulanmadı ondan diye düşünüyorum olsun sağlık olsun da veririz herkese kolay doğumlar diliyorum

Bende 46-47kilo gibi hamile kaldım şimdi 53 kiloyum Ben hiç kilo almışım gibi hissetmiyorum karnım büyüdü sadece gibi tabii bana göre böyle iyi oldu çok zayıfmışız

bende 12 kilo aldım. benim bünyem kilo almaya elverişli değil normalde. yarım kilo alabilmek bile mucizeydi benim için. ancak 100gr yüklemede gebelik şekeri çıktı bende. o nedenle bu kadar fazla kilo almışım diyete başlayacağım.

bende 10/11 kilo aldım. hamile kaldığımda 60 kiloydum. şimdiyse 70i gördük :18:
vucuttan cok kilo değişimim belli olmuyor ama zaten yuvarlak yüzlüydüm şimdi top gibi bir karın ve kocaman bir suratım var
hayırlısıyla doğsunda nazlı kızım isterse 30 kilo alayım hiçte umursamıyorum açıkcası.
önemli olan tek şey bebeğim canım benim

selamlar.
bende hamileyim.
doktor bana bebek 10 gün geriden geliyor dedi.
canım sıkıldı.
sizdede oldumu böle.
27 haftalıktım.25 e düştüm.
1temmuzdu adet tarihim.10 temmuz de dedi.​

selamlar.
bende hamileyim.
canım sıkıldı.
sizdede oldumu böle.

canim belki yumurtlama dönemin farklidir senin onunla alakalidir-bir cok arkadastan duymustum hem biraz ileri geri olabiliomus-hem bunun bir sorun oldugunu söyledi mi ki doktorun? eger bi sorun oldugunu dile getirmediyse önemli degildir korkma

selamlar.
bende hamileyim.
canım sıkıldı.
sizdede oldumu böle.

canım bnde bi geriye aldı bi ileriye aldı dr 3 gün.. sanırım bebeğin o haftaki gelişimiyle alakalı bişey... cnaını sıkma bebeişin hisseder... dr zaten normal olmayan birşey olsa söylerdi... ve yumurtlama donemımızle de alakalı bu tarih..

kızlar epeydir giremedim... kurumumun en yoğun dönemi şu 15 gündür, zaten çok erken uyuodum bu hamişlikten, daha da erken uyumaya başladım... çok şükür sıkıntım yok bel sırt agrıları dısında.. artık bebişimin hareketlerini hissedebiliyor olmak da ayrı keyif...umarım sizler de iyisiniz.. dun biraz okuudm neler yazımıssınz diye... bir arkadasın yaşadıkalrına uzuldmm,rabbim sabır ve güç versin... kilolardan bahsedilmiş.. ben de yazayım :) 24+2 iyim şuana kadar 5.5 kilo aldım. ruh hali geçişkenliğim çok hızlı... nefes alamıyormusum gibi hiseediyorum bu aralar... sizin de oluyor mu?

bende özellikle merdiven çıkarken filan zorlanıyorum artık nefesim yetmiyor ama o kadarda şikayetçi değilim aslında aldığım nefesin yarısı benimse yarısıda oğlumun feda olsun

selam arkadaslar bende 26 haftalık hamıleyım gogus catlakları ve dıer catlamalar ıcın hangı krem ı tavsıye edersınız.. sızler hangı kremden kullanıosunuz cevap verırsenz cok sevınırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…