- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.561
merhaba kızlar, uzun zaman oldu size yazmayalı. benden haberler kötü. çok kötü olaylar yaşadım. rahmimde açılma olmuştu biliyorsunuz. dikiş attılar. 1 hafta sonra suyum geldi. 4 gün dr bekletti o halde, ciğer geliştirici iğne yaptı yani kortizon. çok kötü anlar yaşadım. 18 aralıkta sezeryanla aldılar yavrumu. 5 gün yoğun bakımda hayata tutundu. sonrası.. allah sizlerin yardımcısı olsun. çoğunuz acemi ilk gebeliği. lütfen drunuzu iyi seçin şüpheyle yaklaşın her belirtiye. gerçi
nasipte yoksa hiçbişey çözüm değil. ama tedbiri elden bırakmayın yine de.
merhaba kızlar, uzun zaman oldu size yazmayalı. benden haberler kötü. çok kötü olaylar yaşadım. rahmimde açılma olmuştu biliyorsunuz. dikiş attılar. 1 hafta sonra suyum geldi. 4 gün dr bekletti o halde, ciğer geliştirici iğne yaptı yani kortizon. çok kötü anlar yaşadım. 18 aralıkta sezeryanla aldılar yavrumu. 5 gün yoğun bakımda hayata tutundu. sonrası.. allah sizlerin yardımcısı olsun. çoğunuz acemi ilk gebeliği. lütfen drunuzu iyi seçin şüpheyle yaklaşın her belirtiye. gerçi
güzelim yaaa rabbimin hikmetinde sual olunmaz, o seni şimdi cennetin kapısında karşılayacak inş.merhaba kızlar, uzun zaman oldu size yazmayalı. benden haberler kötü. çok kötü olaylar yaşadım. rahmimde açılma olmuştu biliyorsunuz. dikiş attılar. 1 hafta sonra suyum geldi. 4 gün dr bekletti o halde, ciğer geliştirici iğne yaptı yani kortizon. çok kötü anlar yaşadım. 18 aralıkta sezeryanla aldılar yavrumu. 5 gün yoğun bakımda hayata tutundu. sonrası.. allah sizlerin yardımcısı olsun. çoğunuz acemi ilk gebeliği. lütfen drunuzu iyi seçin şüpheyle yaklaşın her belirtiye. gerçi
55'le hamile kaldım, şu an 58'im. Bakalım kaçla bitecek.
Oğluma hamileliğimde gene 55'le başladım ve 9kg alarak bitirdim. İnşallah gene öyle olur, bu sefer kız olduğu için iştah ve vücut şişlikleri daha fazla oluyormuş
Bu ne yaaa hic bisey yemiyomusunbende 55 kiloyla basladim ve suan 67 kiloyum kac kiloyla dogurcam bilmiyorum. .. amaaann napayim bunca sene hep cok zayifsin dediker bundan sonra denezler artik :)Biz hamişler ve Anneler her kiloda güzeliz demi ama
ben 46 kiloyla kaldım canım şuanda 54 kiloyum :)
iyi de oldu epey zayıftır topladım kendimi yaaa, Dr Ayşe Katrancı da diyor sen 60 ı görecen tam da ideal hamilelik kg si alacan diyo..
ayy çok mutlu oldum yaa herşey çok şükür normal yolunda gidiyor
tüm hamişleri öptüm kızlaarrr
selamlar.
bende hamileyim.
doktor bana bebek 10 gün geriden geliyor dedi.
canım sıkıldı.
sizdede oldumu böle.
27 haftalıktım.25 e düştüm.
1temmuzdu adet tarihim.10 temmuz de dedi.
selamlar.
bende hamileyim.
doktor bana bebek 10 gün geriden geliyor dedi.
canım sıkıldı.
sizdede oldumu böle.
27 haftalıktım.25 e düştüm.
1temmuzdu adet tarihim.10 temmuz de dedi.
kızlar epeydir giremedim... kurumumun en yoğun dönemi şu 15 gündür, zaten çok erken uyuodum bu hamişlikten, daha da erken uyumaya başladım... çok şükür sıkıntım yok bel sırt agrıları dısında.. artık bebişimin hareketlerini hissedebiliyor olmak da ayrı keyif...umarım sizler de iyisiniz.. dun biraz okuudm neler yazımıssınz diye... bir arkadasın yaşadıkalrına uzuldmm,rabbim sabır ve güç versin... kilolardan bahsedilmiş.. ben de yazayım :) 24+2 iyim şuana kadar 5.5 kilo aldım. ruh hali geçişkenliğim çok hızlı... nefes alamıyormusum gibi hiseediyorum bu aralar... sizin de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?