2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

günaydın anneler,
son aylar geldi çattı vücut olarak artık daha zorlasada yinede son dönemler daha zevkliymiş gerçekten.
meleğimin tekmelerini hissetmek bile ayrı bir mutluluk.
hazırlıklarla uğraşmak çok güzel tulumlar,zıbınlar,battaniyler elbiseler ayakkabıları montu odası derken insan kendini kaybediyor

selam arkadaslar bende 26 haftalık hamıleyım gogus catlakları ve dıer catlamalar ıcın hangı krem ı tavsıye edersınız.. sızler hangı kremden kullanıosunuz cevap verırsenz cok sevınırım...

tatlım ben ilk zamanlar lierac kullandım. sonra muslera.. ki muslerayı göğüs uçları içinde kullanıyorum. şimdi bebe yağı sürüyorum. ve çatlak olmadı çok şükür. bu arada bol bol suda içiyorum tabiki.

selamlar.
bende hamileyim.
doktor bana bebek 10 gün geriden geliyor dedi.
canım sıkıldı.
sizdede oldumu böle.
27 haftalıktım.25 e düştüm.
1temmuzdu adet tarihim.10 temmuz de dedi.​

aldırma banada 22 haftalıkken 21. haftada kalmış dedi. geçen günkü (1 ay sonra) kontrolde aynı doktor 26. haftadasın dedi. bazen milimetrik yanlışlar bile haftayı değiştiriyor. doktora diyemiyorsunda yanlış ölçtün diye. kalbi attığı müddetçe sorun yok.

selam arkadaslar bende 26 haftalık hamıleyım gogus catlakları ve dıer catlamalar ıcın hangı krem ı tavsıye edersınız.. sızler hangı kremden kullanıosunuz cevap verırsenz cok sevınırım...

Selam,

Sabah Lierac, akşam Palmer's ın mis kokulu kakao butter ı.
Daha önce de söylemiştim geçen hamilelikten deneyimliyim süper başarılı bir kombinasyon.
Doğuma yakında da göğüs uçlarına Lansinoh muhtemel yaralar için !

Ama dediğim gibi genetikmiş, bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar. Çatlak olacaksa oluyormuş.

Ben bebe yağı kullanıyorum özellikle dusta kurulanmadan suruyorum.ablamda vazalini onerdi ben o pahalı kremlere inanmıyorum

ben de çok zayıftım..boyum 1.75 53 kiloydum..önce 51e düştüm şuan 60 kiloyum.. bu kilo bana çok yakıştı :) umarım doğumdan sonra da 60 kiloyu korurum :)) ama her şeyden önemlisi bebeğimin gelişimi tabiki o kilo alsın da ben zayıf da kalsam kilo da alsam olur :))

bu arada kız bebek bekleyen arkadaşlar hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz prenseslerinize :) karar veren var mı??

evlenmeden önce rüyamda üzeri sanki sim dökülmüş gibi parlayan bir dağ görüyordum, dağa doğru tırmanıyordum hep.
mekkede oluyordu bu dağ ozamanlar anlattığımda babanem nur dağını görmüssün derdi.
hamile kaldığım ay ramazandı (hiç beklemiyordum hamilelik eşimin değerleri kötü cıkmıştı olmaz kolay, hele ilk aydan asla diyordum)
bi akşam otururken kızımız olursa adını ne koyalım dedim
benim aklımdaki hira ve ikraydı.
sonuç olarak o ay hamile kaldım,
bebeğim erkekti kız olduğu anlaşıldı sonradan,
boşa o hira dağını görmemişim rüyamda demekki pamuk kızımın adı HİRA
uzun oldu ama

adıyla yaşasın cimcimeniz cnm..ismi çok güzel bir seçim olmuş..şimdiden hayırlı olsun....

:)) cnm geçen yaz eşimle tatildeyken dünya tatlısı bir kız çocuğuyla tanışmıştık onu o kadar çok sevdik ki onun gibi bir kızımız olur inşallah dedik :)) ve o kızın adı da Hira Nur'du.. Rabbim adıyla büyütsün inşallah.. o şeker kız gibi bir Hira'n olur umarım senin de :))

aslında cok kılo almadım normal alıyorum ayda 1 kılo ama acayıp catlaklar olustu bu kremlerı bende alcam... tesekkur ederm cnm

ayy canım inş. pamuk gibi bir kız olur
rabbim hepimizin evladıyla evlerimizi şenlendirsin.

yaa bizde Prensesime isim bulamadık dahaa
bizim herife söylüyom git bi araştır seçenekleri sunum yap görüşelim ama yokkkk
o napıyoo sülaledeki hala teyze isimlerini söylüyoo

bir kaç isim var aklımda ama tam "heh işte bu kızımın ismi" diyip içime sinen şuanda yok..

zehra, hatice kübra, zeynep sevde, Elif ....
şu anda seçenekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…