2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...

Hoşşşgeldinnn canım :) bu arada bende senin gibi 3 aylık evliyim ve hamile olduğumu öğrendim ALLAHın izni ile kucağımıza alırız bebıslerımızı sag sağlım

Yaaa canım çok geçmiş olsun nasıl oldu birden kanama :26:
Çok dikkat et kendine bizide haberdar et arada üzülme dualarımız seninle

geçmiş olsun canım benım kanamam olmadığı halde nerdeyse sürekli yatıyorum sende yat dinlen gecicek inş.

kuzum geçmiş olsun dikkat et yorma kendini. bol su iç olur mu?

Canım benim çok üzüldüm,çok geçmiş olsun,son olsun,bişey olmanış şükür,aynısını abimin eşi de atlattı,bebiş 2 aylık şimdi,geçicek bu günler inşallah sağlıkla..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, kanamam şu an sadece kahverengi leke şeklinde. Dün gece ani bir korku yaşadım, kedi çarptı birden. Doktor tansiyon oynadıysaetkileyebilir dedi. Bugün sabah doktora gittim yine. Progestanın iğnesini de vurdular. Rahim içinde kanama olan bir bölge var dedi. Şu an keseye bir zararı yok, ama beslenmesini etkiler devam ederse dedi. Yatıp dinlenicem Pazartesiye kadar. Sağlıksız bir gebelikse yapacak bir şey yok zaten. Her şeyin hayırlısını versin Allah.

Canım cok geçmiş olsun ALLAH hepimize sağlıkla bebışler nasıp etsin inşallah ... Dinlen bol bol herşey bebişlerimiz için.

Tatlım geçmiş olsun, ben de 2 gün önce biraz kanama yaşadım, hemen doktora gittik kanama keseye uzakmış ,progestan verip dinlenmemi söyledi, şimdi şükür ki iyiyim sen de dinlen yat,bol su iç

ben de ankaradayım burayı bir türlü sevemedim kayseride o kadar kolay ki hastane işleri burda ölüm gibi

hayırlı olsun canım ne güzel valla iyi denk gelmiş ınsallah allah bu bebegnı de saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah,dualarında benm ismimide gecirirsen cok sevinirim (merve)

çok teşekkür ederim canım ya..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..en güzel bir sekilde hamileliklerimizi geçirip bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip eylesin..allaha emanetsiniz..

Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aramıza hoşgeldin

Yeni hamisler hosgeldiniz
Bugun degerlerin 3800 u geçtiğini gördük ve doktora tekrar rica ettim ultrasondan iyice gösterdi keseceğimizi kan akısı burda görülüyor dedi parlak görünen kısım da bebek olarak gelişecek dedi ağlamamak icin kendimi zor tuttum 10 gün sonra da kalp atışları icin tekrar gideceğim.Allah herkesin gönlüne gore versin.Yeni dogmus bebisler doktora teşekkür ziyaretine gelmişlerdi inşallah bizler de bebislerimizi alip el opmeye gotururuz Buarada ilk uc ay diğer bayanlardan çok farkli gibi düşünme dedi ucak seyehatine izin verdi.Kucuk bir tatille kafa dağıtmak Cok düşünmemek icin iyi olabilirmiş.Bol bol dua edelim.

gözün aydın şeker darısı kalp atışlarına. valla tatili biz de düşünüyoruz okul açılmadan maraton başlamadan süper olur hem bebeğe hem bana :)

kızlar iyi akşamlar

ben de çatlatma iğnesinden sonraki 11.günümdeyim bugün.9.gün tahlil yaptırmıştım 3,57 çıkmıştı.idrar testinde silik çizgi de gördüm ama iğnenin etkisidir diye takmadım.bugün idrar testi yapim dedim sabahki test tek çizgiydi.akşam yapim dedim test bozuk çıktıbundan sonra idrarda çift çizgiyi görene kadar kan testine gitmicem.zaten tuttuysa tahminim yarın itibariyle görülür artık.

bu arada cetvelimi uğur getirir belki diye yapmıştım geçen hafta.umarım uğurlu gelir ve ben de ağustos ayında anneliğe ilk adımı atarım

canım cok haklısın doğru söylüyosun ama iki tane erken doğumum var yani iki bebek kaybım oyuzden bu bebek benım için çok önemli okadar korkuyorumkı ya duygularım cok tuhaf tarıf demıyorum insan bebeğinin olacağına sevinmeye korkarmı.kendimi frenliorum hersey olabılır dıye ama onu düşünmeden edemiyorum bilmiyorum kafam cok karısık dua edın nolur kızlar

çok geçmiş olsun canım bol bol dua et ayetel kursıyı oku 41 defa suy iç canım buarada kedi çarptı demişssin ben anlamadım orayı nasıl yanı:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…