- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...
Yaaa canım çok geçmiş olsun nasıl oldu birden kanama :26:
Çok dikkat et kendine bizide haberdar et arada üzülme dualarımız seninle
geçmiş olsun canım benım kanamam olmadığı halde nerdeyse sürekli yatıyorum sende yat dinlen gecicek inş.
kuzum geçmiş olsun dikkat et yorma kendini. bol su iç olur mu?
Canım benim çok üzüldüm,çok geçmiş olsun,son olsun,bişey olmanış şükür,aynısını abimin eşi de atlattı,bebiş 2 aylık şimdi,geçicek bu günler inşallah sağlıkla..
pınar0 canım dikkat et kendine dinlen bol bol stres yapma sakın... Allahın izniyle hiçbirşey olmaz gönlünü ferah tut
benim 4 haftalık 2300 dü canım
canım benim aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle kucağına alırsın yavrunu bol bol dua et...
değilsindir canım bence olumlu düşün doktora gittin mi hiç
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, kanamam şu an sadece kahverengi leke şeklinde. Dün gece ani bir korku yaşadım, kedi çarptı birden. Doktor tansiyon oynadıysaetkileyebilir dedi. Bugün sabah doktora gittim yine. Progestanın iğnesini de vurdular. Rahim içinde kanama olan bir bölge var dedi. Şu an keseye bir zararı yok, ama beslenmesini etkiler devam ederse dedi. Yatıp dinlenicem Pazartesiye kadar. Sağlıksız bir gebelikse yapacak bir şey yok zaten. Her şeyin hayırlısını versin Allah.
Kızlar kötü bir akşam geçiirdim maalesefKanamam oldu acile gittik. Doktor vajinal muayeneyle keseyi ve yolk kesesini gördü. 2 gün önce yolk kesesi görülmemişti bu biraz olsun mutlu etti bizi. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bu düşük tehtidi dedi ( Progestan verdi. Çok fazla kanamam olmadı ama çok üzgünüm şu an...
Ben Ankara da devlet hastanesinde acilde yaptrabildim.Kayit alan kisiden önce acildeki doktorlardan biriyle konus kadin doğumdan sıram yok de yaparlar inşallah canım.Devlette biraz ısrarcı olmazsan gevsek davranabiliyorlar maalesef ;(
çok şükür değerim yükselmiş
gözünaydın canım
hayırlı olsun canım ne güzel valla iyi denk gelmişınsallah allah bu bebegnı de saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah,dualarında benm ismimide gecirirsen cok sevinirim (merve)
Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...
Yeni hamisler hosgeldiniz
Bugun degerlerin 3800 u geçtiğini gördük ve doktora tekrar rica ettim ultrasondan iyice gösterdi keseceğimizikan akısı burda görülüyor dedi parlak görünen kısım da bebek olarak gelişecek dedi ağlamamak icin kendimi zor tuttum 10 gün sonra da kalp atışları icin tekrar gideceğim.Allah herkesin gönlüne gore versin.Yeni dogmus bebisler doktora teşekkür ziyaretine gelmişlerdi inşallah bizler de bebislerimizi alip el opmeye gotururuz Buarada ilk uc ay diğer bayanlardan çok farkli gibi düşünme dedi ucak seyehatine izin verdi.Kucuk bir tatille kafa dağıtmak Cok düşünmemek icin iyi olabilirmiş.Bol bol dua edelim.
Kızlaar bunlar nasıl laflar,bize endişe,negatif düşünmek yasak,9 ay boyunca kesinlikle yasak.Olmayan bişey için korku yaratmayalım,deneylemediğiniz bişey için yokken üzülmek yoook,bebişleri hep beraber büyütücezzz
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, kanamam şu an sadece kahverengi leke şeklinde. Dün gece ani bir korku yaşadım, kedi çarptı birden. Doktor tansiyon oynadıysaetkileyebilir dedi. Bugün sabah doktora gittim yine. Progestanın iğnesini de vurdular. Rahim içinde kanama olan bir bölge var dedi. Şu an keseye bir zararı yok, ama beslenmesini etkiler devam ederse dedi. Yatıp dinlenicem Pazartesiye kadar. Sağlıksız bir gebelikse yapacak bir şey yok zaten. Her şeyin hayırlısını versin Allah.
Gözün aydın canım, tecrübelerinden faydalanmak isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?