- Konu Sahibi yesil_dostu
-
çok geçmiş olsun canım bol bol dua et ayetel kursıyı oku 41 defa suy iç canım buarada kedi çarptı demişssin ben anlamadım orayı nasıl yanı:26::26:
kızlar ben daha kalp atışını duymadım ama hamilelik takmini sat göre 6 haftalıkmış anlayamadım
mrb tatlım,sat nedir senin? 6.hafta içinde görünüyorsun daha 5+ lardasın ya duyulmayabilir sıkma canını ben 5+6 da duymuştum
sat 11 temmuz benim
oyleyse 5+2 sin daha duyulmaması normal bence 6-8 hafta arası dedi dr'um.
Keseyi görürsün bence,haberdar et
Gözün aydın canım umarım bizde kesemizi görebiliriz haftaya :)
Çok çok geçmiş olsun canım dediğin gibi bebişine bi zarar gelmeyecekmiş içini ferah tut üzme kendini, Allah'ın izniyle atlatırsın bu durumu inşallah
Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap
canım cok haklısın doğru söylüyosun ama iki tane erken doğumum var yani iki bebek kaybım oyuzden bu bebek benım için çok önemli okadar korkuyorumkı ya duygularım cok tuhaf tarıf demıyorum insan bebeğinin olacağına sevinmeye korkarmı.kendimi frenliorum hersey olabılır dıye ama onu düşünmeden edemiyorum bilmiyorum kafam cok karısık dua edın nolur kızlar
devlet hastanesi acilleri kanda gebelik testi yapar mı acaba ?
arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..
gözünaydın canım.inş.kucağınada alırsın
arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..
Kızlar siz ailelerinize,çevrenize açıkladınız mı hamileliğinizi,ya biz kalp atışı duyana kadar diye kastık,2 hafta oldu anneme bile söylemedimbu hafta sonu ikinci kontrole gidicem belki yine daha erken olur duyamayız of,çok zor oluyo,çatlıycam valla,siz naptınız ? Söylediyseniz nasıl söylediniz?
Kızlar siz ailelerinize,çevrenize açıkladınız mı hamileliğinizi,ya biz kalp atışı duyana kadar diye kastık,2 hafta oldu anneme bile söylemedimbu hafta sonu ikinci kontrole gidicem belki yine daha erken olur duyamayız of,çok zor oluyo,çatlıycam valla,siz naptınız ? Söylediyseniz nasıl söylediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?