2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

çok geçmiş olsun canım bol bol dua et ayetel kursıyı oku 41 defa suy iç canım buarada kedi çarptı demişssin ben anlamadım orayı nasıl yanı:26::26:

Sağol canımm, kediler kaçışıyordu yolda. 1 tanesi bana çarptı birden. Çok korktum aniden olunca tabii.. Sıçradım.. Doktor, o sırada tansiyonun oynadıysa etkileyebilir dedi.. Her şeyin hayırlısı canım, bebişim sağlıklıysa zaten sıkı sıkı tutunur bana..

Keseyi görürsün bence,haberdar et

Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap

4+5te gittim doktora kesecik gozuktu ama alttan muayeneyle gozukuyor ultrasonda gozukmuyor

selam kızlar bende 7 ağustosta hamiş olduğumu öğrendim hatta beta hcg baya bi yüksekmiş doktor tek kese ama ikiz gebelik olabilir dedi 15 gün sonra tekrar gidicem dr. buarada beta hcg 2874,32 çıktı fikri olan varmıııı

Çok üzüldüm,neler atlatmışsın,son olsun.Hamileler ne düşünürse o oluyo,enerjimiz yükseliyo heralde bilmiyorum,en ufak üzüntü,stres bebişe geçiyo,pollyanna olucaz bisüre işte,,o olursa bu olursalar yook,olmayana üzülmek bebişi üzer,olursa zaten üzülücez ee niye olmadan üzülelim,olmayan şeyi hayal etmek saniyesinde vücudumuza dağılır,virüs gibi yayılır,elimiz ayağımız titrer,kalp atışı hızlanır,film izler gibi yaşarız,kendimize yapıcağımız en büyük kötülük budur,hele ki bebişe..ne zaman böyle bişey düşünüyoruz anında müdahele edin,odağını değiştir hayatını değiştir en sevdiğim laflardandır,başka bir cümle kurun içinizden,mesela herşey güzel olacak diyin,meleklerim/Allah'ım düşüncelerimi değiştir,bizi koruyun lütfen diyin.anında virüsü yayılmadan uzaklaştırmış olursunuz.ben de sık sık yapıyorum,anne adayıyız,endişelenmek doğamızda var,aksi imansız,ama en azından güzel cümleler bebişe de bize de iyi gelir,kalp çarpıntısından iyidir,bir de zaten hormonlarımız oynuyor,herşeye gözlerimiz dolabiliyor,e bari bunları yapıp mutlu olalım.Bir kere deneyince,o çarpıntılarla arasındaki farkı yaşayınca insan ben kendime ve bebişe bu zehri niye aşılayayım diye devam ediyo.burda topluca kötü ihtimalleri yazıp,karın ağrısını anında yayabiliriz,ne gerek var boşverin

unutmayın kızlaar düşüncelerimizi değiştiriyoruz hep beraber, herşey güzel olacak sloganımız bundan sonra,gerçekleşmedikçe o olursa bu olursalar yook,gerçekleşirse zaten yapıcak bişey yok,mutluyuz, tadını çıkaralım,

Günaydın hamişler

Dün gece uyurken bir anda uyandım. Uyanmama sebep olan bişeyse kalbim sanki karnımda atıyordu güm güm nasıl şiddetli anlatamam. Sanki karnımın heryeri ayrı ayrı seyriyor gibiydi. Bebeğin kalbi artık atmaya başladı fakat bu şekilde duyulması imkansızdır herhalde. İlk defa böyle bişey yaşadım psikolojik birşeydir herhalde anlam veremedim...

kızlar benimde bugün bir gün gecikmiş oldum 3 tane test yaptım biri net çıktı biri boş diğeri ise silik çizgi aklım karışık bekliyorum....

arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..

gözünaydın canım.inş.kucağınada alırsın

Gözün aydın canım hamilesin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Günaydın herkesee,

Ben daha önce bahsettiğim kafeinsiz kahveyi aldım Tchibo'dan tavsiye ederim kızlar,tadı çok güzel.Sütü pet su şisesine doldurdum,içine bu kahveden atıyorum,bir de o hergün almamız gereken keçiboynuzu pekmezinden de koydum,şeker tadı veriyor hem.Süper oldu,hergün zaten içimiz dışımız süt,yoğurt olucak,bari arada değişik içeriz,tavsiye ederim

Kızlar siz ailelerinize,çevrenize açıkladınız mı hamileliğinizi,ya biz kalp atışı duyana kadar diye kastık,2 hafta oldu anneme bile söylemedimbu hafta sonu ikinci kontrole gidicem belki yine daha erken olur duyamayız of,çok zor oluyo,çatlıycam valla,siz naptınız ? Söylediyseniz nasıl söylediniz?

biz söyledik biliyorlar.sende söyle boşver kasma kendini.ben 6 yıllık evliyim herkes bekliyo mecbur söyledim :)

merhaba arkadaşlar forumu hep takip ediyordum fakat hiç yazamıyordum. cumartesi günü idrar testi yaptım bende pozitif çıktı :) çok mutlu oldum bugünde kan tahlili yaptırdım 14:30 da çıkacak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum ne çıkacağını geçmiyor vakit sanki

Ben kan testi sonucunu öğrenir öğrenmez hemen söyledim duramamki zaten
Arkadaş çevremize ilk doktor kontrolünden sonra söyleyecektik ama yine duramadık öğrendikten 2 gün sonrada onlara söyledik
Biz iyi niyetimizle söylüyoruz mutluluğumuzu paylaşıyoruz Allah nazarlardan korusun

Annem ve ablama daha önce hamileyim şakası yaptığımdan inandırmakta biraz zorlandım
Kayınvalideme haberi verdiğimizde uyuyordu, kendisine sana geliyoruz akşama misafirde var yanımızda bu sefer dedik uyku sersemliğinden misafir kim dedi anlamadı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…