- 23 Mart 2009
- 1.480
- 640
- 723
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
merhaba arkadaşlar forumu hep takip ediyordum fakat hiç yazamıyordum. cumartesi günü idrar testi yaptım bende pozitif çıktı :) çok mutlu oldum bugünde kan tahlili yaptırdım 14:30 da çıkacak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum ne çıkacağını geçmiyor vakit sanki
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, kanamam şu an sadece kahverengi leke şeklinde. Dün gece ani bir korku yaşadım, kedi çarptı birden. Doktor tansiyon oynadıysaetkileyebilir dedi. Bugün sabah doktora gittim yine. Progestanın iğnesini de vurdular. Rahim içinde kanama olan bir bölge var dedi. Şu an keseye bir zararı yok, ama beslenmesini etkiler devam ederse dedi. Yatıp dinlenicem Pazartesiye kadar. Sağlıksız bir gebelikse yapacak bir şey yok zaten. Her şeyin hayırlısını versin Allah.
Hoşşşgeldinnn canım :) bu arada bende senin gibi 3 aylık evliyim ve hamile olduğumu öğrendim ALLAHın izni ile kucağımıza alırız bebıslerımızı sag sağlım
Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, kanamam şu an sadece kahverengi leke şeklinde. Dün gece ani bir korku yaşadım, kedi çarptı birden. Doktor tansiyon oynadıysaetkileyebilir dedi. Bugün sabah doktora gittim yine. Progestanın iğnesini de vurdular. Rahim içinde kanama olan bir bölge var dedi. Şu an keseye bir zararı yok, ama beslenmesini etkiler devam ederse dedi. Yatıp dinlenicem Pazartesiye kadar. Sağlıksız bir gebelikse yapacak bir şey yok zaten. Her şeyin hayırlısını versin Allah.
Pınar'cım nasıl oldun? Herşey yolundadır inşallah..
mrb pınar çok çok geçmiş olsun...umarım şuan iyisinizdir ikinizde..şuan durumun nasıl?allaha emanet olun..
Kızlar teşekkürler :) iyi ki varsınız hepiniz :)) Stresli bir hafta sonundan sonra bugün güzel haberler aldım.. 2 gündür kanamam yok.. Doktor bugün vajinal ultrsanla muayene etti. O bölgenin tamamen temizlendiğini, rahimde hiç kanama görmediğini söyledi.. Bir sorun yok yani, gelişimimiz de gayet iyiymiş :)) Ama progesteron içmeye devam edicem.. İşte böyle kızlar,,mutluyumm :))
Kızlar teşekkürler :) iyi ki varsınız hepiniz :)) Stresli bir hafta sonundan sonra bugün güzel haberler aldım.. 2 gündür kanamam yok.. Doktor bugün vajinal ultrsanla muayene etti. O bölgenin tamamen temizlendiğini, rahimde hiç kanama görmediğini söyledi.. Bir sorun yok yani, gelişimimiz de gayet iyiymiş :)) Ama progesteron içmeye devam edicem.. İşte böyle kızlar,,mutluyumm :))
mrhba kızlar...evın ıcınde markette ogurerek dolasıyorum....ama hıç yakınmıyorum cok sukur......
benimde canım çekmiyor sevdiğim abur cuburları falan,ilginçMiden çabuk düzelir inşallah
Canım cok geçmiş olsun ALLAH hepimize sağlıkla bebışler nasıp etsin inşallah ... Dinlen bol bol herşey bebişlerimiz için.
kuzum geçmiş olsun dikkat et yorma kendini. bol su iç olur mu?
geçmiş olsun canım benım kanamam olmadığı halde nerdeyse sürekli yatıyorum sende yat dinlen gecicek inş.
birisi hamileyim dediginde sanki kendim hamile kalmis gibi cok seviniyorum...yada bebisiyle ilgili bise duydugumda olumsuz yonden bu seferde cok uzuluyorum..inan ki durumunuza cani gonulden cok sevindim..cok gecmis olsun canim..allah bebislerimizi korusun..
Çok sevindim canım Allah bi daha göstermesin
Oleyy çook sevindim,eşime de bahsetmiştim o da çok sevindi,biz de kalp atışına çatlıyoruz,hala anneme söylemedik,napsak diye onu konuşuyoduk sana sevindik şimdi
Benim hcg 7222 keseyi gördüğimüzde canım. Gördünüz mü sizde?Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap
Bende aynı şekilde düşünüyordum ama olmadı. Geçen yıl diyetisyen eşliğinde 13 kilo verdim 3 ayda ama bi miktar geri aldım. Ki o zamanlar bebek düşüncemiz bile yoktu. Bebek düşüncesine girince zayıflayayım öyle hamile kalayım diyordum ama nefsime yenik düştüm
Şimdi hamile olduğumu öğrenince başka bir diyetisyenden pazartesi günü için randevu aldım kendisi komşumda oluyor umarım bu sefer diyetten bıkmam ve hamileliği minimum kilo ile bitiririm :18:
kızlar ben daha kalp atışını duymadım ama hamilelik takmini sat göre 6 haftalıkmış anlayamadım
Yeni hamisler hosgeldiniz
Bugun degerlerin 3800 u geçtiğini gördük ve doktora tekrar rica ettim ultrasondan iyice gösterdi keseceğimizikan akısı burda görülüyor dedi parlak görünen kısım da bebek olarak gelişecek dedi ağlamamak icin kendimi zor tuttum 10 gün sonra da kalp atışları icin tekrar gideceğim.Allah herkesin gönlüne gore versin.Yeni dogmus bebisler doktora teşekkür ziyaretine gelmişlerdi inşallah bizler de bebislerimizi alip el opmeye gotururuz Buarada ilk uc ay diğer bayanlardan çok farkli gibi düşünme dedi ucak seyehatine izin verdi.Kucuk bir tatille kafa dağıtmak Cok düşünmemek icin iyi olabilirmiş.Bol bol dua edelim.
gözün aydın şeker darısı kalp atışlarına. valla tatili biz de düşünüyoruz okul açılmadan maraton başlamadan süper olur hem bebeğe hem bana :)
Kizlar hamilelik takvimini nasil yapacagım?
Günaydın hamişler
Dün gece uyurken bir anda uyandım. Uyanmama sebep olan bişeyse kalbim sanki karnımda atıyordu güm güm nasıl şiddetli anlatamam. Sanki karnımın heryeri ayrı ayrı seyriyor gibiydi. Bebeğin kalbi artık atmaya başladı fakat bu şekilde duyulması imkansızdır herhalde. İlk defa böyle bişey yaşadım psikolojik birşeydir herhalde anlam veremedim...
Kızlar siz ailelerinize,çevrenize açıkladınız mı hamileliğinizi,ya biz kalp atışı duyana kadar diye kastık,2 hafta oldu anneme bile söylemedimbu hafta sonu ikinci kontrole gidicem belki yine daha erken olur duyamayız of,çok zor oluyo,çatlıycam valla,siz naptınız ? Söylediyseniz nasıl söylediniz?
benimde canım çekmiyor sevdiğim abur cuburları falan,ilginçMiden çabuk düzelir inşallah
mrhba kızlar...evın ıcınde markette ogurerek dolasıyorum....ama hıç yakınmıyorum cok sukur ......
Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...
selam kızlar bende 7 ağustosta hamiş olduğumu öğrendim hatta beta hcg baya bi yüksekmiş doktor tek kese ama ikiz gebelik olabilir dedi 15 gün sonra tekrar gidicem dr. buarada beta hcg 2874,32 çıktı fikri olan varmıııı
kızlar benimde bugün bir gün gecikmiş oldum 3 tane test yaptım biri net çıktı biri boş diğeri ise silik çizgi aklım karışık bekliyorum....
arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..
merhaba arkadaşlar forumu hep takip ediyordum fakat hiç yazamıyordum. cumartesi günü idrar testi yaptım bende pozitif çıktı :) çok mutlu oldum bugünde kan tahlili yaptırdım 14:30 da çıkacak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum ne çıkacağını geçmiyor vakit sanki
kızlar bende hamileymişim ama daha cok küçük 2 haftalık...
kızlar iyi akşamlar
ben de çatlatma iğnesinden sonraki 11.günümdeyim bugün.9.gün tahlil yaptırmıştım 3,57 çıkmıştı.idrar testinde silik çizgi de gördüm ama iğnenin etkisidir diye takmadım.bugün idrar testi yapim dedim sabahki test tek çizgiydi.akşam yapim dedim test bozuk çıktıbundan sonra idrarda çift çizgiyi görene kadar kan testine gitmicem.zaten tuttuysa tahminim yarın itibariyle görülür artık.
bu arada cetvelimi uğur getirir belki diye yapmıştım geçen hafta.umarım uğurlu gelir ve ben de ağustos ayında anneliğe ilk adımı atarım
kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:
kızlar günaydın. ben adet olacak gibi sancı yaşıyorum soğul soğuk terliyorum tedirgin oldum yoksaadeğil miyim yalancı gebelik mi yaşadım
canım cok haklısın doğru söylüyosun ama iki tane erken doğumum var yani iki bebek kaybım oyuzden bu bebek benım için çok önemli okadar korkuyorumkı ya duygularım cok tuhaf tarıf demıyorum insan bebeğinin olacağına sevinmeye korkarmı.kendimi frenliorum hersey olabılır dıye ama onu düşünmeden edemiyorum bilmiyorum kafam cok karısık dua edın nolur kızlar
teşekkür ediyorum canım bi önceki hamilelğim 3,5 aylıkken sonlandı kalbi durdu umarım bu sefer yüzümz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?