2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Hayırlı olsuun

Pınar'cım nasıl oldun? Herşey yolundadır inşallah..

mrb pınar çok çok geçmiş olsun...umarım şuan iyisinizdir ikinizde..şuan durumun nasıl?allaha emanet olun..

Pınar'cım nasıl oldun? Herşey yolundadır inşallah..

mrb pınar çok çok geçmiş olsun...umarım şuan iyisinizdir ikinizde..şuan durumun nasıl?allaha emanet olun..

Kızlar teşekkürler :) iyi ki varsınız hepiniz :)) Stresli bir hafta sonundan sonra bugün güzel haberler aldım.. 2 gündür kanamam yok.. Doktor bugün vajinal ultrsanla muayene etti. O bölgenin tamamen temizlendiğini, rahimde hiç kanama görmediğini söyledi.. Bir sorun yok yani, gelişimimiz de gayet iyiymiş :)) Ama progesteron içmeye devam edicem.. İşte böyle kızlar,,mutluyumm :))

Son düzenleme:

Çok sevindim canım Allah bi daha göstermesin

Oleyy çook sevindim,eşime de bahsetmiştim o da çok sevindi,biz de kalp atışına çatlıyoruz,hala anneme söylemedik,napsak diye onu konuşuyoduk sana sevindik şimdi

Son düzenleme:

birisi hamileyim dediginde sanki kendim hamile kalmis gibi cok seviniyorum...yada bebisiyle ilgili bise duydugumda olumsuz yonden bu seferde cok uzuluyorum..inan ki durumunuza cani gonulden cok sevindim..cok gecmis olsun canim..allah bebislerimizi korusun..

Canım cok geçmiş olsun ALLAH hepimize sağlıkla bebışler nasıp etsin inşallah ... Dinlen bol bol herşey bebişlerimiz için.

kuzum geçmiş olsun dikkat et yorma kendini. bol su iç olur mu?

geçmiş olsun canım benım kanamam olmadığı halde nerdeyse sürekli yatıyorum sende yat dinlen gecicek inş.

Çok sevindim canım Allah bi daha göstermesin

Oleyy çook sevindim,eşime de bahsetmiştim o da çok sevindi,biz de kalp atışına çatlıyoruz,hala anneme söylemedik,napsak diye onu konuşuyoduk sana sevindik şimdi

Çok sağolunn Çok destek oldunuz bana, öpüyorum sizi hamişlerrr

Allah sağlıkla bebişlerimizi bize bağışlasın kızlar..

simca bu kadar dayandınız birkaç gün daha dayanın bari, şunun şurasında ne kaldı bebişlerimizin kalp atışlarını duymaya :))

Son düzenleme:
Kizlar 5 haftalık hamileden hcg degerleriniz nasıldı ve keseyi görebilen var mı? Biraz stres yaptım ;( Lutfen cevap
Benim hcg 7222 keseyi gördüğimüzde canım. Gördünüz mü sizde?

Ben de öyle olsun istiyorum ama öğrendiğimden beri 3 kilo aldım bile.

Sonra şöyle düşündüm. O gün yediğimi şeylere geri dönüp bakınca karnım doymuş ama çoğu bebeğim için faydalı değil. Sanki boş yere yemişim gibi. Onun yerime faydalı şeyler yiyebilirdim dedim kendi kedime, Sanki bebişime haksızlık ediyormuşum gibi geldi. Boş şeylerle karnımı doldurmamamaya karar verdim artık :) öyle de yapıyorum Mesela karbonhidratın, şekerin çok faydası yok. O zaman yemeğe de gerek yok, onun yerine faydalı şeyler girsin göbişime

kızlar ben daha kalp atışını duymadım ama hamilelik takmini sat göre 6 haftalıkmış anlayamadım

Kalp atışları için çok çok erken dedi doktor. En erken 6+4 te duyarız dedi. Az sabır daha canımm

Gözün aydınnn

gözün aydın şeker darısı kalp atışlarına. valla tatili biz de düşünüyoruz okul açılmadan maraton başlamadan süper olur hem bebeğe hem bana :)

Şimdiden iyi tatiller diyeyim kızlar, bol bol enerji depolayın. Sonra çookk lazım olacak :)

Kizlar hamilelik takvimini nasil yapacagım?

Canım mesaj bölümünün altında hamilelik takvimi diye yazıyor,ordan yapabilirsin yönlendiriyor seni.

Canım bu sabah bire bir aynısını ben yaşadım, öyle bir hisle uyandım ki sanki kalbim alttan çıkacakmış gibi atıyordu Kalp atışlarını heyecanla bekliyoruz ya rüyalarımıza bile giriyor artık :))

Biz dayanamadık öğrenir öğrenmez nöbetçi eczaneden emzik aldık Sevdikleimize ev ziyareti yapıp emziği göstererek paylaştık. Sonraa tahmin ettiğin gibi duygusal anlarrr

benimde canım çekmiyor sevdiğim abur cuburları falan,ilginç Miden çabuk düzelir inşallah

Aman çekmesin, topik oluruz yoksaaa

mrhba kızlar...evın ıcınde markette ogurerek dolasıyorum....ama hıç yakınmıyorum cok sukur ......

:)) Ben de geçen çok kasık ağrım olunca off dedim, sonra allahhım demedim, demedim . Olsun tabi diye söylendim. SOnra çok güldüm kendi kendime :))

Son düzenleme:
Ben aranıza yeni katıldım. Epeydir burayı takip ediyorum şimdi yazma cesareti buldum :)
Bende 1 ağustosta anne olacağımı öğrendimve çok mutluyum...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etin inşaaaahh...

kızlar benimde bugün bir gün gecikmiş oldum 3 tane test yaptım biri net çıktı biri boş diğeri ise silik çizgi aklım karışık bekliyorum....

kızlar bende hamileymişim ama daha cok küçük 2 haftalık...

Hayırlı uğurlu olsun hamişler Allah sağlıkla bebişlerimizi kuacağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Artık siz de yaşadığınızı gelişmeleri burdan paylaşırsınız ne güzel :))

Güzel haberlerini bekliyoruzzz

kızlar nasılsınız bugün doktora gittik ve minik keseciğimizi gördük doktor 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlerını dinlyelim dedi şimdi içimi bi korku aldı ya kalb atmassa:18::18::18::18:

kızlar günaydın. ben adet olacak gibi sancı yaşıyorum soğul soğuk terliyorum tedirgin oldum yoksaa değil miyim yalancı gebelik mi yaşadım

teşekkür ediyorum canım bi önceki hamilelğim 3,5 aylıkken sonlandı kalbi durdu umarım bu sefer yüzümz güler

Kızlar sizi çok iyi anlıyorum, cumaya kadar benim de aynen böyle kafamda bir sürü soru işareti vardı. Sonra bu olayı yaşayınca düşündüm zaten bebeğim sağlıklıysa bana sıkı sıkı tutunur. Sağlıksızsa da o zaman Allahın takdiri. Ama o zaman üzülürüm dedim. Şimdi üzülmemin, bebeğime köyü enerji göndermemin sadece bebeğime zararı var. Silip atın şu olumsuz düşünceleri kafanızdan. İolumlu düşünün. Pozitif enerjii... Zaten olumsuz bir şey olursa o zaman üzüntümüzü yaşarız. Ama Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.. Kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruz ve sebat edip bekliyoruz.. Sabırla, kötü düşünceleri aklımızdan kovalayarakk... Sevgiyleee

Kizlar Beni de araniza alinnn...
Dun oglen ogrendim gebeymisim..
5 agustosta catlatma ignesi olmustum.
Onunla gebe kaldim.
Sat : 25 temmuz..
Bhcg : 54,5 :)
Dr cok yeni dedi.
28 agustosta gel dedi..
Kizlar nolur deyin, Benimki kac gunluk :)
Herkes kac haftalik dio, Ben ne diorummm :)
Keseyi gormek ve kalp atisini duymak icin kaçıncıi haftayi beklediniz ?

dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…