- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Kizlar Beni de araniza alinnn...
Dun oglen ogrendim gebeymisim..
5 agustosta catlatma ignesi olmustum.
Onunla gebe kaldim.
Sat : 25 temmuz..
Bhcg : 54,5 :)
Dr cok yeni dedi.
28 agustosta gel dedi..
Kizlar nolur deyin, Benimki kac gunluk :)
Herkes kac haftalik dio, Ben ne diorummm :)
Keseyi gormek ve kalp atisini duymak icin kaçıncıi haftayi beklediniz ?
Canım gözün aydın :) 4 Ağustosta öğrendiğimde değerim böyleydi benim de 13-14 gün sonra keseyi gördük.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..Kizlar Beni de araniza alinnn...
Onunla gebe kaldim.
Dr cok yeni dedi.
28 agustosta gel dedi..
Canım dikkat et kendine, şimdi nasılsın?dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu
Merhaba kızlar ben de aranıza katıldım dün yaptığım idrar testi sonucu hamile olduğumu öğrendim bir iki gün içinde doktora gidicemkan tahlili yaptırmadım hiç bakalım süreç nasıl devam edecek acemilik de zormuş
Allah sağlıklı bebekler nasip eder inşallah bir de bebeğinizin gelişim takvimini nasıl ekliyorsunuz yardımcı olur musunuz?
dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu
Kizlar Beni de araniza alinnn...
Onunla gebe kaldim.
Dr cok yeni dedi.
28 agustosta gel dedi..
Merhaba kızlar ben de aranıza katıldım dün yaptığım idrar testi sonucu hamile olduğumu öğrendim bir iki gün içinde doktora gidicemkan tahlili yaptırmadım hiç bakalım süreç nasıl devam edecek acemilik de zormuş
Allah sağlıklı bebekler nasip eder inşallah bir de bebeğinizin gelişim takvimini nasıl ekliyorsunuz yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldinizz,gözünüzaydıınMerhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı
Gözünaydıın25 Temmuz'dan itibsaren sayılıyor gebelik haftası,başlangıç son adetinin ilk günü,doktor da söyliycek sana,ayın dolmak üzere yani,hayırlı olsuun
Hoşgeldinizz,gözünüzaydıın
Sağol güzelim. Benim SAT 12 Temmuzdu. Neredeyse 1 buçuk aylık hamilemi sayılcam şimdi ben. Ama yumurta çatlaması 1 ağustosdaydı. Döllenme o zaman olmuş olmalı:44:
Canım gözün aydın :) 4 Ağustosta öğrendiğimde değerim böyleydi benim de 13-14 gün sonra keseyi gördük.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
Canım dikkat et kendine, şimdi nasılsın?
Canım gözün aydıınn :)) aramıza hoşgeldin :)) mesajın alt bölümünde hamilelik takvimi linki var, orayı tıklayınca yönlendiriyor seni.. Takılırsan yardım için burdayım)
tşk ederim cnm hoşbulduk takvim linkine tıkladım ama günlüğü ekleyemiyorum:26::26:
Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı
Gözünüz aydıınnn taze hamişler, hoşgeldiniz :))şükür Allahıma meleğimin kardeşi benimle
Simca'ya aynen katlıyorum :) umarım bu defa olur canımtşk ederim cnm hoşbulduk takvim linkine tıkladım ama günlüğü ekleyemiyorum:26::26:
kızlaarrrr sabah hastaneye gittimm vee kalp atışlarını gördüümm yaaa ay çok kötü aoldum var yaa heyecandan sanki bayılacaktıımmm
ekran da gösterdi doktor; 2 kapakçık var pıt pıt diye atıyor ama nasıl sevindim yaaa rabbime şükürler olsun inş sağlıkla ve hayırla kucağımıza da almamızı nasip etsiinn inşşş
doktor hiçbir sorun yok kese de büyümüş fln dedi gayet sağlıklı diyo, biraz dikkat et ev işlerine çok ağırlık verme, 1 ay daha bulantın olucaktır tuzlu kraker ya da yoğurt da olabilir dedi. ama soğuk yoğurt çok yeme üşütmesin bünyeyi dedi.
tahmini doğum tarihi 14 Nisanmış
darısı herkesin başına inş canlarıımmmm
midem bulanıyo yaaaiçim dışıma çıktı ölüyoum resmen kızlar siz n alemdesiniz
geçmiş olsun
Gözünaydıın25 Temmuz'dan itibsaren sayılıyor gebelik haftası,başlangıç son adetinin ilk günü,doktor da söyliycek sana,ayın dolmak üzere yani,hayırlı olsuun
Hoşgeldinizz,gözünüzaydıın
inş sende yarın görüp duyarsın canım benim yaaaaayy çok sevindim,süperrr,ben de çatlıycam o an için,yarın testlerim için de randevum var,inşallah orda müjde alırım,gözünaydın,sağlıkla büyüsün annesi
Canim dr catlatma ignemi 5 ağustosta yapti ve biz 6 agustosta birlikte olmaya başladık ve 15 gun boyunca gun asiri dewam etti.dr böyle tavsiye etti.15.gün yani dun de gebelik çıktı kanda.nasil bir ayım dolmak üzere oluyor?döllenme olalı en fazla 1 hafta oldu belki de... ????Ayy cok cahilim bu konularda kızlar :)
işte döllenme değil,adetin sayılıyo gebelik başlangıcı,doktorlar öyle diyo,ama sen yine sorarsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?