2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

gözün aydın şekerim. kese görülmesi için bhcg en az 1500 olmalı ben adet gecikmesinden 5 gün sonra gördüm. keseden 2 hafta sonrada kalp atışı. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar ben de aranıza katıldım dün yaptığım idrar testi sonucu hamile olduğumu öğrendim bir iki gün içinde doktora gidicemkan tahlili yaptırmadım hiç bakalım süreç nasıl devam edecek acemilik de zormuş
Allah sağlıklı bebekler nasip eder inşallah bir de bebeğinizin gelişim takvimini nasıl ekliyorsunuz yardımcı olur musunuz?

Canım gözün aydın :) 4 Ağustosta öğrendiğimde değerim böyleydi benim de 13-14 gün sonra keseyi gördük.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu
Canım dikkat et kendine, şimdi nasılsın?

Canım gözün aydıınn :)) aramıza hoşgeldin :)) mesajın alt bölümünde hamilelik takvimi linki var, orayı tıklayınca yönlendiriyor seni.. Takılırsan yardım için burdayım )

Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı

dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu

geçmiş olsun

Gözünaydıın 25 Temmuz'dan itibsaren sayılıyor gebelik haftası,başlangıç son adetinin ilk günü,doktor da söyliycek sana,ayın dolmak üzere yani,hayırlı olsuun

Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı
Hoşgeldinizz,gözünüzaydıın

Sağol güzelim. Benim SAT 12 Temmuzdu. Neredeyse 1 buçuk aylık hamilemi sayılcam şimdi ben. Ama yumurta çatlaması 1 ağustosdaydı. Döllenme o zaman olmuş olmalı:44:

Sağol güzelim. Benim SAT 12 Temmuzdu. Neredeyse 1 buçuk aylık hamilemi sayılcam şimdi ben. Ama yumurta çatlaması 1 ağustosdaydı. Döllenme o zaman olmuş olmalı:44:

Benim de 12'ydi SAT, 24'ünde de yumurtladım..bilemedim iğneye göre nasıl oluyo,doktor ne diycek bakalım

tşk ederim cnm hoşbulduk takvim linkine tıkladım ama günlüğü ekleyemiyorum:26::26:

tşk ederim cnm hoşbulduk takvim linkine tıkladım ama günlüğü ekleyemiyorum:26::26:

Canım hoşgeldin tekrar,

yukarda sağ üstte kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle bölümüne gir,orda bebeğinizin muhtemel doğum tarihini soruyor.Tarihi aralarına tek çizgi koyarak 18-04-2013 gibi yaz,kaydet.Bu kadar..Tarihini nette otomatik hesaplayıcılardan da bulabilirsin son adetine göre...

şükür Allahıma meleğimin kardeşi benimle
Gözünüz aydıınnn taze hamişler, hoşgeldiniz :))
Simca'ya aynen katlıyorum :) umarım bu defa olur canım

Son düzenleme:
kızlaarrrr sabah hastaneye gittimm vee kalp atışlarını gördüümm yaaa ay çok kötü aoldum var yaa heyecandan sanki bayılacaktıımmm
ekran da gösterdi doktor; 2 kapakçık var pıt pıt diye atıyor ama nasıl sevindim yaaa rabbime şükürler olsun inş sağlıkla ve hayırla kucağımıza da almamızı nasip etsiinn inşşş

doktor hiçbir sorun yok kese de büyümüş fln dedi gayet sağlıklı diyo, biraz dikkat et ev işlerine çok ağırlık verme, 1 ay daha bulantın olucaktır tuzlu kraker ya da yoğurt da olabilir dedi. ama soğuk yoğurt çok yeme üşütmesin bünyeyi dedi.
tahmini doğum tarihi 14 Nisanmış

darısı herkesin başına inş canlarıımmmm

ayy çok sevindim,süperrr,ben de çatlıycam o an için,yarın testlerim için de randevum var,inşallah orda müjde alırım,gözünaydın,sağlıkla büyüsün annesi

ben de bu aralar duygu değişimlerindeyim kızlar,aynı anda sinirden çığlık atasım var,sonra da ağlayasım

eşime çemkiriyorum istemeden,valla çok sinirliyim nolcak böyle bilmem of :18:

Son düzenleme:

Canim dr catlatma ignemi 5 ağustosta yapti ve biz 6 agustosta birlikte olmaya başladık ve 15 gun boyunca gun asiri dewam etti.dr böyle tavsiye etti.15.gün yani dun de gebelik çıktı kanda.nasil bir ayım dolmak üzere oluyor?döllenme olalı en fazla 1 hafta oldu belki de... ????Ayy cok cahilim bu konularda kızlar :)

işte döllenme değil,adetin sayılıyo gebelik başlangıcı,doktorlar öyle diyo,ama sen yine sorarsın zaten

işte döllenme değil,adetin sayılıyo gebelik başlangıcı,doktorlar öyle diyo,ama sen yine sorarsın zaten

Yani tahmin ettigimden daha uzun süredir gebeyim dr lara göre :)
Ay o zaman 28 ağustosta keseyi görme ihtimali var mi dr un vajinal ultrasonla ?
28 ağustosa gel dedi ama şunu şunu yapcam demedi
Nolur cewap yaz cnm..Allah Razi olsun simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…