2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canım benim yumurtlamam ile seninki arasında 13 gün var,ben keseyi 15 Ağustos'ta gördüm,15+13:28 yapar,yani senin muayene günün.Doktorlar ilk muayenede keseye bakıyor diye biliyorum,uzman da değilim tabi ama görme ihtimalin var. Hadi inşallah.

Ayyy maşallahh benide heyecanlandırdın şimdi

midem bulanıyo yaaaiçim dışıma çıktı ölüyoum resmen kızlar siz n alemdesiniz
Benim hiç bulantım yok :26:
ben de bu aralar duygu değişimlerindeyim kızlar,aynı anda sinirden çığlık atasım var,sonra da ağlayasım

eşime çemkiriyorum istemeden,valla çok sinirliyim nolcak böyle bilmem of :18:

Ben de sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum aniden eşime bağırırken buluyorum kendimi Bir de çok şanssız geçiriyorum galiba bu dönemi özel hastaneye gidiyorum dolu diye bakmıyolar devlete gidiyorum randevu aldığım doktor gelmiyor buraya yeni taşındık aile hekimleri bile kabul etmiyor beni Ben sinirlenmiyim ağlamıyımda napıyım

Nerde oturuyosun,o ne şansızlık olmuş öyle ya doktor-hastane tavsiyeleriniz forumundan bak istersen

Nerde oturuyosun,o ne şansızlık olmuş öyle ya doktor-hastane tavsiyeleriniz forumundan bak istersen
Bu şansızlığım bebeğime bulaşacak diye ödüm kopuyor Kötü olanda Ankaradayım bir ülkenin başketinde ilgili bir doktor bulamadım Dün randevum vardı tekrar kan testi filan yapılacaktı dediğim gibi doktor gelmemiş başka doktora sıra verdiler öğleden sonraya kalıyodum sıra verdikleri doktorda bağırıp çağırıyodu hastalara dedim en iyisi özel bir hastaneye gideyim. Çok iyi bilmiyorum buraları neyse yine buldum bir özel hastane gittim doktorların hepsi doluymuş Bu sabahta 2 sokak ötemde sağlık ocağı var oraya gidiyimde en azından gebelik takibimde destek olurlar diye gittim. Bütün hekimlerin listesi doluymuş. Daha uzak başka bir yer söylediler sora sora buldum orasıda doluymuş Artık doktorun bitanesine girdim rica ettim durumu anlattım beni listenize ekleyin dedim hamile olduğumu duyunca burun kıvırdı hemşirem izinde haftaya gel onunla konuş dedi Yani ben erken gittiğimden mi bilmiyorum ama sağlık ocaklarıda bomboştu Yarın için eşim bir yerden randevu aldı iyice konuştuk bir aksilik çıkmaması adına ama bakalım

şaka gibi ya peşpeşe,sen yine de buralara bak bence,belki bişey çıkar

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...z/499196-ankara-hastane-doktor-tavsiyesi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...cin-kadin-dogum-doktor-hastane-tavsiyesi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-ankaradaki-hamileler-doktor-tavsiyeleri.html

Sağol canım Hamilelikten değil galiba bu kadar gergin olmama sebep

Merhaba kızlar
bende bugün doktora gittim 6+3 olmuş kalbi atıyordu:)
Maşallahh

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
bende bugün doktora gittim 6+3 olmuş kalbi atıyordu:)

Ne guzeellll...ben daha keseyi görmem küçük ihtimal diye endişeleniyorum.. bir de kalp atışlarını duymayı hayal edememmmm :)
Kızlar ben sürekli ağzıma bsiler atmak istiyorum.2 saatte bir midemde bulanti ve yanma gibi bsiler oluyo..ağzıma bsi atınca gecio..daha cok erken diil mi. Bunlar icin.daha sadece bir iki hafta önce oluşmuş bir döllenme neticede..psikolojik mi diicem ama yooooook ciddi midem rahatsız..sürekli yiyorum ama az yiyorum..kasik agrilarim da dewam edio..bazen regl oldum saniorum..wc ye korkarak gidiyorum..meger sadece beyaz akintiymis..ohh diorum..bu sancılar ne zaman azalacak acaba ? Insallah Rabbimin gucune gitmez bu yazdıklarım..O na şükürler olsun ki gebeyim..hem de daha 1 aylık bir tedavi ile..hamd olsun..gece sag tarafıma yatinca daha cok ağrım oluyo.sol tarafa yatinca problem yok..bi de bu gece ani hareket ettim sanirim, birden sağ tarafa sancı girdi..bağırarak uyandım..sizde de oluyor mu böyle şeyler ?????

6hafta 3günlük dr randevum pazartesi ama ben hiçbişey hissetmiyorm hala sadece durmadan acıkma var okadar inş. bi sorun yoktur.bi görseydim bebemi

6hafta 3günlük dr randevum pazartesi ama ben hiçbişey hissetmiyorm hala sadece durmadan acıkma var okadar inş. bi sorun yoktur.bi görseydim bebemi
Bende kasik ağrıları ve acikma var cnm..bir de göğüslerde hafif şişkinlik ve acı..benim de sat 25 temmuz..gunler hemen geçsin ve keseyi goreyim insallah
yarin ilk doktor kontrolum var...bakalim keseyi gorebilecekmiyiz....:26:
ne kadarlık gebesin canim ?

Kızlar ben sürekli ağzıma bsiler atmak istiyorum.2 saatte bir midemde bulanti ve yanma gibi bsiler oluyo..ağzıma bsi atınca gecio..daha cok erken diil mi. Bunlar icin.daha sadece bir iki hafta önce oluşmuş bir döllenme neticede..psikolojik mi diicem ama yooooook ciddi midem rahatsız..sürekli yiyorum ama az yiyorum..kasik agrilarim da dewam edio..bazen regl oldum saniorum..wc ye korkarak gidiyorum..meger sadece beyaz akintiymis..ohh diorum..bu sancılar ne zaman azalacak acaba ?Insallah Rabbimin gucune gitmez bu yazdıklarım..O na şükürler olsun ki gebeyim..hem de daha 1 aylık bir tedavi ile..hamd olsun..gece sag tarafıma yatinca daha cok ağrım oluyo.sol tarafa yatinca problem yok..bi de bu gece ani hareket ettim sanirim, birden sağ tarafa sancı girdi..bağırarak uyandım..sizde de oluyor mu böyle şeyler ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…