- 23 Mart 2009
- 1.480
- 640
- 723
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Yani tahmin ettigimden daha uzun süredir gebeyim dr lara göre :)
Ay o zaman 28 ağustosta keseyi görme ihtimali var mi dr un vajinal ultrasonla ?
28 ağustosa gel dedi ama şunu şunu yapcam demedi
Nolur cewap yaz cnm..Allah Razi olsun simdiden..
kızlaarrrr sabah hastaneye gittimm vee kalp atışlarını gördüümm yaaa ay çok kötü aoldum var yaa heyecandan sanki bayılacaktıımmm
ekran da gösterdi doktor; 2 kapakçık var pıt pıt diye atıyor ama nasıl sevindim yaaa rabbime şükürler olsun inş sağlıkla ve hayırla kucağımıza da almamızı nasip etsiinn inşşş
doktor hiçbir sorun yok kese de büyümüş fln dedi gayet sağlıklı diyo, biraz dikkat et ev işlerine çok ağırlık verme, 1 ay daha bulantın olucaktır tuzlu kraker ya da yoğurt da olabilir dedi. ama soğuk yoğurt çok yeme üşütmesin bünyeyi dedi.
tahmini doğum tarihi 14 Nisanmış
darısı herkesin başına inş canlarıımmmm
Benim hiç bulantım yok :26:midem bulanıyo yaaaiçim dışıma çıktı ölüyoum resmen kızlar siz n alemdesiniz
ben de bu aralar duygu değişimlerindeyim kızlar,aynı anda sinirden çığlık atasım var,sonra da ağlayasım
eşime çemkiriyorum istemeden,valla çok sinirliyim nolcak böyle bilmem of :18:
Ayyy maşallahh benide heyecanlandırdın şimdi
Benim hiç bulantım yok :26:
Ben de sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum aniden eşime bağırırken buluyorum kendimiBir de çok şanssız geçiriyorum galiba bu dönemi özel hastaneye gidiyorum dolu diye bakmıyolar devlete gidiyorum randevu aldığım doktor gelmiyor buraya yeni taşındık aile hekimleri bile kabul etmiyor beni Ben sinirlenmiyim ağlamıyımda napıyım
Bu şansızlığım bebeğime bulaşacak diye ödüm kopuyorNerde oturuyosun,o ne şansızlık olmuş öyle yadoktor-hastane tavsiyeleriniz forumundan bak istersen
Bu şansızlığım bebeğime bulaşacak diye ödüm kopuyorKötü olanda Ankaradayım bir ülkenin başketinde ilgili bir doktor bulamadım Dün randevum vardı tekrar kan testi filan yapılacaktı dediğim gibi doktor gelmemiş başka doktora sıra verdiler öğleden sonraya kalıyodum sıra verdikleri doktorda bağırıp çağırıyodu hastalara dedim en iyisi özel bir hastaneye gideyim. Çok iyi bilmiyorum buraları neyse yine buldum bir özel hastane gittim doktorların hepsi doluymuş Bu sabahta 2 sokak ötemde sağlık ocağı var oraya gidiyimde en azından gebelik takibimde destek olurlar diye gittim. Bütün hekimlerin listesi doluymuş. Daha uzak başka bir yer söylediler sora sora buldum orasıda doluymuş Artık doktorun bitanesine girdim rica ettim durumu anlattım beni listenize ekleyin dedim hamile olduğumu duyunca burun kıvırdı hemşirem izinde haftaya gel onunla konuş dedi Yani ben erken gittiğimden mi bilmiyorum ama sağlık ocaklarıda bomboştu Yarın için eşim bir yerden randevu aldı iyice konuştuk bir aksilik çıkmaması adına ama bakalım
şaka gibi ya peşpeşe,sen yine de buralara bak bence,belki bişey çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...z/499196-ankara-hastane-doktor-tavsiyesi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...cin-kadin-dogum-doktor-hastane-tavsiyesi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-ankaradaki-hamileler-doktor-tavsiyeleri.html
MaşallahhMerhaba kızlar
bende bugün doktora gittim 6+3 olmuş kalbi atıyordu:)
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu
6hafta 3günlük dr randevum pazartesi ama ben hiçbişey hissetmiyorm hala sadece durmadan acıkma var okadar inş. bi sorun yoktur.bi görseydim bebemi
Bende kasik ağrıları ve acikma var cnm..bir de göğüslerde hafif şişkinlik ve acı..benim de sat 25 temmuz..gunler hemen geçsin ve keseyi goreyim insallah6hafta 3günlük dr randevum pazartesi ama ben hiçbişey hissetmiyorm hala sadece durmadan acıkma var okadar inş. bi sorun yoktur.bi görseydim bebemi
ne kadarlık gebesin canim ?yarin ilk doktor kontrolum var...bakalim keseyi gorebilecekmiyiz....:26:
Merhaba kızlar
Ohh özlemişim sizi çok,Öpüyorumm, yarın iş var yatayım. İyi uykular hamişler...
dün akşam üşüttüm iyice annem hırka giy yukarı çık demesine rağmen yapmadım gece sancıdan kıvrandım üşüttüğüm için gaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?