- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Kizlar Beni de araniza alinnn...
Dun oglen ogrendim gebeymisim..
5 agustosta catlatma ignesi olmustum.
Onunla gebe kaldim.
Sat : 25 temmuz..
Bhcg : 54,5 :)
Dr cok yeni dedi.
28 agustosta gel dedi..
Kizlar nolur deyin, Benimki kac gunluk :)
Herkes kac haftalik dio, Ben ne diorummm :)
Keseyi gormek ve kalp atisini duymak icin kaçıncıi haftayi beklediniz ?
Merhaba kızlar ben de aranıza katıldım dün yaptığım idrar testi sonucu hamile olduğumu öğrendim bir iki gün içinde doktora gidicemkan tahlili yaptırmadım hiç bakalım süreç nasıl devam edecek acemilik de zormuş
Allah sağlıklı bebekler nasip eder inşallah bir de bebeğinizin gelişim takvimini nasıl ekliyorsunuz yardımcı olur musunuz?
Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı
midem bulanıyo yaaaiçim dışıma çıktı ölüyoum resmen kızlar siz n alemdesiniz
kızlaarrrr sabah hastaneye gittimm vee kalp atışlarını gördüümm yaaa ay çok kötü aoldum var yaa heyecandan sanki bayılacaktıımmm
ekran da gösterdi doktor; 2 kapakçık var pıt pıt diye atıyor ama nasıl sevindim yaaa rabbime şükürler olsun inş sağlıkla ve hayırla kucağımıza da almamızı nasip etsiinn inşşş
doktor hiçbir sorun yok kese de büyümüş fln dedi gayet sağlıklı diyo, biraz dikkat et ev işlerine çok ağırlık verme, 1 ay daha bulantın olucaktır tuzlu kraker ya da yoğurt da olabilir dedi. ama soğuk yoğurt çok yeme üşütmesin bünyeyi dedi.
tahmini doğum tarihi 14 Nisanmış
darısı herkesin başına inş canlarıımmmm
ben de bu aralar duygu değişimlerindeyim kızlar,aynı anda sinirden çığlık atasım var,sonra da ağlayasım
eşime çemkiriyorum istemeden,valla çok sinirliyim nolcak böyle bilmem of :18:
Merhaba kızlar
bende bugün doktora gittim 6+3 olmuş kalbi atıyordu:)
kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm
Kızlar teşekkürler :) iyi ki varsınız hepiniz :)) Stresli bir hafta sonundan sonra bugün güzel haberler aldım.. 2 gündür kanamam yok.. Doktor bugün vajinal ultrsanla muayene etti. O bölgenin tamamen temizlendiğini, rahimde hiç kanama görmediğini söyledi.. Bir sorun yok yani, gelişimimiz de gayet iyiymiş :)) Ama progesteron içmeye devam edicem.. İşte böyle kızlar,,mutluyumm :))
Canım döllenme zamanına bakmıyorlar, son adet tarihinin ilk günü bebişin 1. günü oluyor :)) Öyle hesaplanıyor..Sağol güzelim. Benim SAT 12 Temmuzdu. Neredeyse 1 buçuk aylık hamilemi sayılcam şimdi ben. Ama yumurta çatlaması 1 ağustosdaydı. Döllenme o zaman olmuş olmalı:44:
Bu şansızlığım bebeğime bulaşacak diye ödüm kopuyorKötü olanda Ankaradayım bir ülkenin başketinde ilgili bir doktor bulamadım Dün randevum vardı tekrar kan testi filan yapılacaktı dediğim gibi doktor gelmemiş başka doktora sıra verdiler öğleden sonraya kalıyodum sıra verdikleri doktorda bağırıp çağırıyodu hastalara dedim en iyisi özel bir hastaneye gideyim. Çok iyi bilmiyorum buraları neyse yine buldum bir özel hastane gittim doktorların hepsi doluymuş Bu sabahta 2 sokak ötemde sağlık ocağı var oraya gidiyimde en azından gebelik takibimde destek olurlar diye gittim. Bütün hekimlerin listesi doluymuş. Daha uzak başka bir yer söylediler sora sora buldum orasıda doluymuş Artık doktorun bitanesine girdim rica ettim durumu anlattım beni listenize ekleyin dedim hamile olduğumu duyunca burun kıvırdı hemşirem izinde haftaya gel onunla konuş dedi Yani ben erken gittiğimden mi bilmiyorum ama sağlık ocaklarıda bomboştu Yarın için eşim bir yerden randevu aldı iyice konuştuk bir aksilik çıkmaması adına ama bakalım
midem bulanıyo yaaaiçim dışıma çıktı ölüyoum resmen kızlar siz n alemdesiniz
kızlaarrrr sabah hastaneye gittimm vee kalp atışlarını gördüümm yaaa ay çok kötü aoldum var yaa heyecandan sanki bayılacaktıımmm
ekran da gösterdi doktor; 2 kapakçık var pıt pıt diye atıyor ama nasıl sevindim yaaa rabbime şükürler olsun inş sağlıkla ve hayırla kucağımıza da almamızı nasip etsiinn inşşş
doktor hiçbir sorun yok kese de büyümüş fln dedi gayet sağlıklı diyo, biraz dikkat et ev işlerine çok ağırlık verme, 1 ay daha bulantın olucaktır tuzlu kraker ya da yoğurt da olabilir dedi. ama soğuk yoğurt çok yeme üşütmesin bünyeyi dedi.
tahmini doğum tarihi 14 Nisanmış
darısı herkesin başına inş canlarıımmmm
ayy çok sevindim,süperrr,ben de çatlıycam o an için,yarın testlerim için de randevum var,inşallah orda müjde alırım,gözünaydın,sağlıkla büyüsün annesi
Benim sat 11 Temmuz keseyi 14 Ağustosta gördük, darısı başınaYani tahmin ettigimden daha uzun süredir gebeyim dr lara göre :)
Ay o zaman 28 ağustosta keseyi görme ihtimali var mi dr un vajinal ultrasonla ?
28 ağustosa gel dedi ama şunu şunu yapcam demedi
Nolur cewap yaz cnm..Allah Razi olsun simdiden..
Ne guzeellll...ben daha keseyi görmem küçük ihtimal diye endişeleniyorum.. bir de kalp atışlarını duymayı hayal edememmmm :)
Kızlar ben sürekli ağzıma bsiler atmak istiyorum.2 saatte bir midemde bulanti ve yanma gibi bsiler oluyo..ağzıma bsi atınca gecio..daha cok erken diil mi. Bunlar icin.daha sadece bir iki hafta önce oluşmuş bir döllenme neticede..psikolojik mi diicem ama yooooook ciddi midem rahatsız..sürekli yiyorum ama az yiyorum..kasik agrilarim da dewam edio..bazen regl oldum saniorum..wc ye korkarak gidiyorum..meger sadece beyaz akintiymis..ohh diorum..bu sancılar ne zaman azalacak acaba ? Insallah Rabbimin gucune gitmez bu yazdıklarım..O na şükürler olsun ki gebeyim..hem de daha 1 aylık bir tedavi ile..hamd olsun..gece sag tarafıma yatinca daha cok ağrım oluyo.sol tarafa yatinca problem yok..bi de bu gece ani hareket ettim sanirim, birden sağ tarafa sancı girdi..bağırarak uyandım..sizde de oluyor mu böyle şeyler ?????
Kasık ağrıları çok normal canım, yerleşme döneminde benim de çok ciddi sancılarım olmuştu. Ama son 1 haftadır o kadar sık ve ağrılı değil, bebişim yerini buldu artık :))Kızlar ben sürekli ağzıma bsiler atmak istiyorum.2 saatte bir midemde bulanti ve yanma gibi bsiler oluyo..ağzıma bsi atınca gecio..daha cok erken diil mi. Bunlar icin.daha sadece bir iki hafta önce oluşmuş bir döllenme neticede..psikolojik mi diicem ama yooooook ciddi midem rahatsız..sürekli yiyorum ama az yiyorum..kasik agrilarim da dewam edio..bazen regl oldum saniorum..wc ye korkarak gidiyorum..meger sadece beyaz akintiymis..ohh diorum..bu sancılar ne zaman azalacak acaba ?Insallah Rabbimin gucune gitmez bu yazdıklarım..O na şükürler olsun ki gebeyim..hem de daha 1 aylık bir tedavi ile..hamd olsun..gece sag tarafıma yatinca daha cok ağrım oluyo.sol tarafa yatinca problem yok..bi de bu gece ani hareket ettim sanirim, birden sağ tarafa sancı girdi..bağırarak uyandım..sizde de oluyor mu böyle şeyler ?????
gözünaydın canım bende cuma günü gidicem.benımde cuma günü 6+3 olcak inş.bende duyarım 2 düşüğüm oldu korkuyorum.bebişlerimize inş.bişey olmaz.
Merhaba kızlar
bende bugün doktora gittim 6+3 olmuş kalbi atıyordu:)
yarin ilk doktor kontrolum var...bakalim keseyi gorebilecekmiyiz....:26:
Bendede duygu değişimi var gündüz çok mutluyum hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum ama gece olunca bunalıma giriyorum ağlamak istiyorum
senin adına inan cok mutlu oldum, benim de biraz kanamam olmuştu ben de dün doktordan aynı güzel haberi aldım, aynen progestana devam, allah yaşatmasın bi daha
Merhabalar arkadaslar bende bir agustos annesiyim hamileliğimin 32. haftasına gelmiş olmama ragmen hala sabit bi doktorda karar kılamadım.buraya dısardan gelip evlendim cok fazla kişiyi tanımıyorum hem ankaradaki hamiş arkadaslarla sohbet etmek tanısmak arkadas olmak istiyorum. hemde doktorundan gittigi hastaneden memnun olup tavsiye etmek isteyen olursa cok sevinirim.. cok acil ...[/QUOTE]Canım döllenme zamanına bakmıyorlar, son adet tarihinin ilk günü bebişin 1. günü oluyor :)) Öyle hesaplanıyor..
Aklına kötü şeyler getirme canım, iyi tarafından bak bir de kısmetse doktora gittiğinde keseyi göreceksin, çifte mutluluk :)) Benim sat 11 Temmuz, biz gördük kesemizi Allah sana da nasip etsin görmeyi
Belirtiler başladı demek, ben böyle şeyler yaşadığımda seviniyorum resmen, bebişimden işaret diye :))
Çookk sevindiimm gözün aydın canıımm Darısı bizim başımıza inşallahh
Haberlerini alır almaz ilk iş bize yazıyorsuunnnHadi bakalım hayırlısııı
Benim sat 11 Temmuz keseyi 14 Ağustosta gördük, darısı başınaSenin sat ne zaman canım?
Kasık ağrıları çok normal canım, yerleşme döneminde benim de çok ciddi sancılarım olmuştu. Ama son 1 haftadır o kadar sık ve ağrılı değil, bebişim yerini buldu artık :))
Mide konusunda da sık sık yemeğe çalış canım..
kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm
6 temmuzdu son adt.Ama ben hala bi belirti görmüyorm gögüs ve bel agrim var sadece.senin bulantn varmış yataktan kalkmadan başina kqaker koy ye uyannca canım.bende kalbini bi duyşam minigimin dua edin arkadaşlar
kızlar daha bugün öğrendim 15 günlük gebeyim Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
kızlar daha bugün öğrendim 15 günlük gebeyim Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
Merhabalar arkadaslar bende bir agustos annesiyim hamileliğimin 32. haftasına gelmiş olmama ragmen hala sabit bi doktorda karar kılamadım.buraya dısardan gelip evlendim cok fazla kişiyi tanımıyorum hem ankaradaki hamiş arkadaslarla sohbet etmek tanısmak arkadas olmak istiyorum. hemde doktorundan gittigi hastaneden memnun olup tavsiye etmek isteyen olursa cok sevinirim.. cok acil ...[/QUOTE]Canım döllenme zamanına bakmıyorlar, son adet tarihinin ilk günü bebişin 1. günü oluyor :)) Öyle hesaplanıyor..
Aklına kötü şeyler getirme canım, iyi tarafından bak bir de kısmetse doktora gittiğinde keseyi göreceksin, çifte mutluluk :)) Benim sat 11 Temmuz, biz gördük kesemizi Allah sana da nasip etsin görmeyi
Belirtiler başladı demek, ben böyle şeyler yaşadığımda seviniyorum resmen, bebişimden işaret diye :))
Çookk sevindiimm gözün aydın canıımm Darısı bizim başımıza inşallahh
Haberlerini alır almaz ilk iş bize yazıyorsuunnnHadi bakalım hayırlısııı
Benim sat 11 Temmuz keseyi 14 Ağustosta gördük, darısı başınaSenin sat ne zaman canım?
Kasık ağrıları çok normal canım, yerleşme döneminde benim de çok ciddi sancılarım olmuştu. Ama son 1 haftadır o kadar sık ve ağrılı değil, bebişim yerini buldu artık :))
Mide konusunda da sık sık yemeğe çalış canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?