2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı

Gözünüz aydın kızlar Allah güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah hepimize sonra sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Canım gözün aydın darısı bizim başımıza
Maşallah tatlı bebişine inşallah sağlıkla büyür annesi
Bizde daha ilk kontrole gidicez yarın 6 haftalık olucaz inşallah bizde hem keseyi görürü hemde kalp atışlarını duyarız

ben de bu aralar duygu değişimlerindeyim kızlar,aynı anda sinirden çığlık atasım var,sonra da ağlayasım

eşime çemkiriyorum istemeden,valla çok sinirliyim nolcak böyle bilmem of :18:

Bendede duygu değişimi var gündüz çok mutluyum hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum ama gece olunca bunalıma giriyorum ağlamak istiyorum

kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm

Canım bana birdenbire binlere çıkacak hcg değerin demişlerdi. 1 hafta sonra yeniden yaptır demişlerdi ama 1 günde o kadar artmaz sanırım. Gönlünü ferah tut canım.

senin adına inan cok mutlu oldum, benim de biraz kanamam olmuştu ben de dün doktordan aynı güzel haberi aldım, aynen progestana devam, allah yaşatmasın bi daha

Sağol güzelim. Benim SAT 12 Temmuzdu. Neredeyse 1 buçuk aylık hamilemi sayılcam şimdi ben. Ama yumurta çatlaması 1 ağustosdaydı. Döllenme o zaman olmuş olmalı:44:
Canım döllenme zamanına bakmıyorlar, son adet tarihinin ilk günü bebişin 1. günü oluyor :)) Öyle hesaplanıyor..

Aklına kötü şeyler getirme canım, iyi tarafından bak bir de kısmetse doktora gittiğinde keseyi göreceksin, çifte mutluluk :)) Benim sat 11 Temmuz, biz gördük kesemizi Allah sana da nasip etsin görmeyi

midem bulanıyo yaaaiçim dışıma çıktı ölüyoum resmen kızlar siz n alemdesiniz

Belirtiler başladı demek, ben böyle şeyler yaşadığımda seviniyorum resmen, bebişimden işaret diye :))

Çookk sevindiimm gözün aydın canıımm Darısı bizim başımıza inşallahh

ayy çok sevindim,süperrr,ben de çatlıycam o an için,yarın testlerim için de randevum var,inşallah orda müjde alırım,gözünaydın,sağlıkla büyüsün annesi

Haberlerini alır almaz ilk iş bize yazıyorsuunnn Hadi bakalım hayırlısııı

Benim sat 11 Temmuz keseyi 14 Ağustosta gördük, darısı başına Senin sat ne zaman canım?

Kasık ağrıları çok normal canım, yerleşme döneminde benim de çok ciddi sancılarım olmuştu. Ama son 1 haftadır o kadar sık ve ağrılı değil, bebişim yerini buldu artık :))
Mide konusunda da sık sık yemeğe çalış canım..
[/QUOTE]Merhabalar arkadaslar bende bir agustos annesiyim hamileliğimin 32. haftasına gelmiş olmama ragmen hala sabit bi doktorda karar kılamadım.buraya dısardan gelip evlendim cok fazla kişiyi tanımıyorum hem ankaradaki hamiş arkadaslarla sohbet etmek tanısmak arkadas olmak istiyorum. hemde doktorundan gittigi hastaneden memnun olup tavsiye etmek isteyen olursa cok sevinirim.. cok acil ...[/QUOTE]
Canım nerde oturuyorsun?
gözünaydın canım bende cuma günü gidicem.benımde cuma günü 6+3 olcak inş.bende duyarım 2 düşüğüm oldu korkuyorum.bebişlerimize inş.bişey olmaz.
Merhaba kızlar
bende bugün doktora gittim 6+3 olmuş kalbi atıyordu:)

Ayyy gözün aydıınnn Ben de cumartesi gidicem 6+2 olacak, inşallahh darısı başımızaa

yarin ilk doktor kontrolum var...bakalim keseyi gorebilecekmiyiz....:26:

Hadi bakalımm canım güzel haberlerini bekliyoruzz 4+6 da gördük biz keseyi

Bendede duygu değişimi var gündüz çok mutluyum hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum ama gece olunca bunalıma giriyorum ağlamak istiyorum

Hazırlıklı olalım bunlara, ağlarken gülücez gülerken ağlıcazz:))

senin adına inan cok mutlu oldum, benim de biraz kanamam olmuştu ben de dün doktordan aynı güzel haberi aldım, aynen progestana devam, allah yaşatmasın bi daha

Amiinn canım geçmişler olsun bizee Progestan baş dönmesi yapıyor ben de, ama ne yapalım devam edicez.. Günde 3 tane içiyorum ben.. Sen kaç tane içiyorsun?

6 temmuzdu son adt.Ama ben hala bi belirti görmüyorm gögüs ve bel agrim var sadece.senin bulantn varmış yataktan kalkmadan başina kqaker koy ye uyannca canım.bende kalbini bi duyşam minigimin dua edin arkadaşlar

Merhabalar arkadaslar bende bir agustos annesiyim hamileliğimin 32. haftasına gelmiş olmama ragmen hala sabit bi doktorda karar kılamadım.buraya dısardan gelip evlendim cok fazla kişiyi tanımıyorum hem ankaradaki hamiş arkadaslarla sohbet etmek tanısmak arkadas olmak istiyorum. hemde doktorundan gittigi hastaneden memnun olup tavsiye etmek isteyen olursa cok sevinirim.. cok acil ...[/QUOTE]
Canım nerde oturuyorsun?

Ayyy gözün aydıınnn Ben de cumartesi gidicem 6+2 olacak, inşallahh darısı başımızaa

Amiinn canım geçmişler olsun bizee Progestan baş dönmesi yapıyor ben de, ama ne yapalım devam edicez.. Günde 3 tane içiyorum ben.. Sen kaç tane içiyorsun?[/QUOTE]

bana da bi ceavp yazabilir misinz yorumlarım nedense hep kaynıyo arada

Canım 2 günde 1,5-2 kat artması gerekiyor diye biliyorum ama okuduklarımdan biliyorum.. Sağlıklı bilgi olmaz diye yazmadım. En doğru cevabı doktor verir. Allah her şeyin hayırlısını versin.

6 temmuzdu son adt.Ama ben hala bi belirti görmüyorm gögüs ve bel agrim var sadece.senin bulantn varmış yataktan kalkmadan başina kqaker koy ye uyannca canım.bende kalbini bi duyşam minigimin dua edin arkadaşlar

Benim de belirtilerim aynı canım,, inşallah sağlıkla kalp atışlarınıda duyarız bebişlerimizin

kızlar daha bugün öğrendim 15 günlük gebeyim Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Amin canım gözün aydınnn

Son düzenleme:
kızlar daha bugün öğrendim 15 günlük gebeyim Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Ben de en yeni gebe ben miyim diyodum.. :)
son adet tarihin ne zaman cnm ?
Benim 25 temmuz.dr 28 temmuzda gel dedi.vajinal ultrasonla keseyi görebilmek icin dua ediyorum.
Kasik ağrılarim ve sık yemek yemezsem bulantı,yanmalarim oluyor.
Goguslerimde ağrı ve az şişkinlik var.
Sende belirtiler var mi ?

Merhabalar arkadaslar bende bir agustos annesiyim hamileliğimin 32. haftasına gelmiş olmama ragmen hala sabit bi doktorda karar kılamadım.buraya dısardan gelip evlendim cok fazla kişiyi tanımıyorum hem ankaradaki hamiş arkadaslarla sohbet etmek tanısmak arkadas olmak istiyorum. hemde doktorundan gittigi hastaneden memnun olup tavsiye etmek isteyen olursa cok sevinirim.. cok acil ...[/QUOTE]
Canım nerde oturuyorsun?

Amiinn canım geçmişler olsun bizee Progestan baş dönmesi yapıyor ben de, ama ne yapalım devam edicez.. Günde 3 tane içiyorum ben.. Sen kaç tane içiyorsun?[/QUOTE]

Canim sat 25 temmuz.
Dr 28 ağustosa kontrole çağırdı.
Içimi rahatlattin Saol..
Simca adlı arkadaşım da ayni şeyi söyledi :)
Bir ayimi doldurmak üzere oluyorum yani :)))))
Kalp atışını da duymak nasip olur insallah..
Bsi sorcam 4+6 Fln ne demek canim,
4 hafta 6 günlük mu demek ?

Drum gerek yok diyor ama halk arasında tekrar et diyorlar.
Ilk olarak 19 ağustosta gebeligi öğrendim ve bhcg 54,5 du.
Siz ne dersiniz kizlarrrr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…