- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Kızlar teşekkürler :) iyi ki varsınız hepiniz :)) Stresli bir hafta sonundan sonra bugün güzel haberler aldım.. 2 gündür kanamam yok.. Doktor bugün vajinal ultrsanla muayene etti. O bölgenin tamamen temizlendiğini, rahimde hiç kanama görmediğini söyledi.. Bir sorun yok yani, gelişimimiz de gayet iyiymiş :)) Ama progesteron içmeye devam edicem.. İşte böyle kızlar,,mutluyumm :))
Ne guzeellll...ben daha keseyi görmem küçük ihtimal diye endişeleniyorum.. bir de kalp atışlarını duymayı hayal edememmmm :)
Kızlar ben sürekli ağzıma bsiler atmak istiyorum.2 saatte bir midemde bulanti ve yanma gibi bsiler oluyo..ağzıma bsi atınca gecio..daha cok erken diil mi. Bunlar icin.daha sadece bir iki hafta önce oluşmuş bir döllenme neticede..psikolojik mi diicem ama yooooook ciddi midem rahatsız..sürekli yiyorum ama az yiyorum..kasik agrilarim da dewam edio..bazen regl oldum saniorum..wc ye korkarak gidiyorum..meger sadece beyaz akintiymis..ohh diorum..bu sancılar ne zaman azalacak acaba ? Insallah Rabbimin gucune gitmez bu yazdıklarım..O na şükürler olsun ki gebeyim..hem de daha 1 aylık bir tedavi ile..hamd olsun..gece sag tarafıma yatinca daha cok ağrım oluyo.sol tarafa yatinca problem yok..bi de bu gece ani hareket ettim sanirim, birden sağ tarafa sancı girdi..bağırarak uyandım..sizde de oluyor mu böyle şeyler ?????
Drum gerek yok diyor ama halk arasında tekrar et diyorlar.
Ilk olarak 19 ağustosta gebeligi öğrendim ve bhcg 54,5 du.
Siz ne dersiniz kizlarrrr ?
kızlar gece wc ye gittiğimde peçeteye kan geldi çamaşırımı ıslatmamıstı ama peçetede baya vardı sonra kesildi yani devam etmedi cum günü kontrl var acaba bugün gitmelimiyim sancı gibi bişeyde oluyor ayağa kalkamıyorum yaa
Canimmmm.insallah cook guzel gecer..Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler
Biz şimdi ilk defa doktor kontrolüne gidiyoruz dua edin bize inşallah bir sorun çıkmaz :44:
Çok heyecanlı ve mutluyum
Canim sat 16 agustos mu.temmuz olmasin ?hos geldin aramiza. :)arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım. çok çok çok mutluyum. satım 16 ağustos ogun kan testi 228 di. cuma günü doktora gidicem.
Masallah Canim..o kucuk ceviz saglikla buyur insallah..nolur bana da dua et..bu gun lekelenme oldu.Dr yine bhcg istedi.dusuk olmaz insallah..Kızlar günaydııın
Şimdi doktordaydım,kendi doktorum değil de tahliller için FSM'ye gittim.Bisürü tüp kan aldılar ve idrar tahlili yaptırdım.Aklınızda olsun,5 kuruş ödemedim ve hamileyim diyince kan alma yerinde hemen içeri alıyolar,sıra bekletmiyolar.
Hazır gitmişken de ultrasondan baktırdım.Karından baktı,kesenin gelişimi güzel dedi,daha yeni,10 gün sonra görülebilir dedi ben kalp atışı ve bebiş görülüyor mu diye sorunca.
İlk ultrasonum 15.08 deydi,minikti kese,şimdi ceviz gibi bişeyİnsan ona bile duygulanıyo valla.
Asıl doktorumla randevum bu cumartesi,inşallah orda daha detaylı,güzel haberler alırım.Hepimiz alalım
Canimmmm.insallah cook guzel gecer..
Canim sat 16 agustos mu.temmuz olmasin ?hos geldin aramiza. :)
Masallah Canim..o kucuk ceviz saglikla buyur insallah..nolur bana da dua et..bu gun lekelenme oldu.Dr yine bhcg istedi.dusuk olmaz insallah..
Bsi sorcam 4+6 Fln ne demek canim .!.:4+6 günlük 4 haftayı 6 gün geçti demek 5. Haftan oluyor.. Hcg testini normalde doktor istemedikçe yaptırmana gerek yok. Ama ben de dayanamadım 2 günde bir yaptırdım :))Drum gerek yok diyor ama halk arasında tekrar et diyorlar.
Ilk olarak 19 ağustosta gebeligi öğrendim ve bhcg 54,5 du.
Siz ne dersiniz kizlarrrr ?
Kızlaaaarr sonunda bugün bir doktora gidebildimBeta hcg yenilendi 2184 çıktı. İlki 80.07 idi. Bir haftada bu kadar olmuş Doktor keseyi görebilmek için cuma günü sabah randevu verdi. Çok güleryüzlü bir kadındı ama çok yoğun çok fazla hastası var. Özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekledim Neyse cuma günü kesem görünsün de beklerim Yaşasın bebişlerimiz
oo hadi bakalım 349 yareni ilk müjde senden geldi bizide sürükle arkandan :) Gözünüzaydın Allah tamamına erdrsin kucagına da al inşallah
Bu pzt kanda gebelik cikti ve sancilarim catlatma ignesi yaptirdigim 5 agustostan beri dewam edio.bu sabah once Pembe sonra kahverengi akintim geldi.Dr u aradim.oyle uzun sure sustu ki nerdeyse hat kesildi sandim.agrin var mi dedi.evet dewam edio dedim.sana catlatma ignesi yapmistik Di mi dedi.evet dedim.bhcg 50lerdeydi.ikinci bi bhcg ye gerek gormemistim aslinda.bu halk arasında uzerine gorme denen sey sanirim dedi.hemen bu gun bhcg baktir ve progestana basla dedi.100 luk.gunde 3 tane.Ben gecen yil bu progestani kistim varken ve adetim duzensizken kullanmistim.ne zamanki kutudaki haplari bitiriyodum ,hemen ertesi gun regl oluodum.simdi bu progestan akintilari kescek biliorum AMA kutu bitince yine kanama olcak gibi geliyo.3 kez basima oyle geldi cunku..
Ben de en yeni gebe ben miyim diyodum.. :)
son adet tarihin ne zaman cnm ?
Benim 25 temmuz.dr 28 temmuzda gel dedi.vajinal ultrasonla keseyi görebilmek icin dua ediyorum.
Kasik ağrılarim ve sık yemek yemezsem bulantı,yanmalarim oluyor.
Goguslerimde ağrı ve az şişkinlik var.
Sende belirtiler var mi ?
Canim cok sağol.moral oldu.dr tekrar bhcg istediğinden beri icim cok endişe dolu..ben kendimi de esimi de her iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum..2 gün de olsa Rabbim bana anneliği tattırdı ya..buna da hamd olsun..çok geçmiş olsun,endişe yasak bize,olumlu düşün mümkün oldukça,haberdar et olur mu,Pınar'a sormuşsun,o yazana kadar ben de yazayım dedim,Pınar'ın kanaması oldu,doktoru proges. vermişti,sonra geçti,temizlenmiş dedi doktoru,aynısı abimin eşinde de oldu,kızı 2 aylık şimdi,merak etme sen,geçicek
Kelebek1602 in bhcg si senden yüksek cikmis ama o da keseyi görememiş.sabret cnm. Benim 2 gün önce 54,5 çıktı.bugun yine kan verdim.demek ki sana bakarsam benim yarin 100-120 civarı çıkmalı.düşük riskim var sanırım.Allah büyüktür.lekelenmelerim dewam edio.Slm ben bursadan suzan 10 agustosta ogrendim
11 agustosta 54 cikti
13 agustosta 129
15 agustosta tam 48 saat olmamisti 36 saatte 185 cikti
17 agustosta 364 cikti
21 agustosta 2105 cikti
Bugun usg ile bakildi kese gorunmedi henuz
Sizin bhcg kacti gozuktugunde
Rabbim herkesin bebegini kucagina almak nasip etsin insallah
Insallah yarin iki katına cikmis olur benimki..dua Edin nooluurrr..4+6 günlük 4 haftayı 6 gün geçti demek 5. Haftan oluyor.. Hcg testini normalde doktor istemedikçe yaptırmana gerek yok. Ama ben de dayanamadım 2 günde bir yaptırdım :))
Sana neden progestan verdi cnm dr?canım ben progestan 200lük kullanıyorum zaten sersem yapıyo benı günde 3 kez
Kahverengi lekelenmen icin dr a gitmiş miydin ?canım en son 24 temmuzda oldum 10 ağustosda kahverengi akıntım olmaya başladı 1 hafta falan sürdü onun dışında bazen hafif sancılarım oluyo belli belirsiz
Canim cok sağol.moral oldu.dr tekrar bhcg istediğinden beri icim cok endişe dolu..ben kendimi de esimi de her iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum..2 gün de olsa Rabbim bana anneliği tattırdı ya..buna da hamd olsun..
Kelebek1602 in bhcg si senden yüksek cikmis ama o da keseyi görememiş.sabret cnm. Benim 2 gün önce 54,5 çıktı.bugun yine kan verdim.demek ki sana bakarsam benim yarin 100-120 civarı çıkmalı.düşük riskim var sanırım.Allah büyüktür.lekelenmelerim dewam edio.
Insallah yarin iki katına cikmis olur benimki..dua Edin nooluurrr..
Sana neden progestan verdi cnm dr?
Benim gibi lekelenmen mi vardı ?
Benden istedigi gibi yine bhcg de istedi mi senden ?
Ben çok tedirginim....
Kahverengi lekelenmen icin dr a gitmiş miydin ?
Benim dr hemen Progestan verdi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?