2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canim gecmisolsun.bende de snin gibi kanama oldu ama su an kahve...Allah gostermesin bir daha insallahhh...Yalniz sizin doktorlar nereden kaynaklandigini soyluyor rahmin icinde surda falan diye.Benimki soylemiyor gorulmuyor diyor.kesemizdeduzgun kalpatislarini gorduk.Baska bir doktora gidicem bende.Birde sen calisiyor musun?

Kızlar günaydııın

Şimdi doktordaydım,kendi doktorum değil de tahliller için FSM'ye gittim.Bisürü tüp kan aldılar ve idrar tahlili yaptırdım.Aklınızda olsun,5 kuruş ödemedim ve hamileyim diyince kan alma yerinde hemen içeri alıyolar,sıra bekletmiyolar.
Hazır gitmişken de ultrasondan baktırdım.Karından baktı,kesenin gelişimi güzel dedi,daha yeni,10 gün sonra görülebilir dedi ben kalp atışı ve bebiş görülüyor mu diye sorunca.
İlk ultrasonum 15.08 deydi,minikti kese,şimdi ceviz gibi bişey İnsan ona bile duygulanıyo valla.
Asıl doktorumla randevum bu cumartesi,inşallah orda daha detaylı,güzel haberler alırım.Hepimiz alalım

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım. çok çok çok mutluyum. satım 16 ağustos ogun kan testi 228 di. cuma günü doktora gidicem.

bende hiç olmuyor bu belirtiler
sancıların 1 haftaya azalır başta bende de oluyordu

Drum gerek yok diyor ama halk arasında tekrar et diyorlar.
Ilk olarak 19 ağustosta gebeligi öğrendim ve bhcg 54,5 du.
Siz ne dersiniz kizlarrrr ?

Bende sadece bir kez beta hcg yaptırdım oda ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yapılmıştı.
Doktorum bir daha yap falan demedi.

Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler
Biz şimdi ilk defa doktor kontrolüne gidiyoruz dua edin bize inşallah bir sorun çıkmaz :44:
Çok heyecanlı ve mutluyum

kızlar gece wc ye gittiğimde peçeteye kan geldi çamaşırımı ıslatmamıstı ama peçetede baya vardı sonra kesildi yani devam etmedi cum günü kontrl var acaba bugün gitmelimiyim sancı gibi bişeyde oluyor ayağa kalkamıyorum yaa

Bu pzt kanda gebelik cikti ve sancilarim catlatma ignesi yaptirdigim 5 agustostan beri dewam edio.bu sabah once Pembe sonra kahverengi akintim geldi.Dr u aradim.oyle uzun sure sustu ki nerdeyse hat kesildi sandim.agrin var mi dedi.evet dewam edio dedim.sana catlatma ignesi yapmistik Di mi dedi.evet dedim.bhcg 50lerdeydi.ikinci bi bhcg ye gerek gormemistim aslinda.bu halk arasında uzerine gorme denen sey sanirim dedi.hemen bu gun bhcg baktir ve progestana basla dedi.100 luk.gunde 3 tane.Ben gecen yil bu progestani kistim varken ve adetim duzensizken kullanmistim.ne zamanki kutudaki haplari bitiriyodum ,hemen ertesi gun regl oluodum.simdi bu progestan akintilari kescek biliorum AMA kutu bitince yine kanama olcak gibi geliyo.3 kez basima oyle geldi cunku..

Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler
Biz şimdi ilk defa doktor kontrolüne gidiyoruz dua edin bize inşallah bir sorun çıkmaz :44:
Çok heyecanlı ve mutluyum
Canimmmm.insallah cook guzel gecer..
arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım. çok çok çok mutluyum. satım 16 ağustos ogun kan testi 228 di. cuma günü doktora gidicem.
Canim sat 16 agustos mu.temmuz olmasin ?hos geldin aramiza. :)
Masallah Canim..o kucuk ceviz saglikla buyur insallah..nolur bana da dua et..bu gun lekelenme oldu.Dr yine bhcg istedi.dusuk olmaz insallah..

Arkadasim gecmisi donup okuyamiyorum..
Sanirim benzer seyler yasamisiz..
Su lekelenme ve progestan mevzusu.
Ben de başladım ilaca..
Bir daha özet gecer misin.
Sende ne oldu ve drun ne dedi ?

Canimmmm.insallah cook guzel gecer..

Canim sat 16 agustos mu.temmuz olmasin ?hos geldin aramiza. :)

Masallah Canim..o kucuk ceviz saglikla buyur insallah..nolur bana da dua et..bu gun lekelenme oldu.Dr yine bhcg istedi.dusuk olmaz insallah..

çok geçmiş olsun,endişe yasak bize,olumlu düşün mümkün oldukça,haberdar et olur mu,Pınar'a sormuşsun,o yazana kadar ben de yazayım dedim,Pınar'ın kanaması oldu,doktoru proges. vermişti,sonra geçti,temizlenmiş dedi doktoru,aynısı abimin eşinde de oldu,kızı 2 aylık şimdi,merak etme sen,geçicek

Slm ben bursadan suzan 10 agustosta ogrendim

11 agustosta 54 cikti
13 agustosta 129
15 agustosta tam 48 saat olmamisti 36 saatte 185 cikti
17 agustosta 364 cikti
21 agustosta 2105 cikti
Bugun usg ile bakildi kese gorunmedi henuz

Sizin bhcg kacti gozuktugunde

Rabbim herkesin bebegini kucagina almak nasip etsin insallah

Kızlaaaarr sonunda bugün bir doktora gidebildim Beta hcg yenilendi 2184 çıktı. İlki 80.07 idi. Bir haftada bu kadar olmuş Doktor keseyi görebilmek için cuma günü sabah randevu verdi. Çok güleryüzlü bir kadındı ama çok yoğun çok fazla hastası var. Özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekledim Neyse cuma günü kesem görünsün de beklerim Yaşasın bebişlerimiz

oo hadi bakalım 349 yareni ilk müjde senden geldi bizide sürükle arkandan :) Gözünüzaydın Allah tamamına erdrsin kucagına da al inşallah

oo hadi bakalım 349 yareni ilk müjde senden geldi bizide sürükle arkandan :) Gözünüzaydın Allah tamamına erdrsin kucagına da al inşallah

Sağol güzelim Allah razı olsun Çok şükür bu günleride gördük. İnşallah eşlerimize kavuştuğumuz gibi bebeklerimizede kavuşcaz. Dualarım tüm evlat sahibi olmak isteyen anne adaylarıyla

canım ben progestan 200lük kullanıyorum zaten sersem yapıyo benı günde 3 kez

canım en son 24 temmuzda oldum 10 ağustosda kahverengi akıntım olmaya başladı 1 hafta falan sürdü onun dışında bazen hafif sancılarım oluyo belli belirsiz

Canim cok sağol.moral oldu.dr tekrar bhcg istediğinden beri icim cok endişe dolu..ben kendimi de esimi de her iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum..2 gün de olsa Rabbim bana anneliği tattırdı ya..buna da hamd olsun..
Kelebek1602 in bhcg si senden yüksek cikmis ama o da keseyi görememiş.sabret cnm. Benim 2 gün önce 54,5 çıktı.bugun yine kan verdim.demek ki sana bakarsam benim yarin 100-120 civarı çıkmalı.düşük riskim var sanırım.Allah büyüktür.lekelenmelerim dewam edio.
4+6 günlük 4 haftayı 6 gün geçti demek 5. Haftan oluyor.. Hcg testini normalde doktor istemedikçe yaptırmana gerek yok. Ama ben de dayanamadım 2 günde bir yaptırdım :))
Insallah yarin iki katına cikmis olur benimki..dua Edin nooluurrr..
canım ben progestan 200lük kullanıyorum zaten sersem yapıyo benı günde 3 kez
Sana neden progestan verdi cnm dr?
Benim gibi lekelenmen mi vardı ?
Benden istedigi gibi yine bhcg de istedi mi senden ?
Ben çok tedirginim....
canım en son 24 temmuzda oldum 10 ağustosda kahverengi akıntım olmaya başladı 1 hafta falan sürdü onun dışında bazen hafif sancılarım oluyo belli belirsiz
Kahverengi lekelenmen icin dr a gitmiş miydin ?
Benim dr hemen Progestan verdi bana..

hayır gitmedim internetten araştırdım yerleşme kanamasıymış o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…