2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canım hayırlı olsun senin de bu kadar aslında baktırmana gerek yok,onu 1 kere yapıyolar,hatta benim arkadaşım sadece ultrasona girmişti,kana hiç baktırmadı bile,ben de senin gibi merak edip baktırdım ben keseyi 2000 lerdeyken gördüm,senin de görmen yakındır

gözünaydıın

hayır gitmedim internetten araştırdım yerleşme kanamasıymış o

Sat ayni senle benim.
1 gün oynuyo..
Senin lekelenmen 10 ağustosta olmuş.
Benim bu gun yani 21 ağustos..
Ya benimkini yerleşme kanaması die düşünmüştüm,
Ama simdi kafam karıştı..
Senin 10 agustostaki yerleşme kanaması ise benimki ne ?

ama tatlım ben ilişkiye girdiğim tarihi biliyorum 5 ağustos 1 hafta sonra falanda yerleşme kanamaları başlıyo sen hangi günden gebe kaldın acaba

canım allah göstermesin ben 7 kere düşük yaptığım için böyle endişeliyim

rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah

Merhaba kızlar
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik ultrasonda gördük bebişimizi maşallah fasulye gibi Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun
Doktorum herşey normal dedi günlük yaşantına devam et, ev işi, çalışma, cinsel yaşam herşeye devam, düşecek diye korkma düşecek olsa zaten düşer şu halinle maratona katılsan bişey olmaz dedi
10-15 gün sonra gel daha detaylı gözükür kalp atışı vs. daha çok bilgi ediniriz dedi

Arkadasim gecmisi donup okuyamiyorum..
Sanirim benzer seyler yasamisiz..
Su lekelenme ve progestan mevzusu.
Ben de başladım ilaca..
Bir daha özet gecer misin.
Sende ne oldu ve drun ne dedi ?
Canım cuma günü kanamam oldu çok değil ama parlak kırmızıydı. Öyle olunca önemsiyor doktorlar. Hemen acile gittim. Kese de bir sorun yok ama rahim içinde kanama var. 2 gün dinlen gel dedi. Progestan hap verdi + iğne.P.tesi gittiğimde kanama olan bölge yok olmuştu çok şükür:) .ama progestana devam tabii.. Sen şimdi nasılsın kanaman devam ediyor mu? .
Bence ara doktorunu progestan hemen verilmesi gerekli diye biliyorum. Şimdi nasılsın?

maşallah tebrik ederim peki kan değerin kaçtı baktılarmı

süper haberler

Çok tatlısınnn ne güzel yokluğumu aratmamışsın, arkadaşı da cevapsız bırakmamışsın. :) Güzel anne

Amiiinnnn canım, inşallahh.. Değerlerin ne güzel artmış, maşallahh. Benim kese göründüğünde hcg değerim 7222 ydi..
Gözünn aydınnn

yaaaa maşallah kızlar size hepinizin test sonucu 300-500 benimki 10,67 yaa şüphelenmeye başladım hee boşunamı seviniyorum acaba

sat ne zaman canım?

hayır gitmedim internetten araştırdım yerleşme kanamasıymış o

Kızlar yerleşme kanaması ilişkiden sonraki hafta olunca oluyormuş. Mesela benim kanamam 5+1 de oldu, doktor bu yerleşme kanaması değil, düşük tehdidi dedi.. Allah korudu bebişimiii

Ayyy ne güzelll ,, gözün aydın darısı kalp atışlarını görmemize inşallahh

Evet canım çalışıyorum. Progestan içtiğim için zor oluyor biraz. Baş dönmesi falan etkiliyor tabii.

Kalp atışlarını görürsem ben de içim çok daha rahat edicek.. Senin de gözün aydın, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah :)
Canım ben doktora gittiğimde kanamalı bölge temizlenmiş, görünmüyor dedi. Ama 1-2 gün tuvalet kağıdına kahverendi leke geldi. Belki senin de öyle olmuştur.

Artık düşünmeyelim bunlar güzel düşünelim güzel olsun her şey inşşallahh

Kızlaarr size bir şey sorucam ama gülmek yok

Benim göbişim baya belirginleşti desem Yarın daha 7. haftama giricem, ben mi abartıyorum diyorum ama karnım değişik yani En kilolu halimde bile böyle görünmemişti gözüme. Alt taraftaki tamam benim göbiş o :)) Ama göğüs altından itibaren değişik bir şişlik var. Belki de gazdır Bilemiyorum Siz de durumlar nasıl

ama tatlım ben ilişkiye girdiğim tarihi biliyorum 5 ağustos 1 hafta sonra falanda yerleşme kanamaları başlıyo sen hangi günden gebe kaldın acaba
Cnm biz toplamda 7kez Fln ilişkiye girdik hangisi tuttu bilmiyorum.dr catlatma ignesini
5 ağustosta yapti.2hafta boyunca birer gün arayla ilişki dedi.ya ben normal regl mi oldum yoksa...ama 2 gün önce bhcg 54,5tu..yani gebeyim..di mi..
Rabbim bize de böyle huzur dolu muayneler nasip etsin cnm..sana da kalp atışlarını duymak nasip etsin..
Ilacı almaya başladığım icin cok azaldı..nerdeyse bitti..iki haftadır süren sancılarim da bitti gibi..bunlar iyiye mi isaret ?yarınki bhcg ne cikcak acaba ???

Tabi öyle canım aklına kötü şeyler getirme, yarın yükselmiş olur inşallah.. Haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…