- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Slm ben bursadan suzan 10 agustosta ogrendim
11 agustosta 54 cikti
13 agustosta 129
15 agustosta tam 48 saat olmamisti 36 saatte 185 cikti
17 agustosta 364 cikti
21 agustosta 2105 cikti
Bugun usg ile bakildi kese gorunmedi henuz
Sizin bhcg kacti gozuktugunde
Rabbim herkesin bebegini kucagina almak nasip etsin insallah
Kızlaaaarr sonunda bugün bir doktora gidebildimBeta hcg yenilendi 2184 çıktı. İlki 80.07 idi. Bir haftada bu kadar olmuş Doktor keseyi görebilmek için cuma günü sabah randevu verdi. Çok güleryüzlü bir kadındı ama çok yoğun çok fazla hastası var. Özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekledim Neyse cuma günü kesem görünsün de beklerim Yaşasın bebişlerimiz
hayır gitmedim internetten araştırdım yerleşme kanamasıymış o
Sat ayni senle benim.
1 gün oynuyo..
Senin lekelenmen 10 ağustosta olmuş.
Benim bu gun yani 21 ağustos..
Ya benimkini yerleşme kanaması die düşünmüştüm,
Ama simdi kafam karıştı..
Senin 10 agustostaki yerleşme kanaması ise benimki ne ?
Canım hayırlı olsun senin debu kadar aslında baktırmana gerek yok,onu 1 kere yapıyolar,hatta benim arkadaşım sadece ultrasona girmişti,kana hiç baktırmadı bile,ben de senin gibi merak edip baktırdım ben keseyi 2000 lerdeyken gördüm,senin de görmen yakındır
gözünaydıın
Canım cuma günü kanamam oldu çok değil ama parlak kırmızıydı. Öyle olunca önemsiyor doktorlar. Hemen acile gittim. Kese de bir sorun yok ama rahim içinde kanama var. 2 gün dinlen gel dedi. Progestan hap verdi + iğne.P.tesi gittiğimde kanama olan bölge yok olmuştu çok şükür:) .ama progestana devam tabii.. Sen şimdi nasılsın kanaman devam ediyor mu? .Arkadasim gecmisi donup okuyamiyorum..
Sanirim benzer seyler yasamisiz..
Su lekelenme ve progestan mevzusu.
Ben de başladım ilaca..
Bir daha özet gecer misin.
Sende ne oldu ve drun ne dedi ?
Bence ara doktorunu progestan hemen verilmesi gerekli diye biliyorum. Şimdi nasılsın?kızlar gece wc ye gittiğimde peçeteye kan geldi çamaşırımı ıslatmamıstı ama peçetede baya vardı sonra kesildi yani devam etmedi cum günü kontrl var acaba bugün gitmelimiyim sancı gibi bişeyde oluyor ayağa kalkamıyorum yaa
canım allah göstermesin ben 7 kere düşük yaptığım için böyle endişeliyim
rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah
maşallah tebrik ederim peki kan değerin kaçtı baktılarmıMerhaba kızlar
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik ultrasonda gördük bebişimizi maşallah fasulye gibiRabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun
Doktorum herşey normal dedi günlük yaşantına devam et, ev işi, çalışma, cinsel yaşam herşeye devam, düşecek diye korkma düşecek olsa zaten düşer şu halinle maratona katılsan bişey olmaz dedi
10-15 gün sonra gel daha detaylı gözükür kalp atışı vs. daha çok bilgi ediniriz dedi
Aminn canım Allah bir daha yaşatmasın sağ salim kucağına al inşallah
maşallah tebrik ederim peki kan değerin kaçtı baktılarmı
Merhaba kızlar
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik ultrasonda gördük bebişimizi maşallah fasulye gibiRabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun
Doktorum herşey normal dedi günlük yaşantına devam et, ev işi, çalışma, cinsel yaşam herşeye devam, düşecek diye korkma düşecek olsa zaten düşer şu halinle maratona katılsan bişey olmaz dedi
10-15 gün sonra gel daha detaylı gözükür kalp atışı vs. daha çok bilgi ediniriz dedi
çok geçmiş olsun,endişe yasak bize,olumlu düşün mümkün oldukça,haberdar et olur mu,Pınar'a sormuşsun,o yazana kadar ben de yazayım dedim,Pınar'ın kanaması oldu,doktoru proges. vermişti,sonra geçti,temizlenmiş dedi doktoru,aynısı abimin eşinde de oldu,kızı 2 aylık şimdi,merak etme sen,geçicek
Amiiinnnn canım, inşallahh..Slm ben bursadan suzan 10 agustosta ogrendim
11 agustosta 54 cikti
13 agustosta 129
15 agustosta tam 48 saat olmamisti 36 saatte 185 cikti
17 agustosta 364 cikti
21 agustosta 2105 cikti
Bugun usg ile bakildi kese gorunmedi henuz
Sizin bhcg kacti gozuktugunde
Rabbim herkesin bebegini kucagina almak nasip etsin insallah
Gözünn aydınnnKızlaaaarr sonunda bugün bir doktora gidebildimBeta hcg yenilendi 2184 çıktı. İlki 80.07 idi. Bir haftada bu kadar olmuş Doktor keseyi görebilmek için cuma günü sabah randevu verdi. Çok güleryüzlü bir kadındı ama çok yoğun çok fazla hastası var. Özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekledim Neyse cuma günü kesem görünsün de beklerim Yaşasın bebişlerimiz
yaaaa maşallah kızlar size hepinizin test sonucu 300-500 benimki 10,67 yaa şüphelenmeye başladım hee boşunamı seviniyorum acaba
Sat ayni senle benim.
1 gün oynuyo..
Senin lekelenmen 10 ağustosta olmuş.
Benim bu gun yani 21 ağustos..
Ya benimkini yerleşme kanaması die düşünmüştüm,
Ama simdi kafam karıştı..
Senin 10 agustostaki yerleşme kanaması ise benimki ne ?
hayır gitmedim internetten araştırdım yerleşme kanamasıymış o
Merhaba kızlar
Canim gecmisolsun.bende de snin gibi kanama oldu ama su an kahve...Allah gostermesin bir daha insallahhh...Yalniz sizin doktorlar nereden kaynaklandigini soyluyor rahmin icinde surda falan diye.Benimki soylemiyor gorulmuyor diyor.kesemizdeduzgun kalpatislarini gorduk.Baska bir doktora gidicem bende.Birde sen calisiyor musun?
Cnm biz toplamda 7kez Fln ilişkiye girdik hangisi tuttu bilmiyorum.dr catlatma ignesiniama tatlım ben ilişkiye girdiğim tarihi biliyorum 5 ağustos 1 hafta sonra falanda yerleşme kanamaları başlıyo sen hangi günden gebe kaldın acaba
Rabbim bize de böyle huzur dolu muayneler nasip etsin cnm..sana da kalp atışlarını duymak nasip etsin..Merhaba kızlar
Ilacı almaya başladığım icin cok azaldı..nerdeyse bitti..iki haftadır süren sancılarim da bitti gibi..bunlar iyiye mi isaret ?yarınki bhcg ne cikcak acaba ???Canım cuma günü kanamam oldu çok değil ama parlak kırmızıydı. Öyle olunca önemsiyor doktorlar. Hemen acile gittim. Kese de bir sorun yok ama rahim içinde kanama var. 2 gün dinlen gel dedi. Progestan hap verdi + iğne.P.tesi gittiğimde kanama olan bölge yok olmuştu çok şükür:) .ama progestana devam tabii.. Sen şimdi nasılsın kanaman devam ediyor mu?
Tabi öyle canım aklına kötü şeyler getirme, yarın yükselmiş olur inşallah.. Haberlerini bekliyoruz...Cnm biz toplamda 7kez Fln ilişkiye girdik hangisi tuttu bilmiyorum.dr catlatma ignesini
5 ağustosta yapti.2hafta boyunca birer gün arayla ilişki dedi.ya ben normal regl mi oldum yoksa...ama 2 gün önce bhcg 54,5tu..yani gebeyim..di mi..
Rabbim bize de böyle huzur dolu muayneler nasip etsin cnm..sana da kalp atışlarını duymak nasip etsin..
Ilacı almaya başladığım icin cok azaldı..nerdeyse bitti..iki haftadır süren sancılarim da bitti gibi..bunlar iyiye mi isaret ?yarınki bhcg ne cikcak acaba ???
sat 24 temmuz...............
Senin çok yakınmış yerleşme kanaması olabilir. Ya da regl zamanı da böyle kanama olabiliyormuş. Tabi en iyisini doktor bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?